Tyttöilijä seikkailee 2

Anonyymi

Miehen pehmeät ja lämpimät huulet painautuivat omiani vasten. Tunsin lämpimän hengityksen huulillani ja kiihkeät kädet minihameen peittämällä pepullani. Ei voinut taas kuin ihmetellä, miten minä, naiselle varattu lähes 50 v. mies, olin täällä hotellihioneessa toisen miehen kanssa kiihkeässä suudelmassa. Miten tähän oli päädytty?

Alkuviikosta vaimoni oli ilmoittanut pitävänsä töistä hieman syyslomaa ja lähtevänsä tyttöjen reissulle Lappiin. Enpä juuri vastustanut ajatusta, sillä itse olin juuri odottanut tällaista tilaisuutta. Olimme Karin kanssa elokuussa tavanneet pikaisesti moottoritien parkkiksella ja toteuttaneet molempien fantasioita. Olin ottanut pikaisesti suihin parkkipaikan metsikössä ensimmäistä kertaa elämässäni ja vielä minimekossa seksynä naisena. Aikomukseksemme oli jäänyt järjestää tulevaisuudessa kunnollinen hotelliyö.

Heti seuraavana päivänä viestittelin Karille kysyäkseni, mikä hänen tilanteensa olisi tulevana viikonloppuna. Hän innostui asiasta heti ja aikoikin järjestää työnsä uudelleen ja kertoa omalle vaimolleen jonkin hätävalheen työasioiden muuttumisesta. Sovittiin, että Kari varaa huoneen hotellista ja jaamme sitten kulut puoliksi. Jo tässä vaiheessa molemmat taisivat kiihottua ajatuksesta ja ainakin itselläni loppuviikon työt kärsivät huonosta keskittymisestä. Muutenkin piti kiirettä, piti hommata ainakin alusasut ja muitakin tarpeita.

Torstaina töiden jälkeen astelin rohkeasti kauppakeskuksen naisten vaateliikkeeseen ja sain myyjältä iloisen hymyn ja tervehdyksen. Täällä uskalsin, sillä asuin toisella paikkakunnalla, ei ollut pelkoa, että minut tunnettaisiin. Menin alusvaateosastolle ja aloin katselemaan sopivia rintsikoita. Pian nuori naismyyjä saapui ja kysyi voisiko hän olla avuksi jotenkin. Ilmoitin hänelle suoraan että tarvitsen ainakin liivit ja pikkuhousut. Eipä myyjä siitä hätkähtänyt mitenkään, vaan alkoi esitellä eri malleja rintaliiveistä. Päädyin lopulta kaarituelliseen hieman topattuun malliin ja väriksi valikoitui vaalea persikan sävy. Avulias myyjä mittasi vielä rintakehäni ympäryksen ja sai mitaksi noin 90 cm, kuppikooksi päätin C:n. Telineestä hän ojensi minulle kahdet rintaliivit kokoa 90C ja 95C ja sanoi, että niitä voisin sovittaa aluksi. Sukkanauhaliivit ja pikkuhousut voisi valita myöhemmin lopuksi pelkän koon perusteella.

Lisäksi minulla oli tarvetta minihameelle, joten myyjä opasti minut toiselle osastolle. Ensimmäisenä huomasin vaaleankeltaiset minarit roikkumassa telineessä. Myös myyjä arveli, että ne voisivat olla kivan näköiset ja ojensi minulle S koon hameen. Hame ja rintaliivit mukanani astelin sovituskoppiin. Sovitin ne ylleni ja totesin, että 90C rintsikat olivat paremmat. Hame oli aika tiukka, mutta onneksi myyjä oli avulias ja kysyi verhon takaa tarvitsenko muita kokoja. Hän toikin minulle M koon hameen, joka oli sopiva. Sitten ei muuta kuin sukkanauhaliivit, pitsipöksyt ja stay up- sukat mukaan ja kassalle maksamaan. Aika kallis tikkihän se oli, mutta uskoin, että saan lauantaina rahalle vastinetta.

