Vanhempi mies, missä iskit nuoremman naisen?

Anonyymi

Moikka!

Olen hieman yli parikymppinen nainen ja olen alkanut fantasioida seksistä itseäni reilusti vanhemman miehen kanssa. Ongelma on vain, etten ole niin rohkea ja kokenut, että "osaisin" sellaisen iskeä.

Nyt kysyisin teiltä arvon vanhemmat herrat, mistä olette itsellenne nuoremman naisen itsellenne löytäneet, siis vaikka vain yhdeksi illaksi? Onko netti ja baari ainoat vaihtoehdot?

En ole itse nettitreffejä hirveästi harrastanut enkä varsinkaan pelkässä seksimielessä. Olen suomi24-chatissa viritellyt pari kertaa juttua vanhemman miehen kanssa, mutta lopulta sisu on mennyt kaulaan enkä ole uskaltanut mennä siellä pidemmälle. Lähinnä ehkä pelkään tilannetta, jossa mies ei tosielämässä saakaan omia haluja hyrräämään ja joudun tilanteeseen, missä kokisin seksin velvollisuudeksi enkä ehkä uskaltaisi siitä enää kieltäytyä, vaikkei mieli tekisikään.

Baari olisi toinen vaihtoehto, mutta niissä on kaksikin ongelmaa. En suoranaisesti ole ujo, mutta en oikein tiedä miten pitäisi tehdä aloite siellä. Oman ikäisten kanssa se ei ole ongelma, mutta vanhempien miesten kanssa on. Minua taas iskemään tulleet vanhemmat miehet ovat poikkeuksetta olleet niin kännissä, että hommasta ei kyllä olisi tullut yhtään mitään. Toki baareissa on sekin ongelma, että näinä aikoina niissä käyminen on vähän pannassa ja toki sekin, että pitäisi mennä yksin, ettei tarvitsisi miettiä että mitä kaveritkin nyt ajattelee.

Kiva jos joku jaksoi lukea tänne asti jaksaa vastatakin!

74

3347

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Iske minut mä oon 21

    • Moi ! Missä sä asut ? Olen jo pitkään etsinyt itseäni reilusti nuorempaa naista. Oon 57 v. Haluaisin mielummin vakkarin koska seksikin parempaa kun tuntee toisen.
      Kiinnostaako ?
      [email protected]
      Kik Sergei53

      • Ei vanhemmat miehet tarvi mitään ehkäisyä. Kuohittu on monet, ja ampuvat eioota. Ei tule paksuksi, eikä voisi muutenkaan, kun ainakin minun jäljiltä ne mällit olisi ihan muualla kuin siellä pimpsassa. Jälkiehkäisypilleriä kannattaa käyttää suurella harkinnalla. Aika iso hormonipommi. Ei tee hyvää.


      • Otahan yhteyttä jos vielä vanhempi mies kiinostaa KIK ripa987654 S, posti askauppuri@gmail,com


    • Anonyymi

      Olisi ehkä pitänyt tutustua paremmin tähän keskustelupalstaan ennen kirjoittamista 😀

      Innostuin jo kun näin vastausmäärän, mutta eihän näistä yksikään liity mun kysymykseen.

      • No ei oikein ole kun nää chatti jutut, jos et baareissa osaa/halua miestä iskeä. Luot itsellesi ”vale” s-postin niin pystyt pitämään itsesi tuntemattomana ja pystyt silti vaihtamaan ajatuksia ja kuulumisia. [email protected] sinne saa viestiä pistää.
        Niin ja sitten on esim. Kuntosalit ja uimahallit missä voi pikku flirtillä päästä pitkälle


      • Anonyymi

        Minut nuorempi nainen löysi kesämökki ni laiturilta.
        Olin mökillä paossa pahaa maailmaa.
        Saunasta tulin vilvoittelemaan,kävin järvessä uimassa ja nousin istumaan laiturille.
        Pyyhe oli pikkuisen kauempana,ei täällä ennenkään ollut tarvinnut uimahousut.
        Nakuna ennenkin käyty saunasta uimassa.
        Havahduin siihen että en ole yksin.
        Nuori nainen katseli minua sanaakaan sanomatta.
        Ensin tuli paniikki,ja katselin pyyhettä,no eihän siinä ollut lähellä.
        Peitelin kriittisiä paikkoja ,en vaan voinut mitään kun kulli kovettui.
        En osannut muuta sanoa kun että kelpaako sauna ja nousin ylös ja lähdin kävelemään saunalle.
        Tyttö seuras minua ,ja tuli ujona istumaan viereen lauteille.
        Että kesämökin laiturilta minä löysin.


