Uusi mökkinaapuri (osa 5)

Anonyymi

Onneksi olin jo kertaalleen purkautunut, joten nyt kestin naimista pitkään. Tiina sai seuraavan orgasminsa ja vapisi sylissäni keinuttaen lantiotaan lantiotani vasten. Kädet tarrautuivat tiukasti hartioihini ja hän veti minua rintaansa vasten. Kun orgasmi hellitti otteensa, hän nousi sylistäni ja laskeutui lauteilta.
- Minä haluan takaa päin, Tiina komensi ja asettautui nojaamaan alalaudetta vasten. Menin Tiinan taakse, otin kalustani kiinni ja kuljetin sitä pitkin naisen pepun vakoa. Tiina nosti peppuaan ylemmäs ja minä vein kaluni jalkojen väliin. Tunsin kuuman pillun kulliani vasten ja painoin itseni sisään.
- Aaaahhh, pääsi Tiinalta kaluni painuessa kokonaan sisälle. Otin molemmin käsin kiinni Tiinan lantiosta ja aloin työnnellä kaluani yhä kiihtyvällä tahdilla naisen sisään. Jos äskeinen nainti lauteilla oli hekumallista, niin tämä oli vielä upeampaa. Hikiset vartalomme lätisivät toisiaan vasten saunan kuumuudessa. Kumpikin voihkimme ja huohotimme voimakkaitten työntöjen rytmissä. Tunsin huippuni olevan lähellä. Painoin peukalon Tiinan pepun reiälle ja helposti se painuikin sisälle. Se tuntui olevan liikaa Tiinalle. Hänen selkänsä kaareutui ja pitkä kiljaisu pääsi naiselta. Samalla tunsin pillun kiristyvän kaluni ympärillä. Työnsi vielä kerran pohjaan saakka ja silmissä kipunoiva orgasmi purki uuden lastin syvälle naisen pilluun. Vielä hengityksen tasaannuttua työntelin hitaasti yhä seisovaa kaluani litisevään pilluun. Tiina makasi voipuneen alalauteen päällä ja vastasi rennosti lantiollaan työntöihin. En olisi mitenkään malttanut lopettaa naimista, mutta viimein uupumus valtasi minutkin ja irrottauduin naisesta. Kuumassa saunassa naiminen on hikistä puuhaa. Sperma valui märkänä kiiltelevästä pillusta ja ihana, vaalea peppu keinahteli tyytyväisenä naisen yhä makaessa laudetta vasten.
- Otatko oluen, kysyin Tiinalta.
- Kiitos otan, hän vastasi ja nousi pois lauteelta. Hän kääntyi minuun päin ja halasi minua tiukasti. Kun hän nosti katseensa, painoin huuleni huulia vasten. Tiina vastasi suudelmaan ja kohta suutelimme pitkään ja kiihkeästi. Lopulta irtauduimme, katsoimme toisiamme ja jostakin syystä purskahdimme kumpikin nauramaan.


Kävimme vielä järvessä huuhtelemassa itsemme ja palasimme mökkini kuistille istumaan pyyhkeet ympärillämme. Yö oli jo pitkällä ja ilma oli käynyt viileäksi. Emme puhuneet paljon, hörpimme olutta ja välillä katsoimme toisiamme hymyillen.
- Tässä nyt kävi näin, Tiina sanoi. Mutta ei mua kaduta mitenkään. Se oli käsittämättömän ihanaa, ihan erilaista kuin Juhanin kanssa.
- Parasta ikinä, vastasin.
- Tämän ei saa tulla kenenkään tietoon. Minähän olen naimisissa, Tiina huokaisi.
- Älä ole huolissas. Minä osaan pitää suuni.
- Pitäiskö lähteä nukkumaan, Tiina sanoi ja vilkaisi mökilleen päin.
Olin mielessäni jo kuvitellut meidät nukkumassa sylikkäin leveällä sängylläni, mutta ehkä tosiaan olisi viisaampaa kummankin nukkua omassa mökissään. Niinpä suukotimme vielä hyvästiksi ja Tiina lähti pyyhe ympärillään mökilleen. Minä istuin vielä hetken kuistilla ja menin sitten sisälle mökkiin. Makasin pitkään sängyllä kerraten ja yrittäen ymmärtää illan tapahtumia. Ajatuksiin tuli myös tulevaisuus, miten tästä eteenpäin? Mitä sitten, kun Juhanikin tulee mökille? Uni ei meinannut tulla ajatusten myllertäessä päässäni. Ymmärsin, että olin suunnattoman ihastunut Tiinaan, ja häneen olisi myös helppoa rakastua.

Sunnuntaiaamu oli jo ehtinyt puoleen päivään ennen kuin heräsin ja kuuma kahvikuppi kädessäni istuuduin kuistin tuolille. Aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta ja ilma oli lämmin, vaikka syksyn tuntoa olikin jo ilmassa. Ruska oli alkamassa ja aurinko loisti paljon keskikesää alempana. Naapurimökillä ei näkynyt liikettä. Oliko kaikki illalla ja yöllä tapahtunut totta, vai olinko kaljapäissäni unelmoinut kiihkeästä kohtauksesta naapurin rouvan kanssa? Pieni kihelmöinti munaskuissani kuitenkin ilmaisi jotakin todella tapahtuneen. Olihan se uskomatonta ja ainutkertaista minulle. Menin laittamaan itselleni aamupalaa ja kun palasin kuistille, huomasin Tiinan auton lähteneen. Pettymys valtasi mieleni, tässäkö se oli? En tiedä mitä odotin päivältä, mutta kuitenkin edes Tiinan tapaamista vielä. Ehkä suudelma tai halaus. Sylini kaipasi tuon naisen kiinteän vartalon rutistamista. Ehkä parhaassa tapauksessa uusintaa öisestä sessiosta. Seisoin kuistilla ja tuijotin tyhjää pihaa niemen kärjessä. Heitin puurolautasen pihalle ja kirosin ääneen.
Myöhemmin ymmärsin, että muuten ei voinut olla. Eilinen oli sattumien summa, tilanne seurasi toistaan ja lopulta kaljakännissä päädyimme siihen mikä nyt jo tuntui etäiseltä unelta. Tiina oli naimisissa, hän oli sortunut pettämään miestään ja tunnon tuskat varmasti olivat suuret nyt, kun tapahtunutta mietti selvin päin. Mitään ei tapahtuisi tämän jälkeen. Ehkä tämä oli ainoa kerta, kun Tiina tulisi yksin mökille. Jatkossa olisimme vain mökkinaapureita asiallisen ystävällisissä väleissä. Tähän nyt täytyi alistua.

jatkuu...

0

2464

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Mitä ihmettä

        Kaipaat hänessä
        Ikävä
        103
        1555
      2. Välillä käy mielessä

        olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
        Ikävä
        78
        1194
      3. Mitä oikein

        Näet minussa? Kerro.
        Ikävä
        88
        1127
      4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

        Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
        Ikävä
        139
        1026
      5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

        Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
        Raamattu
        580
        985
      6. Mika Muranen juttu tänään

        Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
        Sananvapaus
        1
        957
      7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

        Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
        Tv-sarjat
        8
        882
      8. Kotipissa loppuu

        Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
        Kuhmo
        20
        870
      9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

        Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
        Tv-sarjat
        9
        714
      10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

        On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
        Kokkola
        8
        660
      Aihe