K-market Tikanmaa

Anonyymi

Kyseisen kaupan nykyinen kauppias Jari lopettaa 17.11.2021 onko jollain jo tietoa onko jatkajaa löytynyt vai loppuuko kauppa kokonaan ??

60

5824

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Eipä ole hirveästi väliä vaikka lopettaisi kokonaan.

      • Anonyymi

        Ai miksiköhän??


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ai miksiköhän??

        Kaupan taso on ollut erittäin heikko ja uusi kauppias ei varmasti saisi parannusta aikaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaupan taso on ollut erittäin heikko ja uusi kauppias ei varmasti saisi parannusta aikaan.

        Hanskat tiskiin vaan ja annetaan periksi, eihän lähikaupoille mitään käyttöä ole.
        Erikoinen ajatus maailma sullakin 😀


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hanskat tiskiin vaan ja annetaan periksi, eihän lähikaupoille mitään käyttöä ole.
        Erikoinen ajatus maailma sullakin 😀

        Ajatus maailma kirjoitetaaan yhteen. Siis ajatusmaailma.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ajatus maailma kirjoitetaaan yhteen. Siis ajatusmaailma.

        Taas joku pääsee pätemään,sorry


    • Anonyymi

      Tiedä sitten paljonko nykyinen kauppias oikeasti panostanut kaupan pyörittämiseen mutta tappiota on tilinpäätösten mukaan tullut joka vuosi noin 20-30 t€. Liikevaihto tasainen noin 1.2 miljoonaa.

      Mitä olen kaupassa käynyt, liiketila on ahdas Palvelu ollut huomaamatonta, joskus kukaan ei tervehdi, ei edes kassalla.

      Tuskin jonoa on uudeksi kauppiaaksi.

      Minusta liikerakennuksen voisi purkaa ja kerrostalo tilalle. Katutasoon liiketilaa. Päiväkoti/eskati lähtee koka tapauksessa jonkun vuoden päästä kun Tikanmaan koulu muutetaan päiväkodiksi/eskariksi.

      En varsinaisesti jää kaipaamaan jos kauppa loppuu, toki hyvä jos jotain unohtunut ostaa niin tuolta saa haettua.

      Kauppiaalle lycka till jatkoon mitä ikinä se onkaan.

      • Anonyymi

        Hienoa, kun kirjoitit t€, vituttaa tyypit, ku kirjottaa k€. Likkakaveria myös. Tekis mieli sillo aina kysyy, et kolikoina, vai seteleinä.🤣🤣 Toinen on sana pinna sillo, ku puhutaa prosenteist. Oltii kerra Myllys ja tyttöystävä mietti yhden tuotteen ostamist, oli kahdenvaiheil. Sit siihe tuli myyjä sanomaa, et hinnast sais nyt parikyt pinnaa pois. Likkakaveri sanos, et enpä tiedä, täytyy miettii ja lähettii pois. Ulkopuolel kertos, et ei tykkää sellasest sanavalinnast, olin mielissään, ku huomasin, et häntäki vituttaa sellane, mun rakas ❤


    • Anonyymi

      Kauppiaat on kaikki ahneita kokoomuspersuja

    • Anonyymi

      KUKA NYT YLENSÄKKÄÄN HALUAA ASUA TIKANMAALLA. PORUKKAA JOKA SIELTÄ VALUU BUSSIPYSÄKILLE EI TAATUSTI OLE DUUNIIN LÄHDÖSSÄ. VERONMAKSAJAT NEKIN KUSTANTAA....

      • Anonyymi

        Mitä väliä meneekö ne töihin vai mihin ne menee?


    • Anonyymi

      Aina sieltä on löytynyt mitä olen hakenut. Työ on välillä liikkuvaa ja olen ostanut evästä tai maitotölkin kahvihuoneeseen.
      Ei valittamista.

    • Anonyymi

      Ompa kannustavaa kommentointia. Jos kaupalle, kauppiaalle ehdotuksia, kommentoitavaa,olisiko ehkä kannattanut hänelle itselleen kertoa.
      Kyllä siihen uusi yrittäjä K ketjusta löytyy, älkää olko huolissanne.

    • Anonyymi

      Ainakin eräs kebab-kauppias Raunistulasta on ilmoittanut olevansa hyvin kiinnostunut tästä kaupasta, mikäli pääsee sopimukseen sopivasta starttirahasta.

    • Anonyymi

      Myyjän kanssa tuli keskusteltua niin eipä taida löytyä jatkajaa kaupalle tai keskon imagoon ei sovi kuulemman vanha kiinteistö jossa k-kauppa vaikka ilmeisesti yksi kiinnostunut jatkaja olisi ehkä ollutkin, harmi homma jos näin loppuu lähikauppa 😪😪

      • Anonyymi

        Joo, kyllä Tikanmaalla kauppa pitäisi ehdottomasti olla sillä kaikki eivät voi matkustaa keskustaan asti.


      • Anonyymi

        Kyllä kiinteistö on aikansa elänyt, kaupassa omituinen haju, hometta kenties? Ja ahdas kuin mikä.

        Purkuun rakennus ja uusi tilalle!


    • Anonyymi

      Kappojengi joutuu hakemaan kaljansa muualta.On se niin väärin,,,,,,

      • Anonyymi

        Muuttaisivat keskustaan, kyllä siellä kesäisin torin laidoilla ja kävelykadun laitojen penkeillä, nurmikoilla tilaa on. Saattais Tikanmaa rauhoittua. Eikä siellä keskustan alueella ketkään muut juuri liiku, autoillansa käyvät kaupassa jos käyvät.
        Keskustaan muuttakaa!


    • Anonyymi

      Kauppa löytyy jatkossakin, ei tarvii mennä keskustaan kaljakauppaan.

      • Anonyymi

        Onko joku jatkaja löytynyt vai


    • Anonyymi

      Tikanmaan K-marketin liiketila on aikansa elänyt. Käykääpä vaikkapa Kokonvuoren K-marketissa. Eroa on kuin yöllä ja päivällä.

      Veikkaan että Tikanmaan liiketiloihin tulee mamukebula.

    • Anonyymi

      Jäätynyt tuulilasi voi luonnollisesti aiheuttaa vaarallisia tilanteita liikenteessä.

    • Anonyymi

      KUNTOSALIN SIIHEN VOISI LAITATTAA,KUN KATTOO PORUKKAA MITÄ SIELTÄ LAPPAA PYSÄKILLE, NIIN NÄYTTÄVÄT OLEVAN NIIN HUONOSSA HAPESSA, ETTÄ IHAN HEILUVAT. KERRAN YKSI TULI VASTAAN JOPA KONTATEN. VAHVA SUOSITUS KUNTOSALI.

      • Anonyymi

        OTA NELJÄS ROKOTE JA PIÄ TURPAS KII, RETKU


    • Anonyymi

      Joo kyllä siellä on värikästä porukkaa. Paljon ei ole aikaa kun tikanmaalla paljastui tappo, toinen tappo räkälän edustalla, kolmas tappo kun lähti räkälästä toisen matkaan kapponkadulle, ja tapettiin kämpässä. Täysin hullua porukkaa kyseinen lähiö on syytä kiertää kaukaa,,,,,,,,

      • Anonyymi

        Enkä kierrä. Mulla on bisneksiä siellä, hönö.


      • Anonyymi

        On, on todella sairasta touhua. Kapponkadulla kurjuuden sairaus näkyy ja kuuluu. Pakkohan sitä jossain on asua, mutta eräille oikea paikka olisi laitos, jossa saisivat perustaa sellaisen kollektiivin kuin haluavat. Slummihelvetti sairaine ihmisineen! Sairaita!


      • Anonyymi

        Vaikkei tappaiskaan, mutta muulla häiriökäyttäytymisellä ei ole mitään rajaa. Halpoja asuntoja? Narkkarillekin voi hankkia omistuskämpän, elelkööt siellä.
        Kapponkadulla kukoistaa slummikulttuuri. Täyttä ryönää!


      • Anonyymi

        Jollain on bisneksiä... Asuuko kuuluisalla Kapponkadulla joku luukuttaja? Väsähtäneen näköiset hupparipojat kantavat tavaraa kämpälle? Tietokonekorjaaja? Bisnesmies, ja pokaalien määrästä päätellen urheilija. Mutta miksi pokaalit päätyivät metallinkeräysroskikseen?
        Nappikauppaako tehdään? Nappikauppaako tehdään yhä?


      • Anonyymi

        Niin on jumala ihmisiä rakastanut, että antoi heille Kapponkadun. Hallelujaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin on jumala ihmisiä rakastanut, että antoi heille Kapponkadun. Hallelujaa.

        Ei, vaan Raision kaupunki antoi ihmisille Kapponkadun. Jos kunnallisista vuokra-asunnoista siivottaisiin ryönä pois, niin maailma parantuis. Asumisohjaajiako sinne tarvittais? Sopis kesäisin tulla kuunteleen ja katteleen sitä kiihkeän sairasta touhua mitä siinä piha-alueella harrastetaan ulkopuolisiinkin päin. Ryönää se on se käyttäytyminen mitä siinä esiintyy! Jälkipolvi saa siinä mallia elämään! Parin talon muodostama slummi!


      • Anonyymi

        Onko siinä jengissä, hörhöistä pahimmissa, pari rikkaitten vanhempien jälkeläistö, nelikymppisiä, joiden ei tarvi kuin leikkiä vaan? Ootellessa pitää hauskaa, Papinsaari odottaa?


    • Anonyymi

      PERSAUKISET EIVÄT TEE MITÄÄN BISNEKSIÄ.

    • Anonyymi

      Kauppa avataan uudelleen tammikuussa 2022. Muistakaa käydä ostoksilla!

    • Anonyymi

      Tuo, joka kertoo millaista porukkaa valuu bussipysäkille Tikanmaalta.
      Mihinkähän aikaan päivästä hän itse matkustaa bussilla, kun Tikanmaalta valuu busseille arkisin porukkaa ihan aamun ensimmäiseen bussivuoroonkin ja edelleen siitä sitten sulavasti pitkin aamua... Töihin menossa ja kouluun ja opiskelemaan.
      Mutta tosiaan on sääli, että siellä lähiössä eräät hörhöt rellestävät sen minkä kerkiävät. Ei niin mitään väliä. Näillä on ilmeisesti sitten sellainen vuokrasopimus, ettei heitä uhkaa se tukiasuntoihin kohdistunut häätötoimi jota kaupunki on harjoittanut. Sopis kyllä kiinnittää huomiota siihen muuhunkin vuokralaisporukkaan kuin tukiasunnoissa oleviin. Pitääkö keskittää kaikki yhteen paikkaan, onko Tikanmaan kerrostaloissa sopivan huonokuntoisia asuntoja, että sinne voi sitten laittaa heikompaa asukasporukkaa.
      Raisio pitää huolta omistaan! Meno on hurjaa, etenkin kesäaikaan, ja siihen vielä kun lisää ne telakan jätkät... tai ainakin osa heistä....
      Onneksi nyt talvella nää telakan porukan, joille lähiöstä on vuokrattu kämpät, ovat olleet harvinaisen rauhallista tyyppiä edellisiin verrattuna. Ei ole ollut heistä häiriötä niin minkäänlaista. Asiaan on voinut kyllä vaikuttaa koronakin, eli kannattaa pysyä omissa oloissaan ja jättää rellestäminen vähemmälle, niin ei joudu karenssiin ja palaamaan jopa kotimaahan. Mut kiitos siitä, että edes nämä ovat olleet rauhallisia. Koputetaas puuta, sillä telakka jatkaa edelleen ja asuntoja äijille löytyy lähiöstä edelleen.

    • Anonyymi

      Kauppaa eikä Jariakaan ole yhtään ikävä.

      • Anonyymi

        Tänne kuitenkin eksyit kirjoittamaan.. hahahaaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tänne kuitenkin eksyit kirjoittamaan.. hahahaaa.

        Eksyin, eksyin, sattumalta kävin palstaa vilkaisemassa ja aloituksen luin. Tuli sitten kommentoitua. Enkä olisi muuten tiennytkään että kauppa on lopetettu. Ja toivottavasti uutta ei tule. Saavat sitten riehujat hakea kaljansa vähän pitemmän matkan päästä, tosin sitä ei tiedä onko se aina kaljaa vai jotain ihan muuta, jota voi sitten tuottaa sieltä ulkomailta telakan kavereilta tilaten... On noissa porukoissa kyllä niin kummaa sakkia. Raisio pitää huolen omistaan!


    • Anonyymi

      Pitääkö se paikkansa, että sitä sitä nykyistä juottolaa, "gastropubia", pyörittää telakalla työskentelevä pariskunta? No, on siinä ja... Pyrkivät nappaamaan telakkakavereittensa tilistä osuuden itselleen. Arvioinnit netissä näyttävät olevan sellaisilla nimillä, että siihen viittaa...
      Sais mennä konkkaan sekin!

      • Anonyymi

        Siis mitä ihmettä sä selität, onko sulla mitään hajua mistään? Alkuperäinen kysymys koski kauppaa, niin minkä ihmeen takia sä haluat mollata baaria? Onko elämästä tullut niin tylsää, että on pakko tälläisellä kanavalla ruveta haukkumaan asioita? Joista ei näytä tietävän yhtään mitään.


    • Anonyymi

      SURULLISEN KUULUISA ASUINALUE, SE ON JOKAISEN TIEDOSSA. KAUPPAANKIN ON MURTAUDUTTU USEASTI. SITÄ JENGIÄ JOKA LAPPAA PYSÄKILLE EI TAIDA PALJOA TYÖNTEKO KIINNOSTAA. KÄMPÄT ON HALPOJA JA SÄÄLIKSI KÄY JOS JOKU ULKOPAIKKAKUNTALAINEN MENEE HALPAAN JA MENEE KÄMPÄN OSTAMAAN.

      • Anonyymi

        SINULLA ON AINA TUO CAPS_LOCK PÄÄLLÄ.
        TAIDAT OLLA PIENIKOKOINEN HENKILÖ, KUN PITÄÄ TEHOSTAA TUOLLA TAVALLA SANOMISIAAN.


    • Anonyymi

      TAHI SITTEN OLEN HUONONÄKÖINEN, ENKÄ NYT PUHU ULKONÄÖSTÄ. Pieni teksti on näin vanhalle ukolle huono valinta. KYSEISELLÄ ALUEELLA AIKOINAAN ON TULLUT PYÖRITTYÄ, JA ALUEEN ASUKKAISTA SUURIN OSA ON AINA OLLUT ALAN IHMISIÄ. AIKOJEN ALUSSA ULKOMAALAISIA EI OLLUT. TAPOTKIN ON TEHNYT KANTASUOMALAINEN PAITSI YHDEN TEKI VIROLAINEN. HUUMEITA EI JUURI OLLUT KILJUA JA PONTIKKAA SENKIN EDESTÄ,,,,,

      • Anonyymi

        Silmälaseja löytyy halvalla Biltemasta eri vahvuuksilla.


    • Anonyymi

      Kauppias ei vuokraa tai osta liikepaikkaa vaan Kesko, joka jälleenvuokraa sen kauppiaalle.

    • Anonyymi

      Voi ei, missäs Kalliala nyt räyhää nuorille orjilleen? Maine oli jo 3 vuotta sitten niin hirveä, ettei kukaan suositellut menemään tuonne töihin. Hyvä niin. Kaikkea paskaa hänelle.

      • Anonyymi

        Kalliala avaa kaupan uudelleen helmikuun alussa. Olis ehkä joku toinen voinut olla kauppias…kauanko jaksaa pyörittää kauppaa kun loppuvuonna oli voimat loppu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kalliala avaa kaupan uudelleen helmikuun alussa. Olis ehkä joku toinen voinut olla kauppias…kauanko jaksaa pyörittää kauppaa kun loppuvuonna oli voimat loppu.

        Eihän Kalliala enää ole mukana?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eihän Kalliala enää ole mukana?

        Facebookin kirjoitusten perusteella Kalliala kauppias ja sama henkilökunta kuin aiemmin. M-market Tikanmaa. Hieman erikoinen kuvio, päästiiinkö näin kenties eroon Keskosta?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Facebookin kirjoitusten perusteella Kalliala kauppias ja sama henkilökunta kuin aiemmin. M-market Tikanmaa. Hieman erikoinen kuvio, päästiiinkö näin kenties eroon Keskosta?

        Eiköhän tarkoitus ole ollut päästä Keskosta eroon. On täytyny olla jotain ongelmia, ei M-Ketjuun liittyminen nyt mikään kultakaivos ole. Onhan se kauppiaalle halvempi ketjumaksujen osalta ja enempi pelivaraa valikoimissa, mut M-Ketjulla ei ole omaa mainostusta missään Wihuri on paljon kalliimpi tukku kuin Kesko.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eiköhän tarkoitus ole ollut päästä Keskosta eroon. On täytyny olla jotain ongelmia, ei M-Ketjuun liittyminen nyt mikään kultakaivos ole. Onhan se kauppiaalle halvempi ketjumaksujen osalta ja enempi pelivaraa valikoimissa, mut M-Ketjulla ei ole omaa mainostusta missään Wihuri on paljon kalliimpi tukku kuin Kesko.

        Sama meno kaupassa kuin ennenkin. Kauppias tervehtii jos tervehtii, yleensä ei, ja hyllyt punertavat punaisista hintalapuista. Annoin kaupalle toisen mahdollisuuden mutta nyt saa riittää. Pitäisikö tuolta ostaa kahden viikon ostokset jotta ei tule fiilistä ”anteeksi että häiritsen työpäivääsi”?


    • Anonyymi

      Joko uudistuneessa kaupassa käyty? Samalla ilmeellä edelleen?

    • Anonyymi

      hyvä olla kalija kauppa lähellä,,,,

    • Anonyymi

      Kivaa että on taas lähikauppa ja baarikin on ihan loistava, eikä mikään räkälä, niin kuin joku osasi kirjoittaa. Itse en ole nähnyt konttaavia känniläisiä bussipysäkeillä kertaakaan, kun olen bussia odottanut. Ja olen pitänyt paikasta muutenkin, joten en nyt kyllä näe aluetta ihan samalla periaatteella, kun muutamat muut täällä!

    • Anonyymi

      Ei ole Tikanmaan kauppa mihinkään muuttunut sitten K-ketjuun kuulumisen. Hyllyt pursuaa epämääräisesti tavaraa, pilaantuneita tuotteita hevi-osastolla ja itse kauppias sama hapannaama kuin ennenkin. Tervehtiminen kassalla liian vaikeaa hänelle.

      Eurot jatkossa toiseen kauppaan.

      • Anonyymi

        höpönkyrpä täyttä paskaa puhelet


    • Anonyymi

      Meneekö kaupalla hyvin? Paljon tyhjiä tai lähes tyhjiä hyllyjä ja punalappuisia tuotteita. Kauppias itse yhtä epäystävällinen kuin aina.

      Ihme touhua.

      • Anonyymi

        Höps.


      • Anonyymi

        Luulis että kauppiaalla jäis enemmän viivan alle kun möisi tavarat normaalilla hinnalla ja hyllyillä tavaraa mitä ostaa….mut ei vissiin sit.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1625
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1254
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1157
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1096
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      2
      1082
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1039
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      970
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      932
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      867
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      9
      751
    Aihe