Tyttöilijä seikkailee

Anonyymi

Tässä sitä taas mentiin kohti kaupunkia pukeutuneena naistenasuihin. Vaimoni oli lähtenyt kesälomamatkalle Etelä-Suomeen tapaamaan tuttujaan ja sisaruksiaan ainakin viikon ajaksi. En ollut siis ensimmäistä kertaa tyttönä liikenteessä, mutta tästä kerrasta saattaisi tulla erityinen ja menisin hieman pitemmälle kuin ennen. Oma lomani alkaisi vasta parin viikon päästä, mutta olin saanut puhuttua yhden vapaapäivän. Jo hyvissä ajoin edellisellä viikolla oli hankkinut asuja, kirpparilta oli löytynyt ihana valkoinen kesämekko ja mustat korkkarit, pitsialusvaatteet olin ostanut alusasuliikkeestä ja meikit yms ihan marketista.

Erityisen tästä kerrasta teki se, että olin saanut sovittua treffit yhden miehen kanssa. Olin jättänyt edellisellä viikolla pari ilmoitusta nettiin ja viestitellyt chatissa ja kertonut aikomuksestani tulla tyttöilemään kaupunkiin. Vastauksia oli tullit vaihtelevasti ja suurin osa ala-arvoisia muutaman sanan kyselyjä ja lopahtaneet lyhyeen. Yksi vastaus kuitenkin erosi muista ja se kiinnitti huomioni. Siinä 52v kokematon myyntiedustaja Kari kertoi halustaan kokea hellä hetki tyttöilijän kanssa salaisesti. Hänkin oli varattu naiselle, kuten minäkin. Alkuun tekstailimme muutaman kerran ja lopulta hän soitti minulle. Juttelimme kaikenlaista mukavaa ja päädyimme siihen, että tapaamme nyt keskiviikkona eräällä parkkipaikalla moottoritien varressa. Ajomatkaa oli tunnin verran ja viimein kaupunki alkoi näkyä. Olin lähtenyt aamulla hyvissä ajoin liikkeelle ja aikaa oli vielä pari tuntia. Kyseinen p-paikka tuli kohdalle ja päätin käydä vilkaisemassa, mitä näkyy. Paikka on yleisesti tunnettu tällaisena tapaamispaikkana, mutta vielä oli hiljaista näin aamipäivällä. Ajoin kuitenkin parkkiin ja päätin käydä pissalla metsän reunassa. Nousin autosta ja korot kopisten menin asfaltin reunalle. Nostin hieman mekon helmaa, kaivoin kalun esille pitsipöksyistä ja lorottelin heinikkoon stayup sääret harallaan. Kuulin jonkun auton saapuvan, joten palasin pikaisesti autolle.

Koska aikaa oli vielä, ajelin kaupunkiin asti ja ajattelin hieman näyttäytyä tyttönä. Aikaisemmillakin reissuilla olin käynyt muutamassa lähikaupassa, kahvilla ja isossa marketissa. Niin tein nytkin. Parissa lähikaupassa kävin ostamassa hieman välipalaa ja juomista, ja myyjät tervehtivät iloisesti ja juttelivat kanssani aivan normaalisti. Muut asiakkaatkaan eivät kommentoineet sen kummempia, varmaan täällä kaupungissa näkee kaikenlaista ja jokainen saa olla rauhassa. Toista se on noilla pikkupaikkakunnilla. Kävin vielä kahvilla kioskilla ja sen jälkeen menin markettiin ja tein hieman ruokaostoksia tuleville päiville.

Sitten kello alkoikin jo lähestyä Karin kanssa sopimaamme kahta iltapäivällä, aikaa oli reilut puoli tuntia. Vilkaisin puhelintani ja huomasin tulleen txtviestin. Siinä Kari kyseli, että enhän ollut tullut katumapäälle ja olisin vielä tulossa. Laitoin hänelle hymiön ja sanoin olevani kohta paikalla. Marketin parkkipaikalla tarkistin auton peilistä vielä kasvoni meikkauksen. Lisäsin hieman huuli- ja poskipunaa ja korjailin ripsiväriä. Tumma peruukki ylsi hartioille ja hieman oioin sen hiuksia harjalla. Vielä nollatehon silmälasit nenälle ja vilkaisu peilliin. Aika hyvä sihteerilook! Hieman vielä odottelua ja sitten matkaan.

