Selviytyjät-piinan läpikäynyt Paul Elias voitonjuhlissa: "Rommin kun oli huitassut, niin..."

Upeasti vedit, Paul! Selviytyjät-voitto olisi kuulunut monen mielestä ehdottomasti sinulle - tsemppiä ja voimia! https://www.suomi24.fi/viihde/kovan-selviytyjat-piinan-lapikaynyt-paul-elias-voitonjuhlissa-rommin-kun-oli-huitassut-niin?s24

20

1750

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Voi Paul, kyllä häntä kiusattiin, eikä finaalissakaan annettu voittaa. Voimia, olisi ansainnut voiton.

    • Anonyymi

      Paulille VOITTO. Tuo pissismissi ei missään tapauksessa ole mikään selviytyjä.pissismissi käyttäytyi kuin 13-vuotias puberteetitissä oleva teini.onkohan samanlainen koko ajan.todella ärsyttävä muija. Paul sen sijaan taisteli kuin TODELLINEN SELVIYTYJÄ.Paulilla vastassa saaren olosuhteet kuten muillakin.Lisäksi ympärillä ryhmä keskenkasvuisia tylsiä vikuroivia ihmisiä. Hyvä Paul.Todella hieno suoritus.
      Alusta asti katsoin, etten tänä vuonna jaksa seurata selviytyjiä koska osallistujat olivat tylsiä ja melko yksinkertaisia ihmisiä.Katsoin aina lehdestä kuka oli pudonnut.Seurasin Paulia joka taisteli kuin Leijona. Kiinnostus selviytyjiin oli heikohko,mutta Paulin taistelu oli MAHTAVA.Sitten vielä nämä luuserit vikin johdolla äänestivät pissiksen voittajaksi,huh,huh.Huonoin selviytyjät kausi ikinä....

      • Anonyymi

        Ohjelman nimi pitäisi vaihtaa - juonitteliat - petturit - pyrkyrit tms.
        Kisan voittaa kilpailia joka ei voita yhtään kilpailua, löydä yhtään kolikkoa, ei osaa edes tulia tehdä kilpailun välineillä.
        Pelkästään juonimalla, toiset pettämällä ja liitoilla saa voiton.

        Paul oli selviytymisen ilmentymä - nämä bissikset yritti moneen kertaan häntä pudottaa , oliko miesmalli niin paha uhka, vai mikä oli syynä. Ehdottomasti paras selvityjä oikeasti


    • Anonyymi

      Koulukiusattu Miss Suomi Shirly Karvinen vuonna 2016: "Kiusaaminen murtaa ihmisen sisältä päin"

      Sinäpä sen sanoit, Shirly.

      En vähättele hänenkään kiusatuksi tulemisen kokemustaan. Hän on varmaankin sillä elämänsä hetkellä ollut se erilainen, joka on joidenkin sadistien helppo maalitaulu, jos kukaan ei ole häntä silloin puolustanut.

      Joskus vaan väsyy tähän ihmisyyden seuraamiseen. "Vastustan kiusaamista, MINUA on kiusattu", on tapa hakea sekä saada sympatiaa ja empatiaa numero ykköselle. Varmaan molemmat hetkisen aikaa ihan ansaittuja, koska jokainenhan ansaitsee sympatiaa ja empatiaa vastaavasta syystä. Myös Shirly aikoinaan.

      Mutta miten niin surullisen monella olisi paikallaan tarkennus: "Vastustan kiusaamista, MINUA on kiusattu. Vastustan kiusaamista - paitsi tietysti silloin, kun olen itse kiusaajapuolella."

      Tällainenko yhä vaan ja aina on ihminen?

      Ei muuta, World Peace.

    • Anonyymi

      Isot onnittelut Paulille, vaikket voittanutkaan. Olet hieno ihminen, kun et sortunut kiusaajaksi. Voittaja olet minulle ja varmasti monelle muullekin. Hyvänä esikuvana sopisit moneen tv-ohjelmaan. Miettikää tuottajat sitä, minkälaisia ihmisiä valitsette ohjelmiinne sillä on niin suuri merkitys. Uskomatonta on että vielä voittajalle maksetaan tässä tapauksessa. Meidän vanhempien tarkoitus on olla HYVÄNÄ esimerkkinä lapsille ja nuorille kaikilla elämän alueilla. Kaikkea hyvää sinulle Paul.

