Suurtuet eivät ole Suomessa harvinaisuus, toisin kuin IL väittää

Anonyymi

IL (5.1.22) väittää että suurtuet (esim 5500 e/kk) olisi Suomessa harvinaisuus. Ei ole. IL:n väärinkäsitys aiheutuu siitä että IL ei huomioi perhekuntia, joissa on erottu paperilla vaikka de facto ollaan yhtenäinen perhe. Perhekunta on todellisuudessa yksi yksikkö, mutta paperilla kaksi erillistä perhekuntaa. Some-julkkiksistakin löyty näitä tapauksia. Kahden erillisyksikön tuet on helposti se 5500 e/kk jo kahden lapsen perhekunnassa.

Suomessa on sanonta; Lapsi tuo rahan pöytään ja ikävä kyllä Ke-La:ssa se on täyttä totta. Ke-La selvittelee vain opiskelijoiden todellisia asumisolosuhteita. Muiden ei edes yritä selvitellä. Mamut asuvat paperilla kaikki erillään, vaikka todellisuudessa jopa miesoletetut asuvat komuuninomaisesti. Ylimääräiseksi jääviä asunnottomia vuokrataan pimeästi paperittomille kalliiseen hintaan ja arvaa kuka maksaa kaiken?

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Taskuraha suomessa somalisulttaanille jolla 4 vaimoa perhettä. Pienoisklaanin pää laittaa kaikki massit omiin isoihin taskuihinsa joista lohkaisee sen verran taskurahaa etteivät penskat jalkavaimot kuole nälkään.

      Vaimot pamahtavat paksuksi tasaisin väliajoin mutta 3lla vaimoista ei ole isästä tietoakaan - virallisesti.

      • Anonyymi

        Näinhän se ikävä kyllä on. Kehitysmaalaisten ja mustalaisten elättäminen työtä tekemättä on Suomen hallitusten ylevimpiä päämääriä vuosikymmenestä toiseen. Miksi somaleiden työllisyys tulisi poiikeamaan mustalaisten vastaavasta? Mustalaisille on sallittu kulttuurin ja tapojen sekä muka-rasismin nimissä vapaaherruus jo 60 vuoden ajan. Rikollisuus on korkealla tasolla ja alttius itsensä elättämiselle rehellistä työtä tekemällä on harvinaista. Jos joku mustalainen tekee työtä tai valmistuu koulunkäynnin avustajaksi, sellaisesta tehdään aina televisio-ohjelma. Niin harvinaista se on. Työeläkekertymä kertoo totuuden elämän aikaisesta työnteosta.


    • Anonyymi

      Ei tarvitse kuin pitää silmänsä ja korvansa auki asuinympäristössään. Lisääntyminen suomalaisen tukijärjestelmän kustantamana on joidenkin ihmisten ainoa elinkeino. Kiva nähdä montako sukupolvea järjestelmä kykenee elättämään, kun porukka lisääntyy eksponentiaalisesti.

    • Anonyymi

      Lapsi tuo ,miten se meni rahan pöytään. Ei tuolla 5,41e lapsikorotuksella paljon hankita. Lapset kasvavat jatkuvasti ja heille tulee myös vaatehankinnat tuon myötä joka syksy ja kevät .Heillä on muitakin tarpeita kuin soppa kuppi. Kuten koulu tarvikemenot ja hyvä se olisi jotakin harrastaakkin sillä harrastukset mm. kartuttavat ystäväpiiriä ja pitävät kaidalla tiellä ,monasti vielä tuoden erinnäisiä taitoja ,sekä rytmiä elämään.

      https://www.kela.fi/paljonko-tyottomyysetuutta-maksetaan

      Vaikkakin lapsien toimeentuloa varmistetaan valtiollisesti joka edesauttaa köyhien lapsiperheiden selviytymistä arjen menoista ei tuota voi kutsua rahasammoksi. Yleisesti ottaen lasten hankkimisesta tiedetään koituvan jatkuvia kuluja ja siksi lasten hankintaa myös monasti harkitaan töiden ja taloudellisen tilanteen vuoksi, koska vastuulliset ihmiset haluavat turvata jälkipolviensa ,hyvinvoinnin ,koulutuksen sekä jatkossa näiden myötä heidän taloudellisen toimeentulon yhteiskunnassa.

      • Anonyymi

        Niinpä.

        "Lapsi tuo leivän tullessaan."


      • Anonyymi

        Mitä on ne koulutarvikemenot, kun Suomessa on peruskoulu ilmaista tarvikkeineen.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      95
      2555
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2213
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1917
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1661
    5. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1635
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1616
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1578
    8. 76
      1484
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      112
      1397
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1264
    Aihe