Jännitti. Välillä tuntui, että käännyn takaisin , enkä menekään treffeiile. Tuntui hullulta, että tällainen varattu mies on tekemässä tällaista. Olimme puhelimessa sopineet, että olen naisen roolissa ja annan Karille suuseksiä. Ja se on jotain sellaista, mitä en ole ennen tehnyt. Aikaa oli muutama minuutti, kun kaarroin p- paikalle ja ajoin parkkiin. Paikalla oli muutamia tyhjiä autoja, varmaankin töihin menneiden kimppakyytiläisten. Ainakin yhdessä autossa toisella reunalla aluetta näytti istuvan joku. Auton tuntomerkit täsmäsivät Karin autoon. Päätin rohkaista itseni, nousin autosta ja kävelin lyhyen lenkin autoni ympärillä. Palattuani autooni toisesta nousi noin 185cm hoikka urheilullisen näköinen mies, joka käveli metsän reunaan ja jatkoi näkymättömiin männyntaimien sekaan. Näinhän me olimme sopineetkin homman hoidettavaksi luonnossa. Odotin pari minuuttia, nousin autosta ja menin samaa reittiä.

Tapasin Karin metsikössä. Hän oli jo laskenut housujaan ja oli täydessä touhussa ja juhlakunnossa! Sanoimme toisillemme "moi" ja juttelimme hetken. Hän kehui ulkonäköäni ja minä hänen kaluaan. Molempia tilanne jänniti. Lopulta otin muutaman askeleen häntä kohti ja suutelin poskelle. Kari oli minua pitempi ja isompi, minä vain 170 cm ja 65 kg hoikka tyttö. Kyykistyin ja kalu tuli silmieni korkeudelle. Vielä kumi paikoilleen. Raotin huuliani ja otin ensimmäistä suihin mieheltä. Kari voihkaisi ja tarttui kevyesti päästäni kiinni. Aloitin imemisen kielellä alapinnalta avittaen, miten sen parhaiten taisin. Ei minun kauan tarvinnut osatakaan, sillä parissa minuutissa Karin tahti kiihtyi ja hän voihkaisi pari kertaa. Tunsin kuinka kalu suussani pumppasi lastinsa kumin perukoille." Kiitos", Kari sanoi.

23

4188

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Voisit tehdä mulle saman. Sen jälkeen olis sun vuoro. Kumi päälle ja imisin sut loppuun.

      • Anonyymi

        Mukava, jos tykkäsit tarinasta. Se on jopa pääpiirteittäin tosi. Harmillisesti muutama kirjoitusvirhe pääsi lipsahtamaan mukaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mukava, jos tykkäsit tarinasta. Se on jopa pääpiirteittäin tosi. Harmillisesti muutama kirjoitusvirhe pääsi lipsahtamaan mukaan.

        Ois se kiihottavaa päästä sun hameen alle ottamaan suuhun sun kova kalu


    • Anonyymi

      Kirjoitan tuon lopun uudelleen, koska edellisellä kerralla loppui tila ja lopetuksesta tuli hieman hätäinen.

      Lopulta astuin häntä kohti muutaman askeleen ja suutelin poskelle. Kari oli minua selvästi pitempi ja jouduin hieman kurottamaan yltääkseni. Itse olen 170 cm ja 65 kg hoikka tyttö. Kyykistyin ja kalu tuli silmieni korkeudelle. Otin käsilaukustani kondomin, jännityksestä vapisevin sormin avasin pakkauksen ja rullasin sen paikoilleen. Siinä se nyt oli, tätä varten olin tänne tullut. Raotin huuliani ja asetin ne terskan ympärille, sitten liu'utin syvemmälle. Polvistuin maahan ja otin tukea käsillä Karin paljaista reisistä. Aloin liikuttaa suutani edestakaisin pitkin kalunvartta kielellä alapuolelta hieroen. Kokemusta minulla ei ollut, mutta noin sen kuvittelin tehtävän. Karin kädet tarttuivat hiuksiini ja takaraivooni. Hän antoi hieman vauhtia samalla työntäen kalulla vastaan. Parissa minuutissa kuulin hengityksen kiihtyvän yläpuolellani ja muutaman rajumman työnnön jälkeen kuulinkin jo kunnon miehekkään urahduksen, jopa karjahduksen. Kalu työntyi syvälle ja jäykistyi äärimmilleen. Kunnon voihkaisun saattelemana Kari päästi ensimmäisen satsin. Tunsin suussani kuinka kalu pumppasi spermaa syvälle suuhuni kortsun perukoille. Oloni oli hieman hankala, mutta alistuin tilanteeseen, sillä tätähän olin tullut hakemaan. Viimein liike pysähtyi ja ote päästäni hellitti. "Huh huh, olipa latinki! Kiitos!" Kari sanoi. Nousin ylös ja sanoin:"Ole hyvä vain, taisimme saada molemmat sen kokemuksen, mitä haimmekin". Katsoin Karia suoraan silmiin, hymyilin ja sain todella iloisen hymyn myös vastaan.

      Seisoimme siinä vierekkäin molemmat hengitystä tasaannuttaen. Katsoin Karia, kun hän siisti itseään ja puki vaatteitaan. Hän oli kyllä komea ilmestys: pituutta yli 180 cm ja hoikka, jäntevä vartalo. Kasvot olivat miehekkäät, mutta ystävälliset, siniset silmät ja vaaleat hiukset. Itseni vastakohta siis. Minä olen tummahiuksinen ruskeasilmä ja pienikokoinen. Kari kertoikin olevansa entinen aktiiviurheilija ja jatkaneensa kuntoilua sen jälkeenkin. Kroppa oli kunnossa ja mieskuntokin oli pysynyt hyvänä ja sen olin saanut äsken huomata. Noilla avuilla hän olisi varmasti saanut reissuillaan naisiakin, mutta minkäs teet, jos miestä tekee mieli. Minäkin olin pitänyt kroppani kunnossa ja sanoinkin, että olisimme näyttävä pari, mikä aiheutti hieman naureskelua. Lisää naureskelimme, kun huomasimme stayup-sukkieni polvien menneen rikki seksimme aikana, ne olivat ihan riekaleina. Sattuuhan sitä, eihän niitä olekaan tarkoitettu metsäretkille. Kari olisi ne halunnut korvata rahallisesti, mutta siihen en tietenkään voinut suostua.

      Hetken juteltuamme olimme valmiita palaamaan autoillemme. Olimme kuulleet auton ääniä ja parkkipaikalle olikin ilmestynyt pari uutta autoa, joissa ainakin kuskin paikalla istui joku. Eipä heistä tiennyt, millä asialla he olivat, mutta arvata saattoi. Ainakin toinen kuljettaja katsoi meitä, kun kävelimme autojen edestä. Hieman minua hävetti rikkinäiset sukat, oli helppo arvata mitä olimme puuhanneet. Sanoimme vielä heipat ja sovimme, että jos vielä tapaamme, menemme hotelliin viettämään mukavan illan ja yön.

      Autossani vilkaisin peiliin ja huomasin huulipunan levinneen pahemman kerran. Siistin hieman itseäni ja lähdin ajamaan kotia kohti. Olo oli aika voipunut, rankkaa hommaa tämä tyttöily. Ennen saapumistani kotipihaan jouduin vielä pysähtymään hetkeksi yhdelle parkkikselle. Minun piti vielä riisua mekko, korkkarit ja peruukki, etteivät naapurit huomaa mitään. Aamulla olin pienellä riskillä hipsutellut täytenä tyttönä autolle, koska naapureiden olisi pitänyt olla silloin jo töissä. Nyt iltapäivällä he varmasti olisivat jo kotona. Vaihdoin päälle normivaatteet, että pääsisinn huomiota herättämättä sisälle. Loppumatkasta vielä vaimo soitti ja kyseli, miten työpäivä oli mennyt. Ja ikäväkin tuntui jo olevan. Vastailin sujuvasti, että töissä oli ollut paljon tekemistä ja kiirettä pitänyt. Hymyilin itsekseni. Ja oli minullakin ikävä, mutta ketä. Olin tainnut tänään hieman ihastua.

      • Anonyymi

        Tuntuis hyvältä kun imisit kaluani. Runkkaan hiljalleen kaluani.


      • Anonyymi

        Ihana tarina ja tuntuu tutulta kun olin ukm ja samanlaista asujen vaihtamista jne mutta
        nyt kun olen sinkku niin voin pukeutua eri lailla tietysti nytkin pitää aina miettiä kun asun
        kerrostalossa miten pukeudun kun kuitenkin haluan olla ns kaapissa varmaan sait jo ihanan
        kokemuksen luultavasti jatkat tyttöilyä ja ties mihin se vielä jatkuu! tuon parkkipaikan missä
        olitte ilmeisesti on se tunnettu missä myös homot tyttöilijät käyvät usein niinkuin itsekkin
        naisten aluasuja ainakin ja metsikköön imemään kulleja no kesällä sain siellä peppuunkin
        ja myönnnän että ole se taivaallisen ihanaa ei muuta kuin levareille jne nauttimaan!!!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihana tarina ja tuntuu tutulta kun olin ukm ja samanlaista asujen vaihtamista jne mutta
        nyt kun olen sinkku niin voin pukeutua eri lailla tietysti nytkin pitää aina miettiä kun asun
        kerrostalossa miten pukeudun kun kuitenkin haluan olla ns kaapissa varmaan sait jo ihanan
        kokemuksen luultavasti jatkat tyttöilyä ja ties mihin se vielä jatkuu! tuon parkkipaikan missä
        olitte ilmeisesti on se tunnettu missä myös homot tyttöilijät käyvät usein niinkuin itsekkin
        naisten aluasuja ainakin ja metsikköön imemään kulleja no kesällä sain siellä peppuunkin
        ja myönnnän että ole se taivaallisen ihanaa ei muuta kuin levareille jne nauttimaan!!!!

        Tämä paikka täällä Pohjois-Pohjanmaalla. Olisi mukava kuulla jokin sinun kiva kertomus. Onhan se aivan ihana tunne kävellä ja ulkoilla tyttönä, mutta välillä jännittääkin. Kaikki eivät kuitenkaan hyvällä katso.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihana tarina ja tuntuu tutulta kun olin ukm ja samanlaista asujen vaihtamista jne mutta
        nyt kun olen sinkku niin voin pukeutua eri lailla tietysti nytkin pitää aina miettiä kun asun
        kerrostalossa miten pukeudun kun kuitenkin haluan olla ns kaapissa varmaan sait jo ihanan
        kokemuksen luultavasti jatkat tyttöilyä ja ties mihin se vielä jatkuu! tuon parkkipaikan missä
        olitte ilmeisesti on se tunnettu missä myös homot tyttöilijät käyvät usein niinkuin itsekkin
        naisten aluasuja ainakin ja metsikköön imemään kulleja no kesällä sain siellä peppuunkin
        ja myönnnän että ole se taivaallisen ihanaa ei muuta kuin levareille jne nauttimaan!!!!

        ihana kertomus !


      • Tässä uudessa on lopetus todella parempi.


    • Anonyymi

      Kiva tarina! Ukm 55

    • Anonyymi

      Kiihottava tarina,itse mennyt askel askeleelta lähemmäksi tuollaista tilannetta,josta voisi kirjoittaa myöhemmin.
      Ehkä ensi kesä tuo mahdollisuuden samanlaiseen kokemukseen.

      • Anonyymi

        Minäkin odotan taas ensi kesää, että voisin jatkaa harrastusta kunnolla sievissä ja keveissä kesävaatteissa. Aivan ihanaa liikkua ihmisten joukossa kuin nainen. Kuinka lähelle olet päässyt? Kenties joskus yhdessä ja samaan aikaan liikkeellä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minäkin odotan taas ensi kesää, että voisin jatkaa harrastusta kunnolla sievissä ja keveissä kesävaatteissa. Aivan ihanaa liikkua ihmisten joukossa kuin nainen. Kuinka lähelle olet päässyt? Kenties joskus yhdessä ja samaan aikaan liikkeellä.

        Tähän asti vasta kotona ,julkinen ihmisten parissa liikkuminen ei ehkä tavoitteena,en ole niin naisellinen,että kehtaisin.
        Kahdenkeskinen samanhenkisen kanssa mahdollista,ehkä eroottinen hetki,niinkuin tuossa tarinassa olisi haaveena.
        Nautin olosta seksikkäissä asuissa,varsinkin kesäaikaan.
        Kenties...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tähän asti vasta kotona ,julkinen ihmisten parissa liikkuminen ei ehkä tavoitteena,en ole niin naisellinen,että kehtaisin.
        Kahdenkeskinen samanhenkisen kanssa mahdollista,ehkä eroottinen hetki,niinkuin tuossa tarinassa olisi haaveena.
        Nautin olosta seksikkäissä asuissa,varsinkin kesäaikaan.
        Kenties...

        Eihän sitä koskaan ihan naisesta mene. Itse 170/65, joten hyvin sopii naisten vaatteet. Sorjat sääret sukkiksissa, korkkarit jalkaan ja vielä minari ja jokin paitapusero. Aika seksyn näköinen hoikka tyttö. Kasvot tietenkin hieman miehiset meikeistä huolimatta, mutta rohkeasti vain esille. Tavatahan voi vaikka autossa jossain parkkiksella.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eihän sitä koskaan ihan naisesta mene. Itse 170/65, joten hyvin sopii naisten vaatteet. Sorjat sääret sukkiksissa, korkkarit jalkaan ja vielä minari ja jokin paitapusero. Aika seksyn näköinen hoikka tyttö. Kasvot tietenkin hieman miehiset meikeistä huolimatta, mutta rohkeasti vain esille. Tavatahan voi vaikka autossa jossain parkkiksella.

        Näytät varmaan seksikkäältä tytöltä.
        Mä oo tällanen 181/87 vanhempi ukon rohjake parrassa,joten meikit menis aivan hukkaan ;)
        Kintut mulla aika hoikat ja näyttää sukissa ja korkkareissa minihameeen kanssa melko hyviltä.
        Siitä ylöspäin onkin sit toinen juttu,tosin onhan niitä kookkaita naisiakin.
        Tapaamisiin riittää toistaiseksi joku rauhallisempi paikka,vaikka mainitsemasi parkkis.

        Missäpäin sä liikuskelet,mä Kymenlaaksossa ja pääkaunki seudulla, tiedä vaikka törmättäis.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näytät varmaan seksikkäältä tytöltä.
        Mä oo tällanen 181/87 vanhempi ukon rohjake parrassa,joten meikit menis aivan hukkaan ;)
        Kintut mulla aika hoikat ja näyttää sukissa ja korkkareissa minihameeen kanssa melko hyviltä.
        Siitä ylöspäin onkin sit toinen juttu,tosin onhan niitä kookkaita naisiakin.
        Tapaamisiin riittää toistaiseksi joku rauhallisempi paikka,vaikka mainitsemasi parkkis.

        Missäpäin sä liikuskelet,mä Kymenlaaksossa ja pääkaunki seudulla, tiedä vaikka törmättäis.

        Minä olen täällä Pohjois-Pohjanmaalla, joten eipä taideta törmätä valitettavasti. Oletko tavannut miehiä kuitenkin?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minä olen täällä Pohjois-Pohjanmaalla, joten eipä taideta törmätä valitettavasti. Oletko tavannut miehiä kuitenkin?

        No ompa harmi,niin kaukana.
        Tosin olen tulossa Ouluun viikonlopuksi maaliskuussa,osuuko edes lähelle?
        En ole vielä tavannut,vaikka muutamalla ollut kiinostusta,ei vaan natsannut.
        Mut kesä tulee j a tuo toivottavasti mukavaa tullessaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No ompa harmi,niin kaukana.
        Tosin olen tulossa Ouluun viikonlopuksi maaliskuussa,osuuko edes lähelle?
        En ole vielä tavannut,vaikka muutamalla ollut kiinostusta,ei vaan natsannut.
        Mut kesä tulee j a tuo toivottavasti mukavaa tullessaan.

        Oulu aika lähellä, siellä käyn joskus tyttöilemässä ja parkkiksilla katselemassa. Talvella tyttöily ei oikein innosta, mutta kahvitteluhetki muuten vain olisi kiva. Tosin ei aina tiedä, miten pääsee liikkumaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oulu aika lähellä, siellä käyn joskus tyttöilemässä ja parkkiksilla katselemassa. Talvella tyttöily ei oikein innosta, mutta kahvitteluhetki muuten vain olisi kiva. Tosin ei aina tiedä, miten pääsee liikkumaan.

        No mut sehän olis hienoa,olen viikonlopun jossain keskustan hotellissa,tarkentuu myöhemmin.
        Talvi jäädyttää munkin tyttöilyt,mut olis mukava nähdä vaikka kahvien merkeissä ja vaihtaa ajatuksia.
        Sillävälin mulle voi halutessaan laittaa meiliä osoitteeseen
        [email protected]


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No mut sehän olis hienoa,olen viikonlopun jossain keskustan hotellissa,tarkentuu myöhemmin.
        Talvi jäädyttää munkin tyttöilyt,mut olis mukava nähdä vaikka kahvien merkeissä ja vaihtaa ajatuksia.
        Sillävälin mulle voi halutessaan laittaa meiliä osoitteeseen
        [email protected]

        Selvä, täytyy hommata sähköposti, josta voin laittaa sp. En tuosta omasta henkilökohtaisesta oikein voi. Voisihan sitä kahvihetkeen pukea ainakin alle jotakin kivaa, vähän pitsiä...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Selvä, täytyy hommata sähköposti, josta voin laittaa sp. En tuosta omasta henkilökohtaisesta oikein voi. Voisihan sitä kahvihetkeen pukea ainakin alle jotakin kivaa, vähän pitsiä...

        No tottakai,stayupit usein farkkujen alla!!
        Laita meiliä kun ehdit,jutellaan lisää ;)


    • Hyvin kirjoitettu

      • Anonyymi

        Kiitos kehuista!


    Ketjusta on poistettu 90 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      20
      1720
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1339
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1229
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      10
      1143
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1085
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1056
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1045
    8. Paske perse pillu

      Kulli seksi hiv
      Ikävä
      6
      1033
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1010
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      1009
    Aihe