    • Anonyymi

      Viki pääsi pudottaamaan Paulin voitosta lopultakin, vaikka Sirpa juonitteli hänet ulos.

    • Anonyymi

      Oli niin järkyttävää katsoa, kun oikein yhdessä kiusasivat Paulia ja estivät hänen kisan siinä yhdessäkin kilpailussa. Kunnon "jätetään ulkopuolelle" meininki. Ja sitten nämä Shirly ja Eve itkivät, jos heistä puhuttiin "pahaa". Kun itse puhuivat pahaa, oli vain peliä, mutta kun heistä puhuttiin pahaa, ottivat henkilökohtaisesti. Yäk. Toivottavasti Shirlyltä viedään joku duunijuttu pois, kuten Aki Manniselta, kun arvosteli naisia. Manninen sentään vaan arvosteli, Shirly kunnolla kiusasi.

      • Anonyymi

        Todella törkeää " kilpailua" toisiltä Paulia vastaan, kisassa jossa kaikki blokkasivat Paulin pelaamisen (-Eija). Törkeää käytöstä vaikka kuinka on kyse kilpailusta, jonkinlainen moraali pitäisi säilyttää, voi vaan kuvitella kuinka paha Paulin oli leirissä olla


    • Anonyymi

      Paulille Onnittelut ! Tähänastisista selviytyjistä, paras, kohteliain ja hienotunteisin selviytyjä.
      Sinunlle olisi kuulunut voitto ehdottomasti.
      Ihmettelen tuontantimiin hommaa, kun kilpailu on toisen kiusaamista.
      Erittäin alentavaa ja ällöttavää katsottavaa.
      Olen katsonut kaikki suomalaiset selviytyjä sarjat. Tähän loppui katsomiseni , en halua seurata tositevee sarjaa jossa porukalla kiusattiin ja jahdattiin yhtä.
      Häpeällinen formaatti. Antaako tuottaja omien lasten katsoa kiusaamis ohjelmaa.
      Paulilta kuuluisi toisten osallistujien pyytää julkisesti antaaksi kiusaaminen.
      Tsemppiä Paul. Olet ihailtava persoona.

      • Anonyymi

        Samaa mieltä!! Elämme omituisia aikoja, se on kyllä nyt myönnettävä, vaikka en vielä vanha olekkaan. Kaikki epämiellyttävä, ruma ja väärä on aivan kuin muotia!? Toivottavasti on ohimenevä ilmiö.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Samaa mieltä!! Elämme omituisia aikoja, se on kyllä nyt myönnettävä, vaikka en vielä vanha olekkaan. Kaikki epämiellyttävä, ruma ja väärä on aivan kuin muotia!? Toivottavasti on ohimenevä ilmiö.

        Tässä ilmentyi nykyinen somekulttuuri - kuinka kiusaaminen ja hyljeksiminen on hauskaa


    • Anonyymi

      Vähän meni maku koko ohjelmasta... Jos voiton saa se, kuka osaa parhaiten vaan kieroilla, eikä tarvita kilpailuissa pärjätä lainkaan, niin vähän epäreilua mun mielestä.
      Tuli vaan jotenkin mieleen, että oisko heimoneuvoston jäsenissä, ainakin osa, vaan niin kateellisia Paulin huikeasta pärjäämisestä, että siksi antoi sen juonittelijan (joka vielä kehtasi arvostella Paulin toimintaa) voittaa.
      En tiedä, viitsinkö enää ohjelmaa katsoa todellakaan.

      • Anonyymi

        Niin, Viki yksi suurimmista Paulin puukottajista - lyllerö ei itse pärjännyt missään niin mallikas urheilullinen mies ärsytti.
        Kilpailun nimi on todella väärä - kisan voittaa "silikoonimissi" joka ei olisi päivääkään pärjännyt leirissä yksin. Ei edes tulia osannut tehdä


    • Anonyymi

      onneksi paul ei voittanut.uhriutui liikaa vaikka itse kiusas myös paljon.onnea shirly sinä olet oikea voittaja ja muut kilpailijat näki sen.Paul tekoitkut johonki upposi.

    • Anonyymi

      Paul on moraalinen voittaja, kiusaaja on väärä voittaja! Huonoin selviytyjät ikinä! Molemmat naikkoset saisivat hävetä käytöstään!

      Paulille kuuluu palkinto aivan mahtavasta pelistä, nyt sponsorit toimikaa!

    • Anonyymi

      Paul oli paras ja moraalinen voittaja. Käsittämätöntä miten jotkut "aikuiset" ihmiset kiusasivat ja sulkivat hänet ryhmästä ulos järjestelmällisesti jaksosta toiseen. Se lihava käkkäräpää oli pahin kiusaaja kaikista ja olevinaan fiksu. Kaiken lisäksi huono kaikissa kisoissa.

    • Anonyymi

      Toivottavasti tätä formaattia korjataan, jos seuraavaa kisaa edes koskaan tulee. Kisa säännöissä voisi olla, että kenenkään kilpailua ei saisia häiritä ja siitä tulisi sanktioita tai kotiolähtö. Kilpailut pitäisi olla niin naisille kuin miehillekkin sopivia. Tosin olisihan nuokin oikeesti voineet olla jos olisi ollut hyväkuntoisia urheilevia naisia. Viimeiseksi voisi jäädä kolme kilpailijaa joista yleisö saisi äänestää, niin tuollaiset klikit ei enää pätisi lopussa.

    • Anonyymi

      Formaatissa voitaisiin jakaa myös usemapi koskemattomuus riipus parhaiten pärjääville, niin että oikeesti siihen loppuporukkaan jäisi ne todelliset selviytyjät. Nyt esim. Helmeri pudotettiin kun riipuksia sai vain yhden ja Helmeri oli kova kilpailija. olisin mieluusti nähnyt, että loppuporukassa olisi ollut Helmeri, Sorsa, Paul, Eve, Jon Jon, Tuuli, Sanna ym. kovia kisaajia. Nämä missit ja tyhjäntoimittajat jotka ei voittaneet mitään olisivat saaneet lähteä heti.

    • Anonyymi

      Liity kiusaajiin niin et ole kiusattu, näin viestittä voittajalle niukasti hävinnyt tiivistetysti ! Se nyt on niin että katsojat näkevät ja kokevat niin kuin näkevät / kuulevat. Tästä tehdyt analyysit pohjaavat millainen kukin on sillä hetkellä ja miten käyttäytyvät toisia kohtaan. Kiusaaja on KIUSAAJA eikä se selittämällä jälkeenpäin muutu, perusluonne ON jo paljastunut.
      Kummalla parempi näkyvyys voiton jälkeen siihen vaikutti ns. nämä tuomarit/ valitsijat !
      Tässähän pelissä ei oikeuden ja rehellisyyden kanssa ole mitään tekemistä !

    • Anonyymi

      Koulukiusaamisen näyte. Tästä pitää ottaa kiusaajat ja kaikkien kiusaama yhteiskeskusteluun KOULUPSYKOLOGIN kanssa.
      Paul ei antanut mitään aihetta, kuten ei koulukiusattukaan, sen sijaan yksi karismaattinen johtajatyyppi pystyi vielä pelin oltua ohi, täydentämään kiusaamisen loppuun asti.
      Eniten ihmettelen miehiä. Eikö kellään muulla kuin Jon-Jonilla ollut mieskunniaa harkita - pelin oman osuuden tultua oltua ohi - kylmän oikeudenmukaista äänestyspäätöstä, ilman yhtymistä joukon johtaja-kiusaajan kostoon pelin jo loputtua siitä, ettei pärjännyt Paulille missään, ei käyttäytymisessä, eikä tehtävissä.

      Naisilla oli tietysti oma tavoitteensa saada nainen voittajaksi, mutta ihmettelen erityisesti, että oikeudenmukaista selviytymissankaria äänestäneiden joukossa oli naisenemmistö.

      Järjestäjäorganisaatiossa ei ollut paljon puolueellisuusvikaa. Yksi kiusaamiskilpailu olisi riittänyt malliksi, perinteinen painopussien asettelu.
      Heikin auttaminen lankkukävelyssä oli jo liikaa. Siinä ei ollut kyse voimista, eikä taidosta. Kiusaamisen nautinnon olisi kuulunut tulla Heikille painolastiksi, mutta eipä tullut.
      Paljon menetti suomalainen selviytyjät ystäviä. Johtui osallistujien ennakkoseulonnasta. Katson amerikkalaista, missä kilpailuun valituilla on ollut reilu lännen mentaliteettiseula. Katkeroituminen ei mitenkään Valloissa voi olla tuomaristojoukon enemmistön äänestystä ohjaamassa.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1036
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      967
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      714
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe