Häpeän itseäni

Anonyymi

Koska olen ruma ja aina siitä saanut kuulla tavalla tai toisella. Sitä eristäytyy ajan saatossa kaikista ihmisistä kun huomaa olevansa vääränlainen. Sitä tuskaa mitä joutuu käydä itsensä kanssa läpi ei kukaan tiedä.
Siihen kun ei pysty vaikuttamaan että minkälaiseksi syntyy. Vaihtaisin mieluusti jonkun toisen kanssa osia ettei tarvitsi itkeä ja kärsiä.
Tämä oli surullisen ihmisen kirjoitus.
Taas täytyy kasata itsensä ja hymyillä muille nätisti, vaikka sydän itkee.
Hyvää joulua!

11

623

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Miksi hymyilet vaikka olet sad. Sen kyllä huomaa. Ensin lopetat sen itsesäälin, hyväksyt itsesi ja sitten vasta hymyilet aidosti.

  • Anonyymi

   Vaikeaahan se on. Toki ulkonäöllekin pystyy usein paljon tekemään, jos siihen jaksaa panostaa. Itte yritän omaa pärstäkerrointa parantaa käymällä salilla, mutta en tiedä koska se alkaa korvata pärstän vaikutusta.

   Jännää ja surullista on kyllä myös, että miun todella kaunis ystäväni pitää itseään rumana. Ikävä kyllä en ole tainnut onnistua asiaan vaikuttamaan, mutta jospa vielä joskus pystyisin auttamaan edes vähän. Ihmisen käsitys omasta ulkonäöstään voi olla todella vääristynyt, ja vieraatkin ihmiset voivat sen aiheuttaa ilkeillä kommenteillaan.

  • Anonyymi

   Hei " ruma ", ET OLE RUMA, kuin vain omastamielestäsi !!!!! Maailma on RumaMaailma, joka tuomitsee kaikki, hieman erinäköiset ja hieman eritavallakäyttäytyvät ja eritavalla ELÄVÄT IHMISET ??????

   Sinä ET OLE RUMA, Sinä olet vaan, ehkä erinäköinen, verrattuna "tavallisiin ihmisiin", mutta oletko koskaan ajatellut sitä, että Sinä olet Erilainen ja Erikoinen, mitä muuta tavalliset ihmiset eivät ole ???? Sinussa on sellaista Persoonallisuuta, mitä ketkään eikä kutkaan kaikenmaailman kansalaiset voi sivuuttaa !!!!! Sinua ei sivuuta eurooppalaiset, n. 2 miljardia, joiden mielestä kaikki aasialaiset ovat saman-näköisiä, eikä Sinua sivuuta kaikki aasialaiset, n. 5 miljardia, joiden mielestä kaikki eurooppalaiset ovat saman-näköisiä ?????

   MUTTASINÄ et OLE, SAMAN-NÄKÖINEN, muiden kaikenmaailmanihmisten kansaa !!!!!!!!

   Ulkonäkösi, joka on mielestäsi on " ruma " on kuitenkin, niin Harvinainen ja Erityislaatuinen, että Sinun Pitäisi olla Ylpeä Omasta Erityisestä Ulkomuodostasi ja Olla Onnellinen, kun erotut tästä 7,5 mildardin massasotkusta Oman Erityisen Ulkonäkösi avulla !!!!!

   Mene vaikka someen ja tee Itsesi siellä tunnetuksi sanoilla, olen rumaihminen, on enklanniksi I am Uglu human, ja laita sinne sitten kuvia Sinusta ja ennenkuin huomaatkaan, niin Sinulle on vastattu jo 7 miljoonaa kertaa, että minä kärsin ihan samasta itsetunnonauran puutteesta ja sitten joku kauneusmoguli huomaa Sinut ja olet seuraava Suomalainen Voguen kannessa ilman tissiliivvejä olevan SM:n jälkeen, joka sanoo, en minä ainakaan hopealle jäänyt, sillä olen minä nyt ainakin kauniimpi, kuin SM:

   • Anonyymi

    Oikeudessa ei punnita ulkonäköä


  • Anonyymi

   Halaus sinulle. Sinussa on varmasti hyvää. Se täytyy vaan löytää ja nähdä.

  • Anonyymi

   Näytät ikäistäsi vanhemmalta??

  • Anonyymi

   Voimia ja Hyvää joulua! Olet arvokas. Se kertoo ihmisestä itsestään, jos arvostelee toisen ulkonäköä. Älä välitä, vaikka totta kai se loukkaa. Eihän ihminen kone ole. Toki se voi myös kasvattaa. Itse ei loukkaa muita, kun tietää, miltä se tuntuu. Tsemppiä.