    • Anonyymi

      Eka nuoren voisko sanoa iskin Sääksin uimarannalla.
      Olin loikoilemassa hietikolla kun viereeni tuli nuori vaalea tyttö. Rupateltiin kaikkea maan ja taivaan väliltä. Tyttö kyseli onko minulla kuumempi kun noin karvainen kroppa. Keskustelu eteni intiimiksi jonkun ajan päästä. Heitinkin kysymyksen hänelle oletko harrastanut seksiä ikäiseni kanssa. Tyttö kirkkain silmin vatas en vielä, vaikkakin tullut useesti mieleen.
      Kysyinkin haluisiko kokeilla kanssani hän siihen miksipä ei. Kysyin onko ehkäisyä kun itsellä ei mukana kumeja. Kertoi joku aika sitten laitttaneen hormooni kierukan. Ehdotin lähtöä autolleni ja etsisimme rauhallisemman paikan. Ajoimme jonkun matkaa syrjempään, otin viltin ja kävelimme pienelle kalliolle. Riisuimme vaatteemme ja kävimme makuulle viltin päälle. Kiimani nousi huippuunsa vieressäni hoikka nuori vartalo ja pienet terhakat rinnat. Yllätyin suudellessa miten kiimasss tyttö oli, hänen kätensä löysi jäykän kaluni saman tien. Aloin nuolee hänen tosi kaunista ja tiukkaa pillua. Tyttön silmät muljahtelivat nautinnosta, nostin hänen jalkansa hartioilleni. Olin valmis kyrpäni odotti pääsyä nuoren pillun sisään. Terkani itsellä isohko hivelin pillun huulia varovasti, tyttö henkitti raskaasti joten aloin työntyä hitaasti sisään. Voihkaisu oli kova kun kullini painui pohjaan saakka. Työntelin aluksi hitaasti mutta tyttö alkoi itse työntää vastaan joten aloin panee kunnolla. Tyttö saikin hetkessä rajun orgasmin, tunsin miten paine kasvoi itsellä. Luotin et ehkäsy kunnossa joten päästin lastin nuoreen pilluun. Tyttö nuoli vielä kaluni puhtaaksi, lähdimme takaisin rannalle jossa tytön kaverit odottivat häntä.
      Upee kokemus joka ei unohdu.

      • Anonyymi

        Uskomaton tarina, onneks ei tarvi tietää todenmukaisuudesta.
        Tuliko tyttö ihan viereen loikoilemaan heti rannalla? Kumpi aloitti keskustelun?


      • Anonyymi

        kiva tarina, mutta tiesiksä että jokatoinen nainen kantaa HIV:iä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        kiva tarina, mutta tiesiksä että jokatoinen nainen kantaa HIV:iä?

        Mihin?
        Varastoon vintille?
        ...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Uskomaton tarina, onneks ei tarvi tietää todenmukaisuudesta.
        Tuliko tyttö ihan viereen loikoilemaan heti rannalla? Kumpi aloitti keskustelun?

        Kerroin omin sanoin en mikään kirjailija.
        Tuli viereeni rannalla satoja auringon otossa.
        Itse aloitin juttelen yleensäkin vieraiden kanssa mielellään. Mikä teki vaikutuksen että aloin miettiä jospa yritän päästä päästä maistaa nuorta pillua kun tyttö huokaillen kyseli karvoituksestani.
        Kyllä tyttö antoi singaalin aidosti, autossa ajaessa paikkaa hivelin häneen reiden sisä osaa jolloin hengitys kiihtyi. Vasta siinä vaiheessa olin varma et tulen nussii hänet saman tien. Niinkuin kerroin pääsinkin aloittaa kunnon rynkytyksen kun tyttö avautui heti.


    • Anonyymi

      En ymmärrä mikä niissä limasissa setä miehissä oikeen kiihottaa? Kaiken maailman taudit vaan saa niiltä ja sittenku ne innostuu liikaa niin eivät jätä millään rauhaan

      • Anonyymi

        Ei kukaan limaisia haluukaan.


    • Anonyymi

      Kyllä minä olen tutustunut tuolla treffi24 puolella ja sitten tavattu jossain sekä menty mun luo jossa hyväilyyn ja alettu riisuu toisiamme vähinerin , sitten voi jatkaa jos molemmat haluu niin mennään loppuun asti sekä vietetty yöyhdessä useamminkin pannwn yön aikana. 50v mies p-savo

      • Anonyymi

        Nuoret haluu vaan kokeneen vanhemman kanssa yhtyä. Tietysti luottavat vanhempaan että jutut pysyy salassa. Itse päässyt muutaman nuoren tyydyttää, täytyy aluksi omat himot hallita, vaikkakin tekis saman tien alkaa rynkyttää täysillä. Alussa luulin et nuori pillu ei kestä kunnon panoa mut olin väärssä miten hyvin nuori osaa antaa pillua kyrvälle.


    • Ihan mielenkiintoista ja kiihottavaakin kuulla, että nuoria naisia kiinnostaa kokeneemmat miehet. Meillä ns. Vanhemmilla ukoilla on ihan eri piirit missä kuljetaan, siinä missä parikymppiset on oman ikäistensä porukoissa vaikka yökerhossa, on vanhemmat vaikka mökeillänsä tai vaikka sen jurottvan eukon kanssa katsomassa urheiluruutua.

      Jos ajatellaan tilannetta, jossa viis kuuskymppinen mies ja parikymppinen nainen jaagailee toisiaan, saisi se runsaasti ns "pahaa silmää" lähipiiriltä... toisinsanoen tavallaan salassahan se on tehtävä.

      Totta, todellakin, olisi uskomattoman ihana päästä panemaan vielä kerran nuoren ihanan naisen kanssa. Opettaa kaikki mahdolliset niksit ja rivoudet, mitä vaan toinen on valmis vastaanottamaan. Kilttiä, tuhmaa, ja vielä pervoakin...

      Olen itse oikeassa elämässä suhteellisen suuulas ja jututan ihmisiä mielelläni. Joskus osuu myös tosi ihania nuoria naisia, joiden kanssa synkkaa, jutut saattaa mennä jo ihan sen naisen ohjaamana hieman navan alle ja itse tietenkin houkkana perässä. Kumminkin yritän pitää asian kurissa, enkä vie liian pitkälle. Nimenomaa siitä tulee sen niljakkaan sedän maine, jota ikinä en haluaisi.