Perjantai-iltana töiden jälkeen vaimoni häipyikin reissulleen ja sanoi tulevansa alkuviikosta. Melkeinpä arvasin, mitä reissulla touhuttaisiin, sillä vaimollani Sarilla oli ollut ongelmia uskollisuutensa kanssa suhteemme aikana. En antanut sen stressata, vaan soitin heti Karille sopiakseni huomisen lauantain aikataulusta. Hän oli jo hotellilla, oli selittänyt vaimolleen jostain hankalasta asennusprojektista, jota piti hoitaa viikonloppunakin. Sovimme, että tapaisimme puolen päivän aikaan hotellilla ja kävisimme syömässä lounaan yhdessä. Se sopi minulle mainiosti, sillä minulla olisi aamulla edessä tunnin ajomatka. Olimme molemmat aika kiihottuneita ja päätimme harrastaa puhelinseksiä. Runkkailimme, kun kerroin vaateostoksistani ja siitä, miten aioin pukeutua. Kari kertoi toiveistaan, miten hän haluaisi minut huomenna ottaa ja millaista seksiä harrastaa. Halumme huomisesta olivat aika samanlaisia, joten sovimmekin pelisäännöt etukäteen. Kumpikin tiesi nyt, mitä oli odotettavissa. Runkkaus oli pakko lopettaa sillä muuten jompi kumpi olisi pian lauennut ja huominen hieman lässähtänyt.

Menin hyvissä ajoin nukkumaan, jotta olisin aamulla hyvissä ajoin liikkeellä. Pakkasin vielä tarvittavat vaatteet ja tarvikkeet matkalaukkuun odottamaan aamua. Sitten levolle.

Aamulla heräsin hyvissä ajoin, taisi hieman jännittää tuleva päivä. Aikaa tapaamiseen oli vielä neljä tuntia, josta tunti menisi matkaan. Ei muuta kuin kahvi tippumaan ja aamusuihkuun. Aika kului hitaasti, mutta lopulta oli aika lähteä. Matkalaukku autoon ja menoksi. Jännitys kasvoi matkan aikana ja perhoset vatsassa lisääntyivät. Olo oli kuin nuorena miehenä, kun meni tyttöä tapaamaan. Soitin Karille ja hän aikoi tulla hotellin eteen ulos vastaan. Olin perillä, auto parkkiin ja vielä lyhyt kävelymatka hotellille. Näin kaukaa Karin seisovan hotellin pihalla, huiskutimme toisillemne, viimeiset parikymmentä metriä juoksin, tartuin häneen, halasin ja suutelin kiihottuneena.

6

3056

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Viimein kiihkeät huulemme erkanivat toisistaan ja katsoimme toisiamme silmiin, kun tasaannutimme hengitystämme. "Hei , onpa kiva nähdä", sanoin hengästyneenä sydän pamppaillen. " Niin on! Mennäänkö huoneeseen aluksi? Kari kysyi ja silitteli peppuani. Menimme respan kautta hotellin käytäville, jossa kiihkeä halailu jatkui, mutta viimein pääsimme huoneeseen. Karin avatessa kohteliaasti oven kävelin peremmällä, huone oli siisti, tyypillinen 2-hengen hotellihuone parisänkyineen. Pöydällä huomasin pari tyhjää oluttölkkiä, täällä oli siis otettu hieman rohkaisua, mutta ei se minua haitannut. Kädet kietoutuivat takaa päin vyötärölleni ja tunsin lämpimät huulet niskassani. Kari kuiskasi:" Mulla ei ole nälkä, jätetäänkö lounas väliin ja käydään myöhemmin." Vastasin, että sopii mulle, vaikka hieman ajomatkan jälkeen hiukoikin. "Pääsethän sinä pikemmin naimaan minua, kun ei tuhlata aikaa ruokailuun", lisäsin vielä hieman harmistuneena. Kari naurahti. Olin kuitenkin haaveillut mukavasta juttelusta ruoan ääressä ennen sänkyyn menemistä. Päätin ottaa yhden oluen, jotta ajomatkan väsymyksen jälkeen hieman rentoutuisin ja sitten menisin suihkuun. Karikin korkkasi vielä yhden ja sanoi menevänsä pesulle.

