Moi moi kaikille tasapuoliseesti!
Kävin nääs nääs tuossa samalla, kun siskon ex miehen savusaunassa löylyttelin... paikallisessa Sittarissa siellä serttifikaatioitua koben härköö myynnissä ollen.
Eivät myynneet vaikka titanamexin esittelin ja vannoin jotta baateroita löytyypi ķyllä.
Tilastonkin nyt sitten pisnes tason lentoliput Pattayalle... vai oisko pitänyt tilata Hui häihin?
Saakos sitä tuota noin Pattaylta ostaapi aitoa Koben härköö
24
<50
Vastaukset
- Anonyymi
Järvenpään Citymarketissa myydään naudanlihaa 400 eurolla per kilo: ”Myymme vain, jos asiakas osaa valmistaa”
Huhujen mukaan naudoille on juotettu olutta, tarjottu hierontaa ja soitettu klassista musiikkia, mutta pitääkö se paikkansa?
S Kerran oltiin thai aimon kanssa thaimaan parhaassa ravintolassa Huid Hanissa ja siellä oli just toi Cobe nauta tarjouksessa 99 paateroa bihvi. Tilattiin molemmille sellaiset kokiksella. Otin itselleni kypsyys asteeksi bariumin ja aimoon olin jo tosi kypsä. Lihat tuli pöytään ja pyysin tarjoilijalta kedstuppia. Niillä ei ollu ni sanoin sille akalle että "sitte en syö ollenkaan yök" ja heitin bihvin lattialle.. Meinasin tulla hulluksi..
- Anonyymi
Kobe härkää ei paljoa Pattayanpoissien elementtivuokrapaskaluukuissa näy.
- Anonyymi
Pienestä sonnimullikasta kasvaa sonni ja sitten siitä voidaan tehdä palliton härkä, jolloin lihan laatu paranee. Sonnin lihaa on kaupoissa ja ravintoloissa harvoin tarjolla. Sonni saa omia lapsia, härkä ei, mutta onko tuo sonnin onni vaiko ei? Härästä ei saa tehtyä sonnia. Tuonhan tietää jokainen cowboy ilman kaupoissa käyntiäkin eikä vain Jiin kolme.
- Anonyymi
Taisi taas tulla luu vetävän käteen, suomessa myydään 400 eurolla kilo häränlihaan, thaimaassa kallein on 60 euroa noin 2.000 bahtia, ilmeisesti tästäkin asiasta NumBall tiesi eniten.
- Anonyymi
Jaappani tietää miten tehdä laatuisia tuotteita lihasta, kalasta ja riisistä. Toivottavasti hyö saavat tehdyksi broilerista makoisat tuotteet eikä mitään susia.
- Anonyymi
Taitaa Numpa näin ollen, että vain meillä kahdeĺla koordinaatit kohdillaan.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Taitaa Numpa näin ollen, että vain meillä kahdeĺla koordinaatit kohdillaan.
Näin pattayan savosta valtaosa palsta vaikuttajista, joku idiootti kysyi että mitä aktiviteettejä ei voi suorittaa pattayalla, oikea vastaus ei mitään sellaista mikä vaatii paljon asiakkaita, tuollaiset aktiviteetit eivät ole auki, nyt osa ei koskaan. Kunnollinen eläintarha vaatii satoja maksavia asiakkaita vrk, jopa tuhansia, jos asiakkaita on vain kourallinen paikat on ja pysyy kiinni, kaikki pattayan baarit on toistaiseksi suljettu, alkoholi banni.
- Anonyymi
Niinkö kirjoitin vain että villamerketista löytyy niin noin 5000 bahtia kilo maksavaa naudanlihaa, en puhunut marinadista mitään, on sen enempää lihatukuista ainoastaan villamarketista.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Niinkö kirjoitin vain että villamerketista löytyy niin noin 5000 bahtia kilo maksavaa naudanlihaa, en puhunut marinadista mitään, on sen enempää lihatukuista ainoastaan villamarketista.
Hua hinissä.on muutama lihatukku, niissä ei yleensä ole edes naudanlihaa, ainoastaan possua ja kanaa.. torilta saat joskus naudanlihaa, sekin on tiesmitä laatua ja mistä, en syö juurikaan muuta kuin kanaa... Erimuodoissaan pitää saada muutama kilo vex, älä käytä nimeäni täällä.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Niinkö kirjoitin vain että villamerketista löytyy niin noin 5000 bahtia kilo maksavaa naudanlihaa, en puhunut marinadista mitään, on sen enempää lihatukuista ainoastaan villamarketista.
Pistä dokumenttia siitä villamarketin 5000 bahtin naudanlihasta. Kyllä, nimenomaan mainitsit että marinoitu maksaa paljon enemmän.
Annas kun isi kertoo: -Ei maksa.
