Horoskooppimerkit ja lahjat

Anonyymi

Oinas (vastaa kiinalaisessa lohikäärmettä) ja lahjat:

Oinas viehättyy vauhdista ja aktiviteeteista. Ilahduta siis häntä vaikkapa työkaluilla, niin että Oinas saa purkaa usein liiallisuuksiinkin menevää aktiivisuuttaan sananmukaisesti rakentavasti. Urheiluvälineet ja -vaatteet, nyrkkeilyhanskat agressioiden purkamiseen, lahjakortti jokamiesajoihin, varmoja valintoja kaikki. Aseenkin voit antaa, jos vain uskallat, joka voisi metsästyksen suhteen olla yksi järkevä valinta.
Oli ostoksesi sitten villapaita tai jääkiekkokypärä, värillä "ei ole väliä", kunhan vain on punainen. Oinaan merkkiin liittyvien pään alueen terveysongelmien ehkäisemiseksi Oinas hyötyy lahjakortista intialaiseen päähierontaan.
Lahjan antamiseen liittyvät seremoniat eivät ole suurpiirteiselle Oinaalle tärkeitä, kunhan annat lahjan suoraan syliin, turhia viivyttelemättä. Oinaalla kun on jo varmastikin kiire repiä paketti auki.

Härkä (vastaa kiinalaisessa käärmettä) ja lahjat:

Härkä on yleensä vähään tyytyväinen. Mitä sitten annatkin, sen ei tarvitse olla kuuminta muotia tai kalleinta kaupasta löytyvää. Tärkeintä on ajatus. Et voi erehtyä ostamalla jotain, joka ei ainakaan pistä mukavuudenhaluista Härkää ponnistelemaan fyysisesti. Kaikki Härän mukavuutta edelleen kasvattava saa varmasti hyväksyvän vastaanoton.
Kokeile siis lahjakorttia tunnelmalliseen ravintolaan, pehmeää oloasua tai yöpukua, villasukkia, kodinsisustukseen liittyviä kauniita esineitä, mausteista hajuvettä, kosmetiikkaa, taidetta, historiaan, puutarhaan, tai sisustukseen liittyvää kirjaa, mistä härän tiedät olevan kiinnostunut.
Hartiaongelmista usein kärsivä Härkä arvostaa myös hierontalahjakorttia tai käyntiä aroma- tai fytoterapiassa. Härän lahja ojennetaan asiaankuuluvalla hitaudella mielellään aterian yhteydessä.

Kaksonen (vastaa kiinalaisessa hevosta) ja lahjat:

Kaksonen ilahtuu lähes mistä tahansa sellaisesta, jonka avulla Kaksosen rakastama kommunikointi, tiedon hankkiminen ja välittäminen luistaa entistä vikkelämmin. Kirjat, lehtien vuosikerrat, kannettava tietokone ja kännykkä löytävät Kaksosen luota arvoisensa kodin.
Kaksosen vaihtelunhalua ja nopeaa arjen rutiineihin kyllästymistä tyydyttää myös liput kaksosen suosiman esitelmöijän konserttiin tai teatteriin. Älyllinen lautapelikin voisi Kaksosta kiinnostaa, kunhan pelaamiseen kuluva aika ei ole liian pitkä.
Terveytensä tueksi Kaksonen hyötyy lahjakortista hermoratahierontaan, tai suolahuoneeseen. Kaksosen lahja ojennetaan turhia viivyttelemättä kuulumisten vaihtamisen ohessa. Mukaan on parasta liittää kuitti niin, että Kaksonen voi pyhien jälkeen vaihtaa lahjansa toiseen.

Rapu (vastaa kiinalaisessa vuohea) ja lahjat:

Rapu arvostaa kaikkea rakkaudella ja vilpittömällä mielellä annettua. Kotona viihtyvä Rapu arvostaa esineitä, jotka saavat hänet viihtymään kotona - jos mahdollista, vieläkin paremmin. Perinteitä kunnioittavaa Rapua miellyttää myös antiikki, ja vanhat harrastuksensa mukaiset lehdet ja kirjat.
Kotiin/harrastukseen liittyvät esineet, ruoanlaittoon liittyvät koneet, keittokirjat, runokirjat, lämmin villapaita, valokuva-albumit ja perhekuvat, hopeakorut ja helmet voivat saada hyvän vastaanoton.
Nestekierron ongelmista kärsivä Rapu hyötyy lahjakortista lymfaan, ja hivenaineterapia auttaisi Rapua ruokkimaan sekä itseään, että muita rakkaitaan terveellisemmin.
Ravun lahjat annetaan aina lämpimän halauksen kera, jotta Rapu voi olla varma kiintymyksestäsi. Vain toisen tunteista "varma" Rapu on onnellinen ja hyväntuulinen.