      Vaikea dilemma tuollainen. Varmaan noilta deittipalstoilta varovasti voisi lähde kokeilemaan, mutta mitä olen parilta tutulta naiselta kuullut, on sekunnissa tarjontaa valtavasti, ja suuri osa täysin laadutonta.

      Jään hykertelemään tässä millaista olisi nuolla vielä sellaista ihanaa söpöä nuorta pimpsaaa... käyttää kieltä pepun puolella... ja ottaa sitten oikein kunnolla. Pelkkä hykertely saa riittää.

    • Tuossa oli toinen säie, missä vanhemmat naiset paneskelevat parikymppisten inttijätkien kanssa. Käyttävät niitä aina sopivan ajan ja opettavat temppujansa. Itsekin nuorempana joskus näihin kyyteihin pääsi. Sai panna elämänsä innosta niin paljon kuin haluaa, ilman mitään turhia estoja. Onhan sitä nuoressa kollissa energiaa, kun sen vaan ohjaa oikein.

      Kaikki on nuorempana vielä uutta uutta outoa, mutta iän karttuessa kaikkia tulee sitten enempi vähempi kokeiltua. Miksei siis tätä oppia voisi ja saisi hyvällä omallatunnolla laittaa eteenpäin.

      Nuoresta naisesta kasvaisi vanhemman taitavan miehen koulutuksessa ihan varmasti todellinen aviovaimojen aatelia edustava pakkaus joka vie miehen kuin miehen mennessään saman tien kun pääsee petipuuhiin.

      Nyt sitten tietenkin varoituksen sana. Kaikki vanhat ukot ei ole taitavia ja kohteliaita herrasmiehiä, vaan mukaan löytyy sitten laidasta laitaan. Pelisäännöt pitää olla selvillä.

      Mietin vaan, kun olen itse mielelläni aika hallitseva, ja kun on tottunut panemaan minne haluaa ja miten haluaa ja täysillä jos tuntuu siltä. Että siinä kun maksaisit sängyssä tyynypino lantion alla ja pitäisin käsistä kiinni, paikaisin hartioista sänkyyn, ja työntäisin munaa perseeseen, olisi ainakin vähintäänkin joku turvasana tarpeeseen.😆

      • Anonyymi

        Samaa mietin eka kerralla kun tyttö hento rakenteinen. Myös haluun panna rajusti kun paikat naiselta auki. Jouduin seuraa samalla tyttöä kun halusin ottaa rajusti, jotenkin hento nainen kiihottaa ja haluu samalla että tyttö muistaa lopun ikäänsä kanssani panon.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Samaa mietin eka kerralla kun tyttö hento rakenteinen. Myös haluun panna rajusti kun paikat naiselta auki. Jouduin seuraa samalla tyttöä kun halusin ottaa rajusti, jotenkin hento nainen kiihottaa ja haluu samalla että tyttö muistaa lopun ikäänsä kanssani panon.

        No onneksi ainakin omalla kohdallani tuollainen "ongelma" on lähinnä teoreettinen, tai ilmeisesti se on mahdollista, jos todellakin esimerkiksi täällä on jopa tuollaisesta aiheesta kysyntää. Jos oikein tarkasti muistaa, niin kyllä paikat nuorena kestää, mutta päässä on vielä rajoitteita. "Voiko näin tehdä" "saako näin tehdä" "pitäisikö kysyä lupa" myöhemmin nämä rajoitteet alkaa karsiutumaan pois.

        Palatakseni aiheeseen, eli mistä meitä ukkoja löytää. Tällä hetkellä vastaus on lähinnä netistä. Todellakin kaikki paikat on kiinni ja mahdollisuudet vähissä.

        Jos ajattelee omalla kohdallani mistä minut voisi "pokata" fyysisesti, niin sanoisin että ei yhtään mistään sellaisesta relevantista paikasta, missä minulla ja parikymppisellä tytöllä olisi mahdollisyys törmätä. Pl. Tyyliin Prisman kassalla.

        Sensijaan täällä onnistuu kyllä. Talo on hiljainen ja itseasiassa aika samperin tylsää. Somekaan ei kiinnosta, niin kirjoitellaan tänne. On ainakin vähän jännempää. Arki alkaa justiin ja koneisto nielaisee vapaan ajan.


    • Moi! Olen siisti ja nuorekas 50v. Suomalainen mies pääkaupunkiseudulla. Ota yhteyttä [email protected] ja järkätään tapaaminen joka varmasti onnistuu. Ja selvin päin.

      • Anonyymi

        Olistko valmis tapaa mut🤗 viikolla opiskelen mut viikon loppuna voin jäädä yöksikin jos haluut. Liikun autolla enkä käytä alkoholia. Reenaan kilpa uintia joten uskoisin että tykkäät mitoistani. Tietty en peräänny halun neitsyydestä eroon ja oppia naisena olee miehen kanssa silleen. Kävin muuten apteekista ne pillerit, otetaan yhdynnän jälkeen kun mies laukee sisään. Kyseli olenko juuri ollut yhdynnässä, kerroin jos kumi pettää otan varalle. Haluisin että olisisit kamssani paljaalla aidosti, haluan tuntea kun laukeet sisääni. T. Uimari 18v


      • Anonyymi kirjoitti:

