Sisarukset Riitta ja Olli

Riitta ja Olli olivat sisaruksia ja kumpikin suurta ikäluokkaa, Olli puolitoista vuotta vanhempi. Kymmenisen vuotta lapsuudesta oli kulunut puutteessa ja säännöstelyssä, mutta eivät he sitä oikeastaan olleet huomanneet, koska muillakin oli samoin, eivätkä he olleet muuta nähneetkään.

Aikana maalla yleensä uitiin alasti vanhasta tottumuksesta, aikuisetkin, mutta tietysti myös siksi , että erityisiin uima-asuihin olisi mennyt kalliita kuponkeja aikana, jolloin tarvittiin tukevia talvivaatteita.

Oli myös tapana, että naapurin tenavat saattoivat vierailla ja saunoa sukupuoleen ja ikäänkin katsomatta. Mutta harvakseltaan sisaruksilla oli saunavieraita. Kerran kuitenkin oli. Pojat olivat vielä enemmän uteliaita kuin kiihottuneita. Katselivat tyttöjen pimpin pystyviivaa, ja miettivät aivan hassusti, jatkuuko se jotenkin takana takapuolen vakona.

Kun fossiilit olivat poistuneet, pojat kysyivät voisivatko tytöt näyttää. miten se jatkuu. Ja tytöt tietysti mielellään näyttivät. Yllätys oli pojille suuri. kun etuviiva osoittautuikin reiäksi, joka näytti viivalta, kun reikä oli litistynyt umpeen. Yhdellä tytöllä kuitenkin viivan yläpäässä oli melkoisen selvä ihopoimu. Muuten, kovasti nätti.

Poikien uteliaisuus kasvoi, ja kysyivät vielä, voivatko tytöt avata reikää, jotta näkyisi, mitä siellä on. No, eihän siellä paljon näkynyt, tosin nyt kaikilla klitoris ja siitä alas jatkuvat sisemmät häpyhuulet, ja pohjalla pieni aukko, josta eivät tajunneet, mikä se on, eivätkä tytötkään osanneet kertoa.

Fiksuja kun pojat olivat, kiittivät tyttöjä, ja sanoivat, että jos tytöt saavat jotakin tietoonsa, olisi kiva, jos kertoisivat heille.

Tytöt taas tarkastelivat poikien elimiä: "Mikähän tällaisen pippelin tarkoitus on." Eivät pojatkaan tienneet. Edelleen tytöt miettivät, miksi pippelin päässä on leveämpi kohta, jonka päällä on ihopoimu, jonka voi aivan ilmeisesti vetää taakse. Eivät pojat tienneet tätäkään.

Jatkettiin intensiivisiä tutkimuksia muulloinkin kuin saunassa, ja sana sieltä, toinen täältä, paljasti lopulta tärkeimmän tiedon: lapset syntyvät siten, että mies työntää kyrpänsä naisen vittuun, purkautuu siemennestettä, lapsi alkaa kehittyä naisen sisällä ja putkahtaa myöhemmin ulos.

Arvasivat, että fossiilit tietävät tarkemmin, mutta tiesivät myös, että fossiilit vaikenivat, jos juttu meinasi ruveta koskemaan näitä aiheita. Kyseleminen oli mahdotonta, ja jos opaskirjoja edes on olemassa, niitä ei kirjaston lastenosastolla ole. Paljon oli tiedonhalua, mutta se kilpistyi kuin seinään.

Toisaalta vähät tuttavuudet vähenivät, mutta sisarukset olivat edelleen yhdessä. Seurasivat toistensa uteliaisuuden kehittymistä kiihottumiseksi. Molemmilla murrosikä tuli suunnilleen samaan aikaan, silla Ollihan oli vanhempi. Itsetyydytyksestä eivät olleet kuulleetkaan, mutta keksivät sen samoihin aikoihin.

Juttelivat keskenään, kun fossiileilta ei voinut kysellä. Tunsivat molemmat ankaraa syyllisyydentuntoa, mutta se ei suinkaan estänyt näyttämästä toiselle, aluksi miten se tapahtuu, mutta sitten ihan kiihotuksesta.

Tuli aivan tavaksi, että onanoivat toisilleen joka saunakerta, ja usein muulloinkin, kun fossiilien silmiltä välttyivät, parhaana päivänä jopa neljä kertaa, mutta yleensä 1 - 2. Kerättiin pienet rahat yhteen ja säästettiin lisää. Ostettiin alan oppikirja.

Toverit alkoivat käydä tansseissa. Riitan, sen paremmin kuin Ollinkaan kiinnostus ei lainkaan riittänyt tansseihin, sitten eivät edes kehdanneet, kun eivät olleet ajoissa opetelleet tanssimaan. Viihtyivät paremmin seurakunnan opintopiirissä. Ja kun ihan totta puhutaan, olivat liian ujoja seurustelemaan, mikä ennestään pakotti heitä turvautumaan toisiinsa.

Kävivät yhdessä kävelyllä, herttailivat, ja keksivät pian, että ystävyys tihentyy. kun hyväilevät toistensa sukupuolielimiä. Huono omatunto, joka aikoinaan oli vaivannut, oli jo heitetty aikoja sitten romukoppaan.

Kävivät siis koulussa, seurakunnan piirissä, masturboivat usein toisilleen, suutelivatkin ja hellittelivät kuin seurusteleva pari. Alkoivatkin tajuta, että heidän tulevaisuutensa oli yhteinen, halusi tai ei.

Oli näyttänyt siltä, että olivat ajautuneet väärälle raiteelle, mutta nyt kun mietittiin uudelta pohjalta, elämä näytti enemmän kuin valoisalta. Useimmat avioliitot ovat jatkuvaa riitaa ja vielä puolet päättyy eroonkin, mutta he olivat aina ja jatkuvasti sovussa. Tajusivat, että jos sisarusrakkaus on suuri, se on todella suuri, hellä ja herttainen.

Oli enää viimeinen pisara, yhdyntä jolla he sinetöivät tulevaisuutensa. Hätäapuna käytettiin toistaiseksi kortonkeja, mutta Riitta tilasi heti lääkärinkin pillerireseptiä varten.

Kyllä, kyllä yhdyntä oli aivan ihana. Riitta todella nautti, kun Ollin kyrpä painui syvälle hänen vittuunsa. Ollikin oli aivan tukehtua nautintoon. Menettivät kokonaan normaaliajattelun, tunsivat sulautuvansa yhteen, täydellisesti yhteen. 🌹👀

4

4093

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sisarukset Riitta ja Olli 2

      Sisarukset eivät olleet odottaneet mitään suuria ja järisyttäviä, mutta yllättyivät, miten keskinäinen ystävyys kehittyi syväksi rakkaudeksi ja hellyydeksi.

      Riitta piti aivan erityisesti, kun Olli asetti hänet selälleen tyyny pään ja toinen peffan alla ja nuoli hänen klitoristaan, koko vittuaan ja hyvin herkkää persereikäänsä. Jos oli jo sitä ennen lauettu paineet pois, saatettiin nautiskella jopa tunteja. Koska heillä ei ollut paljoja menemisiä, heillä oli tähän myös runsaasti rauhallista aikaa.

      Samalla kun herttailivat myös juttelivat paljon, myös muista kuin seksiaiheista. Voi kuvata asiaa, että ihan tavallinen juttelu sai ihanaa lisäväriä siitä, että melkein aina oli myös seksi mukana.

      Usein Olli vain piti sormeaan Riitan emättimessä. Se vain tuntui molemmista niin hyvältä. Samoin Riitta hyväili varovasti ja hitaasti Ollin seisovaa kyrpää jopa tuntikausia. Jos tuntui tarpeelliselta, lauettiin välillä hyväilyyn, tai Olli työnsi kyrpänsä vittuun.

      Suudeltiin ja halattiin hellästi. Usein Olli työnsi sormensa myös syvälle siskon peräreikään ja hyväili sisäkautta. Riitta tunsi, kuin olisi sulanut siihen paikkaan.

      Olli vietti vuoden armeijassa, ja sinä aikana Riittakin päätti koulunsa. Siihen aikaan oli aivan tavallista, että opiskelevat sisarukset asuivat samassa kämpässä kustannuksiaan vähentääkseen, joten saattoivat asettua yhteen kiinnittämättä kenenkään huomiota.

      Riitasta tuli tiedottaja ja Ollista sähköasentaja. He tekivät työtänsä ammattiliitossa ja uudisrakennuksilla. Tulivat siihen tulokseen, että asettuvat yhteen asumaan, mutta eivät kerro uteilijoille mitään alkuperästään, saati että ovat sisaruksia.

      Kun fossiileista aika jätti, kotitilan rakennus muuttui kesämökiksi. Pellot ja laidun myytiin naapureitten tilakoon suurentamiseksi, mutta mökki jäi edelleen järven rantaan. Ei ollenkaan hassumpi kesämökki, ja vieläpä ilmainen.

      Mökillä vietettiin kaikki lomat ja usein viikonloputkin. Ja oltiin alasti, koska mökki oli lämmin, oli saunakin, ja kesäisin otettiin aurinkoa ilman rihman kiertämää. 🌹👀

    • Sisarukset Riitta ja Olli 3

      Lapsuudenkodin toisen naapuritilan tytär Mervi ja toisen tilan poika Jaakko olivat juuri samat, joiden kanssa he olivat leikkineet nuorena, saunoneet ja tutkineet toistensa sukupuolielimiä ja keränneet palapeliä seksin saloista.

      Mervi ja Jaakko olivat kaksinkertaistaneet tilakoon menemällä yksinkertaisesti yhteen. Lisäksi olivat ostaneet melkein kaikki maat Riitalta ja Ollilta ja koko suuremman naapurin, joten heidän maansa olivat nyt noin viisinkertaiset. Velkaa jäi, mutta arvelivat tuotantosuuntaa entraamalla pärjäävänsä.

      Kun Riitta ja Olli olivat kesälomaa viettämässä, tupsahtivat naapurit käymään sen enempää ilmoittamatta edeltä, kun puhelimiakin oli silloin korkeitaan joka kymmenennessä talossa, jos sitäkään. Sitä vain tultiin käymään.

      Aluksi Riitta ja Olli kamaloituivat, kun olivat ilkosillaan. Mutta vieraat sanoivat, että eihän nyt tarvitse ujostella: "Nähtiinhän me toisemme nuorena ilkosillaan ja vielä yksityiskohtaisesti. Kyllä mekin voidaan riisua, niin ollaan niin kuin silloin ennen, 'vanhana hyvänä aikana'. Köyhäähän se oli, mutta ei se huolettanut, ei oikeastaan mikään muu kuin seksiasiat. Piti rakentaa porukkaa ja poimia tieto sieltä, täältä."

      Ja pian olivat kaikki ilkosillaan. Olli: "Pannaanpa ensin sauna lämpiämään, sitten käväistään uimassa ja saunaa odotellessa, tytöt varmaan keittävät kahvit herkkutortun kera."

      Kahvilla oli myös herkkuteetä. Tytöt, yhtä viehättävinä kuin ennenkin, tarjoilivat herkkujuotavaa ja herkkutorttua, ja tietysti aivan alasti vittu paljaana. Miesten kyrpä kovettui.

      Tytöt: "Kuin silloin ennen, ei nyt ihan nuorena, mut sit vähän myöhemmin. Kyl me tytöt oltiin otettuja, kun meidän takii pojilla kyrpä kovettu. Ei jääny epäilystä, et piti meitä viehättävinä, ja kyllä meidänkin vittu oli tönkkönä, kuin pellistä. Otetaanko uusiks, kun päästään saunaan?"

      Jaakko: "No totta kai uusiks, itte asiassa kuviteltiinki et muistellaan kultaista nuoruutta."

      Mentiin saunaan. Tytöt heti avasivat vittunsa. Miehet katsoivat niitä kyrpä pystyssä: "Vielä kauniimmat kuin silloin osasi ajatellakaan. Varmaan haittasi eläytymistä, kun oli myös opittavaa paljon."

      Tytöt supistelivat emätintään niin sievästi, että miehet eivät olleet umpikiihottuneita vain kiihottavuuden vaan myös KAUNEUDEN takia, "

      Mervi: "Ehdotan eli MÄÄRÄÄN, että ja Riitta ja Jaakko pesevät toisensa ja kiinnittävät pedanttia huomiota vittuun ja kyrpään, samoin minä ja Olli, kuin silloin ennen. Ja jos sattuisi, että samalla lauetaan, todetaan, että sehän kuuluu asiaan, kuin silloin ennen."

      Hyväilivät pestessään toistensa elimiä niin hellästi ja herttaisesti, että eivät olleet pysyä pystyssä. Oli samalla nojattava lauteisiin. Kun saivat orgasmin hiukan eri aikaan, oli kuin ryhmä uudenvuoden tulitteita olisi räjähdellyt.

      Kun olivat vähän toipuneet, kyselivät, että olikohan meillä silloin vanhaan hyvään aikaan sittenkään näin ihanaa?

      Ja sitten järveen. Siellä pulikoitiin pitkään, sillä vesi oli lämmin. Tytöt hakivat mehukannut ja kipot ja tarjoilivat saunakammarissa. Taas saunan löylyyn.

      Mervi: "Oisko kellään sitä vastaan, että nussisin vielä Ollin kanssa ja Riitta Jaakon kanssa ihan oikeesti. Se kun jäi snadina tekemättä, kun ei vielä kaikkee bonjattu. Voitas vähän ensteks käydä pulahtaan, sit pyyhkeiltäs, ja sit bylsittäis. Kai teillon kaks sänkyy?"

      Riitta: "On vieraitten tarpeeks neljäkin, vaik me tavallisesti käytetään vain yhtä."

      Aloittivat sillä, että miehet nuolivat pitkään tyttöjen persereikää. Tytöt olivat aivan ihanoituneita. Sitten vähän aikaa klitorista ja häpyhuulia. Lopuksi työnsivät kyrpänsä tyttöjen ahnaaseen emättimeen.

      Täydensivät sen, mikä jäi snadina tekemättä.

      Mervi ja Jaakko: "Olipa ihana iltapäivä. Tulkaa tekin sitten meille. Muistellaan taas menneitä." 🌹👀

    • Sisarukset Riitta ja Olli 4

      Riitta ja Olli kävivät läpi vierailua vielä pari päivää. Ollin sormi oli koko juttelun ajan Riitan turvonneessa emättimessä, samalla kun Riita hiljalleen hyväili Ollin seisovaa kyrpää. Näinhän he yleensäkin juttelivat.

      Molemmat pitivät selvänä, että niin nopea eteneminen ei olisi ollut mahdollista, jos kävijät eivät olisi olleet ennestään niin tuttuja.

      Koska olivat lapsuuden leikkitovereita ja vieläpä aikana, jolloin ei ollut seksiopetusta koulussa, eikä vanhemmiltakaan voinut kysellä, oli ikään kuin ajauduttu yhteen ja tutustuttu tavallista lähemmin. Eihän sukupuolielimien tutkiminenkaan olisi muutoin ollut mahdollista.

      Oli siis ollut vähintäänkin luontevaa, että oli tuttujen kanssa kerrattu entistä ja jatkettu siitä, mihin silloin jäätiin.

      Jos olisi edes toinen ollut tuntemattomampi, olisi jouduttu käymään pitkä edestakainen pallottelu, kun olisi otettu vähitellen selville, mitä toinen ajattelee. Jos olisi pyritty jopa yhdyntään toisen parin kanssa, olisi jännitetty ja mietitty niin, että tuskin olisi edes viitsitty, mutta nyt kaikki oli valmiiksi petattu ja TODELLA luonnollista.

      Vaikka kaikki oli edennytkin tavallaan nopeasti, ei ollut millään muotoa kiirehditty ja rymistelty. Ihan oli ollut rauhallista ja levollista, vaikka olikin nautittu suunnattomasti. Mutta tällainenhan oli sisaruksien käsitys muutenkin seksistä, mieluummin herkkää hellittelyä kuin riehakasta menoa.

