Ihastuminen varattuun naiseen

Anonyymi

Moro,
Tätäkin aihetta varmasti koluttu jo ihan tarpeeksi, mutta pitäisikö vain unohtaa ja jatkaa elämää, kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan? Tai eihän mitään olekaan tapahtunut, mutta ennemmin ilman, että olisi edes tavannut tätä naista?
Harmi juttu, mutta minkäs teet. Taidan ihastua aina vääriin tyyppeihin.

12

699

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Missä päin tää on tapahtunut ja milloin?

  • Anonyymi

   Se on vähän sinusta itsestäsi kiinni. Ei tietenkään kannata panna omaa elämäänsä paussille varattua haikaillessa. Toisaalta, parisuhteet eivät aina (nykyään kovinkaan usein) ole ikuisia. En kannusta sotkeutumaan toisten keskinäiseen parisuhteeseen, totean vain, ettei hän välttämättä ikuisesti ole varattu. Tiedätkö, ovatko tunteesi yksipuolisia?

   Minä olen ns. Varattu nainen, joka olen ihastunut toiseen mieheen. Voin tämän myöntää, koska minua ei vaivaa tuntemattomien kirjoittelijoiden tuomitseminen. Tunteille ei mitään voi, tekoja sen sijaan voi itse kontrolloida. Pettää en halua, enkä usko tuon toisen miehen edes vastaavan tunteisiini. En minäkään tahtonut ihastua, hän vain vei jalat alta heti tavattuamme.

   Nykyisen kumppanin kanssa tilanne se, että olemme yhdessä jonkinlaisesta tottumuksesta, enemmän kaverukset kuin rakastavaiset. Kumpikaan ei ole tyytyväinen tilanteeseen, mutta ei tunnu uskaltavan tehdä sitä viimeistä siirtoa, vaikka ongelmat ovat tiedossa. Tiedän, että se on lopulta edessä ilman kolmansia osapuoliakin, se on enemmänkin ajan kysymys.

   • Anonyymi

    Tämä voisi olla mun kirjoittama, melkein kokonaan. Näinhän se menee.


   • Anonyymi

    Sekin tässä vielä enemmä mietityttää, kun jotenkin saanu vähä sen käsityksen, että hänkin olisi ehkä jotenkin kiinnostunut, niin ei ole viittinyt luovuttaa ihan kokonaan. Mutta kun ei me enää edes nähdäkään edes silloin tällöin, ellei sitten sattumalta joskus jossakin. Aiemmin kun siis nähtiin säännöllisen epäsäännöllisesti yhdessä toiminnassa, mutta hän lähti siitä jo kesällä, eikä sen jälkeen olla enää nähty. Paitsi nyt vähä aika sitten elokuvissa, tai siinä leffateatterin käytävällä. Enkä itse saanut edes sanaakaan suusta, mutta tervehdin sentään kädellä.

    Mutta kun naisista ei oikein taida ottaa muutenkaan pahemmin selvää. Ehkä olen vain kuvitellut koko molemminpuolisen kiinnostuksen/ihastuksen? Ehkä vain kuvittelen, koska haluaisin niin tapahtuvan? Niin tai näin, tämä epävarmuus on ainakin ärsyttävää.

    Mutta kiitoksia vastauksista joka tapauksessa.

    AP


  • Anonyymi

   Tunteita ei voi valita, eikä niitä voi käskeä tai päättää lopettaa. Itse varattuna ja ihastuneena naisena olen tämän hyväksynyt. Pitkä ja omituinen tutustumisprosessi takana, ilman että mitään tapahtui. Tapahtui kuitenkin sen verran että näki, kuuli ja oppi siitä toisesta ihmisestä jotain mikä sai ihastumaan ja kaipaamaan hänen seuraansa. Varmaan sisälläni oli turhauttavan liiton takia myös tilaus ihastumiselle. Jos tilaisuus lähentyä tulisi ottaisin riskin. Hyppäisin tuntemattomaan. Jos nainen on vähänkin antanut vastakaikua, niin selvitä tilanne. Hän saattaa olla juuri se oikea.

  • JasuM

   Kuten tuossa joku toteskin, että eihän tuo välttämättä ikuisesti ole varattu. Mutta kannattaako jäädä sitä päivää varttumaan, että jos se vaikka älyäisi erota? Ei välttis älyä. Ja sun elämä valuu ikään kuin hukkaan vartoillessa, jotain mitä ei ehkä kannata varttua.

   Sanoisin, että elä eteen päin niin hyvin kun taidat, varattu on varattu. Ihana tai ei.

   • Anonyymi

    Just näin. Eläkää elämäänne. Niin se varattukkin tekee. Ei kannata lyhyttä elämää odotella. Se varattu vapautuu sitten jos vapautuu.


   • JasuM
    Anonyymi kirjoitti:

    Just näin. Eläkää elämäänne. Niin se varattukkin tekee. Ei kannata lyhyttä elämää odotella. Se varattu vapautuu sitten jos vapautuu.

    Juu näinpä. Eikä välttämättä sitten joskus vapaanakaan enää kiinnostu samoista, kun aiemmin. Että senkään vuoksi ihan turha jäädä varttumaan. Voi olla ihan tyyliset mistä kiinnostuu.


  • Anonyymi

   Hae omasi.älä rutise.älä itke.

   • Anonyymi

    Unohda.


  • Anonyymi

   Sama tilanne täällä. Yksi ihana nainen samalla työpaikalla on vienyt paikan ajatuksissa. Harmi vain että hän on varattu ja itse olen sinkku. Viihdyn hyvin hänen seurassaan ja hän saa minut hyvälle tuulelle aina kun törmätään: Liekin loistamaan muutaman asteen verran kirkkaammin, niin sanotusti. Hänenlaisensa ihmiset ovat erittäin harvassa. Elämä on irvokasta, joten minkäs teet.

   Välillä pitää toppuutella itseään ja palauttaa realiteetit taas kohdilleen. On kuin veitsenterällä tasapainoilisi. Jos annan mennä luontevasti, niin varmasti hukkuisin hänen olemukseensa ja ihaniin silmiin katsellessa koko maailmankaikkeus muuttuisi vain pelkäksi taustakohinaksi. Joten täytyy tehdä jotain tyhmää välillä, palauttaakseni itseni tähän hetkeen ja nollata Universumin vaakakupit taas neutraaliin tasapainoon.

   Voihan sitä tietty nauttia toisen ihmisen kanssakäymisestä silti ja antaa siivun sydämestä lainaan, kunhan muistaa ettei mitään sen kummempia tule olemaan.

  • Anonyymi

   Harvinainen Tunne useinhan vieraantumista, tuhannen unesi vieraantumista, masentuneisuutta.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kirja: Martina Aitolehti näki narkomaani-siskonsa piikitetyn käsivarren: "Sillä hetkellä tajusin..."

   Hyvinvointiyrittäjä ja triatlonisti Martina Aitolehti avautuu rehellisesti mm. pikkusiskonsa-Steffin huumehöyryisestä elämästä uudessa elämäkertakirja
   Kotimaiset julkkisjuorut
   55
   3927
  2. Loiri on kuollut.

   Poistui kuvioista.
   Maailman menoa
   183
   3564
  3. Martinan vastenmielinen menneisyys

   Martinan kirjasta julkaistujen otteiden perusteella hän on vastenmielinen sarjapettäjä ja epävakaa persoona. Kukaan normaali ihminen ei huuda kuutta t
   Kotimaiset julkkisjuorut
   277
   2458
  4. Miksi Martina puhuu kirjassaan

   …muunneltua totuutta. Hän ei ole ollut apuvalmentajana hevostallilla nuoruudessaan. Hän on ollut ihan tavallinen tallityttö muiden tallityttöjen jouko
   Kotimaiset julkkisjuorut
   143
   1603
  5. Vesa-Matti Loirin some hiljeni pahaenteisesti - Nyt tuhansilla suomalaisilla vain tämä yksi viesti

   Mikä on sinun suosikkimuistosi Vesa-Matti "Vesku" Loirista? Meneekö se Uuno Turhapuro osastolle, Eino Leinon tulkintaan vai onko se aivan jotain muuta
   Maailman menoa
   53
   1601
  6. Kiinasta taas uusi virus maailman iloksi

   Kiinassa on tunnistettu uusi Langya henipavirus (LayV), johon on sairastunut jo kymmeniä ihmisiä. Tutkijoiden mukaan virus on todennäköisesti tarttun
   Maailman menoa
   69
   1581
  7. Loiri oli minusta vastenmielinen

   Loirin kaikkea tekemistä leimaa hänen Uuno Turhapuro filminsä. Uuno filmit ovat olleet minulle aina todella vastenmielisiä. Tuo poru
   Maailman menoa
   204
   971
  8. Parisuhdeodotukset

   Ajattelin ohittaa tämän päiväisen palstahärdellin ja viedä keskustelua alueelle, joka kovasti mietityttää ja joka saa tuntemaan suurehkoa rakkauden va
   Sinkut
   139
   868
  9. Martina - Taistelija (WSOY) on menestyskirja

   Mukavaa luettavaa ja paljon kauniita kuvia Martinasta. Loppukesä menee tämän kirjan parissa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   130
   811
  10. Rakastan sut

   pikkunallelle pikku suukko ja isommalle iso halaus ja tämä viesti. Se edellinen on jo täys. Nallestaan hehkuvalta.
   Ikävä
   142
   802
  Aihe