        Olistko valmis tapaa mut🤗 viikolla opiskelen mut viikon loppuna voin jäädä yöksikin jos haluut. Liikun autolla enkä käytä alkoholia. Reenaan kilpa uintia joten uskoisin että tykkäät mitoistani. Tietty en peräänny halun neitsyydestä eroon ja oppia naisena olee miehen kanssa silleen. Kävin muuten apteekista ne pillerit, otetaan yhdynnän jälkeen kun mies laukee sisään. Kyseli olenko juuri ollut yhdynnässä, kerroin jos kumi pettää otan varalle. Haluisin että olisisit kamssani paljaalla aidosti, haluan tuntea kun laukeet sisääni. T. Uimari 18v

        Moi. Laita viestiä privana [email protected] ja järjestellään siellä. Ja kiinnostaa tottakai. Aiempaan kysymykseen vastaus on netin kautta olen tutustunut aiemmin.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Olistko valmis tapaa mut🤗 viikolla opiskelen mut viikon loppuna voin jäädä yöksikin jos haluut. Liikun autolla enkä käytä alkoholia. Reenaan kilpa uintia joten uskoisin että tykkäät mitoistani. Tietty en peräänny halun neitsyydestä eroon ja oppia naisena olee miehen kanssa silleen. Kävin muuten apteekista ne pillerit, otetaan yhdynnän jälkeen kun mies laukee sisään. Kyseli olenko juuri ollut yhdynnässä, kerroin jos kumi pettää otan varalle. Haluisin että olisisit kamssani paljaalla aidosti, haluan tuntea kun laukeet sisääni. T. Uimari 18v

        Kappas, näin helppoa se on. On se kätevä laitos tämä internet.

        Ja jos tää pallo lentää maaliin, että parilla viestillä 50:nen ukko menee panemaan 18v neitsyttä, ihan sormia napsauttamalla, olen ällikällä lyöty. Tai samaan aikaan tietenkin kade, mutta eihän sitä voi ääneen sanoa.

        Ai niin, niitä setämiesten iskupaikkoja. Tuli yhtäkkiä pari hyvää mieleen.

        Biltema ja motonet 😅

        Jos oikein peliliikkeen vedät, niin hankkijalla voi katsella "muka" hevostarvilkeita. Samalla kun kiikaroi miestarjontaa. Huomiohaalareiden ei pidä antaa hämätä. Maajussilla voi olla koordinaatit kohdillaan .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olistko valmis tapaa mut🤗 viikolla opiskelen mut viikon loppuna voin jäädä yöksikin jos haluut. Liikun autolla enkä käytä alkoholia. Reenaan kilpa uintia joten uskoisin että tykkäät mitoistani. Tietty en peräänny halun neitsyydestä eroon ja oppia naisena olee miehen kanssa silleen. Kävin muuten apteekista ne pillerit, otetaan yhdynnän jälkeen kun mies laukee sisään. Kyseli olenko juuri ollut yhdynnässä, kerroin jos kumi pettää otan varalle. Haluisin että olisisit kamssani paljaalla aidosti, haluan tuntea kun laukeet sisääni. T. Uimari 18v

        T. Ukko64.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olistko valmis tapaa mut🤗 viikolla opiskelen mut viikon loppuna voin jäädä yöksikin jos haluut. Liikun autolla enkä käytä alkoholia. Reenaan kilpa uintia joten uskoisin että tykkäät mitoistani. Tietty en peräänny halun neitsyydestä eroon ja oppia naisena olee miehen kanssa silleen. Kävin muuten apteekista ne pillerit, otetaan yhdynnän jälkeen kun mies laukee sisään. Kyseli olenko juuri ollut yhdynnässä, kerroin jos kumi pettää otan varalle. Haluisin että olisisit kamssani paljaalla aidosti, haluan tuntea kun laukeet sisääni. T. Uimari 18v

        Kuulostaa hyvältä. Viikonloppu kanssasi olisi todella mahtavaa.
        Leikkittäisiin ja hetki levättäisiin ja otettaisiin uudestaan.


      • Anonyymi
        Hornyman2412 kirjoitti:

        Moi. Laita viestiä privana [email protected] ja järjestellään siellä. Ja kiinnostaa tottakai. Aiempaan kysymykseen vastaus on netin kautta olen tutustunut aiemmin.

        Joko uimariressukka sulle vastasikin?


    • Anonyymi

      Netti on varmaan hyvä paikka sopia treffit. Silloin alkoholi ei ole ongelma. Voi myös sopia, että katsotaan, onko kemiaa. Silloin voi ihan hyvin perääntyä tavatessa, jos toinen ei miellytä. Vanhemmilla miehillä seisoo kyllä, jopa pidempään.

    • Moikka sulla on tosi asiallinen kirjoitus ,rohkeuttahan se tietysti vaatii mut jos sä haluat vanhemmanmiehen tavata niin flirtillä varmaan onnistuu.Minuun ainki iskee jos huomaan naisen katsovan viettelevästi ja vaikka iskee silmää.Itse olen nuorekas hoikka vanhempi mies,täältä olen tavannut pari huomattavasti nuorempaa naista ja meillä on synkännyt jutut hyvin yhteen onpa jopa harrastettu seksiä.Jos sulla heräsi mielenkiinto mu kirjoittelusta niin vastaileppa vaikka niin vaihdetaan jotenkin yhteystiedot

    • Laivalla tapaa erilaisia ihmisiä. Monesti päätyy juttelemaan myös nuorempien tyttöjen kanssa.

      • Laivat taitaa olla aika kuolleita tällä hetkellä, koska korona.


      • kameli kirjoitti:

        Laivat taitaa olla aika kuolleita tällä hetkellä, koska korona.

        Näin on mutta kesä tulee.
        Nyt voi netissä jutella ja sopia tulevista.


    • Moi,Täältä löysin erään nuoren naisen(24) yhen illan jutun, sit sellanet sivustot kun seksitreffit ja alaston suomi,ovat molemmat ilmaisia mut tietysti vaatii kirjautumisen, olenhan minäkin vanhempi mies joten............?

    • Anonyymi

      Minä olen yli 50v mies ja on ollut useamman nuoren naisen kanssa niin silloin pitää edetä ihan rauhassa että nuori nainen ehtii kunnolla lämmetä eka kertaa varten . Jos ei ole oikeassa tilassa nainen niin menee survomisesksi.

      • Anonyymi

        Kyllä tääkin tyttö rannalla kiihottu jutellessa joten uskallin lähtee ehdottaa yhdyntää.
        Tietenkin kokeneena seurasin missä vaiiheessa alan panee kunnolla. Itselle varma merkki tietenkin kun tytön jalat hartioillani ja pillu kostui avautui kunnolla.
        Siinä vaiheessa kun tyttö itse alkoi työntää vastaan nostamalla lantiota, itsellä kiima yltyi huippuunsa.
        Silloin aloitin kunnolla rynkyttää kyllähän se uskomatonta katsottavaa on pieni hento tyttö ja tiukka lantio aikuisen mihen alla. Ihmettelin miten hyvin otti kyrvän vastaan ilman kipua,itsellä kuiteski 19cm ja paksu kyrpä. Yksi syy tytön kiimaan kun näki kaluni paisuvan täyteen mittaani kun huokaisi heti tosi iso.


    • Anonyymi

      alastonsuomi piste com on pelannut hyvin, kikkiä tulemaan tommiespoo jos jonkun mieltymyksissä määrätietoinen, fiksu, osaava ja jaksava, aikuinen (49) mies.

    • Anonyymi

      Kiitos kaikille ihanista vastauksista 🤗

      Tosiaan netti ei nyt helppoudestaan huolimatta ole mulla vaihtoehto, vaan ihan tapaaminen irl. Erityisesti alussa mainitsemistani syistä, mutta olisihan se toisaalta kiihottavaa, jos koko homma saisi alkunsa sieltä uimarannalta, Prisman kassalta tai vaikka sitten Motonetista tai Biltemasta (piti googlata toi hankkija, sekin kävisi 😄😳). Ehkä pitääkin joku päivä mennä Motonettiin vain fantasioimaan 😂

      Tottakai nyt on vähän haasteita tavata ihmisiä muualta kuin netistä, mutta ei mulla ole kiire. Eiköhän kesään mennessä koronatkin vähän hellitä. En ollut jotenkin tajunnut, että voihan vanhemmallekin miehelle heittää flirttiä ja rohkaista sillä tavalla. Huonohan siinä on, että sulkee pois kaikki ujommat tapaukset (ujous ei välttämättä ole yhtään huonompi juttu). Varsinkin kun itellä miesmaku ei kohdistu ihan niihin klassisen komeisiin ja urheilullisiin, vaan vähän... miten sen sanoisi, keskimääräisempiin?

      Ja toisin kuin osa täällä ajatteli, niin en etsi itelleni opettajaa enkä todellakaan pelkää rajumpaa meininkiä. Juuri tuo kiihottaa, että ehkä vanhemmalla ei olisi samoja rajotteita kuin nuoremmalla, vaan uskaltaisi olla irstaampi. Tottakai tiedän, ettei se ikä takaa mitään ja vastaan voi tulla pettymyksiäkin, mutta niitä nyt tulee aina. Toinen mikä kiihottaa on jotenkin se kontrasti mikä siinä miehessä on itseensä, itse olen kuitenkin urheilullinen/hoikka ja nuori, niin se mies olisi vähän kuin vastakohta.

      Nyt pitää vielä kysyä, että minkä ikäisillä miehillä homma vielä ns. toimii? Viisikymppisillä nyt ilmeisesti ainakin, mutta entä siitä ylöspäin?

      • Anonyymi

        Olen 60v ja vielä toimii kun otan erektio pillerin 🙂


      • Kivaa nähdä palstalla välillä selvästi artikuloiva ja kirjoittava nainen, erotuksena moneen moneen Savottamies ja kimpparunkkuporukkaan.

        Jos jouduit Googlaamaan Hankkijan, olet missannut todella ison joukon potentiaalisia, mahdollisesti osan jopa vakavaraisia ja nimenomaan sellaisia rotevia perusukkoja mm. meikäläisen, jos nyt kuviteltaisiin, että olisin segmentissä. Heh, vielä tuli hassu paikka mieleen. Aamukahvit kaupungin reuna-alueen "Shellillä, Nesteellä tai Teboililla" perus ukot ei latki lattea starbucksissa, vaan kaartavat tebikalle hiasella, ja ottavat kupinpersauksen petroolia.

        No aikuisten oikeasti, kyllä olisi haastava alkaa tuosta ukkoa vonkaamaan.

