Ainoastan narsistit teke sellaista.

Anonyymi

Ir** hylkä lapsuuden kavereitta ja sittä ei kukan normali ihminen tee ja sittä ei sais sanoa äänen mutta se on vain narsistit mitä teke sellaista mutta ne ei itse ymmärrä olevansa narsisiteja mutta käytäytyvät kyllä kuten narsistit nilttä puttu kyky tuntea syylisyttä esim normali ihminen tunte syylisyttä jos hän esim hylkä lapsuden kaverin ja siksi hän ei tee sittä narsisti taas ei tunne syylisyttä vaikka hän esim hylkä lapsuuden kaverin ja siksi hän teke niin mutta narsisti taas vaati että toinen ihminen pitä tuntea häntä kohtan syytlisyttä jos hän on kohdellut häntä väärin silti narsistista puuttu kyky tuntea aitoa syyylisyttä eli syylisyys on narsistille silloin kun joku on kohdellut häntä väärin kuten että hän on narsistille velka tuntea syylisyttä.

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Moi!

      Tuntuu varmasti tosi kurjalta jos pitkäaikainen lapsuuden ystävää katoaa ihan yhtäkkiä ja varoittamatta. Tulee ekana olo ettei toinen todellakaan arvosta ystävyyttä ja usein tulee itselle väistämättä olo että enkö ollut jostain syystä tarpeeksi hyvä kun toinen noin vain lähti.

      Me tehdään joskus todella tökeröitä ja outoja päätöksiä. Joskus voi käydä niinkin( sori, tämä ei varmasti helpota oloa ) että toinen kokee, ettei syystä tai toisesta voi enää jatkaa ystävyyttä, vaikka olisi miten hyviä yhteisiä vuosia takana. Olisi tietenkin vähintäänkin reilua tälläisessa tilanteessa ottaa yhteyttä ja jutella, sopia että miten eteenpäin. Tämä voi olla myös tosi pelottavaa kun tietää että toinen varmasti pahastuu- siksi jotkut varmaankin lähtevät sanomatta mitään, kun eivät uskalla kohdata ystävää enää. Mutta uskon että heille tulee paha olo myös ja ehkä toivovat myöhemmin että olisivat käyttäytyneet tilanteessa toisin- se on jälkeenpäin todella hankalaa.

      Toivon että voit löytää ajan kanssa ehkä mielen rauhan tämän asian kanssa. Sulla on täysi oikeus olla vihainen, tottakai. Ja varmasti suututtaa ja surettaa. Monesti alkaa myös pohtimaan mitä olisi voinut tehdä itse eritavalla, mutta sitä ei kannata ainakaan jälkikäteen alkaa murehtimaan. Olit varmasti niin hyvä ystävä kun vaan ikinä osasit. Voi olla että tämä ystäväsi koittaa ja ehkä haluaakin jossain vaiheessa ottaa vielä yhteyttä suhun. Sitten voit kysyä, miksi hän ei ilmoittanut mitään ja sulla on täysi oikeus kertoa että sulle tuli todella paha olo ystäväsi takia. Voi tosiaan olla myös että hänellä oli jokin syy jota ei uskaltanut kertoa.

      Toivon sulle aurinkoa talveen ja että olosi paranee. Toivottavasti saat myös selityksen tuohon asiaan, mikäli välien korjaaminen ystäväsi kanssa ei onnistu.

    • Anonyymi

      Narsisti suunnittelee ja rakentaa tarkkaan ulospäin näkyvää tarinaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1468
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1022
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      761
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      35
      745
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      707
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      690
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      669
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      654
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      70
      628
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      303
      597
    Aihe