Leijona ja lahjat:

Leijona haluaa tuntea itsensä kuninkaalliseksi. Mitä sitten annatkin, älä unohda ojentaa pakettiasi tilanteen vaatimalla arvokkuudella. Leijona arvostaa myös lämmintä halausta, tai muuta rakkaudenosoitusta lahjan ohella.
Älä erehdy ostamaan Leijonan lahjaa halpahallista, vain "paras" on kyllin hyvää. Ilahduta siis Leijonaa vaikka kulta- tai timanttikoruilla, laadukkaalla vaatteella tai designtuotteella.
Draaman tajuinen Leijona saattaa myös karjahdella nautinnosta hyvän teatteriesityksen tai konsertin parissa, ja lahjakortti tanssi-, taide- tai jalokiviterapiaan tuottaa sekä iloa että hyötyä. Muista lahjan - ja sen saajan - arvoinen pakkaus (kullattu)!

4

177

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Neitsyt ja lahjat:

      Neitsyt ei niin suurta juhlaa elämässään kohtaa, että käytännöllisyys unohtuisi. Osoita siis arvostavasi Neitsyen jaloja ominaisuuksia kannustaen häntä lahjallasi yhä suurempaan puhtauteen ja tarkkuuteen esim. kodinhoitoon liittyvillä lahjoilla tai Niksi-Pirkan parhailla paloilla. Kalenteri, suurennuslasi ja pinsetitkin voisivat ilahduttaa, paitsi että jokainen pesunkestävä Neitsyt omistaa ne jo.
      "Syntiset" silkkisukat sukkanauhoineen on huono idea, onhan villaiset sukkahousut lämpimämmät ja käytännöllisemmät. Menneiden vuosien vähemmän onnistunut Ojalan kutomon mainoskin voisi antaa vihjeitä "Yllätä vaimosi, tee se matolla", ainakin maton osalta.
      Herkästi vatsallaan elämän ongelmiin reagoiva Neitsyt hyötyy lahjakortista suolihuuhteluun. Jäsenkorjauskin voi olla mieluisa hoitomuoto Neitsyelle, joka niin kovin mielellään parantelee ja korjaa kaikkea - esineitä, asioita ja ihmisiä.
      Neitsyen lahja paketoidaan ilman teippiä, jotta Neitsyt voi viikata lahjapaperin siististi käyttääkseen sen itse joskus uudelleen.

      Skorpioni ja lahjat:

      Ei pidä unohtaa salaperäisyyttä, syvällisyyttä ja mystisyyttä joulunakaan. Ilahduta siis häntä antamalla hänelle jotain itsensä kaltaista. Psykologinen kirjallisuus, itsetuntemusoppaat, eroottinen kirjallisuus, dekkarit tai vaikkapa Tarot-kortit on hyvä valinta. Skorpioni ilahtuu myös silkkisistä aluasuista.
      Älä paljasta lahjasi myötä Skorpionin puoli ikäänsä hautomia salaisuuksia muille. Vaikka tietäisitkin oman Skorpionisi tabut, älä silti heitä punaista silkkikorsettia hänen syliinsä ainakaan muiden läsnäollessa. Aurinkolasitkin voisivat visusti muita piilossa tarkkailevalle Skorpionille sopia, jos eivät näyttäisi niin kovin kummallisilta joulukuisessa räntäsateessa.
      Skorpionille sopii myös lahjakortti psykologiseen vyöhyketerapiaan, ja vaikka Skorpioni ei itse haluaisikaan avautua, hän silti nauttii hoidosta tehdessään hoidon aikana syvällisen analyysin hoitajan omista ongelmista.
      Lahja ojennetaan kahden kesken, tilanteen vaatima luottamuksellisuus huomioonottaen.

      Jousimies ja lahjat:

      Jousimies kajauttaa luonnonlapsen välittömyydellään pikaisesti koko totuuden siitä, onko lahjasi vähemmän vai enemmän onnistunut. Seisoessasi siis ovensuussa roikottaen kädessäsi diskattuja aamutossuja, ajattele positiivisesti! Seuraavana vuonna olet taas vähän viisaampi lahjavalintasi suhteen.
      Ja oli lahjasi sitten kuinka epäonnistunut tahansa, Jousimies rakastaa sinua omalla persoonalisella tyylillään aivan yhtä paljon kuin ennenkin, ja aivan yhtä paljon, kuin kaikkia muitakin.
      Mutta jotta jouluaatto ei menisi farssiksi, yritä lähestyä Jousimiestä vaikkapa matkalahjakortilla, pääsylipuilla konserttiin tai matsiin, turhanpäiväisillä urheiluvälineillä tai -vaatteilla tai vaikkapa lautapelillä.
      Maailman Atlas -kirja, vaelluskengät, lemmikkieläin (levoton koira) tarvikkeineen - siinä monta syytä saada yksi Jousimies suht onnelliseksi.
      Ei kannata kokeilla kattilasarjaa, kodinkoneita, aamutossuja, tai palapeliä. Urheilulliselle Jousimiehelle kelvannee myös lahjakortti homeopaatille, kiropraktikolle tai vaikkapa saunaterapiaan.
      Lahjaa antaessasi voit oikeastaan sanoa melkein mitä tahansa jotakuinkin siedettävää.

    • Anonyymi

      Kauris ja lahjat:

      Kauris arvostaa laatua ja käytännöllisyyttä. Kallis esine ei ole Kauriille juuri minkään arvoinen, jos sille ei ole käyttöä. Ainoastaan jos esine myös selvästi näyttää kalliilta, Kauris voi säilyttää sitä oman statuksensa symbolina kirjahyllynsä parhaalla paikalla.
      Usein työnarkomaniaan sortuva Kauris voisi myös ilahtua arvokkaasta salkusta tai tietokoneesta. Osta pullo vuosikertaviiniä, tai mene Kauriin kanssa arvokkaaseen ravintolaan. Älä mene lähistöllä juuri aloittaneeseen kiinalais-kelttiläiseen ravintolaan. Ei ole kohteliasta vaatia Kaurista luopumaan pinttyneistä ennakkoluuloistaan.
      Flirttailijan käsikirja ei ehkä saa innostunutta vastaanottoa, paitsi jos Kauris on tekemässä uudenvuodenlupauksen itsensä perinpohjaisesta muuttamisesta. Lahjakortti kuumakivihierontaan tai biohammaslääkärille on hyvä valinta.
      Kauriin lahja ojennetaan asiaankuuluvan arvokkaasti perinteisten jouluntoivotusten kera.

      Vesimies ja lahjat:

      Vesimies on erikoinen lahjan saaja. Älyllisen ennakkoluulotonta Vesimiestä kiinnostaa kaikki uusi, uniikki ja erilainen. Mitä persoonallisemman, jopa kummallisemman lahjan keksit, sitä suuremmin hän sinua arvostaa.
      Anna siis uusinta teknologiaa, tulevaisuutta koskevaa kirjallisuutta, tieteiselokuvia, teknomusiikkia, astronominen CD, tai tietokone. Kalsarit tai flanelliyöpaidat eivät jaksa kiinnostaa.
      Sen sijaan takavuosien vähemmän onnistuneesti mainostettu takki, nahkatakki (hirvee), voisi erikoisuudessaan kiinnostaa. Hoitomuodoissakin Vesimiestä kiinnostaa erilaisuus; kokeile siis lahjakorttia vaikka akupunktioon.
      Lahjaa antaessasi muista mainita, että olet lahjoittanut osan lahjabudjetista Ugandan ufotutkijoiden orpojen tukemiseen. Molemmat ovat tyytyväisiä; Vesimies sinun humaaniudestasi, ja sinä siitä, että pääsit aiottua halvemmalla.

      Kalat ja lahjat:

      Kalat arvostaa lahjoja, joiden eteen on nähty vaivaa, ja joiden hankkimisessa on siis ajateltu Kalojen soljuvia tunteita. Suklaa tai kaunis kukkakimppu sopii. Kalat on myös usein musikaalisia, joten tunnelmallinen musiikki-CD, jokin soitin, tai konsettiliput voivat sopia. Tai kokeile poreammetta (jos rahat riittävät), lahjakorttia kylpylään tai risteilylle, jalkakylpylaitetta, mukavia kenkiä tai pehmoisia sukkia.
      Kalojen merkin hallitessa jalkoja, hanki lahjakortti vyöhyketerapiaan tai ayurvediseen jalkahoitoon. Mukavuudenhaluinen Kala ei välttämättä halua rasittaa herkkiä jalkojaan uusien urheilulenkkareiden ulkoiluttamisessa.
      Lahjaa antaessasi anna Kalan ymmärtää hänen olevan sinulle kaikkien maailman valtamerien miljoonista kalaparvista juuri se ainoa ja oikea kala erilaisuudellaan ja yksityiskohdiltaan.

    • Anonyymi

      Leijona vastaa apinaa
      Neitsyt vastaa kukkoa
      Skorpioni vastaa sikaa
      Jousimies vastaa rottaa
      Kauris vastaa härkää
      Kalat vastaa kissaa (jänistä)

    • Anonyymi

      Jälleen loistava tietopaketti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4479
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2229
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1754
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1488
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1423
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1288
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1217
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1136
    9. 22
      1086
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe