Tuulihousut fetissinä

Olen nyt aikuisiässä oleva mies, jolla on fetissi tuulihousuihin. Tuulihousut ovat kiinnostaneet minua jo pienestä pojasta asti. Housuissa kiehtoo niiden ohut ja liukas materiaali, joka suhisee kivasti.

Huomasin himoni tuulihousuja kohtaan jo varhaisessa lapsuudessani. Lastenhoitajallamme oli välillä päällään kiiltävät mustat tuulihousut, joiden lahkeisiin änkesin, kun hän istui lattialla. Kenties tämän seurauksena sain ensimmäiset tuulihousuni. Innostuneena halusin olla housut jalassa ulkoleikkien lisäksi myös sisällä.

Ala-asteen aikana ymmärsin tykkääväni katsella tyttöjen käyttävän tuulihousuja. Ala-asteen kohokohtani oli, kun sain mikrokuitukankaasta valmistetun, todella ohuen tuulipuvun. Koko prosessi alkoi kotiin tullessani, kun huomasin keittiössä urheiluliikkeen kassin. Kurkkasin kassiin ja lumouduin siellä odottavaan pukuun täysin. Kokeilin sitä salaa päälle ja toivoin kovasti, että se oli tarkoitettu minulle. Puku tuntui kiihottavalta päällä, ohut pinta ja vuori olivat jotain uuden tuntuista, aikaisemmat tuulihousuni olivat joko topattuja, tai hieman paksumpia. Tämä kokemus rajasi hetkessä fetissiäni kohti ohuita tuulihousuja.

Ala-asteen lähentyessä loppuaan, aloin ostamaan itse tuulihousuja. Uutena kuviona tuli niiden rikkominen ja sotkeminen kaatuilemalla. Saatoin kompastua tahalleen asfaltille, jolloin housujen polvi alkoi väsymään ja lopulta kului puhki. Tästä siirryin tuulihousujen saumojen ratkomiseen, joka osoittautui itseäni eniten kiihottavaksi rikkomistavaksi. Venyttelin rajusti, jolloin tuulihousut repesivät saumasta, usein haarasta tai pyllystä. Usein housut ratkesivat hetkessä, jolloin repeämä oli todella suuri. Housujen hajoaminen harmitti, mutta kiihotus vei aina voiton. Tämän jälkeen parsin housut kasaan salaa äitini ompelukoneella, jos korjattavaa enää oli.

Yläasteen alkaessa, olin jo tuhonnut useat tuulihousut. Mukaan tuli tuulihousujen sotkeminen omilla nesteillä. Yläasteella löysin nykyisen upean tyttöystäväni. En kertonut hänelle fetissistäni useisiin vuosiin ja pidin omistamani tuulihousut piilossa. Vuosien edetessä halusin kuitenkin tehdä aloitteen. Aloin vaivihkaa kylvämään tuulihousujani esille huoneeseeni, joita tarjosin tyttöystävän käyttöön. Kun tuulihousuni sujahtivat ensimmäistä kertaa hänen jalkaan pitkän odotuksen jälkeen, jotain kuohahti sisälläni. Olin todella kiihottunut.

Rohkaistuin tapauksesta ja päätin ostaa tyttöystävälle oman tuulipuvun. Piilotin sen huoneeseeni osittain esille, kuten olin tehnyt omien tuulihousujeni kanssa. Lopulta puku löytyi ja se päätyi kovaan käyttöön. Tyttöystävä kehui sitä usein. Tuulihousut eivät kuitenkaan olleet hänen päällään kanssani ja pääsin vain nuuhkimaan niitä vieraillessani tyttöystävällä. Ajan kuluessa aloin kuitenkin näkemään tuulihousuja myös yhdessä ollessamme, nam. Saatoin kosketella hänen tuulihousupyllyä hiukan, mutta en halunnut näyttää intoani.

Olimme asuneet yhdessä vuosia, ennen kuin uskalsin kertoa fetissistäni. Elämäni jännin paljastus. Tyttöystäväni mielestään fetissini oli söpö, eikä siinä ollut mitään noloa. Onneksi kerroin, tästä alkoi yhteinen taival. Olemme rikkoneet, sotkeneet ja harrastaneet seksiä tuulihousut päällä. Myös tyttöystävä kiihottuu minun kiihottuessa. Kerta toisensa jälkeen fetissistäni tulee luontevampaa.

3

1092

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hei! Hieno kirjoitus. Nämä fetissit ovat jänniä. Voin samaistua kirjoituksessasi todella moneen asiaan. Minun oma fetissini ovat muoviset esiliinat.
      Nuorempana harrastin fetissiäni yksin ja vaimolle kertominen jännitti myös minua tosi paljon.

      Mutta onneksi sain kerrottua. Vaimo ymmärtää fetissini aivan älyttömän hienosti.

    • Anonyymi

      Tuo kumppanille kertominen on jälkeenpäin ajatellen aika jännä asia. Kuten totesit omalta kohdaltasi, meilläkin vaimo piti fetissiäni ihan hauskana asiana.
      Jotenkin sitä vaan jännitti ihan älyttömästi asian kertomista. Itse luuli, että kertominen muoviessuista olisi toisen mielestä outo asia.

      • Samaa mieltä. Kertominen kumppanille oli todella jännää, mutta palkitsevaa. Asian tuomalla esille, olen päässyt toteuttamaan fetissiäni ja saanut toisenkin innostumaan tästä.

        Toki oli homma kiehtovaa myös ennen paljastusta. Sain salaa tutkia tyttöystäväni tuulihousuja, ostella hänelle niitä ja kylvää mukamas sattumalta esille, kaiken tämän tuodessa suurta jännitystä ja kiihotusta.


    Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Savonlinnassa machete hyökkäys!

      Myös kirvestä käytetty lyömäaseena......näin se Savonlinnakin rikastui...
      Maailman menoa
      184
      3082
    2. Mikä siinä sun kaivatussasi on niin

      erityistä muihin verrattuna? 🙋‍♂️
      Ikävä
      165
      2213
    3. Jos sinua kiinnostaa nainen

      tai olet miettinyt, niin ei minulla ole ollut ketään. Olen viettänyt hiljaista ja yksinäistä elämää. En ole "käynyt nais
      Ikävä
      66
      1986
    4. Suoraan Sinulle

      En usko välttämättä mihinkään sielunkumppanuuteen tai muuhun maagiseen voimaan, mutta sinussa olen silti nähnyt jotain,
      Ikävä
      50
      1429
    5. Mikähän auttaisi kun kuIIi

      Seisoo kun lipputanko. PaIIien sitominen antaa voimakkaan orkun mikä jeesaa himoja hetkeksi, mutta se panetus tulee pian
      Ikävä
      81
      1398
    6. Miksi toisille löytyy kumppani, mutta joillekin ei?

      Usein ihmettelee, miten helppoa joillekin on löytää seuraa. Jo nuoresta asti on kumppani vierellä ja jos tulee ero, vaih
      Sinkut
      182
      1304
    7. Kuvaile omaa ulkonäköäsi

      Niin kaivattusi voi bongata sinut täältä.
      Ikävä
      97
      1231
    8. Niin siinä kävi

      Mä ihastuin suhun. Kukapa ei? Olisi pitänyt kuunnella sisäistä naisen vaistoa, etten takuulla ollut ainut. Kuulin sattum
      Ikävä
      61
      1103
    9. Apokryfikirjat: mitä "kielletyt kirjat" kätkevät sisäänsä?

      Itämaiset palstat eivät ole Raamatun tai kristinuskon asialla, mutta koska meitä häiritään täällä, meidän on puhuttava a
      Hindulaisuus
      373
      1100
    10. Mitä siellä tapahtuu?

      Mitä ihmettä? Joku hyökkäys?
      Savonlinna
      22
      973
    Aihe