      Suihkun jälkeen kietaisin pyyhkeen lanteilleni ja istuuduin hotellipöydän peilin eteen. Nyt alkaisi meikkaus, kaivelin meikkilaukun matkalaukusta. Tuleva seksikumppanini makoili sängyllä boksereissaan ja katseli telkkarista jotain urheilua. Levitin ensin kosteusvoidetta kasvoilleni ja annoin sen imeytyä hieman. Päälle ohut kerros meikkivoidetta, jonka sävy sopi omaan varsin tummaan ihoon. Levittelin sen huolellisesti joka paikkaan huulia myöten. Sitten oli puuterin vuoro, sen levitin puuterihuiskulla ohuena kerroksena kaulalta otsalle saakka. " Voisit olla näillä tyttöilyreissuilla mulle vaikka Elina", kuulin Karin sanovan. "Ihan sama mulle, jos se sinua kiihottaa, onko se joku sun entinen reissupano? Kysyin. " No, on se yksi nuoruuden hotellihoito, haittaako se sinua? Kari vastasi. Sanoin, että eipä oikeastaan, joten olen sitten Elina. Seuraavaksi laitoin huulipunaa ja rajasin huulet vielä kynällä. Puna oli aika tummaa, mutta se sävy sopi huulteni omaan väriin, sillä olin aika tummaverinen. Viimeistelin meikin poskipunalla, kulmakynällä ripsivärillä. Olin usein hämmästynyt, mikä vaikutus ripsivärillä oli. Se muutti katseen kokonaan ja kiinnitti huomion muutenkin silmiin. Silmiin tuli aivan uusi ilme, naismainen.

      Meikki alkoi olla valmis. Kari oli ollut varsin hiljaa koko puolituntisen ajan, mutta sanoi nyt:"Aivan upean näköinen meikki, voihan hitto"

      • Anonyymi

        "Kiitos, pitäähän sitä laittautua kunnolla näin juhlahetkeen, laitan vielä peruukin ja puen asun, jonka ostin", vastasin. Poimin laukustani tumman lyhyen tumman peruukin, joka oli sama kuin edellisellä kerralla parkkiksella. Asettelin sen päähäni, pöyhin sormilla hiukan ja suihkutin hiuskiinnettä. Katsoin peiliin ja olin varsin tyytyväinen. Peilistä katsoi kyllä selvästi mies, mutta meikki oli sopivan seksikäs, ei mikään yliampuva sirkuspellelook vaan sellainen aikuismainen sihteerilook. Matkalaukusta poimin vielä pöksyt, rintsikat, sukkahauhat ja stay up- sukat, jotka puin hiljalleen ylleni Karin katsellessa.
        - Voi hittolainen, mikä seksikäs lady, kuului takaani. Hymyilin peilin kautta Karille ja pyysin odottamaan vielä hetken ennen kuin pääsee kimppuuni. Puin minihameen ja valkoisen paitapuseron. Rintsikoihin sujautin silikoniset tekorinnat, jotka olin tilannut netistä pari viikkoa sitten, tietenkin vaimolta salaa. Napitin paidan ja hameeseen pujottelin vielä valkoisen nahkavyön. Asusta puuttui enää korkokengät. Kengiksi olin valinnut harkinnan jälkeen mustat kiiltävät korkkarit, joissa oli melkein 10 cm korot. Uskalsin ottaa sellaiset, kun tiesin, ettei minun tarvitsisi juuri kävellä muualla kuin hotellihuoneessa. Asuni oli valmis seksihetkeämme varten.

        Kari oli noussut sängystä ja tullut luokseni. Hän käänsi minut hellästi kasvokkain ja suuteli huuliani ihanilla huulillaan ja antoi käsiensä vaellella pepullani. Näin tähän tilanteeseen oli siis päädytty. Kaksi miestä oli hotellihuoneessa kiihkeässä suudelmassa ja toinen pukeutuneena kauniiksi naiseksi.
        -Tule, mennään sänkyyn, Elina, Kari huohotti korvaani. Hän ohjasi minut hellien sängylle ja asettui itse selälleen makaamaan, bokserit olivat ihanasti pullistuneena. Olin sängyllä polvillani, poikittain Kariin nähden ja kumarruin hänen kasvojaan kohti ja suutelin pitkään. Oikea käteni hiveli ja silitteli vatsalihaksia Karin huokaillessa kiihottuneena. Sormeni ujuttautuivat boksereiden kauluksen alle ja ottivat terskan hyväilyynsä.
        -Voitko avata paitasi ja riisua hameesi, haluaisin nähdä seksikkään alusasusi. Imisitkö sen jälkeen minua? Kari kysyi
        -Totta kai, teen mitä naisen kuuluukin, vastasin. Nousin sängystä, napitin paitani auki, avasin hameesta vyön ja vetoketjun ja annoin sen liukua lattialle.
        -Elina, tule tänne ja ime minulle orgasmi. Käytä kumia, jos haluat.
        -Ei tarvitse kortsua, saat laueta suuhuni.
        Menin sängylle polvilleni ja kumarruin kohti tuota mahtavaa kalua. Kari oli riisunut housunsa ja yli 15 cm elin oli paljaana. Laitoin huulet sen ympärille ja aloin ottaa suihin kuin edellisellä kerrallakin. Imin kevyesti ja kielellä hankasin terskaa ja peniksen alapintaa. Annoin kyrvän upota suuhuni niin syvälle kuin sain. Toimintani oli ilmeisen tehokasta Karin ääntelystä ja liikkeistä päätellen. Kädet haroivat hiuksiani ja kourivat peppuani pitsipöksyjen alta, huohotus täytti huoneen.
        - Ooh, ooh, lopeta, multa tulee muuten heti jos et hellitä, Kari huudahti.
        -Olipa se suihinottoa,enpä ole tuollaista ennen saanut. Haluaisin sinut vielä alleni , haluaisin nussia sinua vielä suuhun niinkuin sovittiin.

