Koronavirus leviää potenssieissa ja tapausten määrä voi yllättää suomalaiset

Anonyymi

Nykyajan ihmiset eivät enää läheskään kaikki hallitse edes prosenttilaskua saati potenssilaskua. Kun laskimet laskevat ei sisäistetä todellista tilannetta, kun kyseessä on esim. vakava tarttuva tauti ja sen leviämisen kaava. Lääkärit vetoavat , että kohta joudutaan lopettaamaan tärkeät leikkaukset, koska korona ei jälleen taas enää ole hallinnassa, koska suojaukset poistettiin ja rokottamattomat ovat aktiivisia liikkujia. Rokotevastaiset väittävät, että tavalliseen flunssaan kuolee sama määrä ihmisia. Kysehän ei ole pelkästään kuolleista., eikä väite muutenkaan pidä hitustakaan paikkaansa. Jos yksi suojaamaton ihminen tartuttaa aina vaikka vaan kaksi ihmista, luku voi hetkessä yllättää, kun kyse on esim. maskittomista liikkuvista nuorista , jotka matkustavat ja bailaa vat mielellään ja nyt ilman suojaetäisyyksiä. ja nauttivat vaikka vaan olutta tai viiniä.

8

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Koska tulee seuraava turha aloitus koronasta?

      • Anonyymi

        Niin milloin kerrotaan että rokotetut on levittvät koronaa 🐖🦔🥱


    • Asia ei ole ihan pelkkää matematiikkaa (eivätkä ihmiset todellakaan osaa edes perusmatematiikkaa) koska eristystoimilla estetään taudin lisääntyminen sellaoselle tasolle että terveydenhuolto pysyy toimintakykyisenä.

      Jos ajatellaan että leviävyys on 1.3 eli jokainen sairastunut tartuttaa 1.3 muuta ihmistä ja tuo vie viikon eikä tehdä mitään ja tarttumiseen menee viikko ja Suomessa sairastuu 10 000 ihmistä viikossa niin mayemaattisesti 10 viikon kuluttua sairastuneita olisi 1.3^10*10 000 eli 140 000 per viikko. Todellisuudessa sairastumiset rajoitetaan tasolle jonka terveydenhuolto kestää. Esimerkiksi tuplaksi nykyisestä eli 20 000 per viikko ja kun rokottamattomia on jotain 750 000 niin tuo vie sitten 40 viikkoa.

      • Anonyymi

        Niin kyllä. Minä olen sen turhan aloituksen kirjoittaja ja olen sitä ennen kirjoitellut tällä palstalla paljon muuta järkevää, Ihmiset uskovat laskematta itse tai konkrettisoimatta asiaa, että heitä huijataan ja peloitellaan suotta. Suomessa on saatu pidettyä juuri ja juuri sairaalan kapasiteetin tasolla sairastuneiden määrä. Jos kaikki rajoitteet poistetaan ja nuoret ja rokotevastaiset jäävät rokottamatta, tullaan tilanteeseen, että sairaaloiden resurssit loppuvat- Nyt jo on paljon hoitamagttomia ei niin akuttia hoitoa vaativia tauteja piilossa. Moni ei halua edes verikokeisiin ym. testeihin ettei saisi tartuntaa. Muiden alojen lääkärien vastaanotoille menoa pitkitetään. Todellinen tilanne on vielä pahempi kuin akuutti tilanne joka on syntymässä rokottamattomien takia. Kun rokottamattomien rokotukset jumiutuvat, alkaa rokotettujenkin immuniteetti hiipua, eikä päästä lähellekkään laumasuojaa. Tarkoitan juuri sitä että potenssilaskun kaavojen merkitys tulisi näyttää konkreettisella tasolla. Kohdistamalla laskennalliset tartunnat nimellisesti henkilöihin ja ammattiryhmiin. sekä perheenjäseniin. Kun yksi tartunnan saanut menee bileisiin 10 ihmisen kanssa, jotka ovat saaneet ehkä samasta lähteestä jo tartunnan tai saavat bileissä, jossa on pienessä tilassa esim. 100 ihmistä, jotka taas jatkavat jossakin juhlintaansa , ja joista osa on saanut tartunnan, jolloin yhden levittävän tilalla onkin jo ehkä 50 taudin kantajaa, jotka taas vielä itse vakavammin sairastumatta levittävät koronaa, ehkä perheeseen. oppilaitoksiin, kouluihin , työpaikoille jne. Em . henkilöt tulisi nimetä ja esittää daraaman keinoin
        miten käy käytännössä, eikä pelkkinä lukuina. Etäisyydet ja maskien käyttö vähentää huomattavasti em. tilnteiden riskialttiutta ja estää ja vähentää samalla influessa-aallon leviämistä sekä muita hengitystietartuntoja ja joulusta tulee siedettävämpi.


