Atlantin yli -reality saa jatkoa, nämä julkkikset lähtevät henkeäsalpaavalle purjehdusmatkalle

Anonyymi

Portugalin Cascaista on lähtö ollut 24.11. Se ainakin ollut suunnitelma. Heti alkumatkasta tainnut olla tuuliakin? Jotenki fiilis että voi olla jotenkin brutaalimpi reissu kuin aiemmat, mutta toivottavasti sujuu kuitenkin asiallisesti ja ehjinnahoin yli.

"TV5-KANAVALLA on seurattu kahden kauden verran julkisuudesta tuttujen henkilöiden purjehdusta Atlantin valtameren yli. Ensi syksynä Atlantin yli -sarjasta ilmestyy kolmas kausi.

Lähdön tunnelmat ovat käsillä, kun purjevene Lintu irtoaa huomenna satamasta luottokapteeni Kenneth ”Kentsu” Thelenin kipparoimana. Joel Harkimon luotsaamalle Atlantin ylitykselle lähtevät tubettaja ja laulaja-lauluntekijä Sara Forsberg, yrittäjä ja ex-malli Anne Kukkohovi, Duudsonien Jarno Laasala, poptähti Pete Parkkonen sekä huippukokki Michael Björklund. Kokeneet vahtipäälliköt Atlantin tyrskyissä ovat veneen omistaja Jyrki Mäki sekä kokenut purjehtija ja pelastusvastaava Patrick Neuhaus."

https://www.is.fi/tv-ja-elokuvat/art-2000008425213.html

19

1947

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Miten niin brutaali?

      Azorien korkeapaine ja sitä kautta portugalin pasaati on alkaa olemaan normalisoitunut. Eli myötätuulta Kanarialle asti.

      Samoin Atlantin pasaati alkaa normalisoitumaan. Siellä ongelmana on ollut pikemminkin pläkää kuin kovia tuulia.

      • Anonyymi

        Jos säät sekoilee, muljauttaa vielä yhden myrskyn reitille?


      • Anonyymi

        Mitä reittiä ne menee, missä kohdin ovat about nyt? Cascaista Canarialle on aika punaista nyt, mojovaa myötäaaltoa jo tollasessa 20 solmun tuulessa.


    • Anonyymi

      Ei ihan heti tule mieleen turhempaa touhua.

    • Anonyymi

      Toivottavasti olis tarpeeks painotusta purjehduksessa, nopeuksissa, sääennusteissa jne, eikä liikaa näissä charter kyytiläisissä!

      Näköjään vasta ensvuoden syksynä tulee ulos telkusta toi

      • Anonyymi

        Nuo mainitsemasi asiat kiinnostaa nolla pilkku jotain prosenttia TV-katsojista, eli turhaan odotat. Enemmän iltapäivälehtiä ja muita kiinnostaa, jos Anne Kukkohovi laattaa vahdissa tai punkassaan avomerellä. Valitettavasti se näin vain menee.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nuo mainitsemasi asiat kiinnostaa nolla pilkku jotain prosenttia TV-katsojista, eli turhaan odotat. Enemmän iltapäivälehtiä ja muita kiinnostaa, jos Anne Kukkohovi laattaa vahdissa tai punkassaan avomerellä. Valitettavasti se näin vain menee.

        Mikä tuollaisella reissulla purjehduksessa kiinnostaisi purjehtijoitakaan? Veneessä ei ole mitään kiinnostavaa, eikä reitistä sen enempää . Kiinnostavaa on nähdä, miten kokemattomat ihmiset siellä pärjäävät ja miten he purjehduksen kokevat.

        Aiemmat kaudet ovat olleet paljon ennakko-odotuksia antoisampia. Julkkiksista on aina jonkinlainen julkisuuden tuoma käsitys, siksi he ovat hieman tuntemattomia parempia osallistujia, kun voi peilata omaa ennakkokäsitystä toteutumaan. Aika hyvin pitkä purjehdus pudottaa esitetyt roolit pois.


