Pölyämätön kissanhiekka

Anonyymi

Oletteko löytäneet jotain mahdollisimman vähän tai kokonaan pölyämätöntä kissanhiekkaa? Olemme käyneet läpi monta merkkiä, myös eläinkauppojen kalliimmat merkit, mutta kaikista irtoaa hienoa pölyä, joka aiheuttaa kissalle yskiskelyä. Puupohjaiset ei käy, sillä kissa ei suostu niitä käyttämään.

3

297

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Itselläkin on uusi hiekka etsinnässä. Käytössä oli puupelletti juurikin siksi ettei se pölyä, mutta jostain syystä se kuitenkin pisti hengitystieni tukkoon. Nyt everclean testissä, mutta pistää yskittämään vaikka kissalla luukullinen laatikko eikä pölyämistä havaittavissa. Seuraavaksi varmaan kokeilen extreme classicia, sitten alkaa keinot olla loppu... Onko kukaan kokeillut onnistuneesti pöntölle koulutusta?

      Joskus lapsuudenkodissani kissalla oli sellaista isorakeista kristallikissanhiekkaa, mutta sellaista ei kai sitten enää valmisteta? En ole ainakaan moista onnistunut löytämään.

      Mitä merkkejä ap olet kokeillut? Niin ja itse totutettiin kissa puupellettiin pikkuhiljaa lisäämällä sitä normaalin hiekan joukkoon ja hyväksyi vaihdon (mutta oli kyllä ihan pentu vielä niin onnistui siksi kai helposti).

      • Anonyymi

        Ollaan kokeiltu vaikka mitä pölyämättömiksi mainostettuja merkkejä, mutta todellisuudessa kaikki pölyävät jonkin verran tai paljonkin.

        Ollaan kokeiltu mm. EverClean ESC, joka oli alkuun hyvä, mutta liekö laatu huonontunut kun nykyään pölyää aivan karmeasti, CompactCaren Sensitive, pöllysi sekin liikaa, Extreme Classic, joka aiheutti kissan yskiskelyn alunperin, Sahara, pöllysi todella paljon, PrimaCat, huono kaikin puolin jne.

        Tällä hetkellä kokeilussa Monster Unscented, joka pölyää EverCleania vähemmän, mutta silti käytössä jonkun verran. Monet kissanhiekat ovat alkuun melko pölyttömiä, mutta parin päivän kuopsuttelun ja siivouksen jälkeen alkavat pöllytä. Tilasin netistä vielä Sanicatia kokeiluun, josko olisi parempi vaihtoehto. Rakeet näyttävät vähän kookkaammilta, joten riippuu tietysti hyväksyvätkö kattiset tuota hiekkaa, kun ovat tottuneet hienojakoisempiin. Tuo Monster on tähän mennessä ollut vähäpölyisin, joten ehkä ostetaan sitä jatkossa, jos ei löydy pölyttömämpää.


    • Anonyymi

      Meillä käytetään kolmella kissalla EverCleania. Pölyää erittäin vähän. Hiekkalaatikko on huoneessa, jossa oleskellaan vain vähän. Siis yksi katollinen ja luukullinen laatikko. Siivous kaksi kertaa päivässä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      133
      3537
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      110
      1389
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      271
      1320
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      69
      1219
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      17
      1124
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1081
    7. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      1019
    8. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      45
      1018
    9. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1006
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      52
      904
    Aihe