Onko mitään muuta testiä kuin tikku nenään?

Anonyymi

Kerran kävin ja tuntui ikävältä nenässä monta päivää. Minulla on lisäksi nenäverenvuotoherkkyyttä, mutta onneksi ei vuotanut.

Onkohan meillä järkeviä vaihtoehtoja olemassakaan? Testataanko esim. syljestä tai nielusta missään?

14

82

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Varmaan testataan mutta tulokset on keksittyjä. Torin laidalla yhdestä 20 € viinapullosta saa todistuksenkin.

      • Anonyymi

        PCR-testejä ei pitäisi tehdä lainkaan virustautien diagnosoimiseksi. Ei koronan eikä minkään muunkaan.
        PCR-testihän ei edes etsi luonnollisia viruksia, vaan virusten geeniketjun osia. PCR reagoi kaikenlaisiin virusgeeneihin, ml influenssa A ja B, aiemmat koronavirukset SARS ja MERS, rhinovirus, jne. Positiivisia PCR-tuloksia on saatu mm. meloneista.

        PCR-testi ei myöskään kykene erottamaan toimivaa, tartuttamiskykyistä virusta vuoden vanhasta virusjäänteestä jonka immuunijärjestelmä on käsitellyt ja torjunut.
        Positiivisen PCR-tuloksen saanut voi siis olla täysin terve ihminen, joka on saapunut testiin esim. jäljityssovelluksen kutsusta tai koska on muuten kuullut altistuneensa koronalle. Heitä nimitetään kuitenkin virheellisesti "oireettomiksi koronaviruksen kantajiksi".

        PCR-testin kehittäjä, keksinnöstään Nobel-palkinnonkin saanut Kary Mullis on todennut, ettei testi sovellu virustautien diagnosointiin. Lisäksi PCR:ää käytetään Mullisin ohjeiden vastaisesti. Jopa WHO on myöntänyt, että yli 28 kierrosluvuilla testi tuottaa mielivaltaisia tuloksia. Silti Suomessa ja muualla on yleisesti käytössä 30-45 monistuskierrosta. Kierrosluvuista ei yleensä anneta tietoa julkisuuteen, joten "tartuntatilastoja" on helppo manipuloida niiden avulla.

        Koronavirustautidiagnoosi annetaan, jos ihmisellä on positiivinen PCR-tulos ja nuha, yskä tai joku muu hengitystieoire. Tällainen diagnosointi on epälääketieteellistä toimintaa.

        Elämme poliittisista syistä luodun pelkopandemian keskellä. Tieteellistä totuutta vaativat ja keskustelua aloittaneet lääkärit ja tutkijat on vaiennettu. Valtamedia kertoo vain virallista "totuutta", joka perustuu lääkeyhtiöiden korruptoimien WHO:n linjaan.

        Koronan "leviämistilastot" perustuvat PCR-testiin, eivät todellisiin tartunta- tai sairastamislukuihin. Ne ovat siis harhaanjohtavia tilastoja, ja uutiset, jotka niihin pohjautuvat, ovat harhaanjohtavaa uutisointia.


    • Anonyymi

      Typerää ja turhaa on testaaminen kerran se ei kaikkia koske. Kun on sairas niin sairastaa vain kotonaan, mitäpä sitä turhaan muita altistamaan ja itse pahemmin sairastumaan. Sitäpaitsi jos nenän limakalvon raapii rikki testausvaiheessa on alttiimpi sairastumaan sen takia joten tuskin kannattaa enää testissä juosta. Mitä sillä tiedolla tekee jos kotona pärjää hyvin?

    • Anonyymi

      Jos oikeasti haluttaisiin lopettaa tartuntaketjut välittömästi, eikä ajettaisi kuin käärmettä piippuun "koronapasseja", rokotteita ja muita rajoitteita ihmisille, niin tämä ao. ratkaisu olisi tehokkain. Tuolloin saadaan välittömästi tieto henkilön tilanteesta ja eristäminen pystyttäisiin tekemään välittömästi. Missä siis tahtotila asioiden oikeaan hoitamiseen?

