Onko Kajaanissa ketään...

Anonyymi

... joka olisi nähnyt ufoja??

9

217

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ne ovat Liikunnassani olleet jo Kymmeniä Vuosia Päivittäin käytettyjä niiden mukaisesti Suoritettuja Liikkeitä, joten kyseessä EI ole KOODEJA tai Sisäpiirijuttuja. Ja siitä HUUTAMISESTA ja KARJUMISESTA on muutakin Hyötyä Ihmiselle liittyen Tietoliikennemaailmaan siis ---》Salakuunteleeko puhelimesi sinua? Näin testaat
   Tuleeko somessa vastaan tuotteita tai asioita, joista olet juuri puhunut ystäväsi kanssa?
   Puhelimesi saattaa kuunnella sinua.Puhelimesi saattaa kuunnella sinua.
   Puhelimesi saattaa kuunnella sinua.

   Usein kuulee puhuttavan, miten esimerkiksi Instagramissa, Facebookissa tai kauppojen sivuilla alkaa nousta esiin mainoksia tuotteista, joista olet puhunut jonkun kanssa aiemmin. Nämä tuotteet voivat olla sellaisia, joita ei ole etsinyt koskaan netistä, mutta yhtäkkiä niitä tulviikin vastaan.

   Tällaiset tapaukset ovat herättäneet epäilyjä siitä, että älypuhelimet vakoilevat käyttäjiään. VPN-palveluita tarjoavan NordVPN:n mukaan tämä pitääkin paikkaansa. Virtuaaliavustajien korvat ovat jatkuvasti auki, jotta ne pystyvät ottamaan tarpeen tullen komentoja vastaan.

   – Kun pyydät Google Assistantia tai Siriä etsimään jotain, tätä tietoa hyödynnetään verkkomarkkinoinnissa. Näin tapahtuu myös, kun etsit jotain Googlen hakua käyttäen. Jos esimerkiksi etsit autokauppoja kaupungistasi, niihin liittyviä mainoksia alkaa ilmaantua kaikkialle Internettiin. Tässä mielessä virtuaaliavustaja on kuin mikä tahansa muukin hakukone, NordVPN:n digitaalisen turvallisuuden asiantuntija Daniel Markuson kertoo tiedotteessa.
   Näin testaat 🥴🥵🥶🤧🤢🤮🤕🤒😬😬😬🤥🤥🤥🤕🤕🤥☹🥺😱🤬🤬🤬😡😠😤👿😈💀💀💀💀💀💩💩💩💩💩😵☹😯😳😳😳😳😳😳😳😳🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱🥱

   NordVPN jakoi ohjeet sen testaamiseen, salakuunteleeko puhelimesi sinua..Voi Herra Jumala sentään 😃😄

   Jos näiden vaiheiden jälkeen puhelimeen ilmestyy vielä mainoksia kyseisestä tuotteesta, saattaa olla, että jokin palvelu kuuntelee keskustelujasi ja auttaa näin mainostajia saavuttamaan sinut.

   Valitse hyvä aihe. Sen pitäisi liittyä johonkin, mitä ei voida yhdistää mieltymyksiisi tai mielenkiinnon kohteisiisi. Aiheen täytyy olla sellainen, josta et koskaan puhu...eli mä TAPAN sut😄
   Pidä aihe erillään puhelimestasi. Älä käytä puhelintasi tai mitään muutakaan laitetta tehdäksesi aihetta koskevia hakuja...Murhapalsta...Varmista, että et ole koskaan tehnyt aihetta koskevia Google-hakuja.
   Valitse avainsanat. Pohdi, minkälaisiin avainsanoihin hakukoneet saattavat kiinnittää huomiota.
   Puhu aiheesta KOVALLA ÄÄNELLÄ puhelimesi läheisyydessä. Voit tehdä näin yksin tai jonkun muun kanssa. Käytä puhumiseen...Hö...muutama minuutti kerrallaan muutaman päivän ajan..Äänihuulet kärsivät Prkl.... Huolehdi siitä, että et etsi tietoa aiheesta millään tavalla. Puhelimesi ei siis saa joutua aiheen kanssa muutoin tekemiseen. Näin puhelimesi kuulee siitä ainoastaan puheesi kautta.

   Käy asetukset läpi

   Jutussa kuvailtu salakuuntelu ei ole laitonta, jos käyttäjä on sitoutunut palveluntarjoajan asettamiin ehtoihin. Kun luvan antaa, voidaan NordVPN.n mukaan keskusteluja seurata markkinointia varten. Kannattaakin käydä läpi, mitä lupia olet palveluille antanut.

   Olemme kertoneet aiemmin, miten Google saattaa tallentaa merkillisiäkin ääniklippejä käyttäjistä. Ohjeistimme syyskuussa, mitkä asetukset Googlessa kannattaisi jokaisen käydä läpi, jos haluaa parantaa yksityisyyttään tai käydä tarkistamassa, mitä tietoja Google kerää ja miten. Ohjeisiin voit tutustua täältä.
   Lue myösGoogle seuraa sinua – nämä asetukset jokaisen kannattaa käydä läpi

   Markuson ohjeistaa tarkistamaan puhelimeen asennettujen sovellusten oikeudet ja miettimään, mihin vaatimuksiin suostuu. Jotkin sovellukset voivat vaatia pääsyn puhelimen mikrofoniin..pieru auttaa salakuuntelijoita.. vaikka siihen ei olisikaan käyttäjän kannalta mitään syytä.

   – Tarkista siis älypuhelimesi asetukset ja varmista, että sovelluksilla on pääsy vain niihin toimintoihin, joita ne todella tarvitsevat..Vaippojen sovelluksen vaihto... Poista myös tiedot toimistasi verkossa säännöllisesti ja laita äänitystoiminto pois päältä, NordVPN neuvoo 😀 Joo-o Kiitoksia vaan Paljon..tulikin tässä mieleen Kaikessa 😄 huvittuvuudessaan 😃, että olen HUUTANUT 1970-Luvulta alkaen, että Mä tapan sut!!! siis Yksinään ollessani KENENKÄÄN ihmisen läsnäollessa ja sittemmin Aikuisena Puhelimen lähellä vaikka piuha poistettu ja Akku poistettu ja Kännykkä sammuksissa ja Seinäjoella asuva MERJA KARME saa 1998-2005 välisenä aikana kuulla tuon Mä tapan sut!! lauseen, kun vastasi aina puhelimeen vaikka TODELLISUUDESSA en ole ikinä hänelle Kertaakaan soittanut!! KIUSAN TEKIJÄT menkää Hirteen Lepäämään Ikuiseen Lepoon!!! Aamen. HUUSIN äsken puhelimen Mikrofoniin, että ASTEROIDI TIPAHTAA KAJAANIIN😄😆😆🙃🙂🙃😉...HUUSIN Älypuhelimet Mikrofoniin vaikkei Ikinä ole päällä Kertaakaan, että Italiassa purkautuu SUPERTULIVUORI ja Tuhkapilvistö tulee SUOMEEN ja SÄÄ Viilenee Reilusti ja EI voi Hengittää ja Hengitysilma on MUSTA

  • Anonyymi

   Kyllä, kaikki vihreät ituhipit näkee nyt näkyjä.

  • Anonyymi

   Olen nähnyt ja enempää en kerro. Sen vain sanon että tulossa ovat.

