MIEHET VEIVÄT VANHUKSEN OMAISUUTTA PYHÄNNÄLLÄ

Anonyymi

Vesivahinko tarkastajina esiintyneet miehet pääsivät Pyhännällä vanhuksen asuntoon ja anastivat sieltä lompakon ja muuta omaisuutta. Miehiä oli kaksi. Poliisi kertoo tiedotteessaan, että se tutkii tapausta varkautena., Epäilty rikos tapahtui Pyhännän keskustassa keskiviikkona hieman puolenyön jälkeen. Miehet olivat tulleet noin kello 00.30 jo nukkumassa olleen ikäihmisen rivitaloasunon ovelle ja soittaneet ovikelloa. Miehet olivat esittäneet, että he olisivat muka saaneet tiedon asunnossa olleesta vesivahingosta, jota olivat tulleet tarkistamaan. Kun toinen miehistä oli tarkistamassa asunnon tiloja, toinen oli anastanut sillä välin omaisuutta.
Toinen miehistä oli ollut noin 180 senttiä pitkä ja normaalivartaloinen., Hänen yllään oli ollut musta pipo, musta kasvomaski ja keltainen huomioliivi. Toinen miehistä oli ollut keski-ikäinen, noin 170 senttiä pitkä, pyöreäkasvoinen ja hieman tukeva. Miehellä oli ollut tummat ja siistit vaatteet yllään. Jän oli pukeutunut suoriin housuihin ja tummaan lippalakkiin. Miehet olivat puhuneet selvää suomea. He olivat ilmeisesti liikkeellä henkilöautolla., Poliisi pyytää Pyhännän keskustan alueella tapauksen aikaan liikkuneilta kansalaisilta vinkki tietoja. Tiedot voi ilmoittaa Haapajärven poliisipäivystyksen numeroon tai Ylivieskan poliisi päivystykseen. Vihjeitä voi ilmoittaa myös Oulun poliisin vihjenumeroon

Kommenttia:
Vai muka epäilty rikos. On todella vähättelevää kertoa uutista tuolla tavalla. Vanhus ei varmasti olisi keksinyt koko juttua ja soittanut poliisille, jos rikosta ei olisi tapahtunut. Niin se vaan on, että tuo lakikieli on niin perseestä kuin olla voi. Mitä ihmettä varten tuossa tarvitsi panna tuota lisuketta epäilty rikos, kun olisi voinut ihan huoletta kertoa vain; Rikos tapahtui Pyhännän keskustassa. Tuohan on suorastaan kunnian loukkausta rikoksen uhria kohtaan vähätellä rikosta ja kunnioittaa rikoksen tekijöitä paapomalla heitä epäillään pehmo sanalla.
Oli kyllä hävyttömyyden huippua tuollainen rikos. Eikö nämä vanhus parat ikinä opi, ettei varsinkaan yöllä pidä mennä oviaan aukomaan tuntemattomille roikaleille., Miksi eivät tajua laitattaa oveensa sitä ovisilmää ja kysyä, mikä kulkija oikein olet ja sanoa, etten minä nyt yöllä päästä ketään sisään. Näitä muuten sattuu melko usein.

3

52

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kymmeniä kertoja olet tätä kysynyt, väännetään vielä kerran rautalangasta. Kyse on rikoksentekijän oikeuksista, rikoksen tekijää saa vain epäillä. Tekijä ja rikollinen hänestä tulee vasta lainvoimaisen tuomion jälkeen. Siihen saakka rikoksentekijä on syytön, ei häntä saa rikolliseksi, tai varkaaksi nimitellä.

   • Anonyymi

    EI SAA ! Kyllä saa, mitään estettä siihen ei ole. Kysymys on vaan luutuneesta tavasta, jonka käytöstä ei uskalleta luopua. Joopa joo, rikoksentekijän oikeudesta sinäki haluut vaan puhua, vaan et sanallakaan uhrin oikeuksista, tai ei hän niitä juuri olekkaan.
    Vähintä, mitä uhrin mieli alalle voisi tehdä, olisi kertoa lehdissä, että hänet ryöstettiin, eikä hänen epäillään joutuneen ryöstetyksi.
    Mitä ihmeen väliä sillä muka on, jos tätäkin rikollista tekoa olisi tituleerattu vain tekijä nimellä, sillä eihän me nyt hyvänen aika edes tiedetä kenestä on kysymys, joten kenenkään rikollisen kunniaa ei se vie, ellei hänen henkilö tietoja mainita uutisen yhteydessä. Tekijä on ja pysyy, tekijänä alusta loppuun asti, jolloin tekijää voidaan alkaa nimittää syylliseksi. Tekijä ei ole samaa kuin syyllinen . Nämä typerät laki koukerot ovat niin pöljästi sanailtu., Otetaanpa esimerkki liikenneonnettomuudesta,jossa esim. autoilija on ajanut suojatiellä jonkun kuoliaaksi. On erittäin tuomittavaa ja epä kunnioittettavaa tituleerata tapausta liikenteen vaarantamisella, jota se ei vähimmässäkään määrin ole, vaan paljon paljon enemmän, tajustko Huugo.


  • Anonyymi

   On heräämisen aika Suomi ei enää ole lintukoto. Vanhuksien elinympäristö on aivan eri kuin heidän nuoruudessa. Luottamusta ei saa lehdistön toimesta valheilla ylläpitää.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Milloin ajattelit

   Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
   Ikävä
   141
   1775
  2. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

   ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
   Ikävä
   113
   1385
  3. Ihastuin sun kaksoisolentoon

   Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
   Ikävä
   169
   1222
  4. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

   Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
   Maailman menoa
   88
   1187
  5. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

   tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
   Ikävä
   85
   1008
  6. Minä vaan masennun yksinäni

   Viettäkää mukava perjantai ilta ja kiva viikonloppu. 🌃🌞🐺💤
   Ikävä
   194
   987
  7. Hyvää yötä naiselle.

   Olitko sä taas lihonut? Hyh Hyh mieheltä jonka tunnet
   Ikävä
   97
   923
  8. Ketä kaivattusi mielestäsi muistuttaa

   ulkonäöllisesti?
   Ikävä
   39
   839
  9. Nainen voi rakastaa

   Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
   Ikävä
   76
   808
  10. Venäjä lähettää 480 tuhannen sotilaan armeijan Suomen rajalle

   Miten Suomessa vastataan Venäjän uhkaan sotilaallisesti
   Maailman menoa
   185
   736
  Aihe