Julian vai Julia

-Tarinasi ovat huonoja Julian, mutta miekkailet kyllä hyvin! Christian sanoo.
Hörähdän vähän ja pyöräytän miekkaani niin että hänen aseensa kolahtaa maahan.
-Christian, yrittäisit edes keskittyä enemmän miekkaasi kuin tarinoihini. sanon ja virnistän. Nostan hänen miekkansa ylös ja ojennan sen hänelle. Pyyhin hikeä liinaan, hän on kyllä kova vastus, sanailemme mielellämme harjoitusten lomassa. Olemme ystävystyneet. Christian heittää kätensä toverillisesti hartioilleni ja ehdottaa että menisimme tavernaan juomaan viiniä tai olutta. Suostun sillä minulla on jano, kylki kyljessä astelemme juottolaan.
Siellä Christian läimäisee piian takamusta ja kehaisee panneensa häntä. Piika suuttuu ja väittää toista. Nauran ja kysyn että kenen tarinat olivatkaan huonoja. Saamme isot oluttuopit eteemme ja juon ahnaasti lämmintä mahlaa sisääni. Pyyhkäisen huolettomasti suuni takinhihaan.
-Julian, ei takkiin. Tahrat on hankala puhdistaa. Ehkä sinun onkin aika ostaa uusi, tuo näyttää jo puhki kulutetulta. hän totesi leikkisästi.
Se oli totta, tarvitsin kipeästi uusia vaatteita.
-Ehkä lainaan sinulta Christian hyvä, pukeudut kuin riikinkukko. lyön häntä nyrkillä hauikseen niin että hän muka ulvahtaa ja esittää loukkaantunutta.
Tilaamme toiset ja kolmannet oluet. Sitten nousen ylös ja horjahtelen, Christian on tottuneempi juoja ja huomauttaa siitä minulle nauraen ja tarjoutuu saattamaan minut. En pysyisikään pystyssä yksin joten heitän käteni hänen olkapäälleen ottaakseni tukea ja hän omansa minun hartioille ja kävelemme erittäin huojuvasti kohti puistoa. Olen kertonut lyhyehkön tuttavuutemme aikana että olen sukua Sir Ricardolle ja näin ollen olen saanut luvan majailla hänen asuintiloissaan linnassa. Puiston lähellä metsässä on riistanvartijain mökki jossa käyn vaihtamassa vaatteitani.
Yhtäkkiä kulkiessamme kompastun kiveen ja rojahdan maahan ja vedän Christianin mukanani, hän rojahtaa täysillä päälleni.
-Helvetti että olet kömpelö Julian, viina ei sovi sinulle. hän ähkäisee ja kömpii ylös maasta. Christian ojentaa minulle kätensä, tartun siihen ja hän kiskaisee minut niin voimallisesti pystyyn että rojahdan hänen rintaansa vasten ja huulemme osuvat yhteen. Huoahdan ja peräännyn. Christian katsoo minua yllättyneenä ja sitten jokin hänen katseessaan muuttuu ja hän tulee lähemmäs. Peräännyn vaistomaisesti ja selkäni osuu vasten puun runkoa. Olen nalkissa. Christian kumartuu huuliani kohti ja röyhkeästi suutelee minua, syö suutani. Yritän muistaa kuka minun pitäisi olla. Hänen himonsa tuntuu niin raa'alta, mutta jotenkin se kiihottaa minua. Tiedän että en voi tehdä tätä mutta en kykene estämäänkään häntä.
Christian tarttuu käteeni ja vie sen housujensa etumukselle hieroen kättäni elimensä päällä, hän urahtaa tyytyväisenä ja painaa minua hartioista maahan, alas eteensä. Jään kyykkyyn hänen eteensä odottamaan kun hän solmii housunsa auki ja valtaisa, kova, hieman käyrä ja elin työntyy eteeni. Christian nojaa käsiään puuhun ja työntää elintään lähemmäs minua. En oikein tiedä mitä hän odottaa minulta, mutta vaistomaisesti avaan suuni ja nuolaisen elimen päätä. Christian urahtaa. Kielessäni maistuu lievästi äskeinen kepillinen jonka hän matkallamme heitti ja se saa minut vähän pakittamaan, mutta en pääse pois. Sillä olen edelleen puuta vasten. Christian työntää lantiotaan lähemmäs ja pääni osuu puuhun. Hän ottaa oikealla kädellään kiinni elimensä juuresta ja hieroo sen päätä huuliini.
-Julian, tiedän että haluat sitä, et olisi vastannut huulieni kutsuun niin kuin äsken jos et. Avaa suusi. Christian kähisee hampaidensa välistä.
Hän jatkoi elimensä hieromista huuliani vasten, työnsin hieman kieltä ulos huulieni välistä ja elin kostui syljestäni. Avasin suuni hitaasti ja hänen elimensä työntyi sisään. Tunsin outoa kihelmöintiä alavatsassani. Christian veti lantioitaan taaksepäin, melkein niin paljon että hän oli kokonaan ulkona ja sitten työnsi elintään taas suuhuni. Huomasin pian nauttivani elimen liikkeestä huulieni välissä ja koitin vähän imeä sitä. Christian murahti tyytyväisenä ja tiesin että se teki hyvää. Imin uudestaan vähän kauemmin ja se innoitti häntä lisäämään vauhtia. Meinasin tukehtua kun hän ei enää vetänyt elintään suustani pois, vaan paineli lantiotaan rivakasti vasten päätäni. Sitten hän yhtäkkiä vetäytyi pois ja haukkasin happea yskien, sylki valui pitkin leukaani ja paitani rinnuksille. Christian nosti minut ylös ja kävi nyt housujeni kimppuun. Aloin panikoida, käännähdin viime hetkellä ympäri.
-Julian, käänny ympäri. Haluan maistaa sinua.
En saanut sanaa suustani. Christian laski housuni vain juuri takamukseni alle. Yritin miettiä mitä nyt teen, miten pääsen tästä pois, mitä hän aikoo, mutta en keksinyt mitään. Hän otti lanteistani kiinni ja veti minua taaksepäin. Christian käski minun nojaamaan eteenpäin ja tukeutumaan puuhun. Kuulin miten hän sylki ja sitten hänen kostea sormensa painautui vasten reikääni, sitä reikää minkä tyhjennän kerran päivässä aukkotuolissa.

20

1317

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Yllätys teki minut mykäksi, mietin että nyt tämä pitää lopettaa, mutta en kyennyt siihen. Christian sylkäisi uudestaan ja märkä klimppi osui reiälleni, hän liikutti sormeaan varovasti reiälläni edestakaisin ja se kumma kyllä pääsi sisälleni. Minulle tuli tarve ulostaa ja työnsin sormea ulos. Christian ymmärsi elkeeni toisin ja sylkäisi taas ja työnsi nyt kahta sormea sisääni. Ulvahdin yllättyneenä. Sormet reiässäni liikkuivat tasaisessa tahdissa ja aloin rentoutua ja taas se kumma kutina alkoi tuntua mutta nyt tunsin sen hävyssäni, se tuntui kuumalta ja kostealta. Mietin olinko kastellut housuihini.
   -Oletko valmis? Christian kysyi hengästyneenä.
   Mietin vain valmis mihin ja kun en vastannut mitään veti Christian sormensa ulos reiästäni, sylkäisi muutaman kerran ja pian tunsin valtavaa painetta. Jokin suuri halusi sisääni. Hengitykseni muuttui katkonaiseksi ja olin aivan järkyttynyt mitä nyt tapahtuu. Tunsin miten se jokin liukui sisääni ja taas Christian sylkäisi.
   -Olet todella tiukka.
   Hän alkoi vetää sitä jotakin ulos reiästäni ja suustani kuului pitkä aah, ihan tahtomattani. Christian naurahti takanani tyytyväisenä ja nojasi myös toista kättään puuhun. Toisella hän levitti pakaraani ja työnsi jälleen jotain sisääni, se upposi aina vain syvemmälle sisääni joka työnnöllä. Taas Christian sylkäisi ja työnsi loppuun asti niin että tunsin hänen karvoituksensa takamuksellani ja ymmärsin että hän oli työntynyt sisääni elimellään. Naamaani kuumoitti häpeästä. Miten tämä oli tapahtunut. Mies oli työntänyt elimensä reikääni ja häpyni valui mahlaa reisiäni pitkin, jokin kumma sykki myös jalkojeni välissä. En edelleenkään sanonut mitään. Tiesin vain että en enää voisi palata tästä menneeseen. Aika oli tässä ja nyt. Huomista pelkäsin.

   • Christian veti elintään ulos minusta ja työntyi takaisin, ensin hitaasti ja sitten nopeammin. Hän urahteli takanani tyytyväisenä. Olin kiukkuinen itselleni, mikä oli tämä tunne. Nautin elimen liikkeestä reiässäni yhä enemmän ja aloin työntämään lantiotani taaksepäin, liikuimme yhdessä. Työnsin vastaan aina kun elin työntyi sisääni. Se kävi yhä nopeammin ja nopeammin, puuskutin naama punaisena ja outo kihelmöinti sai minut ähisemään ja jalkani alkoivat täristä. Tunsin hävyssäni painavan sykkeen ja ulvahdin kuuluvasti. Christian läimäytti käden suuni eteen ja urahti hampaidensa välistä ja laski jotain kuumaa sisääni ennen kuin veti elimensä pois reiästäni. Huohotin vasten puuta ja tunsin miten Christian veti housujani ylemmäs. Nousin ja käännyin nojaamaan selkääni puuhun. Christian oli solminut jo housunsa ja nojasi eteeni ja tarttui leukaani ja suuteli suutani hellästi.
    -Huomiseen Julian. ja niin hän lähti ja jätti minut siihen kokoamaan itseni. Hätkähdin tajutessani että olin edelleen metsässä, kuka tahansa olisi voinut olla ulkona. Ei ehkä kuitenkaan tähän aikaan, onneksi oli pimeää. Jalkani tuntuivat heikoilta kävellessäni sisälle mökkiin. Tunsin miten reiästäni valui jotain, pukuni olisi aivan pilalla enkä huomenna voisi sitä enää muutenkaan pukea. Olin vaarassa paljastua. Päätin että tämän leikin oli nyt päätyttyvä.


   • KukanNovellit kirjoitti:

    Christian veti elintään ulos minusta ja työntyi takaisin, ensin hitaasti ja sitten nopeammin. Hän urahteli takanani tyytyväisenä. Olin kiukkuinen itselleni, mikä oli tämä tunne. Nautin elimen liikkeestä reiässäni yhä enemmän ja aloin työntämään lantiotani taaksepäin, liikuimme yhdessä. Työnsin vastaan aina kun elin työntyi sisääni. Se kävi yhä nopeammin ja nopeammin, puuskutin naama punaisena ja outo kihelmöinti sai minut ähisemään ja jalkani alkoivat täristä. Tunsin hävyssäni painavan sykkeen ja ulvahdin kuuluvasti. Christian läimäytti käden suuni eteen ja urahti hampaidensa välistä ja laski jotain kuumaa sisääni ennen kuin veti elimensä pois reiästäni. Huohotin vasten puuta ja tunsin miten Christian veti housujani ylemmäs. Nousin ja käännyin nojaamaan selkääni puuhun. Christian oli solminut jo housunsa ja nojasi eteeni ja tarttui leukaani ja suuteli suutani hellästi.
    -Huomiseen Julian. ja niin hän lähti ja jätti minut siihen kokoamaan itseni. Hätkähdin tajutessani että olin edelleen metsässä, kuka tahansa olisi voinut olla ulkona. Ei ehkä kuitenkaan tähän aikaan, onneksi oli pimeää. Jalkani tuntuivat heikoilta kävellessäni sisälle mökkiin. Tunsin miten reiästäni valui jotain, pukuni olisi aivan pilalla enkä huomenna voisi sitä enää muutenkaan pukea. Olin vaarassa paljastua. Päätin että tämän leikin oli nyt päätyttyvä.

    En ole historioitsija, joten faktoja ei tästä tarinasta löydy.
    Kiitos kun jaksoit lukea loppuun asti.
    Kommentoi rohkeasti.
    -Kukka

    Aiemmat:
    Mitä aamupalaksi?


   • KukanNovellit kirjoitti:

    En ole historioitsija, joten faktoja ei tästä tarinasta löydy.
    Kiitos kun jaksoit lukea loppuun asti.
    Kommentoi rohkeasti.
    -Kukka

    Aiemmat:
    Mitä aamupalaksi?

    Miten kiehtovasti jätätkin otsikon kysymyksen avoimeksi antaessasi Christianin laskea housujasi vain hieman takamuksen alapuolelle. Vihjailet jo vastauksella, mutta kyllähän hyvän ystäväsi pitäisi kaikesta huolimatta hämmästellä päärynän muotoista takamustasi. Onko hän sittenkin liittolaisesi salaisuudessa, ja oletteko tehneet saman kerta toisen jälkeen?


   • Slick76 kirjoitti:

    Miten kiehtovasti jätätkin otsikon kysymyksen avoimeksi antaessasi Christianin laskea housujasi vain hieman takamuksen alapuolelle. Vihjailet jo vastauksella, mutta kyllähän hyvän ystäväsi pitäisi kaikesta huolimatta hämmästellä päärynän muotoista takamustasi. Onko hän sittenkin liittolaisesi salaisuudessa, ja oletteko tehneet saman kerta toisen jälkeen?

    Otsikointi on minulle vaikeaa. Senhän pitäisi jo kiehtoa sen verran että lukija kiinnostaa avata ja siirtyä lukemaan.
    Tälläiset tarinat kiinnostavat itseäni enemmän, niin että masturboidessa voi heittäytyä olemaan joku muu. Pelkkä aktin kuvaaminen seikkaperäisesti ei riitä.
    Kiitos sinulle fiksusta kommentista, jälleen kerran.


   • KukanNovellit kirjoitti:

    Otsikointi on minulle vaikeaa. Senhän pitäisi jo kiehtoa sen verran että lukija kiinnostaa avata ja siirtyä lukemaan.
    Tälläiset tarinat kiinnostavat itseäni enemmän, niin että masturboidessa voi heittäytyä olemaan joku muu. Pelkkä aktin kuvaaminen seikkaperäisesti ei riitä.
    Kiitos sinulle fiksusta kommentista, jälleen kerran.

    Tähän tarinaan oli hieman vaikeampi tarttua kuin olit ehkä ajatellut. Palstan anonymiteetti on toisille kutsu pilailuun ja joillekin häiriköintiin, minkä vuoksi "savottamiehen pallit" tyyppiset meemit, rickrollaus ja metakeskustelu saavat lukijan hieman varovaiseksi. Ei ole kovin kivaa tulla trollatuksi ja saada oksennusta suuhun runkkumateriaalia etsiessään. Tarinasi heroiininen aloitus kehotti tästä syystä varovaisuuteen, mutta teit tyylilajisi muutoksen Aamupalasta taitavasti ja eloisasti! Ja juoniaineksia tarinassa olisi vaikka minkälaiseen metamorfoosiin.


   • Slick76 kirjoitti:

    Tähän tarinaan oli hieman vaikeampi tarttua kuin olit ehkä ajatellut. Palstan anonymiteetti on toisille kutsu pilailuun ja joillekin häiriköintiin, minkä vuoksi "savottamiehen pallit" tyyppiset meemit, rickrollaus ja metakeskustelu saavat lukijan hieman varovaiseksi. Ei ole kovin kivaa tulla trollatuksi ja saada oksennusta suuhun runkkumateriaalia etsiessään. Tarinasi heroiininen aloitus kehotti tästä syystä varovaisuuteen, mutta teit tyylilajisi muutoksen Aamupalasta taitavasti ja eloisasti! Ja juoniaineksia tarinassa olisi vaikka minkälaiseen metamorfoosiin.

    Oih, tämä tarina on päässyt pääni sisällä jo pitkälle.
    Enpä taida jaksaa tänne vain kirjoittaa sitä, tuskinpa kovin moni sitä osaisi arvostaakaan.

    Tiedätkö sinä parempia paikkoja julkaista tarinoita. Sivuston pitäisi olla kuvaton..


   • KukanNovellit kirjoitti:

    Oih, tämä tarina on päässyt pääni sisällä jo pitkälle.
    Enpä taida jaksaa tänne vain kirjoittaa sitä, tuskinpa kovin moni sitä osaisi arvostaakaan.

    Tiedätkö sinä parempia paikkoja julkaista tarinoita. Sivuston pitäisi olla kuvaton..

    Heh, kysyin samaa viime vuona ketjussa "mikä on/millainen olisi hyvä seksinovellisivusto":
    https://keskustelu.suomi24.fi/t/16846501/mika-on--millainen-olisi-hyva-seksinovellisivusto

    Puoli vuotta sitten Suomen ykkössivusto oli seksinovellit.com, mutta sitten se lopetti ja domainin varasti jokin toinen taho. Se mitä sivun takaa nykyään löytyy ei ole se mitä siellä aiemmin oli. Nähdäkseni nyt ollaan eräänlaisessa välitilassa, jossa uutta vakiintunutta toimijaa ei ole vielä syntynyt.

    Siksi vastaan sinulle tosissani: Kaksplus-lehden keskustelupalsta "Eroottiset tarinat". Ja itken mielessäni.


   • Slick76 kirjoitti:

    Heh, kysyin samaa viime vuona ketjussa "mikä on/millainen olisi hyvä seksinovellisivusto":
    https://keskustelu.suomi24.fi/t/16846501/mika-on--millainen-olisi-hyva-seksinovellisivusto

    Puoli vuotta sitten Suomen ykkössivusto oli seksinovellit.com, mutta sitten se lopetti ja domainin varasti jokin toinen taho. Se mitä sivun takaa nykyään löytyy ei ole se mitä siellä aiemmin oli. Nähdäkseni nyt ollaan eräänlaisessa välitilassa, jossa uutta vakiintunutta toimijaa ei ole vielä syntynyt.

