Pelokas sotaprofessori

Anonyymi

Professori Paul Springer, US Air Command and Staff College in Alabama, on puhunut julki ennakkoluulonsa vihamielisistä muukalaisista.

<< likely probes would be sent ahead of the invaders from beyond our solar system to scope out Earth. [ UAP havainnot]

[aliens] would colonise planet Earth in an eerie echo of how Europeans colonised the Americas 300 years ago, with resources bled dry and indigenous people wiped out.

[Springler:] “You have to assume any civilisation is acting in what it perceives to be its own best interest — they are not showing up because they want to be benevolent.”

Earth’s nuclear weapons would be eliminated with lasers or improvised weapons such as asteroids guided to targets. >>

https://www.thesun.co.uk/news/17038753/alien-ufo-invasion-earth-us-airforce/

Me tiedämme että ufot ja muukalaiset ovat löytäneet maapallon tuhansia vuosia sitten, että galaksimme on tuhansien älykkäiden sivilisaatioiden asuttama, että he ovat sopineet rauhanomaisista kanssakäymisen pelisäännöistä, ja että primitiivisiä kulttuureita suojellaan.

Mikähän selittäisi prof. Springerin pelkokuvat?

7

332

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Katso luontoa ,se on monesti Aika raakaa ja brutaalia. Onkohan UFO asioissa vähän sama juttu..

  • todennäköisesti luotain lähetettäisiin aurinkokuntamme ulkopuolelta tulevia hyökkääjiä edeltäen tutkimaan Maata. [ UAP ei ole]

   [Alienit] kolonisoivat planeetan Maan samaan tyyliin, kuinka eurooppalaiset kolonisoivat Amerikan 300 vuotta sitten, kun luonnonvarat olivat kuivuneet ja alkuperäiskansat pyyhitty pois.

   [Springler:] "Sinun on oletettava, että mikä tahansa sivilisaatio toimii niin kuin se pitää oman etunsa mukaisena - ne eivät näy, koska he haluavat olla hyväntahtoisia."

   Maan ydinaseet eliminoitaisiin lasereilla tai improvisoiduilla aseilla, kuten kohteisiin ohjatuilla asteroideilla. "

   -Tuo on pelkkää spekulaatiota ja skenaarioiden rakentelua siinä hengessä, joka maanpuolustuksesta vastaaville kuuluukin. Hawking esitti vertauksen Amerikan alkuperäiskansoja koskien ensin.

   Samaa tekee kaikkien maiden puolustuksesta vastaavat, eli miettivät uhkakuvia teoreettisella tasolla ja pohtivat niihin vastatoimia ja vastauksia.

   Tuli dokumentti joku vuosi sitten siitä, miten USA:ssa on näitä skenaarioita maanpuolustuksessa pohdiskeltu. Siellä oli sellaistakin skenaariota mietitty että ne tulevat loisina, jotka ottaa isännät sitten haltuunsa. Sellaista vastaan oli mietitty biologisia aseita.

   Jokaisella varmaankin on oma mielipide uhasta tai sen olemattomuudesta. Minä ajattelen niin että ufojen historia on pitkä, eikä väkivaltaisuudesta, terrorista tai pahanteosta ole merkkejä vieläkään.

   Ydinaseista ovat selvästi huolissaan sen sijaan, joten he suojelevat maapalloa ja ihmisiä ainakin niiltä, tai pyrkivät ainakin ilmaisemaan mielipiteensä asian suhteen.

   Voisi siis siltä pohjalta eli faktojen pohjalta olla mielissään siitä että isoveli on täällä. Varmasti universumissa ja ulottuvuuksissa on olemassa myös -ei niin hyvätahtoisia olentoja, mutta toivotaan että ne ei tule tänne ja jos tulee niin toivotaan että hyvä voittaa!

   Meillä tuskin siihen on mitään sanottavaa. On kuin vesikirppu miettisi juonia sammakon päänmenoksi.

  • Anonyymi

   "Me tiedämme - - - että he ovat sopineet rauhanomaisista kanssakäymisen pelisäännöistä, ja että primitiivisiä kulttuureita suojellaan."

   Jos vielä viitsit jossain välissä jouten ollessasi esitellä nämä teille ilmiselvästi tutut pelisääntöjen sopijat ja sen sopimuksen, jonka nähtyänne olette tulleet noin vahvaan uskoon siitä, ettei ihmiskunnalla ole noiden muukalaisten osalta huolenhäivääkään tulevan osalta. Kiitos jo etukäteen.

   PS. Sopparin kopsu kannattaa lähettää Pentagoniin, Venäjän federaation asevoimain yleisesikuntaan sekä Kiinan Keskussotilaskomissioon, jotta varmasti ymmärtävät huolensa olleen turhia noilta osin.

   • Anonyymi

    Kaikki aikanaan. Ensin julkinen esittäytyminen, sen jälkeen voit kysellä kaikkea tarvitsemaasi heiltä.


   • Anonyymi

    Paljonko se huoli vaikuttaa vai ajatteletko että huolestuminen vaikuttaa tilanteeseen jollakin tavalla?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Paljonko se huoli vaikuttaa vai ajatteletko että huolestuminen vaikuttaa tilanteeseen jollakin tavalla?

    "Paljonko se huoli vaikuttaa vai ajatteletko että huolestuminen vaikuttaa tilanteeseen jollakin tavalla?"

    Tiedostan kyllä teidän lestadiolaisten sisäistämän raamatullisen vertauksen taivaan linnuista, jotka lentelevät iloisesti viserrellen huolta vailla Jumalan kämmenellä, mutta valitettavasti ihmisten reaalimaailman tapahtumat ovat vallan muuta, eli sanotusti - raadollisempia.

    Huoli tarkoittaa minun kaltaiseni perheellisen yrittäjän maailmassa potentiaalisten riskien konkreettista arviointia tilanteissa, jossa markkinoiden turbulenssit pyritään ennakoimaan ja sitten ottamaan huomioon parhaalla mahdollisella tavalla.

    Työelämän ulkopuolellakin ihminen varautuu sairauksiin, tapaturmiin, hirvikolariin, murtovarkauksiin, tulipaloon, vesivahinkoon yms. asianmukaisella käytöksellään, jossa riskit pyritään minimoimaan sekä vakuutuksilla, jos ne kuitenkin realisoituvat.
    Mitä taas tulee siihen Jumalan kämmenen lupaukseen, niin se ei minua vakuuta, ja siksi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kaikki aikanaan. Ensin julkinen esittäytyminen, sen jälkeen voit kysellä kaikkea tarvitsemaasi heiltä.

    Ettei vain tuo sinunkin lupauksesi olisi vastaava ikuisuuksiin asti venytetty blanco vekseli kuin sen muutaman Vanhan testamentin palopuheisen kansankiihottajan vannotus uskollisille kuulijoilleen tulla ihan kohtsilleen uudelleen ihmisten iloksi, jos kohta joidenkin vaivaksikin?
    Siis kuten virsi 30 sen sanoo:

    Kiitävi aika,
    vierähtävät vuodet,
    miespolvet vaipuvat unholaan.
    -


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kirja: Martina Aitolehti näki narkomaani-siskonsa piikitetyn käsivarren: "Sillä hetkellä tajusin..."

   Hyvinvointiyrittäjä ja triatlonisti Martina Aitolehti avautuu rehellisesti mm. pikkusiskonsa-Steffin huumehöyryisestä elämästä uudessa elämäkertakirja
   Kotimaiset julkkisjuorut
   59
   4561
  2. Loiri on kuollut.

   Poistui kuvioista.
   Maailman menoa
   186
   3727
  3. Martinan vastenmielinen menneisyys

   Martinan kirjasta julkaistujen otteiden perusteella hän on vastenmielinen sarjapettäjä ja epävakaa persoona. Kukaan normaali ihminen ei huuda kuutta t
   Kotimaiset julkkisjuorut
   279
   2789
  4. Vesa-Matti Loirin some hiljeni pahaenteisesti - Nyt tuhansilla suomalaisilla vain tämä yksi viesti

   Mikä on sinun suosikkimuistosi Vesa-Matti "Vesku" Loirista? Meneekö se Uuno Turhapuro osastolle, Eino Leinon tulkintaan vai onko se aivan jotain muuta
   Maailman menoa
   68
   2338
  5. Miksi Martina puhuu kirjassaan

   …muunneltua totuutta. Hän ei ole ollut apuvalmentajana hevostallilla nuoruudessaan. Hän on ollut ihan tavallinen tallityttö muiden tallityttöjen jouko
   Kotimaiset julkkisjuorut
   155
   1805
  6. Kiinasta taas uusi virus maailman iloksi

   Kiinassa on tunnistettu uusi Langya henipavirus (LayV), johon on sairastunut jo kymmeniä ihmisiä. Tutkijoiden mukaan virus on todennäköisesti tarttun
   Maailman menoa
   76
   1784
  7. Loiri oli minusta vastenmielinen

   Loirin kaikkea tekemistä leimaa hänen Uuno Turhapuro filminsä. Uuno filmit ovat olleet minulle aina todella vastenmielisiä. Tuo poru
   Maailman menoa
   212
   1287
  8. Parisuhdeodotukset

   Ajattelin ohittaa tämän päiväisen palstahärdellin ja viedä keskustelua alueelle, joka kovasti mietityttää ja joka saa tuntemaan suurehkoa rakkauden va
   Sinkut
   163
   999
  9. Martina - Taistelija (WSOY) on menestyskirja

   Mukavaa luettavaa ja paljon kauniita kuvia Martinasta. Loppukesä menee tämän kirjan parissa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   135
   889
  Aihe