Yhteisövaino

Anonyymi

Aikuiset ihmiset osoittaa sormella jätkilleen mene tuonne, käskevöt ajoradalle kotipihani rajalle ja siinä pitää karjua

Jos olisi yksi perhe ja kestänyt hetken mutta tämä kiima kaikilla alueella.

Ihan lopussa, en pysty nukkua.

Sosiopaateja, ilkeitö sadisteja.

Tämä tehty ihmisimle jotka viimeisenä liityyvöt laumalla piinaamaan ketään, kakatuys ei saa plla syy käyttäytyä tavoilla joita ei omalle kphdamle toivo, harrastukset, ulkoilu liiikunta ei asyinalyeella

Ihmisten pahuus julmuus sadismi ilo siitä mitä minulle ja läheisilleni tehty rikkoo sydämeni, kukaan muikaan ei toivo jätkiä karjumaan ulos.

4

199

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Esim koko kaupunki täynnä jyrkkiä rinnetontteja.

      Hyvin harvoin ne asuinalueella pulkkamäkenä käytössä, eli muutaman metrin päässä kirkuminen huuto talven, kesät huuto trampoliinilla, 2007 alkaen kesät ja talvwt kiekkopaukuttelu, kymmenet kadulla huutaa, muut ihmiset alueella hyväksikäyttää tilannetta, jätkiä tuodaan tähän, samat ihniset esittää että itse pitää melusta ja esittää että nielee jutun lapsivihamielisestä, vaikka omalle tontille meidän kuuloalueen ulkopuolelle ostavat 1 hengen trsmpan ja heilläkin jyrkkä rinne ja vain yksi rajanaapuri, eli hyvä paikka pulkkamäelle, mutta ei koskaan pulkkamäkenä, tänne roudaa jätkiä huutamaankirkumaan, ihniset pengrrtää ym omat tonttinsa muualla.



      Missä vain muuamlla käyn, omakotitaloon ei kuulu mitään naapureista.

      Ahdistaa en pysty hengittää, kun ihnistenpahuus ja lapsiperheiden sadismi ja ilneys, 3 polvessa piinataan nauttien yhtä ihmistä 15v

      Edes isäinpäivänä ei pidetä jätkiäisän kanssa mennä jonnekim vaam kersatapaamista kadulla huutoa

      Jos ei jätkät niin miehet pylrii tahallisesti metelöimässä katoksissa.

      Itkettää kun tiedä että muualla ollaan rsuhallisesti asuinalueella. Kunnioitetaan naapureita.

      Ahdistaa itkettää.

      Mitä lapsilleni ja minulle tehty

      Melukampanja
      Sadismi
      Mobbing
      Viharikos saavat iloa energiaa yhteisöllisyyttä elämälleen merkityksen tässä pyörimisestä metelöinnistä yhteisestä vihasta

      Joukkovaino
      Pahuus
      Tuleeko ihmisestä peto kun hän lisääntyy.

      Vsi onko tämä kuin pahas unta.

      Viikolls jaksan ehkä paremmin kun näen tavallisia ihmisiä.

      Ahdistaa kotona olo kun ihniset eivät yritä olla siivosti ja rohkaista urheilukentille vasn aikuiset ihmiset, yerveet miehet vainoavat nauttien yhtä perhetyä ja samasn aikasn vanhuksia vapoissa, nauttisivst kun riskit miehet ulkoiluttaisivat, voidi kerätä roskia ym maailma täynnä tekemistä mutta aikuiset miehey pyörii kotona ja yllyttää jätkiään kiusantekoon enemmän tosin itse.

      Olem väsynyt tötä jatkunit v 2007 alkaen, tekijöt vaihtuu

    • Anonyymi

      Rokotefirmat hakevat pelosta vihanlietsonnasta kaaoksesta rahaa jahyötyä

      Näin toimii myös joukkovaino, yhteisövaino.

      Addiktoi osallistujat sadismiin maalitettua vastaan.

      Melukampanja
      Vihakampanja
      Tutkintapyyntökampanja
      Mustamaalauskampanja

      Jengiläiset, tuhannet ihmiset järjestäytyneessti suunnitelmallisestinauttien lopettaa uhrinsa ja läheistensä elämäm, esittäensamallauhriamarttyyria tai muita puolustavaa sankaria.

      Saaavat elämälleen merkityksen vihaata, sadismista, iloa, energiaa, tekemistä, parisihteeseen säpinää, taloushyötyä

      Taustalla rikollisuus ihmisten elämästä, ihmiskauppa, vedonlyönti, pikavippiteollisuus, huumekauppa ym jota maalittaja jajengiläiaet pyörittää

    • Anonyymi

      Niin. Ajattele että omien lastesi kaikki naapuriperheet, joista monet myös heidän laaten luokkakavereita, koulukavereita, olisivat 15 vuotta vainonneet lapsiasi ttarkoituksena lopettaa heidän elämä.

      Joka sekunti. Esim lapsesi ollut parivuotias kun myyjä ja kassa aloittivat yhteisövainon

      Ihmiset jotka esittävät sosiaalista ja empaattista, muille, olisivat 15 vvahtineet järjestäytyneesti kotiasi, pihaasi, ikkunoitasi, ja lapsesi esim vastamelukuulokkeet päässä viimeiset yli 10 v ja esim jos keskiyöllä, kello 2 aikaanyöllä tai milloin vsin yrittää 30 asteenhelteellä tuulettaa( koska päivät sisällä naapuruston huutaessa, karjuessa, urheillessa ja käyttäessä erilaisia kovaäänisiä klneita jos lapsesi yrittöä ulos, yli 15v,) välittömästi myös yöllä alueesi facen ryhmän ylläpitoperhe tai joku muu kadulla ikkunan alla, lähellä haukkuvien elukkojen kanssa ja omasta suusta kiinni kotisi kuuloalueella jopa tunnin, nkin kayan kuin yrität tuulettaa.

      Onko näillä rikollisuutta taustalla jolla heitä kiristetään (mc jengi, huumeet, ihmiskauppa elinkauppa pedofilia? ...) vai tietävätkö maalittajaperheen olevan sosiopaatteja jotka kykenevät helposti tappamaam rikollisjengiläisten lapset jos eivät mene mukaan, vai ovatkokaikki ihmiset kykeneviä sadismiin, murhaan?

      Voitko kuvitella että selviät traumasta entä lapsesi jos heiltä sadat tai tuhannet ovat pyrkineet lopettamaan elämän? Tuhoamalla joukkovoimakla.

      Maalittajaperhe, plus osalistujat sitä mukaa kun tahallinen vaino, esittävät itse uhria, marttyyria, sankaria.

      Nauttivat viharikoksesta sadismista, saaavat elämälleem merkityksen, parisuhteeseen iloa, energiaa. Yhteisöllisyyttä, nautintoa, kiimaa.

      Kiertävät tauotta pihaa joks puolella uhrin kotia 15v uusi muuttaa alkaa sama homma, etuoven vieressä katoksessa kiehnäys, kuulostelu, joka taas saa rakit tauotta louskuttamaan kun ihmiset katoksissa. Koira yritetty saada lopettamaan uhrin lasten elämä, hyökännyt kimpppuun pihasta myös. (metsästäjäkoiria, kovs ääni, ei sovellu taajamaan, kenellö tarve tämmöisille?, ihmisillä joilla tietty tausta?)

    • Anonyymi

      Yhteisövaino, joukkovaino, gang stalking perustuu empatiaan omia tuttuja jakamuja kohtaan eli maalittaja korostaa miten hän on värvättyjenkanssa.samanlainen, ja toiseuttaa uhrinsa, joka on aina sen mukaan millainen on, riippuensiitä kenelle maalitettua maalataan, samahenkilö on liianpuhelias/mykkä, rikas/köyhö, nössä/leuhka, aina senmukaan miten viha parhaiten myy kullekin värvätylle.

      Seuraavaksi kunjengiläinen saatu remmiin pyydetään palvelusta eli alkaa edim tauoton päivöstä kuukaudesta vuodesta toiseen jatkuva pihassa pyöriminen uhrin kodin ympärillä jossa aina meteli, jengiä joka puolella.

      Siinä missö muuallakenelläkään ei tule mieleen pihassa pyöriä päivästä toiseen vaam iästä riippumatta ueheileminen nharrastaminen jne tsrkoittaa viitsimistä lähteä jonnekin mutta vainolaisilla homma lähteminen muuttuu heti mahdottomaksi kun on yhden kerran tehnyt jotain tahallista pahaa mies /akka/jätkä ei kotoa poistu enää koska on adfdktoitunut seurailemaan uhriaan, esittämään todistememaan että käytös pihassa pyöriminen kiehnääminen puuhailu eli tauoton vahdinpito, uhrin vahtiminen nornaalia

      Eli maalittaja joka haluaa lopettaa elämän hakee empatiaa itselleen ja vihaauhrilleen muilta.

      Tarkoitus on heikentää uhri joukkovoimalla, saadakaikki puoli kylää mukaan, heikentääuhri sosiaalisesti taloudellisesti amnatillisesti, tuhota terveys lopettaa elämä

      Jengilöisille eloa, energiaailoa yhteisöllisyyttö elämän tarkootus

      Tavallisen näköiset on sastu tuhoamaaan 15 vuitta uhrin löheisiä,tauotta,joka hetki vainottu

      Onko mahdollista että vainolaiset olivat jo alun alkaen (ex-) moottoripyöräjengilöisiö,( ex-) koulukiusaajia, (ex) ihmiskauppaan, seksityöhön, elinkauppaan, kaappauksiin liittyviä logistiiikka-alan ihmisiä, (ex-) raksa-alan sadisteja, ihmisiö jotka nauttivat kenelle vain ilkeyden ja haitan teosta.

      On mahdlllista että osallistujia kiristetään tai heillä itsellään vakavaamuutakin rikollisuutta taustalla vaikka katupartio siis esittää rikollisuudenjapahuuden löytyvän uhristaanjoka on maamitetty koskaitse ei laumasadismiin muitakohtaan ole ryhtynyt


      Ihmisen arvo ei riipu siitä miten kohtelee omia kavereitaan.

      Ihmisen todellinen luonne selviää siinä, miten ihminen toimii silloin kun kukaan ei näe tai saa tietää, niitä kohtaan, joilla ei ole mitään valtaa. Ihmiset, jotka on syrjäytetty ja marginalisoitu.

      Kohteleeko heitä ihmisenä vai hyväksikäyttääkö, tekeekö oman osuutensa virtuaalisesti tai reaalisesti siinä että uhri ei enää jaksa, oli se koditon, alkoholisoitunut, johanna tukiainen, toisten rahanteon väline, eli ihmiskaupan seksikauoan osanen, päihteitä käyttävä jne

      Jos ihminen jättää rauhaan ihmiset tai osoittaa hymyn, kohtekee heitö kuten muitakin, joilla ei ole valtaa ja joille saa tehdä mitö vain, eikä seuraamuksia, siinä näkee millainen ihminen oikeasti on.

      Ei oleväliä kerääkö vaatteita tutulle kyläläiselle, kamulle jne jos tulipalo.

      Empatia joka toimii vain samankaltaista kohtaan perustuu pelkoon.

      Tämä voisi tapahtua minulle.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      376
      3441
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      179
      1498
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      66
      1267
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      144
      1142
    5. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      853
    6. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      164
      815
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      115
      792
    8. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      46
      782
    9. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      779
    10. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      46
      765
    Aihe