      Ei kuitenkaan pidetty myöskään kiirettä käydä vastavierailulla, mutta käytiin sitten kuitenkin myöhemmin kesällä. Silloin ei tietenkään kyselty edes vähääkään, vaan ilman muuta yhdyttiin toisten kanssa, ja parikin kertaa.

      Kuitenkaan sisaruksilla ei ollut mitään erityistä tarvetta bylsiä Mervin ja Jaakon kanssa, mutta silti pitivät sitä kovin miellyttävänä ja ennen kaikkea luontevana ja asiaan kuuluvana. Ja niin pitivät hekin. 🌹👀

    • Sisarukset Riitta ja Olli 5

      Kun Mervi ja Jaakko olivat selvinneet kiireisimmistä maatilan töistä, Riitta ja Olli kutsuivat heidät vielä myöhäsyksyllä mökiksi muuttuneelle kotitilalleen käymään viikonloppuvierailulle. Kun sisarukset varsinaisesti asuivat kaupungissa, neuvottelut ajasta käytiin kirjeitse.

      Kun naapurit saapuivat, Riitta olikin jo vittu paljaana, vastaavasti Olli. Mökki oli jo riittävän lämmin. Mervi ja Jaakko riisuivat pian. Miehet suutelivat toistensa tyttöjen vittua, halasivat, eivätkä kaihtaneet suudella suullekin. Tapaaminen oli odotettu ja todella ystävällinen.

      Olli Jaakolle: "Silloin ennen olit Jaska. Pitäisikö nyt sanoa Jaakkoo, kun olet suuren tilan isäntä, ja pitäisikö Merviä sanoa rouvaksi tai emännäksi?"

      Jaakko: "Vekkuli ajatus, mutta ihan entisillä nimillä."

      Riitta: "Minusta olisi ihan asiallista, että kun on niin herkeämättä odotettu tapaamista, aloittaisimme heti yhdynnällä."

      Mervi: "Niin mekin ajattelimme, ja kävimme juuri ennen lähtöä sitä varten pesulla. Peppukin on huolella pesty."

      Mervi ja Olli, Riitta ja Jaakko asettuivat vierekkäisille sängyille siten, että tyttöjen pään alla olivat tyynyt ja toiset takapuolen alla. Siinä miehet saivat nuoltua tyttöjen sekä vittua että peräaukkoa. Muutenkin helliteltiin ja hyväiltiin. Kun tytöt olivat jo onnesta sekaisin, miehet työnsivät kyrpänsä tyttöjen vittuun.

      Nyt oli samalla mahdollisista myös suukotella ja silittää tyttöjen hiuksia, rintoja, koko vartaloa. Oltiin kuin maassa "aavan meren tuolla puolen", missä "onnen kaukorantaan laine liplattaa". Yksinkertaisesti sanottuna, kaikilla oli hyvä olla.

      Siinä oltiinkin kotvanen. Jos laukeaminen tuli liian lähelle, hiljennettiin tahtia, jotta saatiin oikein nauttia, mutta lopulta oli pakko laueta, aivan pakko. Toipumiseenkin meni puolen tuntia. Ilmassa sateli lauseita, kuinka toinen on ihana, "kuin silloin ennen".

      Nyt Mervi aukaisi tuliaiset. Hän oli ostanut molemmille tytöille lyhyen keltaisen läpinäkyvän paidan. Tytöt olivat niissä kuin ilmioikea prinsessa. Sitten syömään. Riitta tarjoili prinsessa-asussa vittu paljaana herkkukarjalanpaistia herkkumuussin ja herkkuvihannesten kera, jälkkärinä herkkujätskiä ja herkkuhilloo, kahta herkkulajia.

      Ruoan jälkeen miehet työnsivät sormensa toistensa tyttöjen vittuun ja tytöt herttaisesti miesten kyrvän ympärille. Juttelivat niitä, näitä. Siinä ilta kuluikin. Välillä nautittiin herkkuteetä ja herkkukakkua ja herkkupipareita. Taas yhdyttiin suloisesti.

      Lopulta nukahdettiin ystävämiehen kainaloon, miehen sormi syvällä emättimessä. 🌹

    Ketjusta on poistettu 64 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      148
      2612
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1988
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1986
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1786
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1540
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1306
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1198
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe