Seuratkaa aikaa!

Anonyymi

Jaakko Närvä on todistanut että ufot ovat uskonto. Kuten kaikki tietävät, vain yksi uskonto voi olla totta, kristinusko, siten ufouskonto on valetta.

Ei Jumala ole julma, koska pelastuva sielu on vain ihmisellä, hän ei ole voinut luoda muita olentoja kärsimään.

Koska muutenkaan ei ole olemassa yhtään tieteen lausetta mitä ei olisi myöhemmin kumottu, Raamatum näkemyksen voi nostaa hyvin rinnalle sillä sitä ei ole kumottu 2000 vuoteen.

14

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Muilla planeetoilla asuvat otukset ovat meidän siskoja ja veljiä. Tärkeitä Jumalan luomia.

    • Anonyymi

      Niinhän se väitti varaktorikin vuosikausia ja jokainen kerta hänen väitteensä kumottiin. Et tiedä Närvän väitöskirjasta mitään. Ufotutkija Närvä kertoi väitöskirjassaan että maltillinen ufologia sisältää uskonnollisia piirteitä.
      Tällä hän tarkoitti sitä että uskotaan johonkin heppoisin perustein ilman todisteita.
      Hän ei tietenkään tarkoittanut että kaikki ufotutkijat uskovat johonin ilman todisteita. Monilla on todisteita ihan omasta takaa, eikä heitä kiinnosta yleinen mielipide tai kategoriat, mihin hänet kukakin luokittelee.

      Sinun täytyy olla totaalisesti pöpiläkamaa jos pidät mielestäsi olematonta uhkana sinun uskonnollesi. Kaikkein hulluimmat näkee "ufojen palvojia" kaikkialla ja meinaavat heidän uhkaavan ensimmäistä käskyä. Menehän poju lääkäriin äläkä sille teidän kylän henkiparantajalle ja katso mitä oikea lääkäri on mieltä näistä ajatuksistasi ja Raamatun tulkinnoistasi.

      Tätä mieltä väitöskirjan tehnyt on ufoasioista:

      "Kriittisyys, analyyttisyyden merkityksessä, on tieteellisissä asioissa tietysti hyvä asia, mutta kielteisen asenteen ja jääräpäisesti vanhoissa käsityksissä pitäytymisen mielessä haitallinen. Skepsismi on hyvä asia, jos se tarkoittaa ensimmäistä, mutta huono, jos jälkimmäistä. ”Skeptikoihin” mahtuu sekä analyyttisesti ja hedelmällisesti että asenteellisesti kielteisesti ufoaihetta kohtaan suhtautuvia ja sitä lyttääviä ihmisiä. Analyyttinen skepsismi on hedelmällistä sikäli, että se antaa oivaltavuudessaan aineksia ufokysymyksen tarkasteluun. Ufokokijoiden ja ufologien asenteellisesta, kuten henkilöön (eikä asiallisesti itse asiaan) kohdistuvasta arvostelusta, pilkkaamisesta ja ylimielisestä asenteesta heitä kohtaan en pidä.

      Ufoskepsismiä voidaan määritellä siten, että siinä katsotaan ajatus ufoista, ihmeellisistä lentolaitteista, käytännössä kokonaan mahdottomaksi tai erittäin epäuskottavaksi. Skeptikot pyrkivät esittämään, miten kaikki ufokokemukset voidaan selittää tavanomaisten ilmiöiden avulla. Tässä mielessä en ole skeptikko, vaikkakin pyrin ufoasioissa kriittiseen ja analyyttiseen ajatteluun. Olen ufologi, koska katson, että ufojen todellisuudelle o järkeviä perusteita ja että asiaa tulisi tutkia lisää tieteellisesti. Jos skeptikko kuitenkin määritellään henkilöksi, joka haluaa perustaa väitteensä pätevälle todistusaineistolle, olen skeptikko. Tietää, tiedostaa, tajuta tai ymmärtää voi ilman pitäviä todisteitakin ja ennen kuin on riittäviä todisteita, mutta väitteet vaativat todisteita, muutoin olisi mieluummin hyvä puhua omista ja muiden käsityksistä ja kokemuksista.

      Pitäisikö Suomessa mielestäsi tutkia enemmän ufoja?

      Ufoja ja paranomaaleita ilmiöitä pitäisi tutkia enemmän luonnontieteellislähtöisesti (eikä vain kulttuuritieteellisesti) yliopistollisesti, myös Suomessa"

      Lue koko haastattelu:
      http://paranormaaliblogi.net/index.php/2013/10/19/haastattelussa-ufoasiantuntija-jaakko-narva/

      • Anonyymi

        Närvän kirjoitus on kahdeksan vuoden takaa. Olettaa sopii, että viime vuosien uutisointi aiheesta on saattanut muuttaa hänenkin ajatteluaan.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Närvän kirjoitus on kahdeksan vuoden takaa. Olettaa sopii, että viime vuosien uutisointi aiheesta on saattanut muuttaa hänenkin ajatteluaan.

