Sitomisleikki kiihoitti

Anonyymi

Olin silloisen poikakaverini kanssa hesassa yökerhossa jonne olin päässyt siskoni papereilla 17 ikäisenä sisään ja loppuillasta pöytäämme tuli vanhempi pariskunta ja siinä keskustelu ajautui sexsiin.
Nainen kysyi olemmeko koskaan leikkineet sellaista sidonta leikkiä, yllätyin moisesta kysymyksestä ja sanoin olevani aikas kokematon ja myöskin poikakaverinikin on.
Nainen sanoi sen olevan erittäin kiihoittavaa ja turvallistakin, tarjosi jopa maksua jos suostuisimme siihen ja juteltuani hetken Kalen kanssa kahdestaan sekin innoistui ja lähdimme taxsilla pariskunnan kotiin Kauniaisiin.
Saavuimme ison omakotitalon pihaan, alkoi hieman kaduttamaan päätöksemme ja kun Kale suostuttteli minua hieman menimme sisään, olihan pariskunta tosi fiksust käyttäytyviä ja kun rouvakin oli mukana oli jotenkin turvallista.
Juotuamme parit drinkit olin jo hieman rentoutunutkin, pariskunta johdatti meidät huoneeseen jossa oli iso matala pöytä keskellä huonetta.
Olin joskus katsonut nettipornosta moista tapahtumaa ja kun mies vannotti että se on täysin turvallistakin, riisuiduimme molemmat ja nainen alkoi sitomaan kaveriani ja mies kehoitti mimun menemään pöydälle selälleen olin kyllä vähän hämilläni ja jännittikin tosi paljon. Nainen sitoi Kalen tuoliin alasti ja kyllä häntäkin varmaan jännittikin kun kaluun asennettiin sellainen metallinen vehje joka esti kalun täyden seisokin. Mies alkoi hellästi, mutta tiukasti sitomaan minua pehmeällä paksuhkolla köydellä ja jalkani levitettiin äärimmilleen ja siinä peppu pystyssä olin kuin tarjottimella nuori juuri posliiniksi ajeltu pimppi kuin tarjottimella.
Jotenkin se oli kiihoittavaa ja kun mies riisui itsensäkin, oli hänen kalunsa jo täydessä seisokissa kiihoituksesta kullin pää hohti sinisenä ja huomasin kuinka päästä kimalteli touhutippa. Nainen oli ja riisutunut ja olikin tosi hyvä vartaloinen, heilutti kiinteitä tissejään Kalen suun edessä, mutta ei antanut nuolla niitä, sekös kalea ärsytti.
Kuulin surinaa kun mies käynnisti pienen wipraattorin ja alkioi hellästi sillä koskemaan klittaani, sekös alkoi tekemään tosi hyvää ja katsoin kuinka se alkoi kiihoituksesta kasvamaan ja oli kohta kuin pikkusormi pystyssä, ei vahingossakaan pannut sitä sisääni, vaan klittaani sillä kutitteli. Tunsin kuinka aloin tahtomattini kastumaan ja kohtahan nuoresta pimpistäni alkoi kiimamahla valumaan, mies katsoi sitä kiimaisena, mutta ei koskenut pimppiini vieläkään, aloin huohottamaan ja sain ekan orgasmin samantien. Kale oli nostettu tuolissa päätyyn josta näki kuinka pimppini valutti kirkasta nestettä ja kun nainen varovasti aukaisi sitä, valahti sieltä lisää kiimanestettäni ja tunsin kuinka se nytkähteli orkun jälkeen, pumpaten lisää kiimanestettä ulos. Pimppiini ei vieläkään kukaan koskenut, mutta pelästyin kun huoneeseen astuikin 5 vierasta keski-ikäistä miestä lisää, pelästyin ja huusin ettei moisesta oltu sovittu, koitin rimpuilla siteistä, mutta eihän se mitäään auttanut.
äijät alkoivat riisutumaan ja kauhukseni huomasin kuinka kaikilla kalut alkoivat nytkähdellen nousemaan etukenoon. Kalekin oli hätääntyneen näköinen ja rimpuili siteissä kiroten mutta nainen pani meille molemmille sellaisen pyöreän pallon suuhumme, emme voineet kun mumista sen jälkeen.
Miehet menivät puoliympyrään jalkojeni viereen ja ihailivat kilvan nuorta pimppiäni, yksi alkoi jo väkisin sovittamaan kaluansa pimppiini, mutta toiset estivät sen välittömästi ja taas alkoi vipraattori surisemaan.
Sillä klittaani pyöritettiin ja kohtahan taas alkoi tuntumaan tosi hyvältä, vaikka jännitin tosissaan miesten katseiden porautuessa kiimaiseeen pimppaani.
Taas aloin saamaan orgasmia ja tärisen kun saavutin huipun ja sen jälkeen taas varovasti yksi avasi nuorta pimppiäni, sieltähän valahti kuin pieni puro ulos.
Käteni olivat sivulla vapaana ja tunsin kuinka molempiin iskettiin kuuma kulli, Kale oli kauhuissaan ja rimpuili. Katsoin kuinka kaikkien kulleista juoksi noroina kirkasta kiimalientä ja ajattelin että ne jo pelkästä kosketuksesta laukeaa.
Kuulin kuinka miehet kuiskuttelivat keskenään ja sain senverran sanoista selvää, että jokainen saa vain kerran ekaksi tunkeutua sisääni, jonohan heti syntyi.
Pariskunnan mieshän oli ekana ja tunsin kuinka isohkon peniksen terska akoi työntymään sisääni, tärisin jännityksestä sen alkaessa hitaasti työntymään sisääni, toiset äijät katsoivat kiimaisena kun kalu oli jo aivan pohjassa.
Olinhan melkoisen märkänä ja kyllähän se tuntuikin melkoisen hyvältäkin, mutta toinen jo alkoi miestä tönimään pois ja kaluhan tuli vauhdilla ulos sisältäni, pilluhan siinä maiskahti, kun tatti-osa tuli vauhdilla ulos. ja eihän se edes ehtinyt sulkeutumaankaan kun jo toinen oli tulossa sisääni.
Tuntui erittäin hyvältä kun nyt alkoikin kuusi kullia vuorotellen työntymään sisääni ja katsoin Kalea ujona, kun aloinkin taas saamaan orkkua eri kulleilla, pillunihan kohta valutti lisää kiimanestettä ulos ja kuului vain maiskis, maiskis, kun kullia vaihdettiin tiuhaan tahtiin.
Jatkuu..

3

3955

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Sitten heräsin

    • Anonyymi

      Juu muistan kyllä kuinka kiimainen olit. Haluutko joku muu nuori neito tulla kokeilemaan saman?

    • Anonyymi

      Katsoin Kalea jota nuori rouva kiusasi nostamalla toisen jalan notkeana ylös ja vei pillunsa aivan Kalen suun eteen ja käski nuolla pimppiänsä, ja Kalehan totteli heti kun suukapulakin oli poistettu. Kalen kalu oli vielä siinä metallisessa häkissä ja oli erittäin turvonnutkin, nainen vapautti kalun joka oli heti vapauduttuaan tydessä seisokissa, nainen meni välittömästi sen päälle ja ohjasi kullin pilluunsa.
      Minua edelleen naitiin vain sallitulla yhdellä työnnöllä, mutta kun se isoin äijä jolla oli isoin kalukin töni toisia pois ja jatkoi naimista kiihtyvään tahtiin. Olin huomannut kuinka jokaisella oli tosi kestäminen, ettei laukeaisi, mutta nyt tunsin pillunperällä kuinka kuumaa spermaa alettiin laskea sykäyksittäin sisääni, äijä karjui kuin peto samalla.
      Lopulta ruiskinta loppui ja kalun vetäydyttyä lattialle mäiskähti melkein puoli kahvikupillista miehen kuumaa spermaa sisältäni.
      Toiset huusivat moisesta, mutta mies puollustautui ja sanoi että oli tiukka pilluni tehnyt niin höpöä, ettei enää voinut kun laukasta satsit sisääni.
      Nyt esille otettiin korttipakka ja kukin otti vuorotellen yhden kortin, ihmettelin sitä, mutta selvisihän se heti kun isoimmalla kortilla sai etulyönti aseman pimppaani lastin laskemiseksi sisäälleni.
      Nyt se isoin kortti kädessään työntyi välittömästi sisääni ja aloitti nopeatahtisen nainnin, mutta eihän se montaa sekuntia kestänyt, kun jo tunsin kalun alkavan nykimään sisälläni ja lastia alkoi tulla voimalla sisääni, tuntui se niin kiimaiselta minustakin ja aloin taas saamaan orkkua.
      Taas lattialle mäiskähti pillustani kauhea lasti, mutta seuraava ei kestänyt kun yhden työnnön kun jo alkoi purkautua sisääni, kauhea kun kuumalta se tuntui sisälläni ja hyvältä. Katsoin Kalen suuuntaan jota pikkurouva ratsasti yhä kiihtyvään tahtiin, Kalelta alkoi ja tulla, rouva vain kiihdytti tahtia ja huusi orkun alkaessa tulla.
      Muhun oli jo viisi satsia lauottu ja lattia suorastaan lainehti spermasta joka oli valunut pepuvakoa pitkin sinne ja nyt alkoi pieni peppunikin liukumaan koska osa valui peppuni alle.
      Olin jo aikas väsynytkin, mutta kun alkoikin jo toinen kierros, kestikin naiminen aina vaan pidempää ja pidempää.
      Lopulta siteeni avattiin ja kyllä oli auksi vaikea kävellä kun paikat livat puutuneet ja kyllä oli pillunikin tosi käytetyn näköinen häpyhuuletkin tulipunaisena hehkuivat, mutta oli se mielestäni erittäin kiihoittava sessio ja luvattiin joskus ottaa uusiksi ja otettiinhan me ja seuravalla kerralla olikin mukana yksi tumma mies jolla mahtavan kokoinen kulli, sillä ensin aloitettiin ja muut katselivat kiimaisina kun musta juna meni sisääni.
      Se oli niin pitkäkin, huomasin kuinka alavatsanikin kohoili ja laski kun oli täysin pohjassa, Kalekin moisesta kiihoittui ja halusi olla seuraava.
      Kannattaa joskus kokeilla jos uskallatte, oli se niin erikoisen kiihoittavaa ......

    Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14826
    2. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      2177
    3. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      2175
    4. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      2175
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      2174
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      2174
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      2173
    8. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      2173
    9. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      2173
    10. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      2173
    Aihe