Ajoiko korona ohi kokouskahveista?

Anonyymi

Laiskaa palstaa aktivoidakseni: vieläkö on tapana kahvitella ja rupatella puoli tuntia ennen hallituksen kokousten aloittamista vai onko korona-aika tuonut muutosta/tehostusta kokousrutiineihin?

Ei että puolen tunnin kahvittelussa olisi mitään pahaa, mutta jos isännöitsijällä on vuodessa vaikkapa 100 iltakokousta ja jokainen alkaa puolen tunnin kahvittelulla, tulee siinä 50 tuntia tarpeetonta ylityötä iltakokousten varsinaisen keston lisäksi. 50 tuntia "turhaa" ylityötä on aika paljon, kun kuitenkin puhutaan ylitöistä. Eri asia on kahvitella kunkin työajalla. Tai jos joku eläkkeellä oleva hallituksen jäsen/jäsenet haluavat kahvitella keskenään ja rupatella, niin hehän voivat tapailla toisiaan muutoinkin kuin hallitusten kokousten yhteydessä.

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jälleen viisastelematta: ei se isännöitsijä sen enempää kahveja juo asiakkaan kanssa, mitä autokorjaamon työntekijä tai lääkäri on velvollinen kahvittelemaan asiakkaan kanssa. Auto korjataan kyllä ja lääkäri antaa diagnoosin vaivaan, mutta ei sitä edellä puolen tunnin kahvikupilla istuminen. Ei tulisi lääkärin työstä mitään, jos ennen jokaista 10 minuutin potilasaikaa olisi puoli tuntua varattu potilaan kanssa kahvitteluun. Tai jos joku olettaa autokorjaamon työntekijän juovan kahveja asiakkaan kanssa. Ei tulisi talohuollon huoltomiehen työstäkään mitään, jos puolen tunnin kahveja juotaisiin, olipa kyse työajalla kahvittelu tai ylitöinä kahvittelu. Kaikkein vähiten työajan ulkopuolella kenenkään työntekijän kahveja kuvittelisi juovan asiakkaan kanssa ”normaalina käytäntönä”. Ja vaikka töitä tehtäisiin vain työajalla, en minä ainakaan kuvittele, että parturillani olisi aikaa kahvitella puoli tuntia kanssani ennen hiustenleikkuuta tai että postinjakaja ehtisi poiketa puolen tunnin kahville.
      Jännästi isännöitsijällä kuvitellaan olevan rajattomasti aikaa kaikille taloyhtiöille. Tähän aikaan vuodesta isännöitsijän pitäisi syödä joululounas kaikkien asiakastaloyhtiöiden kanssa. Mihin kohtaan kalenteriin ne laitetaan, vaikkapa 25 kpl jouluruokailuja? Ja vaikka laitettaisiin, niin erillisveloitettavaa työtähän se on ruokapöydän tai kahvikupin ääressä istuminen.

      • Anonyymi

        Jaa, tänään pidettiin hallituksen kokous ravintolassa, kun näin on joulun alla yhtiössä tapana. 12-15. Ja kyllä siitä ruokien lisäksi ihan kokouspalkkiokin maksetaan. Muutoinkin kyllä kahvitellaan ja nisuakin on, mutta kokous pyörii siinä samalla.


    • Anonyymi

      Aktivoijan kannattaa pyrkiä itse hallitukseen, jos ei siellä ole.

    • Anonyymi

      Mikähän tässäkin kertomuksessa on se kysymys/pointti. Voisiko asiaa selventää jotenkin, Näin isännöitsijän roolissa kyselee kirjoittaja.

      • Anonyymi

        Ilmeisesti aloittaja on huolissaan työaikalaista ja liian ylityön kuormittavuudesta. Lisäksi on huoli kahvin mahdollisesta aiheuttamasta negatiivisesta vaikutuksesta isännöitsijöiden kehoon. On hyvä että joku on huolissaan isännöitsijöiden hyvinvoinnista ja kannustaa heitä ajamaan asioita tarmokkaammin. Eläkeläisistä ei aloittaja tunnu välittävän.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1445
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      154
      1137
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      103
      1020
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      877
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      82
      850
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      64
      760
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      747
    8. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      733
    9. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      728
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      44
      692
    Aihe