Oletko sinäkin tähteläinen?

Anonyymi

Oletteko koskaan miettineet, että oletteko tähteläisiä? Tunnetteko esim. selittämätöntä kaipuutta muualle, tai esim. avaruutta kohtaan?

Jos et tiedä (ja vaikka tietäisit), että mikä on tähteläinen, niin tässä artikkelissa ja siinä olevalla videolla kerrotaan tarkemmin mitä ovat tähteläiselle ominaisia ominaisuuksia ja kokemuksia.

https://www.suomengalaktinenliitto.net/post/oletko-sina-tahtelainen-tahtelaisen-ominaisuuksia

8

115

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Aurinko, jota Maa ja muut aurinkokunnan taivaankappaleet kiertävät, on tähti, joten vastaus aloittajan kysymykseen on - Kyllä, minä olen tähteläinen, kuten kaikki muutkin Maassa elävät.

    • Anonyymi

      Aivan alussa olin toisessa galaksissa erääseen planeettaan sitoutunut henki, planeettahenkien perhettä. Pitkä on ollut matka tälle vihreälle ja siniselle planeetalle. Olen tähteläinen oppimassa uutta konkretian kautta.

    • Juuri luin sattumoisin juttua kiertoradoista ja tähtikunnista.

      Käsitykset "aurinko"kuntien muodostuksista on muuttunut muutamien vuosien aikana ja kosmologit odottavat uusilla laitteilla havaintoja jotka pistää taas pakan uusiksi.

      Meidän aurinkokunta on muodostunut pölykiekosta jonka sisin osa muodostui auringoksi ja auringon päiväntasaajan kohdalle muodostui samaan suuntaan kieppuvia planeettoja samaan kehään eri etäisyyksille auringosta.

      Ovaaleihin kiertoratoihin on vaikuttaneet jossakin vaiheessa muiden taivaankappaleiden ohitukset tai törmäykset ja symmetrisillä ympyrän muotoisilla radoilla olevat ovat saaneet olla radallaan rauhassa.

      Näin arveltiin muillakin tähdillä asioiden olevan, mutta ainakaan vuoteen 2018 mennessä ei artikkelin mukaan ole löydetty yhtään samanlaista planeettajärjestelmää kuin meillä.

      Tähtien kiertoradoilla olevilla planeetoilla vaikuttaa olevan varsin villejäkin kiertoratoja, jotka kertoo niiden synnystä erilaista tarinaa. Tähdet ja suuret planeetat voivat painovoimallaan siepata ohittajat järjestelmäänsä tai imaista ne pois kuleksimasta.

      On havaittu sellaisia systeemejä joissa planeetat kulkee toisiinsa nähden vastakarvaan ja on sellaisia joissa kaksi tai useampi planeetta kieppuu kuun tapaan toistensa ympärillä erikoisia ratakuvioita samalla mennen tähtensä ympäri.

      Joissakin mennään ihan miten sattuu ja lähiohitukset muuttavat systeemiä koko ajan.

      Vaikka meidän systeemi vaikuttaa stabiililta kouluoppien mukaisesti, niin itseasiassa Aurinkomme syöksyy linnunradan haarassa hurjaa vauhtia ja planeetat tulee korkkiruuvin mallisesti "perässä".

      Tuossa 42 sekunnin kohdalla asiaa havainnollistetaan https://www.youtube.com/watch?v=rQJDEhlE-DY

      Kaikki ohitukset ja konjuktiot vaikuttaa pikkuisen ratoihin joko sykleissä tai ikuisesti.

      Maapallon ovaali rata, magneettinen napa ja kallistuskulma akseliin nähden muuttuu koko ajan. Siitä ne johtuu suurimmaksi osaksi ne jääkaudet sun muut, eikä suinkaan suomalaisen lihaa syövän heteromiehen bensalla käyvästä Nissanista.

      Ehkä tähteläisiä ollaan kaikki kuten inkkaritkin sanoo, ainakin osittain. Ehkä meitä on autettu siksi että olemme osittain tähteläisten jälkeläisiä ja kaoottista maailmaa autetaan kohti järjestystä.

      Vaikka sotia ja kaikenlaista pahaa onkin, niin kyllä järjestyksen ja humanismin kannalta on myös kehitystä tapahtunut.

      Liikakansoitus uhkaa tätä kehitystä, mutta leikitään vaikka niin että olemme edelleen nuori sivilisaatio ja teknologisena sivilisaationa vasta hädintuskin vastasyntynyt, kun suhteutetaan se kuluneeseen aikaan.

      • Anonyymi

        "Maapallon ovaali rata, magneettinen napa ja kallistuskulma akseliin nähden muuttuu koko ajan. Siitä ne johtuu suurimmaksi osaksi ne jääkaudet sun muut, eikä suinkaan suomalaisen lihaa syövän heteromiehen bensalla käyvästä Nissanista."


        Siitä vaan tutkimusta tiedelehtiin ja sitten Nobel-palkintoa pokkaamaan, ja Nissanille synninpäästö antamaan. Kyllä Suomi-poika osaa, jos vain tahtoo, tai viitsii. Miksi et ole vielä tahtonut ja viitsinyt?

        https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_environmental_awards


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Maapallon ovaali rata, magneettinen napa ja kallistuskulma akseliin nähden muuttuu koko ajan. Siitä ne johtuu suurimmaksi osaksi ne jääkaudet sun muut, eikä suinkaan suomalaisen lihaa syövän heteromiehen bensalla käyvästä Nissanista."


        Siitä vaan tutkimusta tiedelehtiin ja sitten Nobel-palkintoa pokkaamaan, ja Nissanille synninpäästö antamaan. Kyllä Suomi-poika osaa, jos vain tahtoo, tai viitsii. Miksi et ole vielä tahtonut ja viitsinyt?

        https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_environmental_awards

        Jäätiköitymisvaiheet ja interglasiaaliajat:
        Viimeksi kuluneiden kolmen miljoonan vuoden eli pleistoseenikauden aikana ovat lämpimämmät ja kylmemmät kaudet vaihdelleet keskimäärin sadantuhannen vuoden välein. Keskeisimpänä syynä tähän pidetään Maan akselikallistuman ja radan jaksollisia vaihteluja eli Milankovićin jaksoja.

        Wikipedia


    • Anonyymi

      Toisinaan joo ja avaruus jotenkin rauhoittaa ..

      • Anonyymi

        Tämmöinen paikka, jonka voi vaikka taivaaksikin kuvata, on varmaan olemassa, jossa erilaisia olentoja ja edesmenneitä läheisiäsi on olemassa nykyisellään. Jokin olemisen tasohan se on.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      374
      4764
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      86
      1914
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      67
      1641
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1566
    5. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      241
      1486
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1420
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      60
      1396
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      54
      1377
    9. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      11
      1254
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1245
    Aihe