    • Anonyymi

      Mitä tarkoittaa " Henkeä salpaava" purjehdus"? Samoin, Joel Harkimon "luotsaama" purjehdus? Vene on turvallinen, ja venettä purjehtivat kokeneet purjehtijat. Harkimo on vain matkustaja kuten muutkin turh.. siis henkilöt. Tarkoitettu katsojille, joilla ei ole lainkaan kokemusta vesiltä. Jännää se on ainoastaan heille.

      • Anonyymi

        No kyllä valtamerien ylitykset on aina jännittäviä reissuja kokeneillekin, siinä on muuttuvia tekijöitä ja vaikka kokemus tuo varmuutta niin on kai siinä aina tiettyä painetta ja fiilistä. Toki purjehdusta harrastamattomalle se on sitä huikaisevaa ja erityisen jännittävää.

        Kuinkahan nuo matkalaiset on valmisteltu? Luulis että on tässä omilla vesillä viety päiväksi pariksi avomerelle reippaassa kelissä , että edes vähän saatu kokemusta että haluuko varmasti osallistua? Jollekin voi iskeä joku paniikki tai tuntua muutoin huonolta, ni kai se on etukäteen testailtu?


    • Anonyymi

      En jaksa katsoa näitä realityja, joissa on pelkkiä puhuvia naamoja ja välillä tunnelmakuva merestä. Ei vaan jaksa kiinnostaa.

      • Anonyymi

        ylipäätään tv reality harvoin enää yltää kummoiselle tasolle. Purjehduksestakin löytyy eri tyylisiä tubettajia tuhansittain , jokainen löytää sieltä mieleistänsä todellista realityy.

        Kyllä silti saatan katsella myös tän Atlanti yli formaatin.


    • Anonyymi

      En ole yksi osallistujista. Tahdotteko kysyä jotain? Vastailen mielelläni ohjelmaa ja sen tekemistä koskeviin kysymyksiin.

      • Anonyymi

        Onko siellä ollu tyypeillä reipasta keliä nyt?


    • Anonyymi

      Jokohan nää on yli? 17 vuorokautta startista. Tietääks joku?

    • Anonyymi

      Ylitte ovat tulleet.

      https://www.is.fi/viihde/art-2000008478151.html

      Anne Kukkohovi

      "– Nyt tämä uskomaton matka on viimein ohi. Kolmen viikon purjehdus ja tuuli puhalsi kovaa koko matkan Portugalista Saint Martiniin."

      Mutta yhtäasiaa en usko, etteikö maihin ole oltu yhteydessä matkan aikana. Kyllä sateliittipuhelimella vähintään tekstarit on laulanut ainakin Joel Harkimon ja avokin välillä, vai onko sitten periaatteesta oltu hiljaa. Teknisiä esteitä ei varmasti ole ollut tuolla venekunnalla pitää yhteyttä maihin.

    • Anonyymi

      Katsoin tuossa ohjelmaa, soittelivat kotiin ennen lähtöä. Auvinen pillitti kuin pieni lapsi, olisiko soittanut lapselleen vai äidilleen.
      Ei voi kuin ihmetellä.

    • Anonyymi

      Olis kiinmostava ohjelma ilman julkkistyrkkyjen avautumisia ja lavastettuja "oho vesikone hajos"-draamoja.

    • Anonyymi

      Joo,YouTube väärällään ihan aitoa tosi TV tä purjehdukseen liittyen. Toi sarja olis kannattanut toteuttaa vähemmällä dramatiikkaan pyrkimisellä. Editointi vaiheessa mopo keulii liikaa. Ja ennestään tuntemattomiakin vois olla nää Atlantin ylittäjät. Tarkasti vaan valittaisiin että on mielenkiintoisia persoonia kyseessä

    • Anonyymi

      Ihan onneton kuvaus...musiikki niin kova ettei puheista saa mitään selvää ,..Latela on hyvin tehty.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      374
      4764
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      86
      1914
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      67
      1641
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1566
    5. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      241
      1486
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1420
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      60
      1396
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      54
      1377
    9. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      11
      1254
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1245
    Aihe