Häpeän itseäni

Anonyymi

Koska olen ruma ja aina siitä saanut kuulla tavalla tai toisella. Sitä eristäytyy ajan saatossa kaikista ihmisistä kun huomaa olevansa vääränlainen. Sitä tuskaa mitä joutuu käydä itsensä kanssa läpi ei kukaan tiedä.
Siihen kun ei pysty vaikuttamaan että minkälaiseksi syntyy. Vaihtaisin mieluusti jonkun toisen kanssa osia ettei tarvitsi itkeä ja kärsiä.
Tämä oli surullisen ihmisen kirjoitus.
Taas täytyy kasata itsensä ja hymyillä muille nätisti, vaikka sydän itkee.
Hyvää joulua!

11

960

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Miksi hymyilet vaikka olet sad. Sen kyllä huomaa. Ensin lopetat sen itsesäälin, hyväksyt itsesi ja sitten vasta hymyilet aidosti.

    • Anonyymi

      Vaikeaahan se on. Toki ulkonäöllekin pystyy usein paljon tekemään, jos siihen jaksaa panostaa. Itte yritän omaa pärstäkerrointa parantaa käymällä salilla, mutta en tiedä koska se alkaa korvata pärstän vaikutusta.

      Jännää ja surullista on kyllä myös, että miun todella kaunis ystäväni pitää itseään rumana. Ikävä kyllä en ole tainnut onnistua asiaan vaikuttamaan, mutta jospa vielä joskus pystyisin auttamaan edes vähän. Ihmisen käsitys omasta ulkonäöstään voi olla todella vääristynyt, ja vieraatkin ihmiset voivat sen aiheuttaa ilkeillä kommenteillaan.

    • Anonyymi

      Hei " ruma ", ET OLE RUMA, kuin vain omastamielestäsi !!!!! Maailma on RumaMaailma, joka tuomitsee kaikki, hieman erinäköiset ja hieman eritavallakäyttäytyvät ja eritavalla ELÄVÄT IHMISET ??????

      Sinä ET OLE RUMA, Sinä olet vaan, ehkä erinäköinen, verrattuna "tavallisiin ihmisiin", mutta oletko koskaan ajatellut sitä, että Sinä olet Erilainen ja Erikoinen, mitä muuta tavalliset ihmiset eivät ole ???? Sinussa on sellaista Persoonallisuuta, mitä ketkään eikä kutkaan kaikenmaailman kansalaiset voi sivuuttaa !!!!! Sinua ei sivuuta eurooppalaiset, n. 2 miljardia, joiden mielestä kaikki aasialaiset ovat saman-näköisiä, eikä Sinua sivuuta kaikki aasialaiset, n. 5 miljardia, joiden mielestä kaikki eurooppalaiset ovat saman-näköisiä ?????

      MUTTASINÄ et OLE, SAMAN-NÄKÖINEN, muiden kaikenmaailmanihmisten kansaa !!!!!!!!

      Ulkonäkösi, joka on mielestäsi on " ruma " on kuitenkin, niin Harvinainen ja Erityislaatuinen, että Sinun Pitäisi olla Ylpeä Omasta Erityisestä Ulkomuodostasi ja Olla Onnellinen, kun erotut tästä 7,5 mildardin massasotkusta Oman Erityisen Ulkonäkösi avulla !!!!!

      Mene vaikka someen ja tee Itsesi siellä tunnetuksi sanoilla, olen rumaihminen, on enklanniksi I am Uglu human, ja laita sinne sitten kuvia Sinusta ja ennenkuin huomaatkaan, niin Sinulle on vastattu jo 7 miljoonaa kertaa, että minä kärsin ihan samasta itsetunnonauran puutteesta ja sitten joku kauneusmoguli huomaa Sinut ja olet seuraava Suomalainen Voguen kannessa ilman tissiliivvejä olevan SM:n jälkeen, joka sanoo, en minä ainakaan hopealle jäänyt, sillä olen minä nyt ainakin kauniimpi, kuin SM:

      • Anonyymi

        Oikeudessa ei punnita ulkonäköä


    • Anonyymi

      Halaus sinulle. Sinussa on varmasti hyvää. Se täytyy vaan löytää ja nähdä.

    • Anonyymi

      Näytät ikäistäsi vanhemmalta??

    • Anonyymi

      Voimia ja Hyvää joulua! Olet arvokas. Se kertoo ihmisestä itsestään, jos arvostelee toisen ulkonäköä. Älä välitä, vaikka totta kai se loukkaa. Eihän ihminen kone ole. Toki se voi myös kasvattaa. Itse ei loukkaa muita, kun tietää, miltä se tuntuu. Tsemppiä.

    • Anonyymi

      Tee niin hyvä

    • Anonyymi

      Tuskin ruma olet, ihan olet kuin muutkin, mutt joillakin on tarve alentaa toista, kun huomaavat sun olevan herkempi muita, olet helppo kohde kiusaajille. Tiedän omasta kokemuksesta miltä tuntuu joutua ulkonäön takia haukutuksi, olen saanut kuuloa rumuudestani, niin monet kerrat entisiltä tutuiltani ja myös vieraammiltakin. Sattuuhan se pirusti, ei sitä voi kieltää, mutt haukkumisiinkin turtuu, kun tarpeeksi useasti asiasta on joutunut kuulemaan. Itse järkytyin viimeisimmän tuttavani haukuista, tuli ihan puskan takaa, aiemmin oli antanut kuvan ettei mun ulkonäöllä ollut väliä, mutt sitten näköään olikin iso merkitys. Järkytys tuli siitä, ett varmasti olin väsyneemmän ja vanhentuneen näköinen, kuka tahansa muukin olis ollut pari kuukautta aiemmin sattuneen lähiomaisen poismenon takia, harva pystyis näyttämään iloiselta, freesiltä ja huolettomalta tuollaisen tapahtuman jäljiltä. Myöhemmin ajattelin, ett tuo tuttava vaan sanoi samat jutut kuin mun aiemmatkin tuttavat olivat sanoneet, ett olin liian ruma heidän kelvatakseni heidän ystäväkseen, eli oli vaan jatkumoa entisille tuttaville. Toivon, ett noilla tuttavilla on nyt ulkoisesti täydellisiä ystäviä ympärillään, hoikkia ja nättejä, täydellisen näköisiä ja oloisia ystäviä, toivon myös ettei heitä hylätä ylipainon takia tai muidenkaan ulkoisten vikojen takia.
      Mäkin olisin halunnut syntyä nätiksi, sellaiseksi joka olisi kelvannut muille ihmisille, mutt en syntynyt sellaiseksi, jos en kelpaa, niin en kelpaa ja se siitä. Pitää vaan vahvistaa lisää tätä rumaa kuorta etten päästä ketään enää lähelle ja kestän paremmin tulevat loukkaukset. Aiemmin olin vahvempi, kovempi, mutt suojat oli alhaalla välillä, viimeisin tuttava loukkauksillaan herätti uudestaan vahvistamaan muureja ympärilleni, en anna enää kenenkään käyttää mua hyväksi ja sitten kun ei tarvi mua enää, haukkua mua rumaksi jne..., En usko enää ystävyyteen, en luota ihmisiin, pysyn kauempana muista, niin ei tarvi joutua haukutuksi enää. Eikä tarvi hymyillä kusipäille vaan näyttää suoraan mitä ajattelee heistä ja sanoakin takas tai lähteä vaan pois kokonaan.

      • Anonyymi

        Nätitkään ei aina kelpaa, niille ei puhuta.


    • Anonyymi

      Voit saada hyvän työn ja olla uskottava.
      Voit saada kunnon miehen joka ei ole pinnallinen vaan rakastaa sua oikeasti. Voit saada kaiken.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      977
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      880
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe