Vanha kirjoitus Heinolta

Anonyymi

Danielin kirjan kahdestoista luku alkaa näin: ”Silloin astuu esiin Mikael, suuri enkeliruhtinas, joka seisoo kansasi suojana. Ja tulee ahdistuksen aika, jonka kaltaista ei ole ollut siitä alkaen, kun kansoja on ollut, aina tuohon aikaan saakka. Mutta sinun kansasi pelastuu, pelastuu jokainen, jonka nimi on kirjoitettu kirjaan.”

Kuka se on, eli mikä on tuo enkeliruhtinas, joka on raamatussa mainittu? Juudaksen epistolasta löydämme hänestä maininnan: ”Ei edes ylienkeli Mikael, kiistellessään Mooseksen ruumiista Paholaisen kanssa, rohjennut herjata eikä tuomita tätä, vaan sanoi: "Nuhdelkoon Herra sinua!"
Mooseksesta kerrotaan: ”Mooses nousi Moabin tasangolta Nebon vuorelle, Pisgan huipulle, joka on Jordanin itäpuolella vastapäätä Jerikoa.”

Nykytietämys arvelee Danielin olevan fiktiivinen, eli ei todellinen Danielin kirjan ennustukseen myös Jeesus viittasi, kertoessaan temppelin hävityksestä. Historia tietää myös, että Babylonin vankeusaika on totta ja tästä ajasta Danielin kirja kertoo.
Kun luemme tuota Juudaksen kirjan kohtaa, niin ihmettelemme varmaan, miksi paholainen olisi halunnut viedä Mooseksen ruumiin luvattuun maahan?
Mooseksella kuvataan Jumalan lakia (Mooseksen kautta tuli laki, Jeesuksen kautta armo ja totuus)

Aina kun väärä oppi halutaan viedä hallitsemaan, eli komentelemaan vapaita armolapsia, sinne halutaan viedä laki komentoa pitämään ja se on niin suuri synti, ettei enkeliruhtinas uskaltanut sanoa rangaistusta ääneen.
Tuossa Danielin kirjan ennustuksessa on yksi kummallinen kohta, josta apostolit mainitsevat myös sanoilla pakanain aika päättyy. Jeesus myös toteaa tämän: ”Monet surmataan miekan terällä, toiset viedään vangiksi kaikkien kansojen sekaan, ja vieraat kansat polkevat Jerusalemia, kunnes niille annettu aika täyttyy.”

Ihmiset ovat eksyneet tätä ennustusta miettiessään, että pyhällä kansalla tarkoitettaisiin yksinomaan juutalaisia, siis heitä, jotka lihan puolesta ovat juutalaista sukua. Tuo ennustus kuuluu näin:
”Ja minä näin pellavavaatteisen miehen seisovan virran vesien yllä ja kohottavan oikean ja vasemman kätensä kohti taivasta, ja minä kuulin hänen vannovan Ikuisesti Elävän kautta: "Totisesti, on kuluva aika, kaksi aikaa ja puoli aikaa! Kun pyhän kansan hajaannus on lopussa, tulee kaiken tämän loppu." (Dan.12:7)

Eli Daniel ja Jeesus kertovat ahdingonajan loppumisesta. Mutta taitaa olla niin, ettei taida olla tällä maailmalla enää aikaa parantaa tapojaan, eli tehdä parannusta tekemisistään. Ensimmäinen maailmamme hukkui syntien tähden. Raamattuun on kirjoitettu, että pakanain aika loppuu – miksi? Siksi, etteivät ihmiset halua kuulla ja uskoa totuutta vaan haluavat etsiä itselleen sopivamman uskon ja opin, jota voivat itse johtaa.
Olen nyt kirjoitellut monta kommenttia ja ajattelen, että vaikenen ainakin vähäksi aikaa, joten toivotan teille Jumalan siunaamaa kaunista armontäyteistä kesää. Heino

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Niin koko raamattu on fiktiivinen teos ja tarkoitettu oppaaksi. Jumalan ominaisuudet ovat fiktiivisiä myös. Koukkuja joilla kalastetaan. Mikael on muuten sama kuin Kamiel tavukielellä. Kamielin yhteyteen liitetään VT ssä luku 666. Eli Mikael on sama kuin antikristus. Jumala nostaa antikristuksen aina kun haureus ja laittomuus saa vallan. Estämään vapaan menon ja saattamaan kansat juutalaisten orjiksi.

      • Anonyymi

        Eräs islamin teos kertoo että antikristus nousee Afganistanista. Siellä vaikuttaa lakihenkinen Taleban jonka keskuudessa on paljon juutalaisten näköisiä henkilöitä. Suuri ahdistus on laittomuuden loppu ja paluu takaisin orjuuteen.
        Se tulee antikristuksen joka on Mikael kautta .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eräs islamin teos kertoo että antikristus nousee Afganistanista. Siellä vaikuttaa lakihenkinen Taleban jonka keskuudessa on paljon juutalaisten näköisiä henkilöitä. Suuri ahdistus on laittomuuden loppu ja paluu takaisin orjuuteen.
        Se tulee antikristuksen joka on Mikael kautta .

        Raamattu ei sano Jumalaa, eikä Danielia fiktiivisiksi. Tämä käsitys on tullut tutkijoitten kautta, koska he eivät voi todistaa Jumalan, eikä Danielin olemassaoloa. Jumalan luomistyö myös laitetaan kyseenalaiseksi , sillä niin monimutkainen on evoluutio ja maailmankaikkeus, ettei ihmisjärjellä sitä voi ratkaista. Sinä otat avuksesi islaminuskonkäsityksen ja yrität tulkita Raamatun kirjoituksia pakanauskonnon avulla.

        En minä sinua moiti, sillä jo tuhansien vuosien kuluessa on tätä pedon lukua ihmiset halunneet ymmärtää, eli tietää mitä luku tarkoittaa, mutta eivät ole onnistuneet. Näin myös Daniel olisi halunnut ymmärtää kaikki näyt, mitä hänelle näytettiin, sillä näin meille vastattaan:
        ”Tässä vaaditaan viisautta. Se, jolla on ymmärrystä, laskekoon pedon nimen lukuarvon: se on erään ihmisen luku, ja se luku on kuusisataakuusikymmentäkuusi.” (Ilmk.13:18)
        Kuka se on niin viisas, että voisi ymmärtää tätä? Danielille sanottiin:
        ”Hän sanoi: "Mene, Daniel. Totisesti, nämä asiat ovat salatut ja sinetöidyt lopun hetkeen saakka.
        Monet seulotaan, sulatetaan ja puhdistetaan, mutta jumalattomat elävät jumalattomina, eikä kukaan jumalattomista ole tätä ymmärtävä. Mutta viisaat ymmärtävät.” (Daniel.12:9,10)

        En ryhdy selittämään miten tuo pedon luku lasketaan, sanon vain, ettei Ojalan laskuopista siihen apua löydy eli opitusta laskutavasta. Paavali antaa tietää, miten tämäkin luku arvo voisi selvitä. Mutta sillä varauksella, että meille käy kuten kävi Danielin, eli ei anneta ymmärtää, hänellehän sanottiin: ”Totisesti, nämä asiat ovat salatut ja sinetöidyt lopun hetkeen saakka.”


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1555
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      15
      1384
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1331
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      31
      1285
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      33
      1248
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1166
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1106
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1106
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1094
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1072
    Aihe