Voimakasta chiliä alettiin aikoinaan käyttää juurikin siksi, että sillä saatiin pilaantuneen maku piilotettua. Samaa kikkaa käytetään huonolaatuisessa lihassa. Se marinoidaan jotta se olisi kelvollista syötäväksi.
T 2010 - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Pistä dokumenttia siitä villamarketin 5000 bahtin naudanlihasta. Kyllä, nimenomaan mainitsit että marinoitu maksaa paljon enemmän.
Annas kun isi kertoo: -Ei maksa.
Voimakasta chiliä alettiin aikoinaan käyttää juurikin siksi, että sillä saatiin pilaantuneen maku piilotettua. Samaa kikkaa käytetään huonolaatuisessa lihassa. Se marinoidaan jotta se olisi kelvollista syötäväksi.
T 2010Käy katsomassa Savon villamarketista, paljonko maksaa marinoitu naudanliha siellä, chiliä on käytetty satoja ellei tuhansia vuosia estämään ruuan pilaantuminen, samoin kuin suolaa kalalle Suomessa, joka on sinua lähempänä, liha ostetaan kaupasta ja itse marinoidaan, kanaa ja possua on täällä pilvin pimein marinoituna, tai ilman. Miksi kananvarpaat on hiton kalliita rintapalat taas halpoja. Naudanlihalle ei ole juurikaan kysyntää Thaimaassa, pääosin hinnan takia.
En ymmärrä miksi haluat asua jossain tuppukylässä jos nyt täällä asut, ei mitään järkeä, onko siellä edes villamarkettia ja jotain muuta parempaa safkakauppaa... ettei tarvi syödä aina riisipuuroa, joka on hyvää meillekin. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Käy katsomassa Savon villamarketista, paljonko maksaa marinoitu naudanliha siellä, chiliä on käytetty satoja ellei tuhansia vuosia estämään ruuan pilaantuminen, samoin kuin suolaa kalalle Suomessa, joka on sinua lähempänä, liha ostetaan kaupasta ja itse marinoidaan, kanaa ja possua on täällä pilvin pimein marinoituna, tai ilman. Miksi kananvarpaat on hiton kalliita rintapalat taas halpoja. Naudanlihalle ei ole juurikaan kysyntää Thaimaassa, pääosin hinnan takia.
En ymmärrä miksi haluat asua jossain tuppukylässä jos nyt täällä asut, ei mitään järkeä, onko siellä edes villamarkettia ja jotain muuta parempaa safkakauppaa... ettei tarvi syödä aina riisipuuroa, joka on hyvää meillekin.Eikä muuten laadusta lihaa ole mitään syytä marinoida, pihvi pannulle tai parilalle ja kevyt paistaminen ja lautaselle, en tykkää raakana mutta medium menee hyvin naamaan, tosin en nyt... Kanaa... Naamaan...
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Käy katsomassa Savon villamarketista, paljonko maksaa marinoitu naudanliha siellä, chiliä on käytetty satoja ellei tuhansia vuosia estämään ruuan pilaantuminen, samoin kuin suolaa kalalle Suomessa, joka on sinua lähempänä, liha ostetaan kaupasta ja itse marinoidaan, kanaa ja possua on täällä pilvin pimein marinoituna, tai ilman. Miksi kananvarpaat on hiton kalliita rintapalat taas halpoja. Naudanlihalle ei ole juurikaan kysyntää Thaimaassa, pääosin hinnan takia.
En ymmärrä miksi haluat asua jossain tuppukylässä jos nyt täällä asut, ei mitään järkeä, onko siellä edes villamarkettia ja jotain muuta parempaa safkakauppaa... ettei tarvi syödä aina riisipuuroa, joka on hyvää meillekin.Puhut ensin yhtä ja sitten toista. Sinä puhuit nimenomaan että marinoitu liha on paljon kalliimpaa kuin käsittelemätön. Parhaita lihoja ei marinoida. Voidaan tehdä erikseen kastike taikka majoneesi, yrttivoi tms mausteseos johon lihaa dipataan, mutta se ei ole marinointia.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Pistä dokumenttia siitä villamarketin 5000 bahtin naudanlihasta. Kyllä, nimenomaan mainitsit että marinoitu maksaa paljon enemmän.
Annas kun isi kertoo: -Ei maksa.
Voimakasta chiliä alettiin aikoinaan käyttää juurikin siksi, että sillä saatiin pilaantuneen maku piilotettua. Samaa kikkaa käytetään huonolaatuisessa lihassa. Se marinoidaan jotta se olisi kelvollista syötäväksi.
T 2010Tervetuloa kertomaan tietämyksesi.
T Pattayan ELIN tarvikevirasto. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Puhut ensin yhtä ja sitten toista. Sinä puhuit nimenomaan että marinoitu liha on paljon kalliimpaa kuin käsittelemätön. Parhaita lihoja ei marinoida. Voidaan tehdä erikseen kastike taikka majoneesi, yrttivoi tms mausteseos johon lihaa dipataan, mutta se ei ole marinointia.
Sinä vääntelet kirjoituksiani, selvää on että marinadi tehdään itse, luuletko ihan oikeasti, että 60 vuotias ei tiedä miten lihaa käsitellään, majoneesia en lihaan sotke , se on varmaa, pahempi virhe kuin ketsuppi, tosin thaimaassa tulee pieni kuppi molempia, grillatun lihan mukana, dipattavaksi...
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Sinä vääntelet kirjoituksiani, selvää on että marinadi tehdään itse, luuletko ihan oikeasti, että 60 vuotias ei tiedä miten lihaa käsitellään, majoneesia en lihaan sotke , se on varmaa, pahempi virhe kuin ketsuppi, tosin thaimaassa tulee pieni kuppi molempia, grillatun lihan mukana, dipattavaksi...
Ja jos tarkkoja ollaan katsoin villamarketissa noin kuukausi pari sitten että onpas helvetin kallista sisäfilettä, 4800 bahtia kilo, arvelin sen olevan eteläamerikasta, todennäköisesti argentiinasta, tämä kerroin palstalla, siitä alkoi taas 2010 tavan mukainen länkytys.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Sinä vääntelet kirjoituksiani, selvää on että marinadi tehdään itse, luuletko ihan oikeasti, että 60 vuotias ei tiedä miten lihaa käsitellään, majoneesia en lihaan sotke , se on varmaa, pahempi virhe kuin ketsuppi, tosin thaimaassa tulee pieni kuppi molempia, grillatun lihan mukana, dipattavaksi...
Aiemmin kerroit etten ymmärrä ruuanlaitosta mitään.. Yritä nyt päättää.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Aiemmin kerroit etten ymmärrä ruuanlaitosta mitään.. Yritä nyt päättää.
Totta en ymmärräkään, mutta se ei ole tässä tapausksessa olennaista, olen kuitenkin syönnyt 60 vuotta.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Totta en ymmärräkään, mutta se ei ole tässä tapausksessa olennaista, olen kuitenkin syönnyt 60 vuotta.
Eli syömällä tullaan kokiksi ja oleskelemalla Thaimaan asiantuntijaksi?
Minulla on vain yksi kysymys: -Miksi söit Arttu Viskarin? https://ibb.co/wLFdcCP - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Eli syömällä tullaan kokiksi ja oleskelemalla Thaimaan asiantuntijaksi?
Minulla on vain yksi kysymys: -Miksi söit Arttu Viskarin? https://ibb.co/wLFdcCPAinakin paremmin kuin savonperällä oleskelemalla, en katso aiheelliseksi vastata kysymykseesi, mutta esitän vastakysymyksen miksi se sinua kiinnostaa onko 60 vuotias ukko lihava vai laiha, oletko puppelipoika.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Ainakin paremmin kuin savonperällä oleskelemalla, en katso aiheelliseksi vastata kysymykseesi, mutta esitän vastakysymyksen miksi se sinua kiinnostaa onko 60 vuotias ukko lihava vai laiha, oletko puppelipoika.
Sihteerisi Senssu Suomesta puhuu joka päivä pallomahoista ja pälvikaljuista. Siitä se tulee mieleen. Olethan sinä itsekin kehuskellut kovalla kunnolla ja vähäsuolaisuudella täällä.
Yeah right... https://ibb.co/wLFdcCP
- Anonyymi
Muistakaa vastauksissanne, että kysely liittyy tohtorin väitöskirjaani. Tulevaisuus näyttää koska saan sen valmiiksi.
- Anonyymi
Tohtorin karaonkassani kitaranmuotoiset tarjoilijani tarjoilevat tolloille thunnus maccoyiitä ja koben härkää hiu mai paloina näiden ollen.
Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
IL - Kansanedustaja tehnyt ITSEMURHAN eduskuntatalossa!!
"IL:n tiedot: Kansanedustaja tehnyt itsemurhan Eduskuntatalossa Iltalehden tietojen mukaan kansanedustaja on tehnyt its4129026Eemeli Peltonen teki itsemurhan eduskuntatalossa
Kevyet mullat sitten vaan. Ei mulla muuta.1883590- 202033
- 811256
- 271095
- 751090
Sylikkäin.
Sylikkäin, suudellen. Milloin haluaisit näin nainen tehdä ? Vain häntä ajatellen 😘. Tietenkin jos häntä asia kiinnosta661071Eemeli Peltosen viimeinen postaus Facebookissa!
"Olen ollut kevätistuntokauden viimeisillä viikoilla paljon poissa eduskuntatyöstä. Sain toukokuussa hyvää hoitoa HUSiss791055- 551023
- 65950