Milloin PPO/Arvo pääsee tuotoillaan otsikoihin?

Anonyymi

Luitko uuden 2021 uutisen: HR-Ikkunat Ruhkala palkittiin Vuoden Arvonlisääjänä Arvo-päivässä.
Mutta MILLOIN näemme seuraava uutisen: Tasavallan presidentti jakoi Ylivieskalaiselle ARVO-osuuskunnalle (PPO) VUODEN ARVONLISÄÄJÄN palkinnon. Palkinnon, jonka perusteena on Suomen paras vuotuinen tuottoprosentti toimialallaan.

36

578

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Eikös se oo jo otsikoissa ainaki suomi24 lähes joka kunnanja kaupungin otsikoissa.Näkyy jatkuvan jonkun tyytymättömän jakaessa.

  • Anonyymi

   Liekkö nuo kuin huolissaan kun rahaa katoaa esitetyistä hienoista sijoituksista huolimatta eikä hallinto osaa tehdä mitään korjausliikkeitä ! Miksihän ei ?

  • Anonyymi

   No mene kysymään. Mitä sitä täällä arvailemaan

   • Anonyymi

    ..ei sulta voi kysyä mitään kun alat huutamaan "ettei kuulu mulle".. tämä on faktaa ja pitemmältä ajalta sekä useamman toteama..
    Kyllä se olisi kaikille paras ratkaisu lyödä lappu luukulle ja poistua takavasemmalle..eikun tunkiolle oikealle kuten olemme voineet todeta


  • Anonyymi

   Ylläpito Huomio! miksi tätä paatosta ja päätöntä kitinää julkaistaan?

   • Anonyymi

    Siksi sitä julkaistaan, koska on asiasta kiinostuneita lukijoita!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Siksi sitä julkaistaan, koska on asiasta kiinostuneita lukijoita!

    Pitää olla meleko elämäänsä kyllästynyt että on tuollaisen tollon vuodatuksista kiinnostunut.


  • Anonyymi

   Pankkitoimihenkilöllä ei ole sananvaltaa, ei seikkailis täällä palstoilla milloin miissäkin ja yrittäis eliminoida jäsenien näkemyksiä. Toimis kuten luulis kaikkien.. toimivan jos noin huonosti hoitaa postinsa. Se vain on faktaa 180 M..nyt 100 M.. onko tase tuplaantunut leikkisijoittamisella.
   Osakeyhtiöksi tai jakoon koko Arvo.

   • Anonyymi

    Hoitoon tai hautaan koko förskotti.


  • Anonyymi

   ..samaa mieltä mutta miten se saatais..istuu kuin tatti pankin tiskin takana ja esittää viisaampaa mitä on..eikä bonjaa pisneksistä mitään ..saatikka sijoittamisesta.

  • Anonyymi

   ..ei siellä voi odottaa mitään kehitystä kun hallinnossa on pisnesmanakereita, ..skotteja ..jokapaikan ammattilaisiksi itseään kutsuvia ja eu-tukia hamuavia hännän heiluttajia, miten ne osais mitään sijoittaa tuottavasti ja jos joku euro tulee niin pankkitoimihenkilö jakaa ne äkkiä kaukaa jo konkkakypsiksi haiseville kavereilleen.. no ja saavat vielä hyvää liksaa ilman vastuuta tai omantunnon tuskaa..

  • Anonyymi

   Skartasta saivat tehtyä asiallisen 5 millin voiton lainallaan. Siinä oli hieno sijoitus, mitä nämä rakennusyhtiöt eivät ole herkästi tahtoneet aiemmin tuottaa. Jaa no Lehdosta saivat myös mukavasti aikoinaan.

   Hyvää on KPYn meno pörssiin. 20%n sijoitusyhtiöalennuksella saisimme arvolle vielä tonnin hinnan per kuponki ja jopa vähän ylikin. Harmi kun Privanet joutui lopettamaan listaamattomien osakkeiden välityksen, mutta toisaalta se avaa nyt kenties arvollekin tietä pörssiin ja reippaampaan arvostukseen,

  • Anonyymi

   Tuliko Ferrovanista 5 milliä takkiin, paljonko meni Mastossa ja Raahen kuntosalissa jne. että ei ole ainoita edes joissa on vain palanut rahaa ja samalla on tyhjennetty pajatsoja mm. partnera (ent. Oulun Puhelin) ja DNA jne ilmituoden hyvinä sijoituksina joissa ei nämä nyky huseeraajat ole olleet euroakaan sijoittamassa vaan pelkästään nauttimassa aikaisemmin tehtyjä hyviä "sijoituksia" joista paras eli Osuuskunta PPO myytiin hyvin tuottavana pilkkahintaan.. Eli ei ole sijoitustaitoa näkynyt.
   Ja tuo Lehdon casekin olisi tuottanut muutaman kuukauden odotuksella saman verran lisää kuin tuli..mutta kun oli kassa tyhjä niin piti osuuskoron ja velkojen maksuun saada hynää kirstuun..että semmoista faktaa hallinnolle tiedokdi jos ei muuta kautta ole tai saanut kuulla.

   • Anonyymi

    Älä förskotti kitise.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Älä förskotti kitise.

    Miten tämän hännystelijän mielestä meni Kalajoella sijaitseva Raitti.
    Kyllä Arvon sijoituistoimita on ollut alle amatöörimäisen.
    Ankara noususuhdanne ja sinä aikana useita konkurssipuulaakeja kapsekissä.
    Ei tuota kyllä kehua voi.
    Valitettavasti tilanne on todellisuudessa tämä.
    Meidän rahojahan siellä palaa.
    Lasku häämöttää ja lasku kasvaa.
    Osuuksien kauppapaikka missä se on. Siinäkin meni reisille.
    Mitä on opittu, ei mitään.
    Ei tuotot kasva kehumalla itseään ja unohtamalla osaamattomuutensa.
    Tuetaan sellaisia yrityksiä jotka eivät muualta saa rahoitusta tietyistä syistä.
    Keliperi, paljonko se huutaa rahaa, että saataisiin edes jotain aikaan.
    Rahottajia ei vain tahdo löytyä.


  • Anonyymi

   Onpa Arvon asioita kommentoivat tarkassa syynissä.. mutta ihan turhaa on yrittää näytellä valkoista lammasta kun on kärähtänyt niin monta kertaa töpeksimisestä.
   Kyllä soomanni otta ohjat näissä merkeissä ja siinä ei pankkitoimihenkilön globaalit kehuskelut auta.. kun ei tule tulosta niin voi joutua ulos.taan. Ota irtokarkki

   • Anonyymi

    Mihin askotti ja jr.rä unohtui😝


  • Anonyymi

   Jr:n kans poristiin suomalaisella klubilla ja ihmetteli arvo osuuskuna menoa. Varsinkin piti sitä ihmeellisenä ettei jäsenet pääse vaikuttamaan kuten on ollut koko osuuskunta aatteen perusajatus. Arveli että onko joku muu tavoite toiminnalla kuin se mihin on alunperin perustettu ja jäseniä liittynyt. Oli ihmeissään kuullessaan miten asioita on hoidettu ja kokousmenettelyillä jopa korkean juristipestin hoitamana.
   Kaavaili mahdollisesti kontaktoivansa Pellerve seuran sen henkilön kanssa joka on ollut kokouksessa toteamassa tapahtumia, yrittäen jopa vaikuttaa kokouksen kulkuun.

   Mielenkiintoista.. yksi ääni presidentin vaaleissa.

  • Anonyymi

   Pääsi sitten askotti protestilistalle. Rahat alkaa olemaan loppu

  • Anonyymi

   Eikö ei mitään. Sehän myi sen 2019.

  • Anonyymi

   onko se jo pressan vaaliehdokkaana.. aikkia se koko-porukka luulee, eihän se edes ole arvon hallinnossa..noin se viiksivaha haihtuu.. vai oliko se vain iso ääni joka paikassa

  • Anonyymi

   ..ai joo, nythän mää vasta sen hokasin..

  • Anonyymi

   Uroksen Hallikaisen toiminta kuuluu tähän samaan kastiin Paulin pissityksen kaavaan. Tavoitteena oma etu. Uros on ollut kovasti tapetilla ja samaa kaavaa mennään. Nyt vai taisi Hallikainen narahtaa.

  • Anonyymi

   Ei koskaan. Surkein tekele, mitä koskaan olen nähnyt. Napataan rahat todella tuottavasta yrityksestä ja hävitetään se ja sitten kehutaan miten mainioita tässä ollaan. Irvikuva.

  • Anonyymi

   Otsikoissa ollut alusta asti ja siinä negatiivisessä mielessä. Vääryydellä hankittu ei kanna hedelmää.

   • Anonyymi

    ..ja lisäksi viekkaudella jolla linjalla nyky hallinto jatkaa . Yhtään ajatusta ei ole jäsenien etujen puolesta vaan pääkopassa pyörii..mulle mulle isot palkkiot ja ilmaiset lounaat.. Harmittavaa


  • Anonyymi

   Ehkä silloin kun ARVON rahat on loppumassa ja vielä tahdotaan saada samanmielisiltä tunnustusta n. 140 miljoonan hävittämisestä.

  • Anonyymi

   Missähän arvo..tai oikeammin arvoton luuraa ? Yhteenväliin tuli höpinää tuutin täydeltä ja naamakuvia oli joka lehdessä sadan miljoonan henkilöstä..no hän oli oikeassa, sai myynnin jälkeen taseen tiputettua aika äkkiä 100 M€:oon mutta nyt on varmaan .usi sukassa jonkun selän takana.. en se minä..mutta mulle mulle jatkuu

   Osakeyhtiöksi tai purkuun koko arvo puulaaki.

   • Anonyymi

    tuulimylly pisnekseen menee mukaan,kohta ovat rahat tuulivienyt,


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    tuulimylly pisnekseen menee mukaan,kohta ovat rahat tuulivienyt,

    Sitä se Kallan reissu teettää , sillä reissulla meni jo 2 milliä.


  • Anonyymi

   ..sieltähän on tarttunut tuuli mukaan ja sinne meni taas kolme (3) miljoonaa.
   On tuolla pankkitoimihenkilö taustalla merkilliset vaikutukset.. seiniin..maan alle..tuuleen ja mulle. mulle

   • Anonyymi

    tuulimylly pisnes on tuottavaa,katsokaa kalajokea siellä on suomen suurin keskittymä myllyjä,ja lestille tulee myllyjä kyllä ylivieskaan pitäissaada ainakin 150 myllyä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    tuulimylly pisnes on tuottavaa,katsokaa kalajokea siellä on suomen suurin keskittymä myllyjä,ja lestille tulee myllyjä kyllä ylivieskaan pitäissaada ainakin 150 myllyä.

    ,,onhan se niille kunnille johon tulee, eivät investoi euroakaan, vero tuloja tulee, ne maanomistajat jotka luovuttaa mehtänsä..saa aikansa, se joka myy sähkön rikastuu koska sitä tarvitaan ja tullaan tarvitsemaan, mutta entäs sitten..


