Aluevaalit

Anonyymi

Muistakaa nyt käydä äänestämässä aluevaaleissa jotta loimaalla pysyis jonkinlainen taso terveyspalveluissa, ettei kaikki mee turkuun. Muuten tulee aika hankalaa

40

1158

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      En yhtään ole nähnyt listoja vielä, mutta löytyykö joku terveysalan ammattilainen, mielellään nuori, Kiitos !

    • Anonyymi

      Ainakin 1 terveyskeskuslääkäri nuori

    • Anonyymi

      Eipä vaan taida paljon painoa olla pelkillä loimaalaisten äänillä ja loimaalaisilla niin vaaleissa kuin päätöksen teossa. Muutenkin täysi turhake tämä(kin) hallintohimmeli, sillä tehtävät ja rahat tulee kumminkin valtiolta - nää mitään päätä oikeesti, kunhan kuvittelevat vain!

      lajijasuris

      • Anonyymi

        Mene äänestämään. Ei täällä rutina auta näät asialliseksi tai et


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mene äänestämään. Ei täällä rutina auta näät asialliseksi tai et

        Mun äänellä aluevaaleissa ei ole mitään merkitystä eikä kovin paljon kenenkä muunkaan isossa kuvassa . ja syynä tiivistetysti se mitä kirjoitin. Olisi edes tarpeeksi ehdokkaita, jotka ei käännä takkia vaalien jälkeen...

        Toisekseen tää S24 on varmaan Suomen suurin keskustelupainotteinen some-yhteisö tai ainakin heti Facebookin ja Twitterin jälkeen, joissa myös paljon keskustellaan kaiken muun lisäksi. Kyllä täällä saa paljon paremmin äänensä kuuluville ja voi vaikuttaa, mutta trollailuun ja muuhun negaan saa varautua, ja ehkä myös itse käyttää toisinaan harkitusti. Joku sopivan naseva kommentti huomataan heti laajasti!

        lajijasuris


    • Anonyymi

      No joo tuokin on totta, Turku sen päättää.

    • Anonyymi

      Jos tuolla tavalla ajatellaan, niin sääliksi käy loimaalaisia. Kuka tai ketkä teidän puolianne pitää, jos ette itse tai äänestämäsi ehdokas ,ole pitämässä puolianne

    • Anonyymi

      Niinpä, alanissilän Olavi ainaki haluaa kaikki palvelut turkuun. Loimaan sairaalassa ei voi tehdä enää edes leikkauksia ku ei oo anestesialääkäriäkään.
      Loimaa laisten tarttis nousta barrikadeille loimaan aluesairaalan puolesta jotta täällä pidettäisi palvelut ja yöpäivystys

      • Anonyymi

        Turku sentään on aika lähellä, että se ei ainakaan ole mikään iso ongelma. Onko täällä muuten parempi ilmapiiri ja mukavammat hoitajat vai? Mutta käsittääkseni täällä on leikkaussalit vielä aika hyvässä kunnossa, joten kyllä niitä pitäisi hyödyntää mahdollisuuksien mukaan. Polipuoli täällä kai toimii aika hyvin ja on laajasti eri aloja. Tuosta päivystyksestä en tiedä onko se niin tarpeen ja jos onkin, niin sitten pitäisi olla kunnon setti lääkäreitä. Pitäisi tietää millaista porukkaa käy asiakkaana. Jos vain silloin tällöin tarvitaan leikkaustiimiä, ei semmosta voi aina pitää valmiudessa. Vakavat jutut aina suoraan Turkuun, tottakai. Ehkä sairaalan kuntoutuspotilaita varten vai mitä siellä on voisi olla päivystävä yleislääkäri, jonka luona kaikki voisi käydä. Ei olis kallista mutta nuo asiat ei yleensä vaadi päivystystä. Täällä kun on pulaa laitoshoitopaikoista niin siihenhän tuo olisi omiaan!

        Mulla ainakin on sen verran erilaisia ongelmia, joista osa enemmän tai vähemmän hankalia toiminnallisesti ja sosiaalisesti, että mä en tämmöstä pidä niin suurena juttuna.

        lajijasuris


    • Anonyymi

      Turun päivystyksessä joutuu odottamaanhuonolla tuurilla 5-9t. Ei oo kivaa

      • Anonyymi

        No ei todellakaan jos noin 😩

        lajijasuris


    • Anonyymi

      Yritetään elää terveellisistä elämäntavoista kiinni pitäen.
      Kannustetaan toisia ja lopetetaan turha nokittelu.
      Aina negatiiviset sanat, eleet ja teot pois. Näillä saadaan jo terveyttä ja vähennetään sairaanhoidon tarvetta. Pääkopasta on paljon kiinni kuinka voimme.
      Vielä se ettei ilkeyteen kannata vastata ilkeydellä. Ei kannata vastata ollenkaan.
      Sosiaalinen media on aivan kaamea mielenterveyden tuhoaja.
      Ihmiset on sairaita.

    • Anonyymi

      Turkulaiset näyttää vievän potin. Ovat äänestäneet aktiivisesti. Tässä käy juuri niin kuin on pelätty. Turku ottaa vallan.

    • Anonyymi

      Loimaalaisia on paljon ehdokkaana. Jos kaikki ajattelee et ei mun äänellä oo mitään vaikutusta niin silloin menee kaikki Palvelut turkuun, mut sit ei tartte rutista et kuin näin kävi. Silloin voi katsoa peiliin. Itse kävin jo ennakkoon äänestämässä ja olin kolmas äänestäjä.

    • Anonyymi

      Aktiivisuus noudattelee kunnallisvaaleja. Turussa 15 kertainen määrä äänestäjiä. Edes Loimaan 100% äänestysaktiivisuus ei valtasuhteita muuttaisi.

      • Anonyymi

        Näin just. Jos täältä vaikka pari tulisi valituksi niin mitä sitten ts. kuka olisi niin karismaattinen ja saisi tänne mitään merkittäviä parannuksia?

        Jos halutaan esimerkiksi päivystys, niin voihan kaupunki perustaa viran omalle "punikille" ja siihen oheen toki muutama muukin virka. Olisi varmaan hoitajataustaisena paljon parempi kuin moni muu lääkäri. Mutta mistä rahat?

        lajijasuris


    • Anonyymi

      Ei Loimaa ainakaan yöpäivystystä sairaalassa enä saa takaisin. Jos täytyy yöllä lähtee sairaalaan niin se on tyks. Mutta jos saatais pidettyä edes sairaalapäivystys kl 20.00 niin kuin nyt on. Kun terveyskeskus menee kiinni klo 16.00. Ja että edes jotain palveluita vielä ois sairaalassa, edes labra ja röntgen. Ettei joka asiassa tartte turkuun mennä

    • Anonyymi

      Turhaa pelottelua, että Turku veisi palvelut pois Loimaalta. Muutaman kerran olen käynyt Turussa otilla ja aina odotusaika ollut 2-.3 kuukautta. Kaikesta voi aistia, että siellä on paikat täynnä paikallisista potilaista.

      Kysyin kerran eräältä hoiturilta hänen ajatuksestaan tulevasta Sotesta ja vastaus oli että pitkälle pysyy samanlaisena kuin ennenkin, mutta keskittämiset eri kaupunkeihin kuten Loimaa lisääntyvät.

      Nämä keskittämiset vähentävät jonoja Turussa ja tuovat palveluita mm. Loimaalle.

      • Anonyymi

        Hetkellisesti voi jotain palveluja Loimaalle tuoda, mutta keskittäminen tapahtuu täältä pois.


    • Anonyymi

      Joo mut ei ne palvelut Loimaalla lisäänny vaan tyksissä. T-sairaalassa, kaupungin sairaalassa ja salon sairaalassa. Leikkaukset ainakin on näissä sairaaloissa. Loimaalla ei käy enää ortopediäkään, eikä paljon muutakaan lääkäriä tyksistä.

      Olet saanut väärää tietoa

    • Anonyymi

      Te puhutte menneistä ajoista ja nykypäivästä jolloin Loimaata on ajettu alas. Puheeni olivat tulevaisuudesta ja tavoista joilla saadaan jonotusajat lyhemmiksi. Turussa ne ovat nykyään tosi pitkät ja on kaikille tärkeää, että jonot lyhenevät. Sitä paitsi matka Loimaalta Turkuun ja takaisin on yhtä pitkä kuin Turusta Loimaalle ja takaisin.

    • Anonyymi

      Nythän on korona saanut hoitojonot kasvamaan.
      Tästä kun joskus päästään niin uskon kyllä kaikkien halukkaiden saavan julkiselta tarvittemansa avun. Hyvin toimeentulevat ja hyvät vakuutukset omistava voi meennä yksityisille pois ruuhkaa kasvattamasta. Itsekkyys on nyt hyvä unohtaa ja ajatella kanssaihmisiä. Työllä tämä maa on rakennettu ei varallisuuttaan pullistelemalla.

    • Anonyymi

      Äsken uusisissa : Aluevaalien ehdokkaista kysyttiin pitäisikö kaikkien sairaaloiden toiminnat keskittää Turkuun Tyksiin. 85 % vastaajista vastustivat ehdotusta mukana kaikki Keskustan ja Vasemmiston ehdokkaat. Tyksiin keskittymistä kannattivat Kokoomus ja Vihreät.

      Ainoa oikea ehdokas on Annika Saarikko. Pitää Loimaan puolta ja rahat riittävät varmasti !

      • Anonyymi

        Myös Orpo oli LL:ssä Loimaan puolesta. Uskoo ken tahtoo, vaalisatuja! Paljon sitä on lupailtu mutta mistä rahat ja riittävä henkilökunta? Miettikää, pöivystyspistekin piti sulkea sijaispulan vuoksi ja mikähän onkaan tilanne osastolla, eikä yksin täällä! Loppupeleissä kyse on poliittisista arvovalinnoista.

        lajijasuris


    • Anonyymi

      Saarikkokaan ei pysty äänestämään kuin 1,2% osuudella. Enemmitö päättää, kuten tähänkin asti sairaanhoitopiirissä on tehty. Palvelut valuvat hyvinvointialueen keskukseen. Alueen sisällä palvelut keskittyvät suurimpiin kaupunkeihin. Turku, salo, uusikaupunki ja loimaa. Kaikki muut kunnat ovat uudistuksen häviäjiä.

    • Anonyymi

      No niin. Loimaan ehdokkaat onnistuivat saamaan hyvän edustuksen. Turun seutu otti kirkkaasti enemmistön paikoissa. Kun Kokoomus otti vielä vaalivoiton, niin se tietää kylmää kyytiä meille loimaalaisille. Palvelut keskittyvät ja tehostuvat. Bussissa saa Alastarolaisetkin jatkossa terveyttään hoitaa. Ja lupauksista huolimatta verotus tulee kiristymään, sillä sellaista mallia ei ole kellään esittää jolla palveluita pystyttäisiin nykyistä halvemmalla tuottamaan. Maaseutu kuihtuu ja suuret taajamat pärjäävät parhaiten ja väestökato Loimaalla jatkuu. Sen takaa korkea elämisen verotus, työ-ja koulu paikkojen puute sekä väestörakenne.

    • Anonyymi

      Valta Loimaan asioista siirtyi Turun seudulle. Se ei tiedä mitään hyvää. Loimaan väkiluku jatkaa laskuaan. Verotus tulee kiristymään ja eläminen kallistuu. Positiiviset asiat on vähissä!

    • Anonyymi

      Nyt tuli valituksi hyvät edustajat Loimaalta. 4 alan amattilaista ja viidentenä
      Olavi Ala-Nissilä kovan luokan Loimaan puolesta puhuja. Ja mukaan lasken myös Saarikon Annikan.

      Palvelut paranevat ja sairaala nostetaan takaisin tämmiin eikä se edes maksa paljon, kun taksikyydit Turkuun ja takas jäävät , jos ei kokonaan pois niin vähenevät paljon.

      • Anonyymi

        Yllättävän monta, mut melko pienellä äänimäärällä (oik. D'hontin suhdeluvulla) pääsi läpi, kun valtuutettuja valittiin järkyttävä määrä. Melko hulppeita palkkioitakin kaavailtu, koska hallinnoivat isoja rahoja vaikkeivat oikeasti päätä isossa kuvassa mistään! Se on hyvä ettei ole montaa "poliittista broileria", mut päätöksenteossa törmätään väistämättä lukuisiin jääviysongelmiin. Tuskin kukaan tekee itselle tai työkaverille huonoja ratkaisuja?

        Palvelut ei parane ainakaan vuosiin, koska ei ole tarpeeksi henkilökuntaa eikä rahaakaan ja muutokset ottaa aina aikansa. Hoitojen kallistuminen tuo myös omat ongelmansa. Säästö tulee, jos tulee, ennen kaikkea siitä ettei sairaudet ehdi komplisoitua liiaksi, vaan oireisiin puututaan ajoissa. Jos halutaan parempaa palvelua ja säästää, se vaatii kovaa prioirisointia ja parhaiden käytäntöjen hyödyntämistä - helpommin sanottu kuin tehty.

        Paljonko Loimaan palveluista ja sairaalasta on iloa ja hyötyä, riippuu paljon siitä millä tavoin sairas on. Busseista yms ei ole mitään apua, jos on oikeasti sairas eikä tarvi vain keskusteluseuraa ja verinäytteet, verenpaineet yms. voi hoitaa muutenkin muun asioinnin yhteydessä

        lajijasuris


      • Anonyymi

        Vai Ala-nissilä Loimaan puolesta puhuja, nyt sulla on väärää tietoa. Kerropa mitä Ala-nissilä on saanut Loimaan hyväksi yleensäkään aikaan. Ei mitään. Eikä sairaalaa enää nosteta "tämmiin". Elät haave maailmassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vai Ala-nissilä Loimaan puolesta puhuja, nyt sulla on väärää tietoa. Kerropa mitä Ala-nissilä on saanut Loimaan hyväksi yleensäkään aikaan. Ei mitään. Eikä sairaalaa enää nosteta "tämmiin". Elät haave maailmassa.

        Tarkoitit varmaan tuota "09.45"-kommenttia?
        Täällä S24:ssa menee välillä kommentit vääriin paikkoihin milloin omasta syystä ja toisinaan muista syistä ihan kummallisella tavalla.

        Mä olen samaa mieltä kanssasi. Taisi nyt ainakin ne viimeisimmät tieurakat järkätä, mutta ne ei ollut kovin tarpeellisia. Olikohan myös Sarka-museon lobbari, mutta mulla se käsitys, että Perhon Heikki siinä isommassa roolissa. Paljon enemmän Loimaan hyväksi on tehneet toiset Ala -Nissilät eli Pentti ja Matti, Pekka Heikonen, Mauno Kurppa sekä Sairaset, Lankiset ja muutama muu

        lajijasuris


    • Anonyymi

      Te pessimistit menkää Turkuun Tyksiin eri hoitoihin niin näette ja kuulette paikallisilta hoitureilta että täyttä on ja olisi parempi että loimaalaiset saisivat hoitonsa Loimaalla.
      Ensinnäkin hoitoonpääsyyn meni 2-3 kuukautta. Eikös tämän koko Soten tarkoitus ollut palveluihin pääsemisen lyhentäminen. Turussa Tyks ei tule koskaan nykymenolla siihen pääsemään.
      Aivan järjetöntä tätä taustaa vasten ajatella historia, Loimaalta palvelut pois !

      • Anonyymi

        Loimaalaista on niin vähän, että heitä varten ei kannata sairaalaa ylläpitää. Turkulaiset tai edes auralaiset ei Loimaalla hoitoa hae. Turku tulee ratkaisemaan asian lisäämällä kapasiteettia Turkuun


      • Anonyymi

        Riippuu niin paljon minkä erikoisalan hoitoa tarvii ja vain tätä taustaa varten on uskottavaa se mitä hoitajat ovat sanoneet. Paljonkohan niitä ns. turhia taksimatkoja oikeesti tulee?
        On aivan päivän selvää ettei useillakaan erikoisaloilla voi olla muuta suuntaa kuin Turku.
        Loimaata voidaan toki jossain hyödyntää jos ja kun täällä kai aika hyvät tilat.

        lajijasuris


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Riippuu niin paljon minkä erikoisalan hoitoa tarvii ja vain tätä taustaa varten on uskottavaa se mitä hoitajat ovat sanoneet. Paljonkohan niitä ns. turhia taksimatkoja oikeesti tulee?
        On aivan päivän selvää ettei useillakaan erikoisaloilla voi olla muuta suuntaa kuin Turku.
        Loimaata voidaan toki jossain hyödyntää jos ja kun täällä kai aika hyvät tilat.

        lajijasuris

        Tuo mun kommentti olis kuulunut "anon 6:27". Joskus tämäkin toimi paremmin, mut niinku moni uudistus ylipäänsä niin S24:ssakin joitain huononnuksia.

        Edelleen jatkaisin valtuutetuista, että jos asiantuntemusta kaivataan ja siitä kaikki olisi kiinni niin sopii kysyä miksei hyödynnetty jo sairaanhoitopiirin aikakaudella!
        Huomatkaa nyt, että tuleva alue=vsshp käytännössä eli ei tämä hallintouudistus sinällään mikään ratkaisu ole, vaan ongelmat on enemmän operatiivisia. Kaikkihan me tiedämme ettei hoitajat viihdy alalla, koska johtaminen kaikkinensa on surkeaa, koska siellä on liikaa kaiken maailman luonnehäiriöisiä sekä sitten se palkka ja sen suhde moneen muuhun hommaan!

        lajijasuris


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Riippuu niin paljon minkä erikoisalan hoitoa tarvii ja vain tätä taustaa varten on uskottavaa se mitä hoitajat ovat sanoneet. Paljonkohan niitä ns. turhia taksimatkoja oikeesti tulee?
        On aivan päivän selvää ettei useillakaan erikoisaloilla voi olla muuta suuntaa kuin Turku.
        Loimaata voidaan toki jossain hyödyntää jos ja kun täällä kai aika hyvät tilat.

        lajijasuris

        Kukaan ei lähde turhaan tyksiin päivystykseen jos ei oo pakko. Moni vanhuskin varmaan sinnittelee ettei tartte lähteä ainakaan yöllä vaan odottaa et Loimaan päivystys aukee


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kukaan ei lähde turhaan tyksiin päivystykseen jos ei oo pakko. Moni vanhuskin varmaan sinnittelee ettei tartte lähteä ainakaan yöllä vaan odottaa et Loimaan päivystys aukee

        Näin varmasti, mutta noin yleensä päivystystä käytetään semmosiin mihin ei pitäisi, koska tk:een on vaikea saada aikoja. Kyllä täällä silti pitää enemmän miettiä poli- ja osastotoiminnan jatkoa ja kehitystä kuin päivystystä.

        lajijasuris


    • Anonyymi

      Paikallislehti estää sairaalaa koskevien negatiivisten kirjoitusten julkaisemisen, saisi kirjoittaa vain positiivisesti.

      • Anonyymi

        Kerro lisää, mikä on Loimaan sairaalassa negatiivista?

        Terv. kiinnostunut


    • Anonyymi

      Ei siellä mitään negatiivista ole. Varmaan päivystystä ei ole senkään takia ympärivuorokautisesti koska ei ole lääkäreitä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mikko Leppilampea epäillään seksuaalisesta ahdistelusta

      Tämä on ilon päivä 😁
      Kotimaiset julkkisjuorut
      170
      4953
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      127
      4495
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2891
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      29
      1928
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1784
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1709
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1700
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      108
      1696
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1613
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1551
    Aihe