        Kesällä eräällä työkeikalla tapasin uskomattoman ihanan nuoren naisen. Siinä työn tuoksinassa tuli heiteltyä kaikenlaista. Jonkinlaista flirttiä siinä oli ilmassa ja Jutut oli jo aika paksuja jossain vaiheessa ja ellen olisi ollut pakotettu lähtemään kysesestä paikasta seuraavalle, ja signalointi olisi ollut vastapuolelta - no olisi vaadittu suora signaali- pidän hyvin tiukan rajan tuossa ja olen aina pitänyt. Olin työssä, jossa sinne kuormaan ei saanut mennä kajoamaan tai ei kannattanut, niin se turrutti kyllä.

        Eli siis jopa sieltä työpaikalta saattaa kiva ukko löytyä. Olkoot se sitten lamppua vaihtamaan tullut sähkömies tai printterinkorjaaja. (en ole kumpikaan) Asiakkaisiin ei kannata mennä kajoamaan, mutta onhan näitä potentiaalisia vaihtoehtoja.

        Juu ja tuo irstaus on muuten sellainen juttu kans, missä voi haksahtaa. Yhdelle on yksi irstasta ja toiselle taas ei. Myös se, että löytää molemmille oikean levelin, on tärkeää. Yhdelle joku juttu voi olla uber irstasta, toiselle se on enemmän vaan normijuttu. Siksi on hyvä käydä nitä asioita ja fantasioita vaikka ihan meilillä läpi etukäteen, että molemmilla on samat visiot asiasta ja mitä on ok tehdä ja mitä ei. Jollekin esimerkiksi peppuseksi ei käy, kun toiselle se on arkipäivää. Toinen ei tykkää ottaa suihin, ja toinen tykkää. Jollekin saa laueta suuhun toiselle ei. Pimpasta saa työntää munan suuhun ja toiselle ei tai pepusta pimppaan tai suuhun... Joku tykkää, että otetaan hieman hiuksista kiinni ja karusti muna suuuhun ja toinen haluaa rauhallisempaa etenmistä. Jotku tykkää pisuleikeistä ja toisilla nousee niskavillat pystyyn. No mä oon helppo. Mulle käy kaikki, ja jos vastapäälle käy, niin muna työnnetään kaikkiin paikkoihin ja aivan missä järjestyksessä sattuu, kunhan se on sovittu, että se käy ylipäänsä. Mitään överiä ei saa tehdä, vaikka voi kokeilla vähän kaikenlaista.

        Kyllä ne muuten sinisillä napeilla seisoo kaikenikäisillä nykyään. Itse en ole niitä vielä tarvinut, mutta aika moni alta 50:nenkin niitä jo käyttää.

        Vaikutat itsevarmalta ihanalta nuorelta naiselta. Joku saa sun kanssa pitää takuulla hauskaa.


      • Olen 65 ja toimii,pitäs päivittäin saada.


      • Anonyymi

        60v ei välttämättä toimi heti mut sulla jotain anaali sauvaa niin jo vain


      • Anonyymi

        Olen 45v ja vielä toimii ilman pillereitä. Rajumman käsittelyn saa kun ottaa pillerin.
        Siemenet saattaa ruiskahdella mutta kulli pysyy kovana.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olen 45v ja vielä toimii ilman pillereitä. Rajumman käsittelyn saa kun ottaa pillerin.
        Siemenet saattaa ruiskahdella mutta kulli pysyy kovana.

        Kyllä itselläkin toimii normisti mut nappasin pillerin tytön huomaamatta rannalla kun varmistui lähdemme panee. Ajatus nuoresta pillusta kiihotti joten pelkäsin jos laukeen jo muutaman työnmön jälkeen. Niinhän siinä kävikin mut kiima ja kulli seisoi laukeamiasesta huolimatta. Pillusta tuli liukas spermat kun heti räjähti sisään, pystyin antaa kunnolla sen jälkeen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä itselläkin toimii normisti mut nappasin pillerin tytön huomaamatta rannalla kun varmistui lähdemme panee. Ajatus nuoresta pillusta kiihotti joten pelkäsin jos laukeen jo muutaman työnmön jälkeen. Niinhän siinä kävikin mut kiima ja kulli seisoi laukeamiasesta huolimatta. Pillusta tuli liukas spermat kun heti räjähti sisään, pystyin antaa kunnolla sen jälkeen.

        Tyttö muistaa ikänsä miten vanhempi kyrpä jyysti pillua.


      • Anonyymi

        yli 60 erektio-ongelmia verisuonen katkeamisen takia yhdynnän lopussa mua saa kuitenkin käyttää miten haluaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        60v ei välttämättä toimi heti mut sulla jotain anaali sauvaa niin jo vain

        minä kans haluaisin antaa naisen tehdä itselleni mitä haluaa


      • Anonyymi

        heippa vaan neitonen!! tuo toveri kameli kiteytti ihailtavan hyvin tuon tapaamis/ flirttiongelman, ei vaan meinaa kohdata ikäluokat toisiaan vaikka ois halu ja tarve.
        itse olen jonkun aikaa haaveillut seksistä nuoremman naisen kanssa, kai juuri siksi että sais päästellä höyryjä ja saisi kokeilla onko vanha nuorelle naiselle kuin nuori.
        olishan se uupeeta kun sais laukaista sut useamman kerran nuolemalla (kuin lassie, huom. kameli..)sormettamalla ja hyväilemällä, niin kauan että sun pepun alla on jäätävä lammikko ja saat jo melkein kosketuksesta. sitten olis aika ruveta tositoimiin, peppua unohtamatta.
        jos kiinnostaa, kerro mistäpäin olet, tehdään treffit johonkin kupposen ääreen ja tsekataan onko onnistumisen mahiksia, seksi kuitenkin vaatii yhteisen sävelen, muuten se on sama kun molemmat runkkaa tahoillaan.
        mä olen m56, hygieniastaan huolehtiva, puhdas ja tauditon ja kohtuutikissä...


    • Ota yhteyttä😇

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Vastaile, jukkap9 at luukku piste com, niin vastaan takaisin, treffataan ja vietetään ihania öitä enemmänkin. m50

    • Anonyymi

      Netti taitaa nyt tautisina aikoina olla liki ainoa foorumi tutustua vanhempiin miehiin tai nuorempiin naisiin...KIK ja snäppi ihan näppäriä kun pää saatu auki =) Tässä reilu 50 sinkkumies ja kyllä mullekin maistuu...oikeastaan iästä riippumatta seura =) KIK Mies50Tre.

    • Anonyymi

      vanhempi mies on aina kiinnostunut jos pukeudut seksikäästi jutele ja pelaa ittes liki

    • Anonyymi

      itse istun puiston penkillä uikkarit jalas runkkailen kun ketään ei näy komee muhkura housuissa kyllä pysäyttää ohikulkijat ja siinä hyvät suihinotot saa

    • Anonyymi

      Ei näiden viestien tarkoitus oo seuraa saada vaan antaa ärsykkeitä miehille ja aloittajalle 😉

      • Anonyymi

        Ja toimii tehtävässään todella hyvin. Onhan se kiihottavaa lukea ja kuvitella, että joku nuori tyttö haluaisi vanhaa ukkoa - ei halua - ikinä


    • Anonyymi

      39v mies Helsingistä kiinnostaa kik jackied011982

    • Anonyymi

      Työpaikaltani löysin eräänä iltana siivoojatytön siormettamassa alakerran kuntosalin pukkarissa.
      Oli lähes keskiyö ja tein tavanomaisen vartioierroksen Annankadun vakuutusyhtiössä.
      Kävin sammuttamassa valot kuntosalista ja olin jo poistumassa kun kuulin jonkinlaista ähinää ja voihkintaa naisten pukkarista.

      Pysähdyin ja kuuntelin uudestaan ja kyllä ; se oli ihan selvää voihkimista.
      Otin magliten vyöltäni ja hiivin ovelle.

      Näissä ei koskaan tiedä mitä voi olla oven takana ..

      Vetäisin oven auki ja jäin suu auki tuijottamaan
      Siellä , vain muutaman metrin päässä penkillä , oli täysin alaston nuori nainen selällään , jalat koukussa,toinen käsi liikkui kiivaasti jalkojen välissä ,tytön nostellessa pakaroitaan ,toinen käsi puristeli isoja rintoja.
      Silmät ummessa vaalest hiukset kasvoilla, kiinteitä rintoja hyväillen, hän oli kuin vanhan miehen toiveuni..ja jähmetyin katselemaan tätä uskomatonta näkyä.

      Tyttö ei kuullut eikä nähnyt mitään, hän voihk yhä kovemmin ja juuri kun astuin lähemmäksi,hän nosti taas pakaroitaan ja jäi siihen asentoon hetkeksi ihan lliikkumatta, joka lihas kännittyneenä kuin krampissa kunnes hän kiljaisi kuin suuressa tuskassa ja lysähti sitten äpenkille , laski jalat alas ja levitti kävet sivulleen huokaillen. syvään.
      Katselin vain ja tunsin kuinka kaluni reagoi , se oli kova kuin teinipojalla se pulllistui selvästi näkyviin tiukoissa vartijahaalareissani.

      • Anonyymi

        Vakuutusyhtiö Fennia Annankatu 34. Kaikki on videotallennuksessa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vakuutusyhtiö Fennia Annankatu 34. Kaikki on videotallennuksessa.

        Joo sille on tullut runkkailtua useesti


    • Anonyymi

      Mulle tuli nuori nainen ehdottamaan keikalla. Ei viivytelty vaan heti siirryttiin alueen ulkopuolelle toimiin. Aki 54

    • Anonyymi

      minua nuorempi nainen lähestyi ihmettelin kyse olikin avio miehen tyydyttämisestä vai katseli vierestä kun annoin peppua miehelle ihanaa yhdessä oloa koko illan kaikki saivat

    • Anonyymi

      Moi tässä olisi p-savossa asuva iso ja harteikas 44vuotias mies ja olen kiinnostunut nuoremmista naisista seksin merkeissä ja parisuhde nuoremman ihanan naisen kanssa olisi unelmien täyttymys.minuun saa yhteyden kikin kautta nimimerkkini on muajussi ota rohkeasti yhteyttä ja jutellaan lisää:)

    • Anonyymi

      Tää aloitus voisi olla mun tekemä, sillä itsellä ollut jo pitkään ihan samoja fiiliksiä.😅

      Oon tänne kerran kirjottanutkin omista fantasioista, mutta vastaukset siihen aloitukseen oli tyyliin "oot oikeesti mies", "ei tänne naiset kirjottele". Siksi oon yllättynyt että tässä ketjussa näyttää olevan näinkin paljon asiallisia kommentteja.

      Itse oon fantasioinut vanhemmista miehistä jo pitkään. Nettitreffailu ei kauheesti houkuta, kun jännittää jos ei tunnekaan vetoa mieheen sitten kun tapaa ihan livenä. Vanhemmissa miehissä kiinnostaa varmasti juuri se kontrasti, jonka aloittajakin mainitsi. Miehen ei tarvi olla mitenkään "nuorekas".

      Oon myös miettinyt, että mulle saattaisi riittää tapaaminen vanhemman miehen kanssa ilman seksiäkin. Jos pääsis vaikka viettämään jotain saunailtaa, johon sisältyis toki kosketustakin. Saapa nähdä tuleeko näitä koskaan toteutettua 😄

      -25v nainen

      • Saunailta vanhemmassa miesseurassa -> paljon kaljaa, pena ottaa löylyt ja käy hangessa. Pena ottaa lisää kaljaa ja kopeloi tyttöä, temmi pystyssä , ottaa löylyt ja kaljaa ja sammuu. 😆

        NO on siinä kai smuitakin vaihtoehtoja olemassa.

        JOS pääsisin ever tuollaisen 25 vuotiaannkkanssa saunomaan, tn sitä vaan kosketteluksi jättäisi. Nämän ketjun siivittämänä on oikein joutunut kaivamaan muistista, millainen sellainen nuori ihana pillu onkaan ja millainen sinne on ttulla ja aaijai.kyllä se olisi varmasti nannaa. Karmasti opeteltaisiin muitakin paikkoja käyttämään. OTnutusko riettaalta olla perse pystyssä , kun Tällainen vanhempi ukko panisi sinua perseeseen ?


      • Anonyymi
        kameli kirjoitti:

        Saunailta vanhemmassa miesseurassa -> paljon kaljaa, pena ottaa löylyt ja käy hangessa. Pena ottaa lisää kaljaa ja kopeloi tyttöä, temmi pystyssä , ottaa löylyt ja kaljaa ja sammuu. 😆

        NO on siinä kai smuitakin vaihtoehtoja olemassa.

        JOS pääsisin ever tuollaisen 25 vuotiaannkkanssa saunomaan, tn sitä vaan kosketteluksi jättäisi. Nämän ketjun siivittämänä on oikein joutunut kaivamaan muistista, millainen sellainen nuori ihana pillu onkaan ja millainen sinne on ttulla ja aaijai.kyllä se olisi varmasti nannaa. Karmasti opeteltaisiin muitakin paikkoja käyttämään. OTnutusko riettaalta olla perse pystyssä , kun Tällainen vanhempi ukko panisi sinua perseeseen ?

        Eipä kyllä kuulosta järin houkuttelevalta.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Eipä kyllä kuulosta järin houkuttelevalta.

        Kännisen penan kanssa ei varmaan kuullosta houkuttelevalta. Ja tuskin minunkaan, mutta en olettanutkaan, että parikymppisten tyttöjen kanssa saunoisin.


    • Anonyymi

      Onko keskisuomesta nuoria neitoja joilla halu kokeilla vanhempaa miestä?
      Täällä olisi kiva, vaitiolotaitoinen 180/90 suht sporttinen 49v. mies teidän käyttöömme 😉
      Viestitä os. [email protected] osoitteeseen ja vaihdetaan ajatuksia ja tutustutaan lähemmin. 😘

      • Anonyymi

        Nuoria neitoja vailla kielikivaa ja muuta tuhmaa? 😋


    • Anonyymi

      Kaupan päälle saat kupan.

    • Anonyymi

      uimarannalla pienet uikkarit jalas että pullotus näkyy usein hyväilen kaluni seisokkiin kyllä neitoja kiinnostaa saanut myös hyvät suihin otot yhtäkkiä

    • Anonyymi

      Olen 58v mies jos sinua panettaa niin ota yhteyttä

    • Jos vastaisi tähän varsinaiseen kysymykseen. Olen aikojen kuluessa ollut sänkyssä usean nuoremman naisen kanssa. Opiskelija naiset vain ovat olleet mieleeni.

      Mutta miten heitä löytää. Yksinkertaisin tapa on ollut tietenkin chat. Niihin aikoihin, kun oli chatin kultakausi parhaimillaan minulla oli treffejä nuorten naisten kanssa useamman kerran kuussa. Olen viettänyt öitä monessakin opiskelijakämpässä, jossa sänky on ollut niin kapea että siinä kahden ihmisen yhtäaikainen oleminen on ollut haaste. Ja on ollut tapaamisia hotellihuoneissa.

      Deittipalvelut ovat olleet myös hyvä tapa . Mutta sitten kieltämättä olen myös harrastanut erillaisia sosiaalisen median kanavia nykyään. Ja ihan iskenyt melkein kadulta ja erillaisista tapahtumista. Keskustelemalla asiat selviävät.

      No olen kuitenkin aina pitänyt kuitenkin ns. vähän pidemmistä ns. salaisisista suhteista, jotka eivät ole niin vakavalla pohjalla, vaan enemmän ollaan hetki yhdessä pohjalla.

      • Anonyymi

        Reissanut työn vuoksi ympäri maata, asun viikot hotelissa. Tällä hetkellä suhde 25v naisen kaa. Tavattiin eka kerran kaupan kassalla, hänen työ paikalla. Joteski kemiat kohtas toisensa, vaihdettiin yhteystietoja muutaman kauppa reissun päätteeksi. Aina tykännyt vanhemmista miehistä joten lähestyminen oli luonnollista. Suhde perustuu täysin seksiin ja luottamukseen.
        T. M 54v


    Ketjusta on poistettu 125 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1056
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      581
      1008
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1007
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      910
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      764
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      690
    Aihe