        Sellaisen lupauksen olin perjantaina puhelimessa antanut, joten ei auttanut muu kuin lunastaa lupaukseni. Menin selinmakuulle polvet koukkuun ja laitoin tyynyn niskan taakse, siten sain pään vähän parempaan asentoon. Kari tuli päälleni hajareisin polvet kyljissäni kiinni kainaloiden alla. Hän kumartui eteenpäin käsiensä varaan, jolloin kyrpä tuli suoraan suuni kohdalle. Oloni oli hieman pelokaskin, sillä tiesin, mitä oli tulossa. Makasin ison miehen alla aivan pinteessä, karkuun en olisi päässyt, vaikka olisin halunnutkin. Sillä hetkellä halusin olla täysin nainen ja tyydyttää tuon uroksen isoine mulkkuineen. Tuo uros oli huomaamattani alistanut minut omien fantasioidensa toteuttajaksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Kiitos, pitäähän sitä laittautua kunnolla näin juhlahetkeen, laitan vielä peruukin ja puen asun, jonka ostin", vastasin. Poimin laukustani tumman lyhyen tumman peruukin, joka oli sama kuin edellisellä kerralla parkkiksella. Asettelin sen päähäni, pöyhin sormilla hiukan ja suihkutin hiuskiinnettä. Katsoin peiliin ja olin varsin tyytyväinen. Peilistä katsoi kyllä selvästi mies, mutta meikki oli sopivan seksikäs, ei mikään yliampuva sirkuspellelook vaan sellainen aikuismainen sihteerilook. Matkalaukusta poimin vielä pöksyt, rintsikat, sukkahauhat ja stay up- sukat, jotka puin hiljalleen ylleni Karin katsellessa.
        - Voi hittolainen, mikä seksikäs lady, kuului takaani. Hymyilin peilin kautta Karille ja pyysin odottamaan vielä hetken ennen kuin pääsee kimppuuni. Puin minihameen ja valkoisen paitapuseron. Rintsikoihin sujautin silikoniset tekorinnat, jotka olin tilannut netistä pari viikkoa sitten, tietenkin vaimolta salaa. Napitin paidan ja hameeseen pujottelin vielä valkoisen nahkavyön. Asusta puuttui enää korkokengät. Kengiksi olin valinnut harkinnan jälkeen mustat kiiltävät korkkarit, joissa oli melkein 10 cm korot. Uskalsin ottaa sellaiset, kun tiesin, ettei minun tarvitsisi juuri kävellä muualla kuin hotellihuoneessa. Asuni oli valmis seksihetkeämme varten.