  • Anonyymi

   Ufoja en ole nähnyt mutta kaiken tarvittavan näen heti aamusta alkaen Meidän Kajaani-palstalta. Tiedän kaiken lenkkipolkujen varrelta. Tiedän kaiken tuulivoimasta. Tiedän missä nuoriso tekee ilkivaltaa ja ajaa mopolla. Tiedän mihin taksiin ei pidä mennä kun siellä voi olla natsi. Keripukin polttoa en mene katsomaan kun senkin näen palstalta. Teatterin sateenkaari maton ja muut LGHTB piirien sekä Routaryhmän mainokset ammennan Meidän Kajaani-palstalta. Koronatilanteen ja uusimmat Rokotus käänteet luen sieltä ja nokkelimmat vitsailut yhdys sana virheistä. Ulos en mene kun kaikki selviää Meidän Kajaani sosiaalisen median älypalstalta.

   • Anonyymi

    folio kireällä?


  • Anonyymi

   Olen nähnyt vain yhden telepaatin. Se on androgyyni.

  • Anonyymi

   Kuulemma herra Folio on ainakin nähnyt.

   • Anonyymi

    Joo Teerisuolla folio näki


  • Anonyymi

   Vaimo käski ostaa banaaneja ja heti kun menin Prismaan niin näin kuinka banaanit oikein pullistelivat hyllyssä. Siitä arvasin heti että minua oli sala kuunneltu.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Pikkutyttö hakkasi Tynkkysen

   Pikkutyttö hakkasi Tynkkysen (PS) kun ei pitänyt tämän poliittisesta suun soitosta. Tynkkynen nostaa syytteen asiasta kuten on mahdollista. Mutta aiem
   Maailman menoa
   344
   4426
  2. Lähden taas tänää kotoani pois, kiukkuinen Sofia lataa tekstiä Instassa.

   On vihainen kun on Seiskassa kannessa hänen ruhjeistaan ja haukkuu toimittajan ja lehden aivan lyttyyn.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   81
   2617
  3. Saisinpa nainen olla sun kanssas vielä joskus

   Rakastan sua hiljaa toivoen et päädyttäis yhteen. Kaikkea hyvää ihanalle ja pidä huoli itsestäsi 🍀❤
   Ikävä
   73
   1871
  4. Ähtärin puukotus

   Ketä puukotettu ähtärissä viime yönä??
   Ähtäri
   34
   1648
  5. Onkohan Sanna Marin(SDP) alkoholisti?

   Ei hän tosin olisi ensimmäinen pääministeri joka sellainen olisi. Mehän muistamme A Karjalaisen. Mutta tämä Sanna Marin tietoisesti bailaushimoissaan
   Kotimaiset julkkisjuorut
   174
   1368
  6. Martina ja Hannu, päättyikö yhteinen tarina jo?

   Somen perusteella molemmat elävät omaa elämäänsä, mitään yhteistä ei ole näkynyt hetkeen. Kutistuiko lupaava romanssi kasaan?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   105
   1236
  7. Nyt räjähti. Sähkön hinta huomenna 1,21 Euroa kw/h. Tulee suuria ongelmia monelle.

   Hallituksella on kohta jotain muuta mietittivää kuin Korona leikki. Nyt on oikeasti iso ongelma joka vaikuttaa.
   Maailman menoa
   222
   1052
  8. Jää meidän välillä

   Mitä haluisin sanoa sulle, jos voisin. Me tiedostettiin tai tiedostetaan, että meidän välillä on jotain. Mistä se siihen tuli, kun sitä ei aiemmin oll
   Ikävä
   62
   1041
  9. Super-Sanna

   Jää pois Itsenäisyyspäivän juhlajumalanpalveluksesta Korona-altistumiseen vedoten.Mutta Sanna-tytön Baari-kierrosta Korona-altistuminen ei estä.Näin k
   Tampere
   137
   958
  10. Maksoiko Martinan sisko huumevelat hengellään?

   Joutuiko Martinan sisko maksamaan hengellään kun hällä ei ollut rahaa maksaa käyttämiään aineita? Miks Martina ei tuntenut empatiaa, vain soi siskolle
   Kotimaiset julkkisjuorut
   106
   857
  Aihe