Unettomuutta lepsuilu päivän jälkeen.

Anonyymi

Olen jo vanha enkä jaksaisi enää suoriutua kodinhoitotöistä.
Olen pyytänut kaupungilta siivousapua.
He kysyvät, voinko käydä kaupasta ostamasta itselleni ruokatarpeita. Sanon, että kauppa on lähellä, voin kävellä sinne ja osaan valmistaa itselleni ruokaa.

- No et sitä sitten siivousapua saa kun meillä on niin paljon sinua huonommassa asemassa olevia, he kuittaavat.

9

118

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kun kaupunkin virkanainen kävi pyynnöstäni toteamassa kotonani vallitsevan tilanteen, hänkin kehui hyväksi siivoustilanteen.
      Niin kai kun etsin siivoustalkoilla paikat raivattua viinapalkalla niin, että virkaa tekevä pääsi tekemään tarkastuksen sisätiloissa.

      • Anonyymi

        Jos jotain kotiapua tarvitsee, esim. siivoukseen, niin ei silloin kannata siivota asuntoaan jos joku on tulossa katsomaan tilannetta.

        Harmitti vähän tuon aloittajan puolesta, koska itse ainakin ymmärrän sen, että ruuanlaitto voi hyinkin onnistua vaikkei siivoaminen enää onnistukaan.
        Itseäni suoraan sanoen pikkuisen hirvittää tulla vanhaksi, kun tietää minkälaista jo nykyään on vanhuksista huolehtiminen.


    • Anonyymi

      Väsyneenä sitä nukahtaa vaikka piikkimatolle. Tästä on kokemusta yli 6 vuoden ajalta. Ellei hyöty -tai muuta liikuntaa ole ollut tarpeeksi, piikimatto selän alla ja piikityyny pään alla tuntuu niin epämukavalta, että siirryttävä perinteelliseen goisauskalustoon.

      • Anonyymi

        Vanhan pässin yliaktiivisen rakon toiminta aiheutti heräämisen tänään jo 04:50. Yritin tietysti nukkua, mutta reilun tunnin päästä luovutin ja lähin aamupesulle.
        Aamutoimet ja aamiaisen valmistaminen veivät niin paljo aikaa että päiväunille pääsin vasta klo 10 jälkeen. ...ikänä nukkunu päiväunia niin raadollisen raskaasti kuin...itseasiassa ma.27.12.


    • Anonyymi

      Jos joku päivä otan vanhalle äijälle tärkeät päikkärit, enkä sen takia nuku hyvin seuraavana yönä, en ota unilääkettä.
      Kuuluu normaaliin vireystilavaihteluihin. Kun mielessään siftaa kanoottiin veden päälle, wanhan päkän aivot uskovat sen ja rentoutus valtaa vanhan rotan fysiikan täysin.

      . kokeilkaa.

    • Anonyymi

      Tänään tuli Yle Suomikanavalla tietoa päivätorkuista, päivällä nukkumisesta. Ne eivät saisi olla 20 minuuttia pidempiä työikäisten ihmisten kohdalla.

      • Anonyymi

        Päivä unet maksimi 20min. yleensä tepsii kun torkut otta,avaimet käteen kun ne tipuu latialle,nouset ylös!Unen latusi paranee kun joka päivä säästä huolimatta,menet ulos 2 x.Päivässä. Kierrät vaikka sen talon ympäri missä asut ja palaat kotia. Jos siellä kotona olet likkumatta mihinkään? Aivan varmasti tulee unettomuus ja säryt ym,pahenee!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Päivä unet maksimi 20min. yleensä tepsii kun torkut otta,avaimet käteen kun ne tipuu latialle,nouset ylös!Unen latusi paranee kun joka päivä säästä huolimatta,menet ulos 2 x.Päivässä. Kierrät vaikka sen talon ympäri missä asut ja palaat kotia. Jos siellä kotona olet likkumatta mihinkään? Aivan varmasti tulee unettomuus ja säryt ym,pahenee!

        On totta, että liikuntaa tarvii joka päivä. Ihan pelkkä lyhyen matkan kävely ei riitä mutta jos siihen on mahdollisuus tehä pientä hyötyliikuntaa, se tuo paremmin unta.
        Lumitöistä on tänä talvena päässy vähällä.


    • Anonyymi

      Kun olet vanha ja kenties toiminta kyvytön? Soitetan sosiaaliviraston vanhusyksikön sosiaalityöntekijälle. Sieltä tulee ainakin 2 henkilöä kotiisi keskustelemaan ja kartoitaman tilanne. Pelkällä puhelin soitolla et saa mitään. Vadit kotiin tulee ja kartoitus elämäntilanteesi. Ostopalveluna myöntävät siivous, Joka on 1 kerta kuukausi ,perus siivous. Lattian, kylpyhuoneen perus pesu ja pölyjen putsaus. 1h. vai 2h? en muista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      424
      4655
    2. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      14
      1660
    3. Aivan täysin tahallinen teko

      Ei mitään puolusteluja, eikä selittelyitä. Kuljettajalle kerrottiin asiasta siinä paikanpäällä, mutta silti hän ajoi ves
      Suomussalmi
      91
      1401
    4. Suomussalmi saatu vihdoin maailmankartalle!

      Nyt kun Suomussalmi on vihdoin viimein saatu ennennäkemättömällä tavalla maailman tietoisuuteen niin voitaisiin järjestä
      Suomussalmi
      52
      1309
    5. Olet saanut minut sekoamaan

      Tunteiden ristiaallokossa vellominen on ollut melkoinen kokemus. Ei kukaan ole saanut minua niin raiteiltaan kuin sinä.
      Ikävä
      17
      1204
    6. Mainehaitta metsäkonefirmalle

      Hukkajoen tapahtumista liikkuu paljon huhuja. Eikö kannattaisi julkaista raakkuja tuhonneen metsäkoneyrityksen nimi, kos
      Suomussalmi
      50
      1141
    7. Oho! Maajussi-Kallelta pakit saanut morsioehdokas Miss Suomi -kisoissa! Tunnistaisitko hänet nyt?

      Hmm, tunnistaisitko?!? Onnea missihulinoihin! Lue lisää ja katso kuvat: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-maajussi-
      Suomalaiset julkkikset
      0
      1055
    8. Myönnän sinulle nyt

      Että olen erittäin mustasukkainen sinusta jo nyt. Ikävä on tämä tunne, kun tietämättömyyden solista nousee myrkkyä miele
      Ikävä
      54
      950
    9. Olen käyttäytynyt ristiriitaisesti

      eikä minusta varmaankaan ota mitään selvää. Se johtuu siitä, kun järki sanoo ei, ei, ei ja sydän sanoo kyllä, kyllä, kyl
      Ikävä
      60
      829
    10. Pysytäänkö nainen

      edelleen yhtä viileän tyynenä kun nähdään. Uskotko että tahtoessani saisin murettua tyyneytesi hyvin helposti.
      Ikävä
      54
      827
    Aihe