Termien muuttaminen mediassa/THL:llä

Anonyymi

Kuinka moni on pannut merkille syksyn saatossa kuinka Pandemia on muuttunut epidemiaksi ja koronakuolemat muuttuneet koronaan LIITTYNEIKSI kuolemiksi? Tämä on oikein mielenkiintoista, eikö vaan? Tässä pelastetaan nahkoja kuvitellen ettei kukaan huomaa mitään.

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      jep helvetinmoinen peittely operaatio käynnissä mediassa THL:n toimesta, se on ajna kysymys kun jonkun omatunto antaa asian julki, että meitä on kusetettu rankasti.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Koska nykyään tiedetään, että virus muuttuu endeemiseksi, eikä se rokotetussa väestössä enää aiheuta samanlaista kuolleisuutta. Ei mitään sen kummempaa.

      Jos olet ollut tarkkana, koronavirusepidemiasta puhuttiin jo pandemian alkuaikoina. Epidemia oli silloin alkamassa esimerkiksi Saksassa.

    • Anonyymi

      Nytkö tämä "vaarallinen" tauti (todellisuudessa kausi-influenssan luokkaa...) jonka takia ihmisten perusoikeudet piti perua onkin vain tavallinen epidemia?

      WHO muutti v. 2009 pandemian määritelmää. Aiemmin pandemia syntyi vain jos oli kyseessä erityisen vaarallinen ja/tai helposti tarttuva tauti. Määritelmämuutoksen jälkeen pandemiaksi riitti mikä tahansa tartuntatauti esimerkiksi sillä perusteella, että sen saattoi odottaa ylittävän terveydenhuollon kantokyvyn. Ja kun ajatellaan, mistä se kantokyky riippuu, niin sehän on järjestelykysymys ja poliittinen päätös: mihin verovaroja käytetään, miten hoidetaan jne. Siis pandemia ei tarkoita, että kyseessä olisi erityisen vaarallinen tauti.
      Korona ei tosiasiassa ole yleisvaarallinen tauti, sen osoittavat mm. nämä tällä videolla esitellyt Suomen ja maailmanlaajuiset tilastot.
      Pandemia sillä on kuitenkin saatu aikaiseksi. Sopii kysyä, miksi.
      Videolla käsitellään myös FIMEA:n ja VAERS:n tilastoja ja niiden raportointitapaa.

      https://www.youtube.com/watch?v=A5lqX2SaSp0

      • Anonyymi

        THL:n ei pitäisi hosua, koska valtiovarainministeri on tiedottanut, että poikkeusaika päättyy vasta vuoden 2022 loppuun.

        https://rapsodia.fi/saarikko-lipsautti-poikkeusaika-paattyy-vuoden-2022-loppuun-2/

        ”…Se säännöstö, ikäänkuin reunaehdot sille, on olleet hyllyllä korona-aikana, ja nyt palautuu keskustelu siitä, kun vuoden 22 päättyessä tämä poikkeusaika loppuu, millaisena ne säännöt palaavat…”

        Miten on mahdollista, että valtiovarainministeri tietää, että virus poistuu keskuudestamme vuoden 2022 päättyessä?

        Koska kyse ei ole ollut missään vaiheessa mistään viruksesta tai ihmisten terveydestä. Kyse on ollut kaiken aikaa vallasta, korruptiosta, petoksista, kontrollista ja maailmanhallinnasta. Olemme joutuneet todistamaan näiden sairaiden psykopaattien edesottamuksia siinä, miten he pyrkivät luomaan uutta maailmanjärjestystä hajota ja hallitse -periaatetta hyödyntämällä.

        Tämä pieni tyranniaa rakastava ja harjoittava eliitti unelmoi siitä, että he pääsisivät alistamaan kaikki maailman jäljelle jäävät kansat omiksi orjikseen. He kun ovat täysin vakuuttuneita siitä, että täällä maapallolla on aivan liikaa ihmisiä, joten siksi he ovat nyt “joutuneet” aloittamaan tämän dramaattisen väestönvähennyksen toteutuksen näillä kokeellisilla rokotteillaan.

        Nämä silmät ja korvat päästään valehtelevat vieraanvallan edustajat (nukke-hallituksemme), jotka vaihdettiin taktisesti sisään juuri ennen tämän ennalta suunnitellun koronahuijauksen alkamista, ovat ottaneet kaiken aikaa päiväkäskynsä ulkomaalaisilta isänniltään. Jopa Yle uutisoi hiljattain Marinin ja Saarikon jäsenyyksistä Global Young Leaders järjestössä, jonka kannattaman The Great Reset -agendan päämääränä on koko maailman talouden romahduttaminen ja uudelleenrakentaminen: uusi maailmanjärjestys.


    • Anonyymi

      Myös rokotteen määritelmää muutettiin, jotta mRNA-injektioille saatiin edes väliaikaiset hätäkäyttöluvat. Aiemmin rokotteelta edellytettiin että se saa aikaan immuniteetin ja estää tartuttamasta muita. Korona-geenimanipulaatioinjektio ei tee mitä näistä, ainoastaan antaa jonkin verran suojaa vakavaa tautimuotoa vastaan joksikin aikaa - hyvin lyhyeksi aikaa jopa, se on käynyt nopeasti ilmi. Näiden "rokotteiden" teho on puolen vuoden päästä jo nolla. Silloin tarvitaan uusi annos . Ja taas uusi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      51
      3467
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      156
      2089
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      201
      1773
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      134
      1685
    5. 80
      1155
    6. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1104
    7. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      272
      1034
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      126
      984
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      929
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      72
      885
    Aihe