Menestys.

Juhiz

Joko uskaltaa sanoa että HIM on kaikkien aikojen suomalainen bändi, joka on maailmalla parhaiten menestyny? Ja kuinka pitkälle voi vielä päästä?

Onhan nämä Hanoi Rocks ja stratovarius menestyny kans, mutta joko HIM on menny näiden bändien edelle?

The rasmus ja nightwish ei ole päässyt vielä usan markkinoille kuten HIM.

Mitä mieltä?

8

627

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HIM_FOREVER

      Tottakai HIM on Suomen maailmalla menestynein bändi!!! Sehän on ihan selvä! Ei kannata edes verrata muihin bändeihin....

      • gaga

        Kyllä HIM on menestynein suomalaisbändi, ainakin vielä toistaiseksi. HIM on myynyt levyjä monta kertaa enemmän kuin esim. Hanoi Rocks ja Sonata Arctica yhteensä. Ja Nightwishiä ei kannata edes mainita. HIMin suosio esim. Saksassa on aivan ällistyttävää ja USAssa HIM on kovasti nousussa...KYLLÄ.


      • päivi
        gaga kirjoitti:

        Kyllä HIM on menestynein suomalaisbändi, ainakin vielä toistaiseksi. HIM on myynyt levyjä monta kertaa enemmän kuin esim. Hanoi Rocks ja Sonata Arctica yhteensä. Ja Nightwishiä ei kannata edes mainita. HIMin suosio esim. Saksassa on aivan ällistyttävää ja USAssa HIM on kovasti nousussa...KYLLÄ.

        HIM.HIM on Suomen vastaus jykevään musaan. HIM on Suomen "Led Zeppelin".


      • Sabbathisti/Motörheadisti
        päivi kirjoitti:

        HIM.HIM on Suomen vastaus jykevään musaan. HIM on Suomen "Led Zeppelin".

        Älä Päivi sano että HIM on Suomen Led Zeppelin. Led Zeppeliniä ei voi verratakaan HIM:iin ja muutenkaan Zeppeliinille ei ole vastinetta, ainakaan tässä maailmassa. Kyllä eräät Black Sabbathit ja Led Zeppeliinit ovat (vaikka siis eivät enää tuoreita tapauksia olekaan ja Zeppeliiniä ei olekkaan ollut 25 vuoteen) edelleen muiden yläpuolella. Sano mielummin että HIM on... mmh tota... vaikka Suomen... tämä menee mettään aika pahemman kerran mutta vähän sama asia kuin Amerikan maalla on tämä Good Charlotte vai mikä lie onkaan... tai voitaisiin sanoa että Good Charlotte on Amerikan HIM... tai antaa olla, mutta JOKA TAPAUKSESSA LED ZEPPELIINIÄ EI VOI VERRATA KEHENKÄÄN MUUHUN KUIN ZEPPELIINIIN ITSEENSÄ! Ville Valo ei ole lähellekään Robert Plantia ja kun oli kyseinen vanha herra (ikää 57) esiintymistä Conan O'Brienin show'ssa muutama viikko sitten niin täytyy sanoa että vieläkin herralla kulkee ja lujaa! En tiedä HIMin basistista ja kitaristista mitään, mutta uskon että tässäkin kohdassa Jimmy Page ja John Paul Jones ovat/olivat joskus ylitse muiden ja rumpali Bonzosta ei voi tarpeeksi ylisanoja keksiä! Lyö kaikki jopa nykyaikaiset rumpalit maan rakoon jos vanhoja levyjä kuuntelee ja uskon että olisi kova luu edelleenkin jos ei olisi eräänä iltana juonut liikaa ja tukehtunut seuraavana yönä omaan oksennukseensa. Bonzo oli kova ja lyö Sabbatti virkaveljensä Bill Wardin 6-0. (Kyllä vaikka arvostankin Sabbathia enemmän, niin silti tämä on tunnustettava) Täytyy näin 16-vuotiaankin tunnustaa että arvostan 70-luvun huippubändejä aika pirusti vaikka ei niitä enää olisikaan. Ja.. Ville Valohan on ainakin ollut joskus Black Sabbath -fani, tai jos ei fani niin sitten ainakin se on toiminut innoittajana hänelle. Valollahan oli viime kesänä ajankohtaisessa kakkosessa päällään Black Sabbathin Heaven And Hell 1980 -kiertuepaita. Karkasi tämä viesti nyt pahemman kerran, mutta sanon kuminkin vielä että se HIM:in rumpali on aika rennon näköinen jässikkä.

        Ps. Hänelläkin oli jossain päällään Motörheadin paita joten hyvin menee!

        Uskon että jos Valo saa hieman juomistaan vähennettyä ja saavat kunoola meiningin päälle ja pääsevät tuonne rapakon taakse, niin vohan se olla että sitten kun Valo on kuusikymppinen on hän samassa asemassa kuin Robert Plant. Itse en HIMistä hirveesti perusta mutta on se nyt parempi kuin The Rasmus! Sehän on itsestään selvää ja hienoa se on kun suomalainen bändi on tekemässä lämpmurtoa huipulle. Mutta ei ole vielä Led Zeppeliinin manttelinperijä mutta ehkä vielä joskus... kun annetaan aikaa.


    • arzi mccoy

      Kyl HIM on varmaan levyjä enemmän myyny, mut Hanoi Rocks on yks maailman kovimmista live-bändeistä. Siinä Hanoit hakkaa kyl HIM:in ylivoimasesti.

    • gfdg

      Kyllä uskaltaa. HIM esintyy muuten kesällä ensimmäistä kertaa japanissa!. Isoilla summer sonic kesäfestareille. Näinköhän HIM valtaa aasian?...

    • lavs

      Juu näin on, itekin sanoisin samaa että eiköhän se menestynein ole. Ite en yhtään diggaile the rasmusta ja amerikassa on tarpeeksi sen tyylistä musaa.nightwish menee ja sitähän ei tiedä mutta veikkaan että HIM pysyy edellä vielä piiiiiitkäääään kaikilta muilta suomalaisilta ja toivottavasti sitä ei edes saavuteta. ja suosiohan kasvaa koko ajan!

    • him_lover

      totta munassa kuten villekin sanois. kyllä him on suomen menestynein ja tulee vielä menestymään. rasmus ja nightwish ovat myös menestyneet erittäin kiitettävästi mutta kyllä uskoisin himin menneen jo pitkälle edelle. ja toivotaan et tulevat sukupolvet viel muistaa mikä on kaikkien aikojen menestynein yhtye ulkomailla suomen maasta: Him!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      3
      1193
    2. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      18
      966
    3. En koskaan

      Aliarvoinut, nauranut/pitänyt pilkkana, tai ajatellut mitään negatiivista sinusta. Jos nämä asiat uskot ja luotat sen v
      Ikävä
      49
      860
    4. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      13
      839
    5. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      16
      839
    6. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      4
      824
    7. Mitä teet mies

      Tälleen vappuaattona? Mietityttää, että onkohan sulla joku nainen, jonka kanssa vietät vapun? 😔
      Ikävä
      20
      760
    8. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      224
      751
    9. Nainen, olet kaipaillut seuraani

      Tiedän sen, kuulen sen. Sinulla ei ole muita joiden kanssa voisit niistä asioista keskustella joista keskustelet kanssan
      Ikävä
      77
      748
    10. Kirjoitit joskus minulle tietäen

      Että se olin minä.
      Ikävä
      47
      728
    Aihe