        Kari oli noussut sängystä ja tullut luokseni. Hän käänsi minut hellästi kasvokkain ja suuteli huuliani ihanilla huulillaan ja antoi käsiensä vaellella pepullani. Näin tähän tilanteeseen oli siis päädytty. Kaksi miestä oli hotellihuoneessa kiihkeässä suudelmassa ja toinen pukeutuneena kauniiksi naiseksi.
        -Tule, mennään sänkyyn, Elina, Kari huohotti korvaani. Hän ohjasi minut hellien sängylle ja asettui itse selälleen makaamaan, bokserit olivat ihanasti pullistuneena. Olin sängyllä polvillani, poikittain Kariin nähden ja kumarruin hänen kasvojaan kohti ja suutelin pitkään. Oikea käteni hiveli ja silitteli vatsalihaksia Karin huokaillessa kiihottuneena. Sormeni ujuttautuivat boksereiden kauluksen alle ja ottivat terskan hyväilyynsä.
        -Voitko avata paitasi ja riisua hameesi, haluaisin nähdä seksikkään alusasusi. Imisitkö sen jälkeen minua? Kari kysyi
        -Totta kai, teen mitä naisen kuuluukin, vastasin. Nousin sängystä, napitin paitani auki, avasin hameesta vyön ja vetoketjun ja annoin sen liukua lattialle.
        -Elina, tule tänne ja ime minulle orgasmi. Käytä kumia, jos haluat.
        -Ei tarvitse kortsua, saat laueta suuhuni.
        Menin sängylle polvilleni ja kumarruin kohti tuota mahtavaa kalua. Kari oli riisunut housunsa ja yli 15 cm elin oli paljaana. Laitoin huulet sen ympärille ja aloin ottaa suihin kuin edellisellä kerrallakin. Imin kevyesti ja kielellä hankasin terskaa ja peniksen alapintaa. Annoin kyrvän upota suuhuni niin syvälle kuin sain. Toimintani oli ilmeisen tehokasta Karin ääntelystä ja liikkeistä päätellen. Kädet haroivat hiuksiani ja kourivat peppuani pitsipöksyjen alta, huohotus täytti huoneen.
        - Ooh, ooh, lopeta, multa tulee muuten heti jos et hellitä, Kari huudahti.
        -Olipa se suihinottoa,enpä ole tuollaista ennen saanut. Haluaisin sinut vielä alleni , haluaisin nussia sinua vielä suuhun niinkuin sovittiin.

        Sellaisen lupauksen olin perjantaina puhelimessa antanut, joten ei auttanut muu kuin lunastaa lupaukseni. Menin selinmakuulle polvet koukkuun ja laitoin tyynyn niskan taakse, siten sain pään vähän parempaan asentoon. Kari tuli päälleni hajareisin polvet kyljissäni kiinni kainaloiden alla. Hän kumartui eteenpäin käsiensä varaan, jolloin kyrpä tuli suoraan suuni kohdalle. Oloni oli hieman pelokaskin, sillä tiesin, mitä oli tulossa. Makasin ison miehen alla aivan pinteessä, karkuun en olisi päässyt, vaikka olisin halunnutkin. Sillä hetkellä halusin olla täysin nainen ja tyydyttää tuon uroksen isoine mulkkuineen. Tuo uros oli huomaamattani alistanut minut omien fantasioidensa toteuttajaksi.

        Laitoin käteni Karin reisiä vasten, jotta voisin edes hiukan rajoittaa, kuinka pitkälle ja syvälle suuhuni työnnöt uppoaisivat. Tilanne kyllä hirvitti, mutta samalla kiihotti valtavasti. Jäykkä kyrpä heilahteli kasvojeni edessä vaativana ja voimakkaan miehen paino litisti minua sänkyä vasten.
        -Sano, kun olet valmis, Elina
        -Olen valmis, anna tulla vaan. Aloita varovasti, en ole ennen tällaista kokeillut. Muista, ettei suuni ole mikään naisen pillu, johon voit runnoa.
        -Selvä, en minäkään tällaista ole kokeillut.
        Otin terskan huulieni väliin ja Kari alkoi työnnellä suuhuni. Imin, minkä jaksoin ja kielellä hankasin peniksen alapuolta. Aika pian työnnöt kiihtyivät ja alkoivat mennä syvemmälle, lähes kurkkuuni asti. Karin hengitys kiihtyi ja työnnöt vain kovenivat ja minun oli pakko yrittää hillitä niitä käsilläni. En pystynyt enää kunnolla hengittämään ja aloin myös yökkiä, kun terska painoi kurkunpäähäni. Lopulta minun oli käännettävä pääni sivuun ja sanoa huohottaen Karille:" Lopeta, lopeta, en pysty, kun olet noin raju. Anteeksi, etten osaa tätä." Kari vastasi:" No, ei se mitään, olisin kyllä lauennut parin työnnön jälkeen. Yritetään nyt uudelleen." Kuulin, että Kari oli harmissaan ja niin harmitti minuakin. Aloitimme nainnin uudelleen ja pian työnnöt upposivat kurkkuuni juurta myöten. Tunsin häpykarvoituksen kasvoillani aina, kun kalu oli syvimmillään suussani. Olin päättänyt kestää loppuun saakka ja alistua tilanteeseen. Jouduin taas yökkimään, enkä saanut kunnolla henkeä, mutta olin tähän halunnut ja siten ansainnut tämän. -Ooh, ooh, kohta multa tulee, oi Elinaaaah.... aaah aaaaaah. Kyrpää survottiin yhä syvemmällä ja Karin paino upotti minut sängynpeitteisiin. Tunsin, kun ensimmäinen lasti turskahti kitalakeani vasten, sitten toinen kurkkuuni, kyrpä työsti suutani edelleen, kolmas lasti vielä syvemmälle. Viimein sperman tulo lakkasi, nieleskelin, minkä pystyin Karin kalu suussani.
        -Huh huijaa, olipa aivan uskomaton pano. Tuntui, että taju lähtee, kun orkku tuli. Pystyitkö sinä, Elina, nauttimaan? Luiskautin kalun suustani ja yritin nieleskellä loppuja spermoja ja samalla saada hengityksen tasattua.
        -Oli se tosi kivaa, kun näki, että sinä nautit. Vaikka tukalat paikat täällä alla olikin, hieman turhan rajua menoa. Mutta tärkeintä oli sinun nautinto, otetaan seuraavalla kerralla vähän rauhallisemmin. Sopiiko?
        - Joo,sopii. Sori, ei ollut tarkoitus ihan nussia suutasi puhki, mutta teki niin hyvää. Saat tulla vaimolleni opettamaan miten pukeudutaan ja otetaan suihin.
        - Ei taitaisi vaimosi tykätä, sanoin
        Karin kalun oli vielä kasvojeni edessä, joten otin sen suuhuni ja putsasin sen spermasta ja syljestä nuoleskelemalla. Pari tippaa oli tippunut poskilleni myös ja suupielestänikin valui jotain. En varmaan ehtinyt kaikkea niellä, kun purkaus oli niin raju. Nousin ylös, hain yhden oluen ja menin sängylle vielä loikoilemaan.
        -Mun pitää varmaan lähteä kotiin nyt. Vaimo tulee muuten epäluuloiseksi, se ei tainnut ihan uskoa selitystä viikonlopputöistä. Täytyy soittaa sille, Kari sanoi yllättäen.
        -Mutta mehän sovimme, että vietetään kunnon ilta ja yö hotellissa. Ostin nämä kalliit alusasutkin ihan tätä varten. Maksoivat varmaan parisataa, vastasin harmistuneena.
        - Ei tässä auta, pitää mennä pesulle ja sitten lähteä.
        - Hei, älä tee noin. Otetaan illalla tuo varvi uusiksi ja tiedä vaikka saisit peppuakin. Kari nousi sängyltä, otti pyyhkeen ja meni pesuhuoneeseen. Makasin sängyllä kiukkuisena ja maistelin olutta ja huuhdoin viimeisiä mällejä suustani. Tämä oli kyllä törkeä temppu. Samalla huomasin, että Kari oli pakannut jo kaikki tavaransa kassiin ennen minun tuloani. Tämä olikin suunniteltu juttu, eikä hänellä ollut ollut aikomustakaan yöpyä kanssani. Hänen tarvitsi vain laittaa vaatteet päälle, kopata kassi lattialta ja häipyä ovesta.

        Kari tuli pesuhuoneesta ja kuulin hänen sanovan puhelimeen että lähtee kohta ajelemaan, kunhan on käynyt syömässä.
        -Olen pahoillani, Elina. Olet ollut kiva mulle, mutta nyt on pakko. Lähde mukaan, käyn vielä syömässä, kun haihduttelen enimpiä alkoholihöyryjä. Huone on muuten maksettu huomiseen asti, siitä sun ei tarvitse välittää.
        - Ei kiitos, ei ole nälkä. Sainhan minä just sulta spermalastin, kyllä minä sillä päärjään. Yritin hymyillä mutta kiukku taisi kuulua lävitse.
        - Okei, palataan, laitellaan viestiä. Kari otti kassinsa lattialta, kääntyi ja asteli ovelle. Sitten ovi kalahti kiinni ja olin yksin huoneessa. Makasin edelleen sängyllä naisten vaatteissa ja tunsin itseni höynäytetyksi. Kari oli saanut mitä oli halunnutkin ja olin melko varma, etten tapaisi häntä enää koskaan.


    • Anonyymi
    • Hienosti menee

      • Anonyymi

        Kiitos!


    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe