Ihastuminen varattuun naiseen

Anonyymi

Moro,
Tätäkin aihetta varmasti koluttu jo ihan tarpeeksi, mutta pitäisikö vain unohtaa ja jatkaa elämää, kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan? Tai eihän mitään olekaan tapahtunut, mutta ennemmin ilman, että olisi edes tavannut tätä naista?
Harmi juttu, mutta minkäs teet. Taidan ihastua aina vääriin tyyppeihin.

12

780

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Missä päin tää on tapahtunut ja milloin?

    • Anonyymi

      Se on vähän sinusta itsestäsi kiinni. Ei tietenkään kannata panna omaa elämäänsä paussille varattua haikaillessa. Toisaalta, parisuhteet eivät aina (nykyään kovinkaan usein) ole ikuisia. En kannusta sotkeutumaan toisten keskinäiseen parisuhteeseen, totean vain, ettei hän välttämättä ikuisesti ole varattu. Tiedätkö, ovatko tunteesi yksipuolisia?

      Minä olen ns. Varattu nainen, joka olen ihastunut toiseen mieheen. Voin tämän myöntää, koska minua ei vaivaa tuntemattomien kirjoittelijoiden tuomitseminen. Tunteille ei mitään voi, tekoja sen sijaan voi itse kontrolloida. Pettää en halua, enkä usko tuon toisen miehen edes vastaavan tunteisiini. En minäkään tahtonut ihastua, hän vain vei jalat alta heti tavattuamme.

      Nykyisen kumppanin kanssa tilanne se, että olemme yhdessä jonkinlaisesta tottumuksesta, enemmän kaverukset kuin rakastavaiset. Kumpikaan ei ole tyytyväinen tilanteeseen, mutta ei tunnu uskaltavan tehdä sitä viimeistä siirtoa, vaikka ongelmat ovat tiedossa. Tiedän, että se on lopulta edessä ilman kolmansia osapuoliakin, se on enemmänkin ajan kysymys.

      • Anonyymi

        Tämä voisi olla mun kirjoittama, melkein kokonaan. Näinhän se menee.


      • Anonyymi

        Sekin tässä vielä enemmä mietityttää, kun jotenkin saanu vähä sen käsityksen, että hänkin olisi ehkä jotenkin kiinnostunut, niin ei ole viittinyt luovuttaa ihan kokonaan. Mutta kun ei me enää edes nähdäkään edes silloin tällöin, ellei sitten sattumalta joskus jossakin. Aiemmin kun siis nähtiin säännöllisen epäsäännöllisesti yhdessä toiminnassa, mutta hän lähti siitä jo kesällä, eikä sen jälkeen olla enää nähty. Paitsi nyt vähä aika sitten elokuvissa, tai siinä leffateatterin käytävällä. Enkä itse saanut edes sanaakaan suusta, mutta tervehdin sentään kädellä.

        Mutta kun naisista ei oikein taida ottaa muutenkaan pahemmin selvää. Ehkä olen vain kuvitellut koko molemminpuolisen kiinnostuksen/ihastuksen? Ehkä vain kuvittelen, koska haluaisin niin tapahtuvan? Niin tai näin, tämä epävarmuus on ainakin ärsyttävää.

        Mutta kiitoksia vastauksista joka tapauksessa.


        AP


    • Anonyymi

      Tunteita ei voi valita, eikä niitä voi käskeä tai päättää lopettaa. Itse varattuna ja ihastuneena naisena olen tämän hyväksynyt. Pitkä ja omituinen tutustumisprosessi takana, ilman että mitään tapahtui. Tapahtui kuitenkin sen verran että näki, kuuli ja oppi siitä toisesta ihmisestä jotain mikä sai ihastumaan ja kaipaamaan hänen seuraansa. Varmaan sisälläni oli turhauttavan liiton takia myös tilaus ihastumiselle. Jos tilaisuus lähentyä tulisi ottaisin riskin. Hyppäisin tuntemattomaan. Jos nainen on vähänkin antanut vastakaikua, niin selvitä tilanne. Hän saattaa olla juuri se oikea.

    • Kuten tuossa joku toteskin, että eihän tuo välttämättä ikuisesti ole varattu. Mutta kannattaako jäädä sitä päivää varttumaan, että jos se vaikka älyäisi erota? Ei välttis älyä. Ja sun elämä valuu ikään kuin hukkaan vartoillessa, jotain mitä ei ehkä kannata varttua.

      Sanoisin, että elä eteen päin niin hyvin kun taidat, varattu on varattu. Ihana tai ei.

      • Anonyymi

        Just näin. Eläkää elämäänne. Niin se varattukkin tekee. Ei kannata lyhyttä elämää odotella. Se varattu vapautuu sitten jos vapautuu.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Just näin. Eläkää elämäänne. Niin se varattukkin tekee. Ei kannata lyhyttä elämää odotella. Se varattu vapautuu sitten jos vapautuu.

        Juu näinpä. Eikä välttämättä sitten joskus vapaanakaan enää kiinnostu samoista, kun aiemmin. Että senkään vuoksi ihan turha jäädä varttumaan. Voi olla ihan tyyliset mistä kiinnostuu.


    • Anonyymi

      Hae omasi.älä rutise.älä itke.

      • Anonyymi

        Unohda.


    • Anonyymi

      Sama tilanne täällä. Yksi ihana nainen samalla työpaikalla on vienyt paikan ajatuksissa. Harmi vain että hän on varattu ja itse olen sinkku. Viihdyn hyvin hänen seurassaan ja hän saa minut hyvälle tuulelle aina kun törmätään: Liekin loistamaan muutaman asteen verran kirkkaammin, niin sanotusti. Hänenlaisensa ihmiset ovat erittäin harvassa. Elämä on irvokasta, joten minkäs teet.

      Välillä pitää toppuutella itseään ja palauttaa realiteetit taas kohdilleen. On kuin veitsenterällä tasapainoilisi. Jos annan mennä luontevasti, niin varmasti hukkuisin hänen olemukseensa ja ihaniin silmiin katsellessa koko maailmankaikkeus muuttuisi vain pelkäksi taustakohinaksi. Joten täytyy tehdä jotain tyhmää välillä, palauttaakseni itseni tähän hetkeen ja nollata Universumin vaakakupit taas neutraaliin tasapainoon.

      Voihan sitä tietty nauttia toisen ihmisen kanssakäymisestä silti ja antaa siivun sydämestä lainaan, kunhan muistaa ettei mitään sen kummempia tule olemaan.

    • Anonyymi

      Harvinainen Tunne useinhan vieraantumista, tuhannen unesi vieraantumista, masentuneisuutta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5178
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3377
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1512
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      184
      1353
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1046
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      958
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      877
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      768
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      63
      728
    Aihe