    Siksi vastaan sinulle tosissani: Kaksplus-lehden keskustelupalsta "Eroottiset tarinat". Ja itken mielessäni.

    Yyh, kävin Kaksplussalla ja ei nekään tarinat oikein tuntuneet omilta. Pornonovellit sivustossa kuvat haittaa käyttöä, ei voi missä vaan lukea tahi siirtää kirjoituksiaan julkaistavaksi.
    Yhteen yksityiseen blogiin tarjosin yhtä tekstiä, eipä ole ilmestynyt sivuille ja erään seksikaupan sivuille toista.. tiedä mihin meni.
    Oma blogi ei innosta kun lukijakunta pitäisi sitten jostain haalia.


   • KukanNovellit kirjoitti:

    Yyh, kävin Kaksplussalla ja ei nekään tarinat oikein tuntuneet omilta. Pornonovellit sivustossa kuvat haittaa käyttöä, ei voi missä vaan lukea tahi siirtää kirjoituksiaan julkaistavaksi.
    Yhteen yksityiseen blogiin tarjosin yhtä tekstiä, eipä ole ilmestynyt sivuille ja erään seksikaupan sivuille toista.. tiedä mihin meni.
    Oma blogi ei innosta kun lukijakunta pitäisi sitten jostain haalia.

    Niin ja itsekin tykkäsin kirjoittaa Herkku.nettiin.
    Ne on nyt bittitaivaassa ja ärsyttävää kun kommentointi tuli säpoon, niihin ei voinut vastata takaisin.


   • Slick76 kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    "Kiihottavin ja suurimman suosion saava vaihtoehto olisi jatkaa mieheksi pukeutuneen naisen seksuaalisen heräämisen ja itsetutkiskelun teemoilla. Voin jo kuvitella jatkon, jossa mökissä asuskeleva leskimies ymmärtäisi pulaan joutuneen aatelispojan salaisuuden ja alkaisi tämän ristiinpukeutumisesta aiheutuvasta hämmennyksestä huolimatta rakastella tätä kuin vaimoaan, joka herättää väkipakolla repien Julian uinuvan naiseuden."

    Valitettavasti en osaisi tuohon suuntaan lähteä. Kuitenkin perimmiltäni olen romantikko joten Christianin ja Julian suhteen ympärillä ryven. 😂


   • KukanNovellit kirjoitti:

    Christian veti elintään ulos minusta ja työntyi takaisin, ensin hitaasti ja sitten nopeammin. Hän urahteli takanani tyytyväisenä. Olin kiukkuinen itselleni, mikä oli tämä tunne. Nautin elimen liikkeestä reiässäni yhä enemmän ja aloin työntämään lantiotani taaksepäin, liikuimme yhdessä. Työnsin vastaan aina kun elin työntyi sisääni. Se kävi yhä nopeammin ja nopeammin, puuskutin naama punaisena ja outo kihelmöinti sai minut ähisemään ja jalkani alkoivat täristä. Tunsin hävyssäni painavan sykkeen ja ulvahdin kuuluvasti. Christian läimäytti käden suuni eteen ja urahti hampaidensa välistä ja laski jotain kuumaa sisääni ennen kuin veti elimensä pois reiästäni. Huohotin vasten puuta ja tunsin miten Christian veti housujani ylemmäs. Nousin ja käännyin nojaamaan selkääni puuhun. Christian oli solminut jo housunsa ja nojasi eteeni ja tarttui leukaani ja suuteli suutani hellästi.
    -Huomiseen Julian. ja niin hän lähti ja jätti minut siihen kokoamaan itseni. Hätkähdin tajutessani että olin edelleen metsässä, kuka tahansa olisi voinut olla ulkona. Ei ehkä kuitenkaan tähän aikaan, onneksi oli pimeää. Jalkani tuntuivat heikoilta kävellessäni sisälle mökkiin. Tunsin miten reiästäni valui jotain, pukuni olisi aivan pilalla enkä huomenna voisi sitä enää muutenkaan pukea. Olin vaarassa paljastua. Päätin että tämän leikin oli nyt päätyttyvä.

    Elän kaksoiselämää. Sain serkkuni miekkailunopettajan myöntymään siihen että hän voisi opettaa minuakin. Ensin hän sanoi ettei ehtisi leikkimään, mutta sitten päätti kuitenkin opettaa. Sanoen että pelästyn kovaa työtä ja lopulta hän pääsee minusta eroon. Toisin kävi. Kehityin todella hyväksi, miekkailu kehitti vartaloani, lihaksikkaita käsivarsia alkoi olla vaikeaa peittää, sillä muoti on tällä hetkellä hyvin paljastavaa ja hihatonta. Isäni, Kuningas Carl kummaksui aluksi miten sain päiväni kulumaan puistossa opiskellen luontoa, mutta siellä minä en ollut tai no kävelin kyllä puiston läpi joka päivä. Oikein naurattaa, miten olen kaikkia huijannut.
    Opettajani ei enää riittänyt tuomaan vaihtelua, tarvitsin uuden vastustajan, mutta mistä kummasta. Kamarineito oli puolellani, joten kun päässäni alkoi kehittyä suunnitelma käänsin myös serkkuni pään puolelleni.
    Keksin siis että minun pitää päästä herttuoiden kanssa harjoituksiin ja siihen tietysti tarvitsin Sir Ricardon apua. Tarvitsin myös sopivia vaatteita, miesten. Sir Ricardo lupasi hoitaa asian. Kamarineitoni kanssa sovitin vaatteita. Rintani sidoimme suuren kangassuikaleen kanssa. Päätin että jos joku joskus näkisi paitani alle valehtelisin että minulla on haava. K.neito myös keksi laittaa sukan myttyyn ja työnsimme sen polvihousujeni sisään, se kuulemma näytti aidolta, siis miehen elimeltä. Olin järkyttynyt, ovatko ne aina niin isoja!
    Kasvoni eivät ole mitenkään erityisen silmäänpistävät, kerään katseita toki, mutta laitettuna ja kuka nyt ei prinsessaa haluaisi.
    Mieheksi muuttuminen onnistui siis melko hyvin ainakin ulkoisin puolin.
    Jatkuu..


   • KukanNovellit kirjoitti:

    Elän kaksoiselämää. Sain serkkuni miekkailunopettajan myöntymään siihen että hän voisi opettaa minuakin. Ensin hän sanoi ettei ehtisi leikkimään, mutta sitten päätti kuitenkin opettaa. Sanoen että pelästyn kovaa työtä ja lopulta hän pääsee minusta eroon. Toisin kävi. Kehityin todella hyväksi, miekkailu kehitti vartaloani, lihaksikkaita käsivarsia alkoi olla vaikeaa peittää, sillä muoti on tällä hetkellä hyvin paljastavaa ja hihatonta. Isäni, Kuningas Carl kummaksui aluksi miten sain päiväni kulumaan puistossa opiskellen luontoa, mutta siellä minä en ollut tai no kävelin kyllä puiston läpi joka päivä. Oikein naurattaa, miten olen kaikkia huijannut.
    Opettajani ei enää riittänyt tuomaan vaihtelua, tarvitsin uuden vastustajan, mutta mistä kummasta. Kamarineito oli puolellani, joten kun päässäni alkoi kehittyä suunnitelma käänsin myös serkkuni pään puolelleni.
    Keksin siis että minun pitää päästä herttuoiden kanssa harjoituksiin ja siihen tietysti tarvitsin Sir Ricardon apua. Tarvitsin myös sopivia vaatteita, miesten. Sir Ricardo lupasi hoitaa asian. Kamarineitoni kanssa sovitin vaatteita. Rintani sidoimme suuren kangassuikaleen kanssa. Päätin että jos joku joskus näkisi paitani alle valehtelisin että minulla on haava. K.neito myös keksi laittaa sukan myttyyn ja työnsimme sen polvihousujeni sisään, se kuulemma näytti aidolta, siis miehen elimeltä. Olin järkyttynyt, ovatko ne aina niin isoja!
    Kasvoni eivät ole mitenkään erityisen silmäänpistävät, kerään katseita toki, mutta laitettuna ja kuka nyt ei prinsessaa haluaisi.
    Mieheksi muuttuminen onnistui siis melko hyvin ainakin ulkoisin puolin.
    Jatkuu..