      Mihin tarvitaan koronapassia? Tämä vaihtoehto olisi kaikille osapuolille paras ja tasapuolisin ratkaisu ja juuri sen hetkinen todellinen henkilön tilanne samantien saatavilla. Puhallustesti vain joka paikkaan, niin loppuu pelleilyt. Asiasta lisää: https://www.mediuutiset.fi/uutiset/kahdessa-minuutissa-tartunnan-paljastava-suomalainen-koronatesti-sai-jakelijan-suomesta-terveysteknologiayritys-medics24-teki-puhallustestista-sopimuksen-dsan-kanssa/561a6ef7-7dd4-490f-b955-cf34f55d2d4b tai

      https://www.kemia-lehti.fi/kotimainen-koronan-puhallustesti-pian-markkinoille/ tai

      https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/89d1f1c2-5e87-454a-a0dc-df14990fb0ce

      Vaan kun se ei käy, muuten ei onnistu orjuuttaminen totaliarismiin. Miettikää oikeesti hetki, mikä tuon koronapassin perimmäinen syy on ja mihin se tulee johtamaan. Itävalta, Saksa, Italia ja Latvia täällä euroopassa näyttävät mallia. Toivottavasti sopulit edes siihen pystyy, vaikken ihan hirveesti toivoa siihen laitakaan. Toisaalta, siellä on kansa alkanut heräämään tämän takia koronahysteriasta.

      Kun "koronapassin" teho perustuu uskoon ja "asiantuntijatkin" sanovat https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/da05168a-38a4-4d46-9486-b07ddc792226 , että "Jos kolmannen rokotteen ottajien määrä on pienempi kuin toisen rokotteen, eli jos väestön osuuden määrä kasvaa, joilla ei ole voimassa olevaa rokotesuojaa, voi tilanne vaikeutua." ja samaan hengenvetoon sanovat, että pitää pysyä poissa rokotettujen läheltä, " Rokottamattomien olisi syytä viettää joulua ehkä omissa oloissaan tai jos haluaa sukua tavata, niin kävisi ainakin testissä varmistamassa, ettei tartuta tautia." niin minkä takia rokotteita yleensäkään otetaan!?!?

      Kysymys edelleen on, miksi ei tehdä oikeita toimenpiteitä tartuntojen estämiseksi, kuten vaadita joka paikkaan puhallustesti, vaan edelleen leikitään rokotteiden ja passien kanssa!? Mikä tässä asiassa kusee ja miksi!? Kenen etu on, että rokotetut ja rokottamattomat turhaan kinaa keskenään ja mitä sillä yritetään peitellä?

      Se muuten on ihmeellistä, että tämä asiallinen viesti poistuu vähän väliä ketjusta... Ei taida olla viranomaisten mieleen, kun joku kyseenalaistaa nykyisen toimintamallin.

      • Voi johtua siitä että saman jutun postaaminen useampaan kertaan on kiellettyä täällä.


    • Anonyymi

      Tuo breathpass ei vaan osoittaitunut kunnolla toimivaksi. Nyt siitä on oltu ihan hiljaa myös kehittäjäfirman taholta.

    • Anonyymi

      Tikku nenään on kerrassaan hieno kokemus. Oon tehnyt monesti. Tuottaa melkein seksuaalista tyydytystä mulle

    • Anonyymi

      Kyllä verestä pystyy toteamaan ainakin vasta-ainetesteillä, ja ainakin sairastetun taudin, IgM- vasta-ainetesteillä taudin alkuvaiheen ja IgG- testillä jo aiemmin sairastetun taudin. Koronan suhteen minä en osaa sanoa löytyykö muualta itse virusta, kuin limakalvoilta, mutta kurkun limakalvolta kaiketi löytyy samoin kuin nenästäkin. Lieviä parhaillaan sairastettuja tauteja ei nykyohjeiden mukaan kaiketi kannata heti testatakkaan. Vakavat tutkitaan kyllä mitä todennäköisemmin sairaalassa ja teholla eri keinoin.

    • Anonyymi

      Heh, joka vanhoja pimittää niin sitä hirrellä silmään.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kohta tuo testaus loppuu kun testattavat alkavat vähetä. Silloin riittää kun kysyy mikä vaivaa, kun ihmisten vastustuskyky on tarpeeksi heikentynyt rokotuksista, eikä ihmiset jaksa pystyssä edes kävellä testaukseen. Ja ruumisautoon otetaan varmaan ilman testaustakin.

    • Anonyymi

      Korona voidaan todeta myös tikulla perseeseen. Kiinassa tällaista testaustapaa jopa suositeltiin

    • Anonyymi

      Tikku peräaukkoon on vaihtoehto...kumman valitset?

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      133
      3537
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      110
      1389
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      271
      1320
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      69
      1219
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      17
      1124
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1081
    7. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      1019
    8. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      45
      1018
    9. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1006
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      52
      904
    Aihe