1 Megaskandaali-korona; virus syytön; väärintulkinnat, ylilääkintä & hallituspolitiikat syinä

Anonyymi

SARS-COV-2 ei aiheuta 'vakavaa COVIDia', ylilääkintä aiheutti v. 2020 ylikuolleisuudet josta loputon väärintulkintaketjureaktio

A) Epäiltyjä viruspartikkeleita ei ole tunnistettu eli siis ei ole puhdistettu epäiltyä viruseristystä, josta olisi sitten sekvensoitu epäilty virusgenomi täysin puhdistetuista epäillyistä viruspartikkeleista niin että olisi varmuudella voitu tietää että sekvensoitava genomi on todella virusgenomia, eli viruspartikkeleista peräisin. Päinvastoin, lähes kaikissa viime vuosien ja vuosikymmenten virustutkimuksissa on ollut solunulkoiset vesikkelit mukana sotkemassa tutkimukset, mikä tarkoittaa että ‘tunnistetut virukset’ eivät tosiasiassa ole olleet mitään oikeita viruksia, myös v. 2003 SARS-COVin ja v.2019 SARS-COV-2’n kohdalla. Eli toisin sanoen, ei ole todistettu että PCR-testit mittaavat mitään virussekvenssejä.

B) Ei myöskään ole voitu em. puhdistetulla viruseristyksellä aiheuttaa eläinkokeissa tautia, niin että puhdistetut viruspartikkelit injektoidaan joko suoraan koe-eläimiin tai sitten niillä itsellään ainakin aiheutetaan infektoiva virusviljelmä, josta sitten tehdään injektio koe-eläimiin ja aiheutetaan samaa epäiltyä tautia, niin että mukana on kunnon kontrolliryhmä johon injektoidaan samat ainekset, paitsi ilman viruseristystä (eli kontrolleina terveen henkilön ‘virusviljeltyä’ näytettä ja jokin muu viruksettoman sairaan, esim. kuumeisen henkilön ‘virusviljelty’ kontrolli-injektio. Täten, ei ole voitu todistaa että epäillyt viruspartikkelit aiheuttavat tautia, eli siis syysuhde (kausaatio) on jäänyt todistamatta. Joten PCR-testien mittaamat X-sekvenssit eivät ole mitään taudinaiheuttajia.

C) Todennäköisemmin v. 2020 ensimmäiset ns. ‘vakavimmat COVID-tapaukset’ ja COVID-ylikuolleisuuspiikit aiheutuivat vain ylilääkinnästä ja myrkyllisten viruslääkkeiden holtittomasta ja vastuuttomasta kokeellisesta käytöstä WHO’n ym. laajoissa kansainvälisissä tutkimuksissa. Kaikissa niissä maissa joissa kokeellinen yliannosteltu (klorokiinien) lääkintä ja myrkyllisten viruslääkkeiden koekäyttö aloitettiin suuressa määrin maaliskuun 2020 puolivälissä–loppupuolella, aiheutui hurjat ylikuolleisuuspiikit n. 2-3 viikkoa tämän jälkeen, jotka kestivät n. 2-3 viikkoa, mutta useissa naapurimaissa joissa näitä lääkekokeiluja ei ollut, ei myöskään ollut mitään verrattavia ylikuolleisuuspiikkejä.
Nämä kaikki kuolemat kirjattiin ‘COVID-kuolemiksi’ lääkkeistä huolimatta, kun oikeasti kuolinsyyt olisivat olleet pelkkä ylilääkintä ja väärät myrkylliset lääkkeet, viruspelosta johtuen, ei väitetystä viruksesta. Tämä voidaan myös päätellä siitä, että epäillystä ‘uudesta koronaviruksesta’ ei ole ns. fyysisiä todisteita, kun taas lääkkeiden haitoista on. Tästä ylilääkinnän aiheuttamasta kuolleisuudesta on näyttöä muissakin epidemioissa viime vuosisadalta.
→ Väärintulkituista ylikuolleisuuksista aiheutuivat väärin tulkitut ‘vakavat yleisvaaralliset COVIDit’, joita alettiin hoitaa väärin, aivan liian kuormittavalla hoidolla turhaan, ja nämä terveydenhoitoa kuormittavat pitkät hoidot ja paikoin ylilääkintäkin jatkuu edelleen, aivan turhaan.

TartuntaTautiVirusHaaste INTRO BLOGIIN; olennaisimmat kirjoitukset tiivistettynä
https://tartuntatautivirushaaste.wordpress.com

2

50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Just näin. Ei ole mitään koronaa missään. On vain ihmisiä, jotka kuolevat normaalisti vanhuuteen tai yleiseen sairauden aiheuttamaan heikkouteen.
      Ei kuolemaa vastaan ole rokotetta.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Metsäkoneen kuljettaja huuteli tutkijalle

      "voisit kyllä ottaa rintaliivit pois ennen kuin tulet minulle juttelemaan, hän sanoo." https://yle.fi/a/74-20106446 On
      Suomussalmi
      704
      9970
    2. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      409
      4353
    3. Kaikki ei vieläkään usko luontokatoon.

      Suomussalmen Hukkajoella foliohattu metsäkoneen kuljettaja tuhosi tuhansia harvinaisia jokihelmisimpukoita eli raakkuja
      Kajaani
      90
      2996
    4. Sano vain suoraan, että nyt riittää

      ettei kiinnosta. Sano, että lopeta! En ihmettelisi, jos olet saanut tarpeeksesi ja toivot minun ymmärtävän lopettaa. Eh
      Ikävä
      43
      2855
    5. Mari Rantanen asettaa sairaan lapsen edun oman uransa edelle - (tekikö Marin samaa)

      Noin toimii kunnon vastuuntuntoinen äiti, mutta siitäkin nämä mt-ongelmaiset vasemmistolaiset häntä täällä haukkuvat. "
      Maailman menoa
      230
      2658
    6. Ohhoh! Ex-pääministeri Sanna Marinin Joni-rakas paljasti ilouutisen: "Tässä kuussa..."

      Sanna Marin on ollut naimisissa Markus Räikkösen kanssa. Nyt hänen seurassaan on usein julkkishiusmuotoilija Joni Willb
      Kotimaiset julkkisjuorut
      55
      2654
    7. Mitä ajattelet aina

      Kun hän tulee näköpiiriin?
      Ikävä
      153
      1845
    8. Luokatonta toimintaa

      Tyrmistyttävää toimintaa Stora Enson korjuu yrittäjältä Hukkajoella. Täyttä piittaamattomuutta laeista ja luontoarvoista
      Suomussalmi
      71
      1700
    9. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      14
      1620
    10. Maailmankuulu homopingviini on kuollut

      Minä niin toivoin että pariskunta olisi saatu kunniavieraiksi ensi kesän Prideen. 💔 "Maailmankuulu homopingviini on k
      Lapua
      6
      1423
    Aihe