        Väitöskirja oli vielä vanhempaa tuotantoa ja vuodelta 2008. JN on aina ollut ufouskovainen tieteellisesti orientoitunut erittäin looginen ja täysjärkinen uskonto -ja ufotutkija, jolla on myös omia havaintoja.

        Mikään uskovaisten sankari hän ei ole koskaan ollut eikä myöskään foliohattuhenkilöiden sankari, vaan peräänkuuluttaa luonnontieteellistä ufotutkimusta.


    • Anonyymi

      Närvä tarkoittaa että monia ilmiöitä voi tutkia myös uskontona tai uskontotieteen keinoin. Yhtä hyvin voisi tutkia eri taloustieteen haaroja ja sen päälle rakentuvaa talouspolitiikkaa uskontona.

      Uskonnon voi siten rajata, että se sisältää tätä maailmaa koskevia uskomusjärjäjestelmiä tai jonkun primäärin järäjestelmän taustalla olevia uskomuksia, mitkä voivat saada myös instutionaalisia muotoja ja ne representoivat ydinuskomuksia. Tässä taloustieteen haara, etujärjestöt ja niiden tutkimuslaitokset ovat hyvä esimerkki.

      • Anonyymi

        Aloittaja on oikaisujen jälkeen taas hetken hiljaa tästä aiheesta, kunnes arvelee ajan olevan kypsä tuolle älynväläykselle ja aloittaa taas alusta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aloittaja on oikaisujen jälkeen taas hetken hiljaa tästä aiheesta, kunnes arvelee ajan olevan kypsä tuolle älynväläykselle ja aloittaa taas alusta.

        Samaa mieltä.


      • Anonyymi

        Visurit ovat pilanneet kaiken! Varastivat sinapitkin minun kioskista. Omilla pärjätään, se on jämpti pohjanmaalla. Ei mutta nyt on kiirus mennä nostamaan kuntatasaus 5000 per nenä, maataloustuki harrastepellosta, kuljetustuki, starttiraha eukon astutukseen, kesantokorvaus, ympäristötuki kaivoshaitoista, koronatuki, polttoainetuki ja älynvajeen korvaus. Se on jämpti.

        Ufot ovat visurien kommarisaastetta, onko yhtään kanavoita missä uhmoilla olisi aluetukiin perustuva kapitalismi?

        Ainut järkevä täällä on mittarimies! Nyt menenkin seuroihin ja sen jälkeen tapaamaan viehkeää veljentyttöä. Tällepäivälle on vielä yksi synnit anteeksi kuponki käyttämättä. Se on jämpti.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Herra varoitti minua tuosta jutusta. Pelastukaa hyvät ihmiset! Jos olet mamu, et pelastu.


    • Anonyymi

      Kristinusko nyt on kaikkein vähiten totta. Sitä markkinoidaan täydellä mielikuvituksella.

    • Anonyymi

      Hänen taustansa on uskontotieteissä, joten väitöskirjatutkimuksen aihe ja nimi "ufologia ja ufokokemukset uskonollisena ilmiönä" on järkeenkäypä. En muista olenko lukenut tuota tutkimusta, ainakaan kokonaan, mutta mielestäni sen pitäisi sisältää nykyhistorian uskonnolliset ilmestykset (Fatima ja Heroldsbach). Muitakin on, mutta nuo ovat tunnetuimmat ja osoittavat kiistattomasti ufoilmiön ja uskonnollisten ilmiöiden yhteyden. Tuo asiahan ei ole mikään tabu katolisuudessa, joten miksi sen pitäisi olla tabu luterlaisillekaan. Raamatun kuvaamat monet ilmestykset tulevat myös paremmin ymmärretyksi todellisten nykyajan tapahtumien ja ihmeiden kautta.

    • Anonyymi

      Saanko huomattaa. Ufo on tunnistamaton lentävä kohde. Ei sen kummempaa.

      • Anonyymi

        On se varsin kummaa kun ei pysty tunnistamaan miksikään maanpäällä tunnetuksi kohteeksi eikä miksikään tunnetuksi ilmiöksi. Se on historian suurimpia ihmetyksen aihe ja kummista kummin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      0
      7937
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      177
      1755
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1114
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1113
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      62
      1031
    6. Persut petti duunarit

      Kyllä persujen kuuluu nyt mennä häpeämään kun äänestivät lakkolakien puolesta. Vielä muka kehutaan olevan työväenpuolue,
      Perussuomalaiset
      193
      945
    7. Persuille kovaa kyytiä YLEn kannatusmittaus

      https://yle.fi/a/74-20085866 Näin se menee persueliitti. Pettäjän tie on karu, persujen äänestäjät ovat nyt reagoineet
      Maailman menoa
      182
      920
    8. Lindtman runnonut demarit huimaan nousukiitoon!

      Palkansaajat – siis Suomen käynnissä pitävä kansanosa – ei näemmä arvosta EK/SY-sätkyakka Purran saksipelleilyä. Niin
      Maailman menoa
      271
      886
    9. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      35
      823
    10. Itkisikö onnesta

      Jos panisin sua kunnolla?
      Ikävä
      86
      707
    Aihe