Koronapassi houkuttimena pääsemme 90%, nyt 80,5% saanut 2 rokoteteta.

Anonyymi

Rokotteen ovat ottatanet älykkäät terveydestä huolehtivat ja huolestuneet henkilöt, mutta heidän määränsä ei riitä kuten huomattiin laumasuojaksi. Loput juhlia, ravintoloita ja matkustusta terveyttä enemmän arvostavat hakevat rokotteen, jotta saavat passinsa ja voivat jatkaa entistä elämäänsä. Alamme olla turvassa kun väestöstä 90% on rokotettuja, loput ovat joko jääräpäisiä pässejä tai heillä on todella syynsä olla ottamatta rokotetta, kuten voimakas allergia rokotteissa käytettäviä säilöntä ym. aineita kohtaan tai muu vastaava esim. yksilölliseen immuniteettiin tai sen puuttumiseen liittyvä syy. Tietysti jo ensimmäisten rokotteiden suoja alkaa vähentyä ja kaikille ei rokote anna muutenkaan täyttä suojaa, mutta pian teho-osastot voidaan käyttää jo muille kjuin koronapotilaille ja hautausurakoitsijoiden ei tarvitse tehdä ylitöitä.

21

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Alamme olla turvassa, kun 100 % väestöstä on rokotettu. Mutta, kun sairaalaan tai tehohoitoon päätyvien määrä ei seuraa rokotusten kattavuutta, kukaan ei ole enää turvassa.

      Jo 80 prosentin kattavuudella sairaalat olisivat ns. "laumasuoja teorian" perusteella olleet tyhjiä koronapotilasta. Koska näin ei tapahtunut, asiaan vaikuttavat muut muuttujat. Mitä nämä ovat, kukaan ei osaa selittää. Joka tapauksessa, rokotuskattavuus ei näytä vaikuttavan koronaan sairastuneiden ja hoitoa tarvitsevien määrään.

      • Anonyymi

        Rokotuskattavuus ei seuraa sairastuneiden ja tehohoitoa tarvitsevien määrää. Näin ollen ei tuo 100 prosentin kattavuuskaan tule riittämään.

        Siis, vaikka kaikki olisi rokotettu, se ei poista koronaa, vaan se jatkaa kulkuaan.


      • Anonyymi

        150% PAREMPI JA SITTEN 2000% JA KANSA USKOO 😆😅😃😄😄


      • Anonyymi

        Päivikki Karhula on täysin turhanpäiväinen kirjoittaja rokotteista kun hänen lääketieteen osaaminen on tasan nolla. Hyvä, että hänen huonotasoista journalismia poistetaan. Twitterissä hän voi sitten rauhassa räksyttää omille lampaileen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rokotuskattavuus ei seuraa sairastuneiden ja tehohoitoa tarvitsevien määrää. Näin ollen ei tuo 100 prosentin kattavuuskaan tule riittämään.

        Siis, vaikka kaikki olisi rokotettu, se ei poista koronaa, vaan se jatkaa kulkuaan.

        Näin on, mutta lääkemafia haluaa lisää rahaa ja rokotuksia. Sairas maailma.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Päivikki Karhula on täysin turhanpäiväinen kirjoittaja rokotteista kun hänen lääketieteen osaaminen on tasan nolla. Hyvä, että hänen huonotasoista journalismia poistetaan. Twitterissä hän voi sitten rauhassa räksyttää omille lampaileen.

        --Hyvä, että hänen huonotasoista journalismia poistetaan. --

        Koronarokotevastaisiin kohdistuva sensuuri on osa fasismia, joka Suomessa nostaa päätään. Fasismi on kaikkina aikoina löytänyt tekosyyt ja -syylliset.


    • Anonyymi

      No, ei tarvitse kauaa odotella kun nyt jo on nähtävissä kuinka rokotetut alkavat täyttää sairaaloita. Ensiviikolla luvut lisääntyvät ja kohta sairaalassa on vain rokotettuja, esinet tupla- ja triplarokotettuja. Se ei kuulosta kauhean hyvälle. Polvileikkaukset ym. siityvät eteenpäin. Harvoinhan teholle leikkauksen jälkeen joutuu mutta kummasti kuitenkin touhotetaan siitä kuinka rokottamattomat vievät paikat ja muiden hoito viivästyy. Hyvä kuitenkin että voimme auttaa virolaisia ja niin pitääkin. Ristiriitaisista asioista turha jankata. C Y !

      • Anonyymi

        Koronaan ei anneta ihmisten kuolla, saattoho i d o s s a Potilas kuivatetaan hengiltä


      • Anonyymi

        Se aussinäyttelijä vain näyttelee.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Ei kiinnosta - tuo vei mielenkiinnon! 😲🤢🤢


    • Anonyymi

      Rokotetta kannattava ortopedi on oppinut traagisen tavan, että nämä rokotteet EIVÄT OLE TURVALLISTA
      Tohtori Joel Anthony Wallskog, ortopedi Mequonista, Wissistä, kertoi kokeneensa puutumista, heikkoutta ja tasapainoongelmia saatuaan ensimmäisen annoksen Moderna-rokotteita joulukuussa 2020. Hänellä diagnosoitiin poikittaismyeliitti ja demyelinoitunut vaurio, selkäydin. Hänet pakotettiin jäämään pitkäaikaiseen työkyvyttömyyteen. Hän kieltäytyi ottamasta toista annosta.

      • Anonyymi

        Beigen sinisiä kirstuja saatavissa!
        Syksyn muotiväri, varaa heti.
        Makkonsen ruumisarkkuliike


    • Anonyymi

      Rokotus kattavuus yli 80 %,
      mutta kukaan ei ole vielä turvassa, ennenkuin on kohdannut coronan. Tuhoaa sisäelimet ja tappaa tai jättää kitumaan.
      Sitähän presidenttikin ihmettelee, miten pieni saa paljon pahaa aikaan.
      Sitä ei vaan monikaan ymmärrä, miten suureen vaaraan voi joutua, kun lasketaan karkaamaan ja ei kunnolla osata sitoa kiinni.

    • Anonyymi

      Aluksi se oli 70%, sitten 80% ja nyt 90% kun ”normaali elämä” jatkuu. Rokotteiden haittavaikutuksia on käsittämätön määrä, ja silti piikkiuskovaiset jaksaa puolustella sen järkevyyttä. Teholla on nyt puolet ihmisistä 2 piikkiä saaneita, onko tämäkin rokottamattomien syy?

    • Anonyymi

      Ja kaikenlisäksi piikitetyt luulevat rokotteen estävän taudin levittämistä. Piikitetyt levittävät tautia 100% yhtä paljon kuin rokottamaton. Muistakaa se kun makaatte liuotuksessa siellä teholla.

    • Anonyymi

      Muinaisessa Neuvostoliitossa päästiin äänestysvilkkaudessa 105 %: iin jakamalla äänestäjälle leivänpuolikas ja pala Saksalaisista tehtyä saippuaa. Meillä Suomessa voisi rokotepisteitä ruuhkauttaa korvaamalla ko. lahjat "piparilla ja porkkanalla". Eli pilettejä sexiklupeille! Hesariin tulis: rokotekattavuus noussut jo yli sadankolmenkymmenen pr.......

    Ketjusta on poistettu 33 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      133
      3537
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      110
      1389
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      271
      1320
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      69
      1219
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      17
      1124
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1081
    7. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      1019
    8. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      45
      1018
    9. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1006
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      52
      904
    Aihe