Uusi mökkinaapuri (osa 3)

Anonyymi

- Ja nyt takaisin saunaan, Tiina ojensi oluttölkin takaisin minulle ja juoksi järveen. Hän ui niemen rantaan ja nousi vedestä. Rantakivillä oli pyyhe, jota Tiina kumartui ottamaan. Hän pyllisti suoraan minuun päin, ja ilmiselvästi liian pitkään noukkiakseen vain pyyhkeen maasta. En voinut olla katsomatta hyvän muotoista takamusta, jonka bikinit tuskin peittivät. Tiina vilkaisi vielä minuun päin juostessaan mökilleen. Huokaisin syvään katseeni seuratessa mökkiin katoavaa naista. Kuumat ajatukset pyörivät päässäni. Hetken jopa harkitsin menemistä Tiinan perään, mutta järjen ääni karkotti vaaralliset ajatukset mielestäni. Enää ei tehnyt mieli uistella. Lähdin kävelemään mökilleni sydän pomppaillen. Tiinan käytös sai mieleni kuohumaan ja olisin vaikka vannonut, että hän flirttaili minulle. Saunan kiukaan alle tulta sytyttäessäni näin yhä lähes alastoman Tiinan vartalon edessäni, kiiltelevänä ilta-auringon värjätessä ihon kauniin ruskeaksi. Hain jääkaapista toisen oluen ja istuuduin kuistin portaille. Ilta alkoi jo hämärtyä. Naapurimökin pihavalot syttyivät ja näin, kuinka Tiina juoksi alastomana rinnat hypellen järveen uimaan, ja taas minun puoleiselle rannalle. Katsoin ihmeissäni näkymää. Tiina kiljui ja mellasti vedessä. Hän varmasti tiesi minun katsovan, mutta se ei näyttänyt haittaavan yhtään. Tilanne vain kuumeni lisää, kun hän ui minun rantaan ja käveli hitaasti kuistini eteen. Alaston nainen seisoi vettä valuvana edessäni ja kysyi, olisiko minulla vielä olutta? Kesti hetken, ennen kuin aivoni suostuivat ymmärtämään kysymyksen ja saamaan jäseneni liikkumaan. Nousin mitään sanomatta, hain oluen jääkaapista ja toin sen naiselle. Tiina istuutui viereeni portaille, joi olutta ja ihaili pimenevää iltaa.
- Eikö sulla ole pihavaloja, hän kysyi viitaten oman mökkinsä valoihin.
- On mulla, mutta en sytytä niitä nyt. Kuistin valo on ihan riittävä.
Oli hämmentävää istua siinä alastoman naisen vierellä ja puhella pihavalosta.
- Joko sulla on sauna lämmin, hän kysyi.
- Kyllä siellä jo tarkenee.
- No, eiköhän mennä saunaan, hän sanoi, nousi ylös ja käveli saunan ovelle.
Olin kuin sumussa, mutta menin Tiinan perässä saunan eteiseen. Saunaan mentiin kuistilta omasta ovesta. Ensin oli pieni pukuhuone ja sitten sauna. Erillistä pesuhuonetta ei ollut, vaan peseytyminen hoidettiin löylyhuoneessa. Tiina oli jo mennyt saunan puolella, kun minä riisuin vaatteeni pukuhuoneen penkille ja astuin saunaan.

Tiina istui lauteilla jalat nostettuna kaiteen päälle. Saunan hämärässä valossa vaaleat rinnat erottuivat mukavasti kauniisti ruskettuneesta vartalosta. Nousin lauteille säädyllisen etäisyyden päähän Tiinasta.
- Hyvässä kunnossa näyttäisit sinäkin olevan, Tiina sanoi vilkaistuaan minua.
- No, on tullut tehtyä muutakin kuin sohvalla löhöämistä.
- Hyvät löylyt sulla täällä on.
Ojensin oluttölkin Tiinalle ja otin pitkän hörpyn omastani. En ollut ollut pitkään aikaan naisen kanssa ja nyt istuin saunassa alastomana alastoman naisen vieressä. Tähän tilanteeseen oli tultu niin nopeasti, että en ollut oikein ehtinyt jäsennellä tapahtumia ajatuksissani. Tässä vain olimme, kuumassa saunassa, Tiina ja minä.
Tiina kumartui ottamaan kauhan ämpäristä, jolloin hänen pitkät hiuksensa hipaisivat reittäni. Aivan kuin sähköisku olisi kulkenut lävitseni. Halusin koskea tuota naista, mutta en uskaltanut liikahtaakaan. Sähköinen tunnelma kuitenkin sai eloa kaluuni ja kauhukseni tunsin poltetta jalkovälissäni ja kaluni alkoi paisua. Nostin toisen jalan reiteni päälle ja yritin parhaani mukaan käsilläni peitellä jalkoväliäni. Tiina tietenkin näki ja ymmärsi miten oli käynyt.
- Tuota, oiskohan aika lähteä vähän viilentelemään. Mennään uimaan, Tiina ehdotti.
Nousin nopeasti lauteilta, että pääsisin menemään edellä jolloin Tiina ei näkisi minun puolikovana jököttävää kaluani. Juoksin rantaan ja suoraan järveen. Tiina tuli pian perässä ja hyppäsi veteen. Kylmä vesi teki tehtävänsä ja pystyin jo nousemaan vedestä. Seisoin rannalla katsellen Tiinan uimista. Naapurimökin pihavalot valaisivat sen verran, että ei ollut aivan pimeää. Tiina nousi vedestä ja tuli hitaasti rantaan koko ajan estottomasti katsoen minua päästä varpaisiin. En yrittänyt peitellä mitään, koska olinhan minäkin katsonut häntä ja kumpikin olimme siinä yhtä alastomina. Tiina tuli aivan eteeni, hymyili ihanasti ja lähti saunalle päin. Seurasin perässä ja kun astuin löylyhuoneeseen, niin kuuma höyrypilvi iski jo minua vastaan. Kiipesin lauteille istumaan nyt hieman lähemmäksi Tiinaa. Istuimme siinä huokaille kuuman löylyn pistellessä järven viilentämää ihoamme. Sitten Tiina laski kätensä reidelleni ja puristi kevyesti. Minä säpsähdin ja katsoin Tiinaa. Hän hymyili, mutta ei sanonut mitään. Kosketus kutenkin sai aikaan taas kipeän poltteen jalkovälissäni ja kaluni alkoi elää omaa elämäänsä. Tiina laski katseensa ja silitteli reittäni.

jatkuu...

0

2477

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Baaritappelu

        Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
        Kokkola
        58
        5841
      2. Tappo Kokkolassa

        Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
        Kokkola
        26
        3697
      3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

        Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
        Sinkut
        229
        1968
      4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

        Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
        Kokkola
        27
        1789
      5. Mitä ihmettä

        Kaipaat hänessä
        Ikävä
        95
        1236
      6. MAKEN REMPAT

        Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
        Suomussalmi
        31
        1199
      7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

        Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
        Hindulaisuus
        289
        967
      8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

        5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
        Ähtäri
        52
        962
      9. Välillä käy mielessä

        olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
        Ikävä
        76
        889
      10. Mulla on kyllä

        Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
        Ikävä
        35
        858
      Aihe