      • Anonyymi

        Pitäisi tietää tarkka luku rokottamattomista eli mukana myös nuoret ja lapset, jotka nyt ovat useimmin sairaalahoidossa tai tehohoidossa. ja myös huomioon, että osa rokotetuista sairastuu rokotuksesta huolimatta, koska vasta-aineita ei synny kaikille riittävästi ja suojaetäisyydet ja maskit on posituneet kuvasta. Ja se, että aiemmin rokotettujen rokotukset vanhenevat hurjaa vauhtia. Uskon että lopulta päästään jos pidetään kiirettä tilanteeseen, joka nyt on kausi-influenssan kohdalla eli vuosittaisiin rokotuksiin, joita ottavat he, jotka uskovat ja tietävät hyötyvänsä ja tarvitsevansa. Kuitenkaan em.. tilanteeseen ei päästä jos rajoitteita lievennetään etuajassa ja rokotteita ei ota riittävä määrä tarvitsevia. Jos näitä esimerkkejä halutaan tuoda esiin rokotevastaisista ihmisitä miten huonosti heidän on käynyt niin löytyy rokotevastaisia lääkäreitä, jotka ovat kuolleet koronaan.


    • Anonyymi

      Eiköhän kaikki suomalaiset ole jo tartutettu montakin kertaa, sillä jos jokainen tartuttaa kahteen, niin kahdenkymmenen kontaktin jälkeen tartutettuja on jo miljoona, kolmenkymmenen kontaktin jälkeen miljardi.

      Laske itse: 2 potenssiin 30.

    • Anonyymi

      Mistä johtuu, kun sairastumisia tulee sitä enemmän mitä enemmän on piikitetty?

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Aikakone-yhtyeestä tuttu Maki Kolehmainen kuollut

      Kuoli tänään aamuyöstä nopeasti edenneeseen sairauteen. Hän oli 58-vuotias.
      Maailman menoa
      144
      8744
    2. Se viime kohtaaminen

      Oli naine vähän sellainen kohmea. Nopeasti yritin etsiä merkkejä sinusta mutta en saanut mitään ilmi. Ajattelin että ny
      Ikävä
      68
      1433
    3. Mitä kehon osia

      Olet kaivatultasi nähnyt ja piditkö näkemästäsi?
      Ikävä
      72
      1296
    4. Ihan rakentavassa mielessä

      Haluaisin nainen kysyä sinulta ja myös itseltäni että mitä me oikein odotellaan? Olisiko aika jo käydä edes treffeillä?
      Ikävä
      76
      1195
    5. Kuinka paljon merkkaa naisen ulkonäkö

      Parisuhteessa ykeensä kysynnvaan Onko kaunis nainen oarempi vaihtoehto kun tavis
      Sinkut
      143
      1082
    6. Taidan olla ihan sairas

      Kun mietin jo meidän yhteisen lapsen nimeä 😄
      Ikävä
      90
      1077
    7. Luin jostain että skorpioni

      Naiset parhaita rakastajattaria…. Pitäneekö paikkansa?
      Ikävä
      103
      827
    8. Olen sinusta nainen

      Oikeasti tosi ylpeä. Tunnen sen miten kehity ja opit säätelemään omia tunteitasi. Se on aina hieno piirre ihmisessä.
      Ikävä
      37
      808
    9. 45
      787
    10. Pitäisikö alkaa

      Treenaamaan että sulla tippuu silmät päästä kun näet minut ensi kerralla, nainen. 🤔
      Ikävä
      43
      781
    Aihe