Päntälin SEOlla koettua ja nähtyä

Anonyymi

Päntälin SEOLla kerran oli Kyrpäkosken Kalevin eli Kyrpä-kallun F12 topline kanja joka oli nokkamalla, käymässä tyhjäkäyntiä pihassa sinistä savua tuprutellen ja kylän apukoulun rehtori oli kahvet pöytässä ihmetellyt "kui mites se kyrpäkallun volvo noin sinistä savuu lykkää"? nii nurkassa olevassa rahtipöydässä sammuneena pää pöydässä noukkunut Kijukassu nosti päänsä, katsoi kallun kanjaa sekunnin ja huusi "PAAVI ON VALITTU"! ja kopautti päänsä pöytään uudelleen ja sammui ja koko ylösnousemuksen vartin kuluttua ja lähti kelkkomaan kuormaa.

Lervolle sattui samaisessa PÄNTÄLEN SEOMpaarissa hulvattoman hassu kohellus myös kun tuli hieman turhan lujaa tahtia LBS111 autollaan paarille, samalla LA:han karjuen "paas paarim tyttö höyrymakkarat tulille saatana" ja ajoi pihassa oleeseen liukkaaseen läjään ja auto luisui kylän rovastin Fiat punton kylkeen. Fiat meni töäysin läjään ja LERVO lompsi baariin sisään ja karjui "kenen se fiat oli joka mun keulaan tuli"? Oli se niin mukavaa aikaa se...

KA-lervos teki aina kerran viikossa intiaanikäännöksen mutta ikimuistoisin kerta oli se männä vuosilta kun LERVO yritti kolmen tuuman kossutumuissa tehdä ESKIMOkäännöstä siellä Päntälin SEOLLA. Kaikki olisi kuuulemma mennyt ihan hyvin mutta SEOn pihassa oli kuulemmä niitä "läjiä" liikaa. Etupää puski ja eskimokäännöksessa tarvittavaa auton eteenpäin ja kärrin taaksepäin menemistä ei tahtonut saada aikaiseksi. Kytkin alkoi myös savuta. Seka krobeltrotteni kaanian haluttomuus tehdä eskimokäännöstä siellä PERSEÖN SEOLLA alkoi ilmetä. Myös varajuomana pidetty komivarttinen kosamiitti leka oli jouduttu avaamaan kuulemma "peilien puhdistusta" varten, mutta ilmiselvästä LERVO oli siitä ottanut ainakin peukalon mittaiset tumut , kun niin reippaaasti viinalta haisi.

3

51

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      LERVO, joka on tosi konna, oli seolla kulkenut höyrymakkara suussaan pöydän ohi jossa kahvetta joi kylän rovastin vieraana ollut piispa. Lervo ei mokomista piitannut vaan juuri piispan kohdalla päästi vetelän plörön kolitsinsa täytteeksi ja jatkoi kulkuaan raukea virne naamallaan. Piispan kerrotaan julistaneen koko kylän kirkonkiroukseen sadaksi vuodeksi ko. sattuman johtosta.

    • Anonyymi

      Nää Lervon tarinat on parhaita lissää näitä tänne rekka tsättii ja sassii kertokaa siittäki ku LERVO ja Kaliahessu ajo pakastekalaa Norjaa ja paluuna purua kasetilla paimion sahalle seoli hassu juttu ko Perseön SEOlla Lervo näytti kassalikalle "katos tyttö miten palio mulla on pastilleja perseessä" ja päälle päätteeksi vieläpä polkaisi nuorta kassaneitoa ja söi makkarapannut tripla suolalla. Tää oli hassu juttu. Kertokaa tää.

    • Anonyymi

      Tuol Pänälän SEOsa kerra sattu tosi hassun hulvaton kommellus ku sinnehö ei ensinkää ollu siviileillää mittää asiaa eikä ainakaa sinne rahtimiesten vessaan ollut menemistä. Nii tää KA-lervon rahtimulli makkarapannun syönnin jälkeen päätti käydä "rankaisemassa posliinia" eli puhaltamassa tuhdit rahtiplöröt sinne vessaan. No eikä mitä, siellähän istui kylän raittiuslautakunnan jäsen, Kääpiö-Veijoksi kutsuttu, päästämässä vetelää pönttöön. Lervolla oli promilleja jo mukavasti ja vanha sekä uusi viina löyhkäsi metrien päähän, "kas pentelettä, mikä shaatanan joulutonttu se täällä on"? oli Lervos tokaissut ja otti kääpiö-veijoa kravatista kiinni ja raahasi rahtivessasta pihalle. Niin oli seillä sellillä kaikilla mukavaa, olihan sentään joulu. Lervo ei joululauluja ulkoa muistanut mutta apuna oli lasikantinen laulukirja ja niin laulu raikasi. Oli se mukavaa aikaa se.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1827
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1707
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1313
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1141
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      819
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      785
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      767
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      749
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      735
    10. Mikä tekee kaivatustasi

      haluttavan?
      Ikävä
      45
      707
    Aihe