  • Anonyymi

   Huomasin tuossa PPO:n yhteystietoja katsellessani, että yhtä työntekijää kohdellaan väärin kun hänen tittelinsä ei ole linjassa muiden kanssa.
   Nimitettäköön hänet mahdollisimman pian asiakasjohtajaksi! Työ on yhtä arvokasta ja taitoja vaativaa kuin muillakin.
   Vaatii: osuuskunnan jäsen

  • Anonyymi

   Kannatan muuten paitsi että tittelin pitäisi olla ASIAKASPALVELUJOHTAJA

  • Anonyymi
   UUSI

   Nythän arvo oli otsikoissa: Antaa rahaa tuulimyllyjen rakentamiseen ylivieskaan ,sieviin ja nivalaan. Niistä sitä alkaa lentää myllyn siivistä euroja kuten jäätelejä kilometrien päähän ja valot vilkkuu yötä päivää kuten käyttämättömät veikkauksen pelikoneet kauppojen eteisissä.
   Tällainen on meno kun on tyttöset puikoissa..mistään ei saada ajoisa päätöksiä tai sitten ne on hyssyttelyä ja oman pesä turvaamista kuten mammalomalle jääneen piippitätin..
   Osuuskunta ja konserni purkuun tai muutos osakeyhtiöksi kun se on vielä mahdollista.. muuten aika kultaa muistot ja rahastavat kuten se ulkomailla oleilevan siskonsa lapsilisillä omaan pussiin pelannut henkilö..

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. "MUKANA KU PERÄPUKAMA!!" Janni Hussi paljastaa uudet kuviot pörrökaverin kanssa somessa!

   Oho! Janni Hussi paljastaa into piukena somessa uudesta aluevaltauksestaan. Postauksessa ei sanoja säästellä: https://www.suomi24.fi/viihde/mukana-ku-
   Kotimaiset julkkisjuorut
   12
   5175
  2. Älkää hyvät ihmiset ottako kolmatta piikkiä

   se ei auta helvetti pääsee vaan irti järkyttäviä tutkimuksia haitoista on jo liikaa olemassa tähän viestiin laitan toiset tunnisteet🤢🤕🤮🤒🚑
   Maailman menoa
   415
   4528
  3. Sofia Belorfin kauhunhetket

   Sofia koki viime viikolla kauhunhetkiä. Lukuisat silminnäkijät sekä lähipiiri vahvistavat Seiskalle, että kohulokki joutui pakenemaan keskellä päivää
   Kotimaiset julkkisjuorut
   168
   3442
  4. Suomi24 kirjoitukset poliisitutkinnassa

   Taitaa olla aika kertoa, missä olemme menossa. Täällä suomi24-palstalla olen saanut vuosikausia kokea valtavaa törkykirjoittelua kohdalleni. Nimimerkk
   Haapavesi
   123
   2471
  5. Taas ne kiduttavat joulujollotukset on alkaneet kaupoissa ja radiossa

   Pitäisikö tämän jonkun mielestä olla hauskaa? Lähinnä tekisi mieli potkaista jakkara alta kun näitä joutuu väkisin kuuntelemaan.
   Maailman menoa
   72
   2055
  6. Terrorismia?

   Mikähän juttu tämä on? Ja missä Kankaanpään seudulla? https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008450787.html
   Kankaanpää
   34
   1967
  7. Sofia joutunut itkuisena pois kotoa

   Sofia joutunyt taas itkuisena etsimään yöpaikkaa muualta, tietää seven kertoa. Eilen kuitenkin oltiin taas family dinner 🤔. Totta vai tarua 🤷‍♀️
   Kotimaiset julkkisjuorut
   57
   1432
  8. No niin.. tisseistä

   tässä ihmettelen yhtä asiaa. Tästä tulee tissikeskustelu, mutta toivoisin oikeasti rakentavaa palautetta. Eli.. minä olen suhteellisen pienirintainen
   Sinkut
   137
   1226
  9. Missä on rehellisyys Sofia B,valheilla on lyhyet jäljet.

   En ymmärrä, miksi pitää suojella ja valehdella, jos suhteessa on vaikka alkoholi ongelma ja hyväksyy kaiken tuskan mitä se voi tuottaa juuri itselleen
   Kotimaiset julkkisjuorut
   68
   1222
  10. Minkälainen on ihastuksesi whatsappkuva?

   Miehellä harmaa pipo päässä ja hymyilee kameraan päin 🤭
   Ikävä
   23
   1196
  Aihe