  • Anonyymi

   Tee niin hyvä

  • Anonyymi

   Tuskin ruma olet, ihan olet kuin muutkin, mutt joillakin on tarve alentaa toista, kun huomaavat sun olevan herkempi muita, olet helppo kohde kiusaajille. Tiedän omasta kokemuksesta miltä tuntuu joutua ulkonäön takia haukutuksi, olen saanut kuuloa rumuudestani, niin monet kerrat entisiltä tutuiltani ja myös vieraammiltakin. Sattuuhan se pirusti, ei sitä voi kieltää, mutt haukkumisiinkin turtuu, kun tarpeeksi useasti asiasta on joutunut kuulemaan. Itse järkytyin viimeisimmän tuttavani haukuista, tuli ihan puskan takaa, aiemmin oli antanut kuvan ettei mun ulkonäöllä ollut väliä, mutt sitten näköään olikin iso merkitys. Järkytys tuli siitä, ett varmasti olin väsyneemmän ja vanhentuneen näköinen, kuka tahansa muukin olis ollut pari kuukautta aiemmin sattuneen lähiomaisen poismenon takia, harva pystyis näyttämään iloiselta, freesiltä ja huolettomalta tuollaisen tapahtuman jäljiltä. Myöhemmin ajattelin, ett tuo tuttava vaan sanoi samat jutut kuin mun aiemmatkin tuttavat olivat sanoneet, ett olin liian ruma heidän kelvatakseni heidän ystäväkseen, eli oli vaan jatkumoa entisille tuttaville. Toivon, ett noilla tuttavilla on nyt ulkoisesti täydellisiä ystäviä ympärillään, hoikkia ja nättejä, täydellisen näköisiä ja oloisia ystäviä, toivon myös ettei heitä hylätä ylipainon takia tai muidenkaan ulkoisten vikojen takia.
   Mäkin olisin halunnut syntyä nätiksi, sellaiseksi joka olisi kelvannut muille ihmisille, mutt en syntynyt sellaiseksi, jos en kelpaa, niin en kelpaa ja se siitä. Pitää vaan vahvistaa lisää tätä rumaa kuorta etten päästä ketään enää lähelle ja kestän paremmin tulevat loukkaukset. Aiemmin olin vahvempi, kovempi, mutt suojat oli alhaalla välillä, viimeisin tuttava loukkauksillaan herätti uudestaan vahvistamaan muureja ympärilleni, en anna enää kenenkään käyttää mua hyväksi ja sitten kun ei tarvi mua enää, haukkua mua rumaksi jne..., En usko enää ystävyyteen, en luota ihmisiin, pysyn kauempana muista, niin ei tarvi joutua haukutuksi enää. Eikä tarvi hymyillä kusipäille vaan näyttää suoraan mitä ajattelee heistä ja sanoakin takas tai lähteä vaan pois kokonaan.

   • Anonyymi

    Nätitkään ei aina kelpaa, niille ei puhuta.


  • Anonyymi

   Voit saada hyvän työn ja olla uskottava.
   Voit saada kunnon miehen joka ei ole pinnallinen vaan rakastaa sua oikeasti. Voit saada kaiken.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tämäkin vielä! Steppi suviseuroissa

   Nyt on maailmankirjat sekaisin, En ollut uskoa silmiäni. Selvänä teltassa lauloi muiden mukana.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   121
   5719
  2. Kiinteistökuningattarelle satelee nyt tuomioita oikein urakalla

   https://www.is.fi/viihde/art-2000008926919.html TELEVISIOSTA kiinteistövälittäjänä tunnetuksi tullut Kaisa Liski sai yhden vuoden ja kahden kuukaude
   Kotimaiset julkkisjuorut
   21
   1528
  3. Puolangan Porukka. Kuulkaas tämä.

   Hyvää iltaa hyvä Puolangan herrasväki. Kertokaa minulle mistä löydän Puolangalta vastusta niinsanotusti tanssimaan nurkan taakse! Olen saanut tarpeeks
   Puolanka
   47
   1062
  4. Ei tiemme enää kohtaa

   Joten älä odota, että ilmestyisin elämääsi. Se, mitä on tapahtunut on mennyttä, eikä sitä enää saa takaisin. Voi olla, että et näe minua pitkään aikaa
   Ikävä
   74
   1027
  5. Pysyt hyvännäköisenä pitkään

   Mulla on sellainen sormituntuma, eli monia hyviä syitä sanoa sinusta noin. Pidät huolta itsestäsi ja varmaan myös muistakin siinä ohessa. Sinussa on p
   Ikävä
   37
   817
  6. Martinan uusin hirvitys

   Nyt on järkyttävät hopeiset paljetti shortsit jalassa. Mistä se löytää noita hutsahtavia vaatteita. Luuleeko näyttävänsä nuoremmalta, vaikka vaikutus
   Kotimaiset julkkisjuorut
   95
   800
  7. En mä jaksa enää uskoo

   Meihin... Ei me tulla enää ikinä näkemään uudelleen niin se vaan on. Toivottavasti molemmat löydetään vielä rakkautta.
   Ikävä
   75
   774
  8. Body count

   Sanotaan että miehellä tulevaisuus ratkaisee ja naisella menneisyys kun etsitään oikeasti vakavaan parisuhteeseen toista. Jos naisella paljastuu oleva
   Sinkut
   238
   761
  9. Martina on kova vaihtamaan juhannusheilaa

   2018 -Hannes 2019-Stefu 2020-Palomies 2021-Pikkarainen 2022-Tanskalainen lippis mies Ihan sairasta kun ei yhtään pysty viettämään aikaansa vain laste
   Kotimaiset julkkisjuorut
   178
   748
  10. Suomi on allekirjoittanut NATO:n liittymissopimuksen

   Tätä hetkeä on odotettu: Nato-maat allekirjoittivat tiistaina aamupäivällä Suomen ja Ruotsin liittymispöytäkirjat. ”Yhdessä olemme vahvempia”, Haavi
   NATO
   114
   698
  Aihe