    Pääsin vihdoin huoneeseeni salaoven kautta. Eritteistä likaiset vaatteet odottivat mytyssä lattialla ja potkaisin ne sängyn alle. Kävin mielessäni läpi sitä hetkeä kun kompastuin Christianin syliin ja sitä mitä kaikkea tapahtui sen jälkeen.
    Olin niin läsnä metsässä, mutta nyt kun pääni alkoi selvitä, minua hävetti ja tunsin miten olin itselleni vihainen. Vihainen vartalolleni ja siitä miten se reagoi kun Christian työnsi elimensä julkeasti pakaroideni väliin.
    Ajatus sai minut istumaan sängylleni ja varovasti nostin hameeni helmaa ja kokeilin reikääni. Se oli vieläkin kaksi tuntia myöhemmin hieman turvonnut ja liukas. Tuntui kuin se olisi vielä avoinna vaan enpä osannut päättää sitä sillä en ollut ennen sinne pahemmin koskenut.

    Päätin käydä makuulle ja yrittää saada unta.
    Yöllä kuitenkin heräsin ja näin kovin kummallista näkyä. Olin sidottuna kädet ylhäällä seinää vasten kykenemättä liikkua ja huohotin aivan kauheasti.
    Aamulla heräsin ja sängylle oli minusta valunut jotain märkää. Kamarineitoni sitä jotenkin ihmetteli ja väitin näkeneeni painajaista paljastumisestani ja hikoilleeni kovin. Hän söi tarinani, sillä vaikka uskouduin hänelle en millään voisi kuvitella kertovani hänelle totuutta eilis illasta .
    Jatkuu..


   • KukanNovellit kirjoitti:

    Pääsin vihdoin huoneeseeni salaoven kautta. Eritteistä likaiset vaatteet odottivat mytyssä lattialla ja potkaisin ne sängyn alle. Kävin mielessäni läpi sitä hetkeä kun kompastuin Christianin syliin ja sitä mitä kaikkea tapahtui sen jälkeen.
    Olin niin läsnä metsässä, mutta nyt kun pääni alkoi selvitä, minua hävetti ja tunsin miten olin itselleni vihainen. Vihainen vartalolleni ja siitä miten se reagoi kun Christian työnsi elimensä julkeasti pakaroideni väliin.
    Ajatus sai minut istumaan sängylleni ja varovasti nostin hameeni helmaa ja kokeilin reikääni. Se oli vieläkin kaksi tuntia myöhemmin hieman turvonnut ja liukas. Tuntui kuin se olisi vielä avoinna vaan enpä osannut päättää sitä sillä en ollut ennen sinne pahemmin koskenut.

    Päätin käydä makuulle ja yrittää saada unta.
    Yöllä kuitenkin heräsin ja näin kovin kummallista näkyä. Olin sidottuna kädet ylhäällä seinää vasten kykenemättä liikkua ja huohotin aivan kauheasti.
    Aamulla heräsin ja sängylle oli minusta valunut jotain märkää. Kamarineitoni sitä jotenkin ihmetteli ja väitin näkeneeni painajaista paljastumisestani ja hikoilleeni kovin. Hän söi tarinani, sillä vaikka uskouduin hänelle en millään voisi kuvitella kertovani hänelle totuutta eilis illasta .
    Jatkuu..

    Kehoitin häntä polttamaan vaatemytyn, voin vain toivoa parasta että hän sen tekee.
    Hän yritti heti miettiä mistä saisin uudet vaatteet. Menin yksi pieneen huoneeseen missä reikätuolini oli ja istuin alas. Virtsa suihkusi heti, reikäni oli jo umpeutunut mutta yllätyin miten helposti uloste tuli ulos sieltä. Pyyhin reikäni liinaan ja soitin kelloa jotta palvelija tiesi tulla tyhjentämään tuolini. Toinen palvelija oli aiemmin tuonut sanan isältäni ja lähdin oitis häntä tapaamaan.

    Isäni Kuningas Carl ilmoitti minulle että nyt on aika vihdoin alkaa etsiä minulle puolisoa. Tiesin että joskus se olisi edessä, mutta toivoin hartaasti että en joutuisi sopimusliittoon. Tanssiaiset järjestettäisiin kahden viikon kuluttua ja kaikki kynnelle kykenevät herttuat, kreivit, jaarlit ja prinssit olisi kutsutut. Christian tulisi myös, minua alkoi jännittää. Mitä jos hän tunnistaisi minut Julianiksi?!

    Iltapäivällä kävelin puutarhan läpi metsään ja siellä sijaitsevaan mökkiin. Astuin sisään ja sinne oli toimitettu minulle uusi puku. Edellinen oli yksinkertaista beigeä puuvillaa, takin hihoissa oli ollut kirjo-ompeleet. Nyt saisin pukea päälleni valkoisen röyhelöhihaisen paidan, ruskean nahkaisen takin, mustat puuvillahousut, musta yksinkertainen liivi jossa kukkakuvioiset hopeanapit, valkoiset sukat ja solmioliinan. Solmioliinaa varten pöydällä oli mustalla timantilla koristeltu solmionpidike. Vaikka takissa ei ollut kirjo-ompeleita, se oli silti laadukkaamman näköinen.

    Yritin estellä palaamista harjoituksiin, mutta serkkuni sanoi että nyt pois jääminen herättäisi liian suurta ihmetystä, ajatuskin ihan mahdoton. Päätin vielä viikon käydä harjoituksissa ja yritän olla jäämättä kahden kesken "ystäväni" kanssa.
    Puin vaatteet päälleni, kiinnitin miekkavyön housujen päälle ja työnsin miekan tuppeensa. Päähän vielä komea musta kolmikolkkahattu valkoisella strutsinsulalla koristeltuna. Hiukset pidin aina kiinni solmittuna mustalla samettinauhalla. Hengähdin syvään ja lähdin miettien mitä ilta toisi tullessaan.

    Saapuessani paikalle muita nuoria herttuoita ei näkynyt missään. Kuulin sisältä outoja ääniä, miehet ähisivät, mutta miekkailun ääntä ei kuulunut. Kuulin myös toisen eriävämmän äänen, nainen, sisällä oli joku nainen. Hän ulisi ja vonkui mitä kammottavimmin. Avasin ovea varovasti. He eivät olleet salissa. Hiivin hiljaa eteenpäin ja asehuoneen ovi oli raollaan. Näin liikettä sen alta ja äänet voimistuivat mitä lähemmäs pääsin.
    -Rubert, anna toiselle vuoro välillä, nainen haluaa helpotusta ison sonnin kyrpäsi jälkeen, toinen miehistä sanoi.
    Ooh, aah, ooh! nainen huusi tasaiseen tahtiin.
    -Kyllä sinä ehdit osasi saamaan, en minä tätä halki saa vaikka yritän! Rubert vastasi ja nauraa hohotti päälle.
    Olin aivan järkyttynyt, miehet olivat yllättäneet piian pesemästä lattiaa ja päättäneet astua hänet. Korviani kuumotti, nainen nautti joka sekunnista, siirryin vähän ja näin miten Rubertin elin upposi naisen sisään yhä uudestaan ja uudestaan. Pilluni alkoi sykkiä ja puna kuumensi kaulaani. Tämä oli mitä erikoisinta ja kiihottavinta mitä olin koskaan kokenut, jos ei lasketa eilisiltaa metsässä.
    En nähnyt kuka toinen mies huoneessa oli.
    -Kohta laukean Mikael, pääset sitten liukkaille. -Hyvä menettää neitsyytensä jollekin ennen kuin nait prinsessaa, Rubert nauroi taas.
    Pääni kihelmöi, he puhuivat minusta naidessaan piikaa, tiesin että minun pitäisi poistua paikalta jo, mutta uteliaisuuteni vei voiton ja jäin seuraamaan tilanteen kehittymistä. Viime yö palasi elävästi mieleeni ja kurkkuani kuivasi. Olinko pitänyt samanlaista ääntä kuin tuo piika?!
    Rubert alkoi kovasti huohottaa ja karjaisi, hän vetäisi suuren elimensä pois piian sisältä ja lattialle ryöppysi elimen sisältä valkoista limaa, samanlaista mitä olin yöllä ihmetellyt housuissani olevan.
    Hän nousi ylös ja työnsi toisen miehen paikalleen. Mikael oli nuori vasta, ei mitenkään erityisen ilo silmälle, hieman hintelä, rikas hän oli tai tulisi olemaan. Mikael laskeutui alas piian taakse ja avasi sormet täristen housunsa. Hänen elimensä oli huomattavasti pienempi kuin Rubertin, kuitenkin piika alkoi ynistä kiimassa kun Mikael varovasti työnsi elimensä hänen sisäänsä. Mikael oli arempi kai tämä oikeasti oli hänen ensimmäinen kertansa.
    -Nopeammin Mikael, ei ole koko iltaa aikaa. Rubert kannusti suojattiaan nauraen.
    Mikael alkoi työnnellä rivakammin ja pian jo laukesikin ja valutti lattialle piian pestäväksi paksua puuroa. Tiesin aikani tulleen ja hiivin varovasti pois paikalta.

    Jatkuu..


   • KukanNovellit kirjoitti:

    Kehoitin häntä polttamaan vaatemytyn, voin vain toivoa parasta että hän sen tekee.
    Hän yritti heti miettiä mistä saisin uudet vaatteet. Menin yksi pieneen huoneeseen missä reikätuolini oli ja istuin alas. Virtsa suihkusi heti, reikäni oli jo umpeutunut mutta yllätyin miten helposti uloste tuli ulos sieltä. Pyyhin reikäni liinaan ja soitin kelloa jotta palvelija tiesi tulla tyhjentämään tuolini. Toinen palvelija oli aiemmin tuonut sanan isältäni ja lähdin oitis häntä tapaamaan.

    Isäni Kuningas Carl ilmoitti minulle että nyt on aika vihdoin alkaa etsiä minulle puolisoa. Tiesin että joskus se olisi edessä, mutta toivoin hartaasti että en joutuisi sopimusliittoon. Tanssiaiset järjestettäisiin kahden viikon kuluttua ja kaikki kynnelle kykenevät herttuat, kreivit, jaarlit ja prinssit olisi kutsutut. Christian tulisi myös, minua alkoi jännittää. Mitä jos hän tunnistaisi minut Julianiksi?!

    Iltapäivällä kävelin puutarhan läpi metsään ja siellä sijaitsevaan mökkiin. Astuin sisään ja sinne oli toimitettu minulle uusi puku. Edellinen oli yksinkertaista beigeä puuvillaa, takin hihoissa oli ollut kirjo-ompeleet. Nyt saisin pukea päälleni valkoisen röyhelöhihaisen paidan, ruskean nahkaisen takin, mustat puuvillahousut, musta yksinkertainen liivi jossa kukkakuvioiset hopeanapit, valkoiset sukat ja solmioliinan. Solmioliinaa varten pöydällä oli mustalla timantilla koristeltu solmionpidike. Vaikka takissa ei ollut kirjo-ompeleita, se oli silti laadukkaamman näköinen.

    Yritin estellä palaamista harjoituksiin, mutta serkkuni sanoi että nyt pois jääminen herättäisi liian suurta ihmetystä, ajatuskin ihan mahdoton. Päätin vielä viikon käydä harjoituksissa ja yritän olla jäämättä kahden kesken "ystäväni" kanssa.
    Puin vaatteet päälleni, kiinnitin miekkavyön housujen päälle ja työnsin miekan tuppeensa. Päähän vielä komea musta kolmikolkkahattu valkoisella strutsinsulalla koristeltuna. Hiukset pidin aina kiinni solmittuna mustalla samettinauhalla. Hengähdin syvään ja lähdin miettien mitä ilta toisi tullessaan.

    Saapuessani paikalle muita nuoria herttuoita ei näkynyt missään. Kuulin sisältä outoja ääniä, miehet ähisivät, mutta miekkailun ääntä ei kuulunut. Kuulin myös toisen eriävämmän äänen, nainen, sisällä oli joku nainen. Hän ulisi ja vonkui mitä kammottavimmin. Avasin ovea varovasti. He eivät olleet salissa. Hiivin hiljaa eteenpäin ja asehuoneen ovi oli raollaan. Näin liikettä sen alta ja äänet voimistuivat mitä lähemmäs pääsin.
    -Rubert, anna toiselle vuoro välillä, nainen haluaa helpotusta ison sonnin kyrpäsi jälkeen, toinen miehistä sanoi.
    Ooh, aah, ooh! nainen huusi tasaiseen tahtiin.
    -Kyllä sinä ehdit osasi saamaan, en minä tätä halki saa vaikka yritän! Rubert vastasi ja nauraa hohotti päälle.
    Olin aivan järkyttynyt, miehet olivat yllättäneet piian pesemästä lattiaa ja päättäneet astua hänet. Korviani kuumotti, nainen nautti joka sekunnista, siirryin vähän ja näin miten Rubertin elin upposi naisen sisään yhä uudestaan ja uudestaan. Pilluni alkoi sykkiä ja puna kuumensi kaulaani. Tämä oli mitä erikoisinta ja kiihottavinta mitä olin koskaan kokenut, jos ei lasketa eilisiltaa metsässä.
    En nähnyt kuka toinen mies huoneessa oli.
    -Kohta laukean Mikael, pääset sitten liukkaille. -Hyvä menettää neitsyytensä jollekin ennen kuin nait prinsessaa, Rubert nauroi taas.
    Pääni kihelmöi, he puhuivat minusta naidessaan piikaa, tiesin että minun pitäisi poistua paikalta jo, mutta uteliaisuuteni vei voiton ja jäin seuraamaan tilanteen kehittymistä. Viime yö palasi elävästi mieleeni ja kurkkuani kuivasi. Olinko pitänyt samanlaista ääntä kuin tuo piika?!
    Rubert alkoi kovasti huohottaa ja karjaisi, hän vetäisi suuren elimensä pois piian sisältä ja lattialle ryöppysi elimen sisältä valkoista limaa, samanlaista mitä olin yöllä ihmetellyt housuissani olevan.
    Hän nousi ylös ja työnsi toisen miehen paikalleen. Mikael oli nuori vasta, ei mitenkään erityisen ilo silmälle, hieman hintelä, rikas hän oli tai tulisi olemaan. Mikael laskeutui alas piian taakse ja avasi sormet täristen housunsa. Hänen elimensä oli huomattavasti pienempi kuin Rubertin, kuitenkin piika alkoi ynistä kiimassa kun Mikael varovasti työnsi elimensä hänen sisäänsä. Mikael oli arempi kai tämä oikeasti oli hänen ensimmäinen kertansa.
    -Nopeammin Mikael, ei ole koko iltaa aikaa. Rubert kannusti suojattiaan nauraen.
    Mikael alkoi työnnellä rivakammin ja pian jo laukesikin ja valutti lattialle piian pestäväksi paksua puuroa. Tiesin aikani tulleen ja hiivin varovasti pois paikalta.

    Jatkuu..

    Tarinassahan alkaa olla elementtejä Harlequin-kirjaan tai kahteen! 🙂

    Ehkä peräaukon hyvinvointia on nyt käsitelty tarpeeksi, mikäli asia ei nouse jatkossa keskeiseksi juonielementiksi - vaikkapa siten, että Julian antaa Christianille omaa lääkettään. Koska kerrot kirjoittavasi tarinoita omista fantasioistasi ja mieltymyksistäsi lähtien, niin tämä ei ehkä ole kovin todennäköinen juonenkäänne...

    Pidin tarinan parhaana ja kiihottavimpana käänteenä juuri tätä, kun Julia pääsi todistamaan aatelismiesten piian astumista. Kumman rooliin hän mielessään enemmän asettui: korkea-arvoiseksi mieheksi, jollaiseksi hän oli pukeutunut, vaiko palvelustytöksi, jolla leikiteltiin yhtä hävyttömästi kuin Christiankin oli tehnyt? Kiinnostava juonenkäänne, minkä herättämistä ajatuksista ja tuntemuksista olisi kiva lukea lisää.

    Kerroit romantikkona haluavasi pitää tarinan Julian ja Christinin välisenä, joten harkitse, haluatko rikasta hahmogalleriaa edelleen laajentaa. Ristiinpukeutuvan naisen alkaisi olla aika tulla uudelleen kosketetuksi. 😉


   • Slick76 kirjoitti:

    Tarinassahan alkaa olla elementtejä Harlequin-kirjaan tai kahteen! 🙂

    Ehkä peräaukon hyvinvointia on nyt käsitelty tarpeeksi, mikäli asia ei nouse jatkossa keskeiseksi juonielementiksi - vaikkapa siten, että Julian antaa Christianille omaa lääkettään. Koska kerrot kirjoittavasi tarinoita omista fantasioistasi ja mieltymyksistäsi lähtien, niin tämä ei ehkä ole kovin todennäköinen juonenkäänne...

    Pidin tarinan parhaana ja kiihottavimpana käänteenä juuri tätä, kun Julia pääsi todistamaan aatelismiesten piian astumista. Kumman rooliin hän mielessään enemmän asettui: korkea-arvoiseksi mieheksi, jollaiseksi hän oli pukeutunut, vaiko palvelustytöksi, jolla leikiteltiin yhtä hävyttömästi kuin Christiankin oli tehnyt? Kiinnostava juonenkäänne, minkä herättämistä ajatuksista ja tuntemuksista olisi kiva lukea lisää.

    Kerroit romantikkona haluavasi pitää tarinan Julian ja Christinin välisenä, joten harkitse, haluatko rikasta hahmogalleriaa edelleen laajentaa. Ristiinpukeutuvan naisen alkaisi olla aika tulla uudelleen kosketetuksi. 😉

    No siis tämä ei ole mikään henkilökohtainen fantasia vaan enemmänkin juuri eroottinen romaani tai harlequin, kuten hyvin olitkin huomannut.
    Toki suurin osa hivelee omia mieltymyksiä, mutta mielikuvitukseni kehittelee välillä jonkinmoisia juonenkäänteitä ja haluan ne ulos sieltä tai muuten halkean.
    Peräaukon paneminen kuten kaikki muukin on kokemattomalle Julialle uusi kokemus. Siksi siihen poraudun. 👀
    Jälleen juokset asioiden edelle, 🤭 tarinaa hion päässäni par aikaa ja odotan että sormeni löytävät oikeat sanat. Toinen novelli taitaa putkahtaa kohta taas, jonka keksin tänään kun raivostuttava liittymärenkutus taas radiosta sois.


   • KukanNovellit kirjoitti:

    Kehoitin häntä polttamaan vaatemytyn, voin vain toivoa parasta että hän sen tekee.
    Hän yritti heti miettiä mistä saisin uudet vaatteet. Menin yksi pieneen huoneeseen missä reikätuolini oli ja istuin alas. Virtsa suihkusi heti, reikäni oli jo umpeutunut mutta yllätyin miten helposti uloste tuli ulos sieltä. Pyyhin reikäni liinaan ja soitin kelloa jotta palvelija tiesi tulla tyhjentämään tuolini. Toinen palvelija oli aiemmin tuonut sanan isältäni ja lähdin oitis häntä tapaamaan.

    Isäni Kuningas Carl ilmoitti minulle että nyt on aika vihdoin alkaa etsiä minulle puolisoa. Tiesin että joskus se olisi edessä, mutta toivoin hartaasti että en joutuisi sopimusliittoon. Tanssiaiset järjestettäisiin kahden viikon kuluttua ja kaikki kynnelle kykenevät herttuat, kreivit, jaarlit ja prinssit olisi kutsutut. Christian tulisi myös, minua alkoi jännittää. Mitä jos hän tunnistaisi minut Julianiksi?!

    Iltapäivällä kävelin puutarhan läpi metsään ja siellä sijaitsevaan mökkiin. Astuin sisään ja sinne oli toimitettu minulle uusi puku. Edellinen oli yksinkertaista beigeä puuvillaa, takin hihoissa oli ollut kirjo-ompeleet. Nyt saisin pukea päälleni valkoisen röyhelöhihaisen paidan, ruskean nahkaisen takin, mustat puuvillahousut, musta yksinkertainen liivi jossa kukkakuvioiset hopeanapit, valkoiset sukat ja solmioliinan. Solmioliinaa varten pöydällä oli mustalla timantilla koristeltu solmionpidike. Vaikka takissa ei ollut kirjo-ompeleita, se oli silti laadukkaamman näköinen.

    Yritin estellä palaamista harjoituksiin, mutta serkkuni sanoi että nyt pois jääminen herättäisi liian suurta ihmetystä, ajatuskin ihan mahdoton. Päätin vielä viikon käydä harjoituksissa ja yritän olla jäämättä kahden kesken "ystäväni" kanssa.
    Puin vaatteet päälleni, kiinnitin miekkavyön housujen päälle ja työnsin miekan tuppeensa. Päähän vielä komea musta kolmikolkkahattu valkoisella strutsinsulalla koristeltuna. Hiukset pidin aina kiinni solmittuna mustalla samettinauhalla. Hengähdin syvään ja lähdin miettien mitä ilta toisi tullessaan.

    Saapuessani paikalle muita nuoria herttuoita ei näkynyt missään. Kuulin sisältä outoja ääniä, miehet ähisivät, mutta miekkailun ääntä ei kuulunut. Kuulin myös toisen eriävämmän äänen, nainen, sisällä oli joku nainen. Hän ulisi ja vonkui mitä kammottavimmin. Avasin ovea varovasti. He eivät olleet salissa. Hiivin hiljaa eteenpäin ja asehuoneen ovi oli raollaan. Näin liikettä sen alta ja äänet voimistuivat mitä lähemmäs pääsin.
    -Rubert, anna toiselle vuoro välillä, nainen haluaa helpotusta ison sonnin kyrpäsi jälkeen, toinen miehistä sanoi.
    Ooh, aah, ooh! nainen huusi tasaiseen tahtiin.
    -Kyllä sinä ehdit osasi saamaan, en minä tätä halki saa vaikka yritän! Rubert vastasi ja nauraa hohotti päälle.
    Olin aivan järkyttynyt, miehet olivat yllättäneet piian pesemästä lattiaa ja päättäneet astua hänet. Korviani kuumotti, nainen nautti joka sekunnista, siirryin vähän ja näin miten Rubertin elin upposi naisen sisään yhä uudestaan ja uudestaan. Pilluni alkoi sykkiä ja puna kuumensi kaulaani. Tämä oli mitä erikoisinta ja kiihottavinta mitä olin koskaan kokenut, jos ei lasketa eilisiltaa metsässä.
    En nähnyt kuka toinen mies huoneessa oli.
    -Kohta laukean Mikael, pääset sitten liukkaille. -Hyvä menettää neitsyytensä jollekin ennen kuin nait prinsessaa, Rubert nauroi taas.
    Pääni kihelmöi, he puhuivat minusta naidessaan piikaa, tiesin että minun pitäisi poistua paikalta jo, mutta uteliaisuuteni vei voiton ja jäin seuraamaan tilanteen kehittymistä. Viime yö palasi elävästi mieleeni ja kurkkuani kuivasi. Olinko pitänyt samanlaista ääntä kuin tuo piika?!
    Rubert alkoi kovasti huohottaa ja karjaisi, hän vetäisi suuren elimensä pois piian sisältä ja lattialle ryöppysi elimen sisältä valkoista limaa, samanlaista mitä olin yöllä ihmetellyt housuissani olevan.
    Hän nousi ylös ja työnsi toisen miehen paikalleen. Mikael oli nuori vasta, ei mitenkään erityisen ilo silmälle, hieman hintelä, rikas hän oli tai tulisi olemaan. Mikael laskeutui alas piian taakse ja avasi sormet täristen housunsa. Hänen elimensä oli huomattavasti pienempi kuin Rubertin, kuitenkin piika alkoi ynistä kiimassa kun Mikael varovasti työnsi elimensä hänen sisäänsä. Mikael oli arempi kai tämä oikeasti oli hänen ensimmäinen kertansa.
    -Nopeammin Mikael, ei ole koko iltaa aikaa. Rubert kannusti suojattiaan nauraen.
    Mikael alkoi työnnellä rivakammin ja pian jo laukesikin ja valutti lattialle piian pestäväksi paksua puuroa. Tiesin aikani tulleen ja hiivin varovasti pois paikalta.

    Jatkuu..

    Menin takaisin ulos ja hetken paikalla seisottuani kuulin puistosta kalketta, sellaista kun miekat osuvat toisiinsa. Kävelin ääntä kohti. Christian harjoitteli siellä miekkailunopettajan kanssa. Pysähdyin paikoilleni ja seurasin hänen liikkeitään. Christian oli riisunut takin, liivi oli auki, solmioliina tiessään ja paidan kauluksesta näkyi tummaa karvaa. Hänen rintansa kimmelsi hiestä. Kuinkahan kauan hän oli jo ehtinyt harjoittelemaan? Huomasin katsovani häntä eri tavalla. Paksut lihaksikkaat reidet tekivät töitä siinä missä miekkaa pitelevä käsi. Hänen niskaan solmitut vaaleat hiuksensa olivat kähertyneet niskasta. Ruskeat silmät olivat keskittyneet kohteeseensa niin määrätietoisesti, että tunsin kosteuden reisissäni. Taas kuva ulisevasta piiasta palasi mieleeni ja poskeni punehtuivat ajatuksestakin, siitä ajatuksesta että minä olisin lattialla niin ja joku, ei vain joku ei kuka tahansa enempää kuin Christian olisi takanani ja työntäisi paksua käyrää elintään sisääni. Tunne oli outo, vaikka samalla niin kiehtova.

    Olin aivan ajatuksissani, enkä kuullut kun joku puhutteli minua. En ennen kuin hän seisoi aivan siinä, lähellä, liian lähellä.
    CHRISTIAN! Aivoni heräsivät.
    -Julian, missä mielesi on? Christian kysyi virnistäen. Nielaisin tyhjää.
    -Taisit ajatella minua, vai mitä. Hän virkkoi käheällä äänellä:
    -Tule, mennään kapakkaan. Minä tarjoan, kun sinulla on noin komea pukukin!
    Christian otti minut kainaloonsa ja auoin suutani kuin kala, saamatta kuitenkaan sanotuksi sanaakaan.
    Ilta kului kosteissa merkeissä, minä join tällä kertaa viiniä. Sahdista sain kamalia röyhyjä. Tiesin että minun ei pitäisi juoda enää yhtään tinatuopillista, mutta Christian toi vielä yhden eteeni.

    Olin rohkaistunut viinistä, kun viimein avasin suuni,
    -Arvaapa mihin törmäsin tänään asevarastossa?
    Christian katsoi minuun kysyvästi.
    -Piikaan. Pesi lattioita, sanoin ja hörähdin perään. Annoin Christianin tehdä omat johtopäätöksensä.
    -Sinäkö, piian kimpussa? hän kysyi vitsaillen.
    Kumarruin eteenpäin ja puhuin hiljempaa,
    -Nyt se kävelee vinossa pari päivää. hymyilin leveästi ja nojauduin taaksepäin tuolissani.
    Samassa tiskin takaa tuli piika kävellen vähän oudosti ja osoitin häntä kädelläni. Christian katsoi näyttämääni suuntaan ja sitten minua ja alkoi nauraa. Hänen naurunsa muuttui ulvonnaksi ja melkein itkuksi jos totta puhutaan. Yhdyin hänen nauruunsa; sillä sisään astunut piika oli ainakin 60 vuotias ellei jopa vanhempi ja sitten heitin yhdellä kulauksella viinit alas.

    Hoipertelimme jälleen kerran Christianin kanssa toisiimme tukeutuen kohti metsää, kuten niin monta kertaa ennenkin. Saavuimme mökille.
    -Kai tarjoat minulle yösijan tänään, et voi laittaa minua kävelemään kotiini tässä kunnossa, nyt minut pystyisi kuka vaan kolkkaamaan? hän virkkoi ja sumeat aivoni eivät estelleet, sen sijaan kuulin suuni sanovan:
    -Tottakai! Sisään vain peremmälle. Minun tupani on sinun..
    Yhtäkkiä Christianin huulet olivat taas huulillani. Halusin upottaa käteni hänen hiuksiinsa ja niin teinkin. Christian availi samalla liivini nappeja ja riuhtoi paitaani auki. Hänen kätensä pysähtyivät siteeni päälle ja hän irrottautui minusta.
    -Mitäs tämä on?
    -Olin eilen kaksintaistelussa, näkisitpä sen toisen kaverin, keksin sanoa ja hörähdin.
    Tartuin Christiania niskasta ja vedin hänet kiinni itseeni. Painoin avonaisen suuni hänen huulilleen ja hieroin kielelläni hänen kieltään. Rintojani pakotti siteen alla, jotenkin niin kutkuttavalla tavalla samalla kun olin seota siihen tunteeseen, että minun teki mieli repiä se pois päältäni nyt heti.
    Nyt laskeuduin itse Christianin eteen. Mielikuva piiasta lattialla ja muisto Christianin elimestä suussani; saivat minut toimimaan.

    Jatkuu


   • KukanNovellit kirjoitti:

    Menin takaisin ulos ja hetken paikalla seisottuani kuulin puistosta kalketta, sellaista kun miekat osuvat toisiinsa. Kävelin ääntä kohti. Christian harjoitteli siellä miekkailunopettajan kanssa. Pysähdyin paikoilleni ja seurasin hänen liikkeitään. Christian oli riisunut takin, liivi oli auki, solmioliina tiessään ja paidan kauluksesta näkyi tummaa karvaa. Hänen rintansa kimmelsi hiestä. Kuinkahan kauan hän oli jo ehtinyt harjoittelemaan? Huomasin katsovani häntä eri tavalla. Paksut lihaksikkaat reidet tekivät töitä siinä missä miekkaa pitelevä käsi. Hänen niskaan solmitut vaaleat hiuksensa olivat kähertyneet niskasta. Ruskeat silmät olivat keskittyneet kohteeseensa niin määrätietoisesti, että tunsin kosteuden reisissäni. Taas kuva ulisevasta piiasta palasi mieleeni ja poskeni punehtuivat ajatuksestakin, siitä ajatuksesta että minä olisin lattialla niin ja joku, ei vain joku ei kuka tahansa enempää kuin Christian olisi takanani ja työntäisi paksua käyrää elintään sisääni. Tunne oli outo, vaikka samalla niin kiehtova.

    Olin aivan ajatuksissani, enkä kuullut kun joku puhutteli minua. En ennen kuin hän seisoi aivan siinä, lähellä, liian lähellä.
    CHRISTIAN! Aivoni heräsivät.
    -Julian, missä mielesi on? Christian kysyi virnistäen. Nielaisin tyhjää.
    -Taisit ajatella minua, vai mitä. Hän virkkoi käheällä äänellä:
    -Tule, mennään kapakkaan. Minä tarjoan, kun sinulla on noin komea pukukin!
    Christian otti minut kainaloonsa ja auoin suutani kuin kala, saamatta kuitenkaan sanotuksi sanaakaan.
    Ilta kului kosteissa merkeissä, minä join tällä kertaa viiniä. Sahdista sain kamalia röyhyjä. Tiesin että minun ei pitäisi juoda enää yhtään tinatuopillista, mutta Christian toi vielä yhden eteeni.

    Olin rohkaistunut viinistä, kun viimein avasin suuni,
    -Arvaapa mihin törmäsin tänään asevarastossa?
    Christian katsoi minuun kysyvästi.
    -Piikaan. Pesi lattioita, sanoin ja hörähdin perään. Annoin Christianin tehdä omat johtopäätöksensä.
    -Sinäkö, piian kimpussa? hän kysyi vitsaillen.
    Kumarruin eteenpäin ja puhuin hiljempaa,
    -Nyt se kävelee vinossa pari päivää. hymyilin leveästi ja nojauduin taaksepäin tuolissani.
    Samassa tiskin takaa tuli piika kävellen vähän oudosti ja osoitin häntä kädelläni. Christian katsoi näyttämääni suuntaan ja sitten minua ja alkoi nauraa. Hänen naurunsa muuttui ulvonnaksi ja melkein itkuksi jos totta puhutaan. Yhdyin hänen nauruunsa; sillä sisään astunut piika oli ainakin 60 vuotias ellei jopa vanhempi ja sitten heitin yhdellä kulauksella viinit alas.

    Hoipertelimme jälleen kerran Christianin kanssa toisiimme tukeutuen kohti metsää, kuten niin monta kertaa ennenkin. Saavuimme mökille.
    -Kai tarjoat minulle yösijan tänään, et voi laittaa minua kävelemään kotiini tässä kunnossa, nyt minut pystyisi kuka vaan kolkkaamaan? hän virkkoi ja sumeat aivoni eivät estelleet, sen sijaan kuulin suuni sanovan:
    -Tottakai! Sisään vain peremmälle. Minun tupani on sinun..
    Yhtäkkiä Christianin huulet olivat taas huulillani. Halusin upottaa käteni hänen hiuksiinsa ja niin teinkin. Christian availi samalla liivini nappeja ja riuhtoi paitaani auki. Hänen kätensä pysähtyivät siteeni päälle ja hän irrottautui minusta.
    -Mitäs tämä on?
    -Olin eilen kaksintaistelussa, näkisitpä sen toisen kaverin, keksin sanoa ja hörähdin.
    Tartuin Christiania niskasta ja vedin hänet kiinni itseeni. Painoin avonaisen suuni hänen huulilleen ja hieroin kielelläni hänen kieltään. Rintojani pakotti siteen alla, jotenkin niin kutkuttavalla tavalla samalla kun olin seota siihen tunteeseen, että minun teki mieli repiä se pois päältäni nyt heti.
    Nyt laskeuduin itse Christianin eteen. Mielikuva piiasta lattialla ja muisto Christianin elimestä suussani; saivat minut toimimaan.

    Jatkuu

    Kosketin elintä ensin housujen päältä ja sitten kaivoin sen esiin, pää kiilteli kynttilän valossa irstaasti. Työnsin hänet sängylle istumaan ja menin hänen jalkojensa väliin, otin elimen käteeni ja se liukui kädessäni, nahka sen ympärillä venyi ja liikkui ja kärki paljastui sen alta, kärjen keskellä oli reikä. Reikä josta Rubertin limat olivat valuneet.
    Nuolaisin elimen päätä. Se tuntui hieman turpoavan kosketuksestani. Otin sen varovasti suuhuni. Nuolin kielellä samalla nahan samettista pintaa. Nostin pään ylöspäin ja imin taas elimen suuhuni. Liikutin samalla kättäni varrella. Tunsin suussani miten elin halusi pysyä jäykästi yhdessä suunnassa ja sen koko oli jo tuplaantunut, tämä kiihotti minua. Rubertin elin oli ollut jättimäinen, onneksi Christian mahtui suuhuni oikein sopivasti.
    Christian työnteli varovasti lantiotaan ylös ja urahteli ja kirosi.
    -Nyt tulee! hän huudahti ja nieluuni lensi kirpeää kuumaa nestettä. Lensin selälleni maahan ja kaoin.
    -Tulepas tänne kuoma, Christian sanoi ja veti kädestäni minut sängylle mahalleni.
    Jotenkin hän oli saanut taas peppuni paljaaksi. Toivoin todella että mökissä oli tarpeeksi hämärää.
    Hän tapaili sormiaan peppureikääni, reiteni olivat aivan mahlaiset ja alapääni valui märkää. Tiesin että minun pitäisi estää tämä mutta en kyennyt ajattelemaan järkevästi. Halusin tätä. Halusin Christiania.

    Christian venytti käsillään pakaroitani ja sylkäisi reikääni kaksi kertaa ja sitten työnsi kaksi sormea sisääni. Huoahdin kuuluvasti ja hieman nostin takamustani ylös sängystä. Miten joku niin syntinen voi tuntua näin hyvältä?!
    Christian liikkui takanani ja siirtyi polvilleen. Jalkani olivat hänen jalkojensa välissä. Olin nalkissa, en päässyt liikkumaan. Hän hieroi elimellään peppuvakoani ja mietin että ei, ei taas sinne, en kestäisi sitä, ei näin pian uudestaan, se varmasti repeää!

    Christian ähisi ja mutisi takanani, hän oli aivan humalassa, miten hän pystyy toimimaan, pystyykö hän, tietääkö ja muistaako?
    Silloin nostin lantioni niin ylös kuin sain ja juuri kun Christian liikkui kohti, työntäen elintään eteenpäin, aikomuksenaan tunkeutua reikääni..elin sujahtikin häpyyni ja ulvahdin kuuluvasti.

    Jatkuu... 👀


   • Anonyymi
    KukanNovellit kirjoitti:

    Niin ja itsekin tykkäsin kirjoittaa Herkku.nettiin.
    Ne on nyt bittitaivaassa ja ärsyttävää kun kommentointi tuli säpoon, niihin ei voinut vastata takaisin.

    Tapahtui siellä herkkunetissä myös niin, että vastasin erääseen sykähdyttävään tarinaan. Jatkoin sitä ;) Sain yllätyksekseni sähköpostia takaisin. Ja pian tuo tuntematon nainen halusikin jutella kanssani yhä useammin...


   • KukanNovellit kirjoitti:

    Kosketin elintä ensin housujen päältä ja sitten kaivoin sen esiin, pää kiilteli kynttilän valossa irstaasti. Työnsin hänet sängylle istumaan ja menin hänen jalkojensa väliin, otin elimen käteeni ja se liukui kädessäni, nahka sen ympärillä venyi ja liikkui ja kärki paljastui sen alta, kärjen keskellä oli reikä. Reikä josta Rubertin limat olivat valuneet.
    Nuolaisin elimen päätä. Se tuntui hieman turpoavan kosketuksestani. Otin sen varovasti suuhuni. Nuolin kielellä samalla nahan samettista pintaa. Nostin pään ylöspäin ja imin taas elimen suuhuni. Liikutin samalla kättäni varrella. Tunsin suussani miten elin halusi pysyä jäykästi yhdessä suunnassa ja sen koko oli jo tuplaantunut, tämä kiihotti minua. Rubertin elin oli ollut jättimäinen, onneksi Christian mahtui suuhuni oikein sopivasti.
    Christian työnteli varovasti lantiotaan ylös ja urahteli ja kirosi.
    -Nyt tulee! hän huudahti ja nieluuni lensi kirpeää kuumaa nestettä. Lensin selälleni maahan ja kaoin.
    -Tulepas tänne kuoma, Christian sanoi ja veti kädestäni minut sängylle mahalleni.
    Jotenkin hän oli saanut taas peppuni paljaaksi. Toivoin todella että mökissä oli tarpeeksi hämärää.
    Hän tapaili sormiaan peppureikääni, reiteni olivat aivan mahlaiset ja alapääni valui märkää. Tiesin että minun pitäisi estää tämä mutta en kyennyt ajattelemaan järkevästi. Halusin tätä. Halusin Christiania.

    Christian venytti käsillään pakaroitani ja sylkäisi reikääni kaksi kertaa ja sitten työnsi kaksi sormea sisääni. Huoahdin kuuluvasti ja hieman nostin takamustani ylös sängystä. Miten joku niin syntinen voi tuntua näin hyvältä?!
    Christian liikkui takanani ja siirtyi polvilleen. Jalkani olivat hänen jalkojensa välissä. Olin nalkissa, en päässyt liikkumaan. Hän hieroi elimellään peppuvakoani ja mietin että ei, ei taas sinne, en kestäisi sitä, ei näin pian uudestaan, se varmasti repeää!

    Christian ähisi ja mutisi takanani, hän oli aivan humalassa, miten hän pystyy toimimaan, pystyykö hän, tietääkö ja muistaako?
    Silloin nostin lantioni niin ylös kuin sain ja juuri kun Christian liikkui kohti, työntäen elintään eteenpäin, aikomuksenaan tunkeutua reikääni..elin sujahtikin häpyyni ja ulvahdin kuuluvasti.

    Jatkuu... 👀

    Vaikka kiimani valui sängylle asti, tuo sattui. Christian ähkäisi ja työnteli muitta mutkitta itseään sisääni. Kipu alkoi lievetä, enkä voinut itselleni mitään ja aloin voihkia. Unohdin itseni kokonaan ja annoin vartaloni hänen työstettäväkseen. Tunsin miten sisältäni valui lisää märkää ja taas muistin piian nautinnon, supistelin sisältäpäin, tuntui uudelta ja niin hyvältä. Voihkin yhä äännekkäämmin ja aloin kiemurrella vastaan, hiukseni aukesivat ja huusin Christianin nimeä, omalla naisen äänelläni huoahtaen.
    -Mitä!? kuulin hänen sanovan ja irrottautuvan minusta nopeasti. Elin sykki limaa lattialle. Nousin ylös istumaan.
    -Christian. Minä.. sanat takertuivat kurkkuuni.
    -Mitä ihmettä Julian? Kuka sinä olet? Christian oli pelokkaan näköinen.
    -Oletko noitunut minut?! Ei, ei. Tämä ei voi olla totta. Nyt minun pitää selvitä. En halua puhua tästä nyt. Minä nukun tässä sängyllä itseni selväksi ja sinä saat mennä..Mene ihan mihin huvittaa. Puhumme tästä aamulla; hän ärjyi.
    Auoin suutani koko sen ajan kuin haluten sanoa jotain, mutta en todellakaan tiennyt mitä olisi pitänyt sanoa. Olin paljastunut. Nyt hän varmasti kertoisi kaikille ja se olisi kaiken hauskan loppu.
    Christian pyörähti sängylle ja alkoi melkein saman tien kuorsata. Minä tiesin minne minun pitää mennä. Työnsin mies minän vaatteet lattialla olevaan arkkuun ja puin sieltä ylleni korsetin, mekon, tossut ja huppuviitan. Katsoin hetken ovelta nukkuvaa miestä ja sanoin;
    -Hyvästi Christian.


  Ketjusta on poistettu 123 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Slava Ukraine-mölisijöiden vuoksi Suomi syöksyy nyt synkkään lamaan

   Eivät tainneet mölisijät tajuta millaisia kustannusseurauksia tästä maalle ja sen kansalaisille seuraa.
   Maailman menoa
   537
   3272
  2. Mulla on niin ikävä sua mies

   taas senki hunajakipon mies. Tai aina :)
   Ikävä
   294
   2434
  3. Beata Papp gold digger (Leppilampi)

   Kivasti nuori nainen turvasi toimeentulonsa kun antoi setämihelle. Naiset!!! Kyllä niitä setämiehiä löytyy aina vaikka naama ois kuin petolinnun perse
   Kotimaiset julkkisjuorut
   53
   2324
  4. Venäjän ydinisku lähestyy hitaasti mutta satavarmasti...

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/eac44407-e77d-418b-ae21-1db8a0104309 Venäläisten ärsyttäminen jatkuu, milloin menee kuppi nurin ja "uusi aurinko"
   Maailman menoa
   399
   2023
  5. Ernan pahoinpitely

   Erna pahoinpidelty. Törkeää Seiskalta nimittää tuota kissatappeluksi. Erna kertoo tässä lehtijutussa että hänellä on turvamies aina yöelämässä. Missä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   54
   1861
  6. Huumekohussa marinoitu Redrama Vain elämää -kuvauksista: "...valehtelevan, jos sanoo, ettei..."

   Juhannuksen jälkeen Redrama oli aiheuttanut lähipiirissään huolta kuukauden mittaisella katoamistempullaan. Vain elämää -leiri pidettiin toukokuun lop
   Suomalaiset julkkikset
   2
   1468
  7. Paras muistosi hänestä?

   Mitä muistoa muistelet mieluiten ikävöimästäsi ja miksi?
   Ikävä
   89
   1339
  8. Millanen oli tunnereaktio

   Millanen tunnereaktio oli viimeksi ku kaipauksen kohteen näit?
   Tunteet
   74
   1127
  9. Eikö olenkin niin, että

   jos sinulla mies on ikävä, niin sinä otat yhteyttä vaikka sinua olisi kielletty. Jos, oikeasti tuntee ja haluaa, sitä taistelee.. eikös? Teen vain
   Ikävä
   80
   1124
  10. Mikä hän on ammatiltaan?

   Mitäs sun ikävän kohde tekee työkseen?
   Ikävä
   77
   1106
  Aihe