Atlantin yli -reality saa jatkoa, nämä julkkikset lähtevät henkeäsalpaavalle purjehdusmatkalle

Anonyymi

Portugalin Cascaista on lähtö ollut 24.11. Se ainakin ollut suunnitelma. Heti alkumatkasta tainnut olla tuuliakin? Jotenki fiilis että voi olla jotenkin brutaalimpi reissu kuin aiemmat, mutta toivottavasti sujuu kuitenkin asiallisesti ja ehjinnahoin yli.

"TV5-KANAVALLA on seurattu kahden kauden verran julkisuudesta tuttujen henkilöiden purjehdusta Atlantin valtameren yli. Ensi syksynä Atlantin yli -sarjasta ilmestyy kolmas kausi.

Lähdön tunnelmat ovat käsillä, kun purjevene Lintu irtoaa huomenna satamasta luottokapteeni Kenneth ”Kentsu” Thelenin kipparoimana. Joel Harkimon luotsaamalle Atlantin ylitykselle lähtevät tubettaja ja laulaja-lauluntekijä Sara Forsberg, yrittäjä ja ex-malli Anne Kukkohovi, Duudsonien Jarno Laasala, poptähti Pete Parkkonen sekä huippukokki Michael Björklund. Kokeneet vahtipäälliköt Atlantin tyrskyissä ovat veneen omistaja Jyrki Mäki sekä kokenut purjehtija ja pelastusvastaava Patrick Neuhaus."

https://www.is.fi/tv-ja-elokuvat/art-2000008425213.html

13

479

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Miten niin brutaali?

   Azorien korkeapaine ja sitä kautta portugalin pasaati on alkaa olemaan normalisoitunut. Eli myötätuulta Kanarialle asti.

   Samoin Atlantin pasaati alkaa normalisoitumaan. Siellä ongelmana on ollut pikemminkin pläkää kuin kovia tuulia.

   • Anonyymi

    Jos säät sekoilee, muljauttaa vielä yhden myrskyn reitille?


   • Anonyymi

    Mitä reittiä ne menee, missä kohdin ovat about nyt? Cascaista Canarialle on aika punaista nyt, mojovaa myötäaaltoa jo tollasessa +20 solmun tuulessa.


  • Anonyymi

   Ei ihan heti tule mieleen turhempaa touhua.

  • Anonyymi

   Toivottavasti olis tarpeeks painotusta purjehduksessa, nopeuksissa, sääennusteissa jne, eikä liikaa näissä charter kyytiläisissä!

   Näköjään vasta ensvuoden syksynä tulee ulos telkusta toi

   • Anonyymi

    Nuo mainitsemasi asiat kiinnostaa nolla pilkku jotain prosenttia TV-katsojista, eli turhaan odotat. Enemmän iltapäivälehtiä ja muita kiinnostaa, jos Anne Kukkohovi laattaa vahdissa tai punkassaan avomerellä. Valitettavasti se näin vain menee.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Nuo mainitsemasi asiat kiinnostaa nolla pilkku jotain prosenttia TV-katsojista, eli turhaan odotat. Enemmän iltapäivälehtiä ja muita kiinnostaa, jos Anne Kukkohovi laattaa vahdissa tai punkassaan avomerellä. Valitettavasti se näin vain menee.

    Mikä tuollaisella reissulla purjehduksessa kiinnostaisi purjehtijoitakaan? Veneessä ei ole mitään kiinnostavaa, eikä reitistä sen enempää . Kiinnostavaa on nähdä, miten kokemattomat ihmiset siellä pärjäävät ja miten he purjehduksen kokevat.

    Aiemmat kaudet ovat olleet paljon ennakko-odotuksia antoisampia. Julkkiksista on aina jonkinlainen julkisuuden tuoma käsitys, siksi he ovat hieman tuntemattomia parempia osallistujia, kun voi peilata omaa ennakkokäsitystä toteutumaan. Aika hyvin pitkä purjehdus pudottaa esitetyt roolit pois.


  • Anonyymi

   Mitä tarkoittaa " Henkeä salpaava" purjehdus"? Samoin, Joel Harkimon "luotsaama" purjehdus? Vene on turvallinen, ja venettä purjehtivat kokeneet purjehtijat. Harkimo on vain matkustaja kuten muutkin turh.. siis henkilöt. Tarkoitettu katsojille, joilla ei ole lainkaan kokemusta vesiltä. Jännää se on ainoastaan heille.

   • Anonyymi

    No kyllä valtamerien ylitykset on aina jännittäviä reissuja kokeneillekin, siinä on muuttuvia tekijöitä ja vaikka kokemus tuo varmuutta niin on kai siinä aina tiettyä painetta ja fiilistä. Toki purjehdusta harrastamattomalle se on sitä huikaisevaa ja erityisen jännittävää.

    Kuinkahan nuo matkalaiset on valmisteltu? Luulis että on tässä omilla vesillä viety päiväksi pariksi avomerelle reippaassa kelissä , että edes vähän saatu kokemusta että haluuko varmasti osallistua? Jollekin voi iskeä joku paniikki tai tuntua muutoin huonolta, ni kai se on etukäteen testailtu?


  • Anonyymi

   En jaksa katsoa näitä realityja, joissa on pelkkiä puhuvia naamoja ja välillä tunnelmakuva merestä. Ei vaan jaksa kiinnostaa.

   • Anonyymi

    ylipäätään tv reality harvoin enää yltää kummoiselle tasolle. Purjehduksestakin löytyy eri tyylisiä tubettajia tuhansittain , jokainen löytää sieltä mieleistänsä todellista realityy.

    Kyllä silti saatan katsella myös tän Atlanti yli formaatin.


  • Anonyymi

   En ole yksi osallistujista. Tahdotteko kysyä jotain? Vastailen mielelläni ohjelmaa ja sen tekemistä koskeviin kysymyksiin.

   • Anonyymi

    Onko siellä ollu tyypeillä reipasta keliä nyt?


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Terrorismia?

   Mikähän juttu tämä on? Ja missä Kankaanpään seudulla? https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008450787.html
   Kankaanpää
   184
   6638
  2. Sofia Belorfin kauhunhetket

   Sofia koki viime viikolla kauhunhetkiä. Lukuisat silminnäkijät sekä lähipiiri vahvistavat Seiskalle, että kohulokki joutui pakenemaan keskellä päivää
   Kotimaiset julkkisjuorut
   187
   5211
  3. Esko Eerikäinen katosi yllättäen kuukaudeksi - Some huolesta soikeena: "Tuli mieleen vaikka mitä..."

   Esko Eerikäinen on pitänyt radio- ja somehiljaisuutta. Moni on ihmetellyt, että missä se Esko luuraa... https://www.suomi24.fi/viihde/esko-eerikainen-
   Kotimaiset julkkisjuorut
   39
   4942
  4. Oho! Juha Tapio juhlatunnelmissa - Konsta Hietanen kuittailee virnuillen: "Joudun varmaa laittaa..."

   No nyt! Suhteellisen harvoin Instagramia päivittävä ja sitäkin harvemmin itseään esiin nostava artisti on julkaissut juhlakauden kunniaksi varsin näyt
   Kotimaiset julkkisjuorut
   8
   2730
  5. Taas ne kiduttavat joulujollotukset on alkaneet kaupoissa ja radiossa

   Pitäisikö tämän jonkun mielestä olla hauskaa? Lähinnä tekisi mieli potkaista jakkara alta kun näitä joutuu väkisin kuuntelemaan.
   Maailman menoa
   115
   2349
  6. Sofia joutunut itkuisena pois kotoa

   Sofia joutunyt taas itkuisena etsimään yöpaikkaa muualta, tietää seven kertoa. Eilen kuitenkin oltiin taas family dinner 🤔. Totta vai tarua 🤷‍♀️
   Kotimaiset julkkisjuorut
   63
   1998
  7. Missä on rehellisyys Sofia B,valheilla on lyhyet jäljet.

   En ymmärrä, miksi pitää suojella ja valehdella, jos suhteessa on vaikka alkoholi ongelma ja hyväksyy kaiken tuskan mitä se voi tuottaa juuri itselleen
   Kotimaiset julkkisjuorut
   85
   1690
  8. 5 ääripersua otettu kiinni!

   Akuuttia vaaraa ei poliisin mukaan ole. Epäillyt henkilöt on otettu kiinni. Lounais-Suomen poliisi esittää vangittavaksi viittä henkilöä epäiltynä ter
   Maailman menoa
   478
   1473
  9. Miksi Sofia suostuu Stefanin nöyryytettäväksi?

   Miksi Sofia suostuu Stefanin nöyryytettäväksi kerta toisensa jälkeen?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   74
   1229
  10. Nyt se tapahtui, PS rynni SDP:n ohi, vihreät ROMAHTI

   https://yle.fi/uutiset/3-12211311 Voiko ihanammin aamun enää alkaa, onko ihanampaa aamua kuin tää....
   Maailman menoa
   381
   1110
  Aihe