Kasvihuoneilmiö peruutettu

Totuus.

Pelko ilmaston lämpenemisestä on turha. Luonnolla on konsteja tasapainottaa tilanne. Kun hiilidioksiinin määrä lisääntyy ilmassa kasvit reakoi siihen kasvamalla nopeammin. Kun lämpötila nousee, jälleen kasvit reakoi kasvamalla nopeammin. Hiilidioksiidin ja lämmön nousu lisäävät kasvukautta ja paremmin kasvavat kasvit yhteyttävät enemmän ja pitempää. Kuten tunnettua yhteyttäminen sitoo hiilidioksidia ja tällä tavoin hiilidioksiidimäärä maapallolla ei pääse juurikaan lisääntymään. Kasvihuoneilmiön ympärillä pyörii niin suuri bisnes, että on suuren joukon etu että tätä pelkoa pidetään yllä.

Älkää tunteko syyllisyyttä yksityisautoilusta ja muusta kulutuksesta, sillä kasvihuoneilmiötä ei tule.
http://trade.hamk.fi/~saksa/flash/yhteyttaminen.htm

16

1110

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Laamanni

      Kasvihuoneilmiö on valtion virallisen ekouskonnon pyhä oppinkappale. Epäilijät syyllistyvät jumalanpilkkaan ja poltetaan roviolla.

    • grendel

      lopussa kaikki kasvit kasvavat aivan uskomattoman kukoistavina, pelakuut kasvavat kymmenien metrien mittoihin sitoen aivan järkyttävästi hiilidioksidia - rehevien, sihisten kasvihuonekaasuja imeskelevien jättiyrttien välissä yksityisautoilee edestakaisin punaposkisia ja onnellisia pikku yksityisautoilijoita sievissä pikku yksityisautoissaan tärkeitä pikku asioita toimittaen herkeämättä maailman tappiin asti.

      Sen pituinen se.

    • kuvaannollisesti

      (Ei alaikäisten ja muuten herkkien silmille)

      Mainitset tällaista:>>hiilidioksiidimäärä maapallolla ei pääse juurikaan lisääntymään.

      • hyvä

        Näyttäisi hiilidioksiidipitoisuus olevan mukavassa nousussa. Kasvit tykkää tästä. vielä kun tähän yhdistyy parin asteen lämmönnousu, niin laajat siperian tuntrat alkaa kasvaa reheviä puita ja lämmönnousu loppuu siihen paikkaan.


      • siperiasta
        hyvä kirjoitti:

        Näyttäisi hiilidioksiidipitoisuus olevan mukavassa nousussa. Kasvit tykkää tästä. vielä kun tähän yhdistyy parin asteen lämmönnousu, niin laajat siperian tuntrat alkaa kasvaa reheviä puita ja lämmönnousu loppuu siihen paikkaan.

        Miten voit edes kuvitella, että siperian lämpeneminen voisi vaikuttaa positiivisesti. Jos todellakin käy niin, että siperia lämpiää, seurauksena on maaperästä vapautuvan metaanin ja hiilidioksidin räjähdysmäinen lisääntyminen. Ja taas ollaan entistä syvemmällä kusessa. Mitä tulee gp:n vanhojen metsien suojeluun, sillä ei ole mitään tekemistä kasvihuoneilmiön torjunnan kanssa. On nimittäin niin, että nuori, kasvava metsä on paljon parempi hiilinielu, kuin vanha, jo kasvunsa lopettanut, metsä. Vanhat metsät sensijaan tuottavat enemmän hiilidioksidia, kuin sitä kuluttavat. Ja olisihan se muutenkin kummallista, jos gp oikeasti suojelisi luontoa välittämällä niistä asioista joilla oikeasti on luonnonkannalta merkitystä, niistä kun ei rahaa oikein tahdo irrota.


    • Ei peruutettu

      Ei ole mitään huuhaata. Ellei maapallolla vallitsisi kasvihuoneilmiö, lämpötila olisi muistaaksen 15 astetta alhaisempi kuin se on.

      Maapallon olosuhteet ovat hyvin verrattavissa kasvihuoneeseen, jonka muovi tai lasi päästää valon lähes esteettä sisään, mutta ei yhtä helposti lämpöä ulos.

    • mukana

      tulee sellainen juttu kuin otsonikato. Otsonikerros vähentää auringosta tulevaa vaarallista infrapunasäteilyä. TV:ssä puhuivat otsonikerroksen nyt olevan ohuempi kuin koskaan ennen. Tervetuloa, ihosyöpä!

    • ymp.teknologian opiskelija

      Mietin vaan tota sun sanontaasi, että kasvihuoneilmiötä ei tulekaan... Kiinnitän huomioni siihen että ei tulekaan...!!?? Kasvihuoneilmiö on ollut aina vallitseva ilmiö maapallolla ja tulee olemaan hamaan loppuun asti. Kasvihuoneilmiö on maapallon luontainen toimintaketju, mutta mitä mediassa puhutaan niin siinä tarkoitetaan tämän kasvihuoneilmiön VOIMISTUMISTA. Voi luoja jos täällä ei olisi kasvihuoneilmiötä...

      Kasvihuoneilmiöstä voisi puhua sen sijaan ilmastonlämpenemisestä ihmisen toiminnan seurauksena. Ilmastokin lämpenee ja viilenee aivan luonnostaan jaksottain, mutta nykyään on tarkastelun kohteena se ihmisen toiminnan kannalta ilmaston lämpeneminen, joka on varsin ajankohtainen asia seurata ja on kovien tutkimuksien alla. Vuosien takainen kasvihuonekaasujen päästöt vaikuttavat vielä seuraavankin polven aikaan..

      Kasvihuoneilmiöön vaikuttavat muutkin yhdisteet kuin hiilidioksidi, ei ne kasvit esim. metaania yhteytä pois. Metaani on voimakkaampi kasvihuonekaasu kuin hiilidioksidi. Metaanipäästöt lisääntyvät kuolleiden kasvien hajotessa...

      Kukin kuluttaa bensaan rahaa niin paljon kuin haluaa, mutta kasvihuoneilmiö on ja pysyy!!

      Antaa median höyrytä, ei sillä päästöjen vähentämisellä ainankaan pahaa saada aikaan.



      The truth is out there!!

    • Kuten opiskelija sanoi tuossa aiemmin, metaani on paljon pelottavampaa kuin hiilidioksiidi..

      Mutta jos ajatellaan tuota hiilidioksiidia, ja kasveja, niin toki kasvit kasvaa nopeampaa, mutta entä kun ihminen hirvittävää vauhtia nopeuttaa maaperän eroosiota?

      Sademetsät, jotka eniten tuota hiilidioksidia itseensä sitoo, häviävät tasaseen tahtiin. Karja (jonka lihat viedään mm. EU:hun ja Amerikkaan)joka laiduntaa hakkuista saaduilla niityillä kuluttaa maaperän niin köyhäksi, että siinä ei rikkaruohokaan kasva. Samoin Sahara valtaa mielettömiä alueita vuodessa hiekkansa alle..

      Samoin tuo pohjoisen "vihreä kulta", häviää ahneisiin suihin..


      Ihminen voisi vaikuttaa positiivisestikin niin paljon, mutta sitä ei kiinnosta, koska siitä ei tule välitöntä voittoa itselleen, välttämättä..
      Tietenkin riippuu sitä, mitä voittona pitää..


      Jokainen tekee omat valintansa, mitä tukee ja mitä ei ja joskus se on 'ikävä kyllä'.


      Jaffa-Jaffa

      • MitäHähNyt

        "Sademetsät, jotka eniten tuota hiilidioksidia itseensä sitoo," Ei sido.

        Luonnotilaisessa sademetsässä on suljettu kierto, se määrä jonka kasvit sitovat hiilidioksidia itseensä kasvaessaan, vapautuu puumateriaalin lahotessa taas ilmaan.

        Tämän näkee jo siitä yksinkertaisesta asiasta, että sademetsän pohjalla ei ole satojen metrien paksuista hiilipatjaa, joka siellä pitäisi olla jos hiilidioksidia olisi sinne vuosimiljoonien ajan sitoutunut. Humuskerros on esimerkiksi Amazonin sademetsässä 5-10 cm. Missä hiili?


    • näin.

      Ja toinen mikä tässä tulee auttamaan on napajäätiköiden sulaminen. Aatelkaa kun etelämantereen jäät sulaa pois, niin sinne kasvaa paljon metsää hiilidioksiiniä hävittämään.

    • kauansiinämeni

      Kirjoitin tämän aloituksen 11 vuotta sitten ja nyt tiedekin asian pikkuhiljaa tajuaa.

      "Yllätys: Maapallon kasvit imeneet hiilidioksidia 2000-luvulla jopa kaksi kertaa entistä enemmän

      Tämä voi olla syy siihen, ettei ilmakehän hiilidioksidipitoisuus ole kasvanut odotetusti."

      http://www.hs.fi/tiede/a1478747852836

      • eiSyytäHuoleen

        Olen ajatellut asian täsmälleen samalla tavalla. Ei kaikki, mitä luonnossa tapahtuu, ole ihmisen syytä tai seurausta ihmisen toiminnasta.

        Toivottavasti Trumpin tulo Usan presidentiksi vihdoin poistaa tämän ilmastohullutuksen.


    • pakumies671

      Jos ilmaston lämpeneminen ei ole ollut ihan normaali ilmiö jääkauden lopulta lähtien, niin kuka sen kasvihuoneilmiön silloin aiheutti?
      Ensin kasvihuoneilmiön merkiksi väitettiin ilmaston lämpenemistä, nyt sään ääri-ilmiöitä. Molempia on aina ollut ja tulee olemaan.
      Myyntiartikkelina kasvihuoneilmiö on vertaansa vailla.

      Lämmintä odotellessa.

      • EnedeshaluaisiollaPPano

        On persuilla (kriittisillä sellaisilla) huvituksensa. :)


    • Anonyymi

      Ei mitään ilmiöitä ole kauhee vouhotutus Suomessa kaikki pitäisi pysäyttää

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      41
      2164
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      49
      1707
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      33
      1528
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      42
      1508
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1450
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1446
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      3
      1417
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1351
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      4
      1275
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1243
    Aihe