Foliohattujen tarinat käyneet toteen yksi....

Anonyymi

Toisensa jälkeen! Kaikki tähän mennessä lähestulkoon toteutuneet.koronapassi...piikkipakko työpaikoille...yllättävät keskenmenot....yllättävät sydärit...aivoinfarktit..alkuun kaikki puhuivat no ei nyt sentään noi on foliohattujen hommia.nyt vielä katsotaan toteutuuko viimeinen eli se että lasketaaan irti vielä se ns.omega variantti eli kaikkien varianttien äiti.minä luulen että näin tapahtuu kevään korvalla maaliskuun alussa.ja se on toki pahin ...ja siihen menee taas monta piikki rumbaa

20

717

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Näin on käynyt!
      Keväämmällä tulee myös "uusia" rokotteita (toki samoilta firmoilta) ja sitten ollaan taas "käsivarren päässä" paremmasta.
      Tärkeintähän on päästä pois "veitsenterältä"!

    • Anonyymi

      Jos polttaa ruohoa joka ilta ja juo kossut päälle voi alkaa näyttää tuollaiselta

      • Anonyymi

        Oot tainnu vetää vähä muutaki ku systeriä?


    • Anonyymi

      Mikään laki ei pakota ottamaan rokotteita, väitteesi on siis epätosi. Vahvemmat keinot johtuvat siitä, että ihmisiä pitää suojella kun eivät itse asiaa ymmärrä. Turvavyön käyttö on pakollista. Pakkoa ei tarvittaisi jos ihmiset ymmärtäisivät käyttää ilman, Kovempia keinoja pitää ottaa käyttöön silloin kun ihmiset on niin pällejä etteivät vähemmällä ymmärrä.

      Yksikään tutkimus ei puolla yllättäviä keskenmenoja. Keisarinleikkauksiin on kyllä jouduttu kun raskaana oleva äiti on sairastunut ja äiti on ollut kuolla. Tätä voidaan välttää rokotuksilla. Yllättäviä sydäreitä ei mikään tutkimus puolla. A-Z rokote on aiheuttanut muutaman aivoinfarktin joihin yksi ihminen Suomessa valitettavasti menehtyi, siksi rokotteen käyttö alle 65-vuotiailla lopetettiin. Riski on kuitenkin pienempi kuin itse sairauteen liittyvä riski tukoksille. mRNA rokotteilla ei vastaavaa riskiä ole havaittu.

      Eli kyllä se foliohattu istuu edelleen tiukasti päässäsi vaikka muuta yrität väittää:) Ja variantteja tulee vielä lisää, sitä ei tarvitse edes ennustaa koska se on ihan normaalia virusten parissa. Mitä enemmän virusta, sitä enemmän se varioituu ja sitä suuremmalla tod. näk. joku niistä varianteista on sellainen että se lähtee leviämään.

      • Anonyymi

        Mene lammas hakemaan hoitoa! Sinulla on tukholmasyndrooma.ja olet syvällä suossA.et tajua hevonpaskaa mitä tällä hetkellä on menoSsa.olet niin yksinkertainen ihminen...luulet että iltalehdistä luetaan todelliset tiedot ja faktat🙈🙈😄😄


      • Anonyymi

        > Vahvemmat keinot johtuvat siitä, että ihmisiä pitää suojella kun eivät itse asiaa ymmärrä. ...

        Voi voi, kun ihmiset eivät ymmärrä suojeluaan, ja ottaa sellaista piikkiä nahkansa alle josta luvataan kertoa sitten 75 vuoden kuluttua! On ne ymmärtämättömiä ne ihmiset!
        Kyllä niiden täytyisi heti ottaa sellainen piikki, kun se vielä "ilmaiseksi" annetaan!


      • Anonyymi

        Piikki ei ole pakollinen. Miksi hallitus sitä tuputtaa ja THL arvostelee jos sitä ei ole ottanut? Missä muuten on ne tutkimukset raskaana- ja imettävinä olevien osalta? Missä on tutkimukset diabetes- ja reumasairaiden osalta? En ole vielä nähnyt. Haluan nähdä ne ennenkuin tuollaisia injektioita itseeni otan. Ovatko nuo tutkimukset niitä mitkä salattiin Pfizerillä????? Varianttejakin tulee tietysti, sairastuttaa vain riittävästi rokotetut. Nyt sinunkin kannattaa olla jo hiljaa!


      • Anonyymi

        Nämä on tuttuja juttuja mutta olisi suotavaa saada lähteet meidän nk. asiantuntijoiden suosituksille. Ei niitä ole kun ei ole tutkittu. Tutkimus kai alkoi kun sitä alettiin suosittelemaan?


    • Anonyymi

      Kyllä nyt on kultaiset ajat kaiken maailman virnuilijoilla ja irvistelijöillä.
      Sama levy pyörii uudestaan ja uudestaan.

      • Anonyymi

        ...paitsi että nyt halutaan tietää missä ne tutkimukset on luettavissa, kun THL on jo aikaa sitten suositellut näitä injektioita raskaana ja imettävinä oleville. Missä on ne tutkimukset joissa todetaan piikkien olevan turvallisia näille ryhmille?????? EI NIITÄ OLE, KUN NIITÄ EI EDES KOSKAAN TEHTY! Muussa tapauksessa ne olisi löydettävissä. Siitä vaan sitten tulevat mammat piikille koska neuvolan täti niin sanoo....


    • Anonyymi

      Koronankieltäjiä, salaliittouskovia yms. harhautuneita on väestössä vain muutama prosentti, mutta on jännä kuinka aktiivisesti he hyökkäävät määräänsä nähden. Heidän täytyy siis viettää todella paljon aikaa erilaisilla keskustelupalstoilla, somessa yms. jotta ehtivät joka väliin tykittää höpöjuttujaan. Päälle mielenosoitukset. Onko heillä oikeaa elämää ollenkaan?

      On aika ristiriitaista, että he väittävät muiden elävän pelossa ja kaaoksessa koska uskovat alan asiantuntijoita ja luottavat yhteiskunnan toimivuuteen. Minusta tuo "harhautuneiden" hyökkäily edustaa enemmänkin pelkoa ja kaaosta. Ei riitä että öyhöttää ihan hulluja, pitää vielä haukkua kaikki eri näkemyksen omaavat parhaansa mukaan 24/7/356. Mitäpä jos ottaisi pään pois sieltä new world order -paniikista ja alkaisi elää?!

      • Anonyymi

        Sinä olet tylsä, itse verbaalisesti kykenemätön laumatyyppi, huomaa kirjoituksestasi. Jätän ihan omaan arvoonsa.


    • Anonyymi

      THL-palkkatrolli vauhdissa näköjään.
      Keskustelupalstoilla tapahtuvaa "rokote-epäröinnin vähentämistä" on budjetoitu EU-tasolla ja paikallisesti. Poliitikot tietävät sosiaalisen median olevan tärkeä vaikutuskanava.

      Suomen tila alkuvuonna 2022 | Tapio Puolimatka |
      https://www.youtube.com/watch?v=HE_Gv-POefA

      https://ec.europa.eu/health/sites/default/files/vaccination/docs/2019-2022_roadmap_en.pdf

      Suomessa panostetaan somevaikuttamiseen paikallisestikin etenkin nuorten houkuttelemiseksi piikille (ja passille):
      https://yle.fi/uutiset/3-12013322

      Kirja Koronan kääntöpuoli (toim. Mark Mallon ja Venla Saalo)
      https://www.adlibris.com/fi/kirja/koronan-kaantopuoli-9789526967400

    • Anonyymi

      Hirveää lukea tänään lehdestä, että THL suosittelee geeniterapiainjektiota raskaana oleville. Pelkopropagandaa.
      THL:n päättäjät joutuvat aikanaan syytteeseen aiheuttamistaan kuolemista ja vammautumista.

    • Anonyymi

      https://pelastetaansuomenlapset.fi/laakareiden-kirje-kansanedustajille-ja-presidentille-koronarokotukset-on-keskeytettava-valittomasti/

      ASIA: KORONAROKOTUKSET ON KESKEYTTÄVÄ VÄLITTÖMÄSTI

      Arvoisat kansanedustajat (cc: Suomen tasavallan presidentti Sauli Niinistö),

      Me Pelastetaan Suomen Lapset kampanjan yleislääkäreistä, eri alojen erikoislääkäreistä, tohtoreista ja dosenteista koostuva noin 50 hengen lääkäriryhmä vaadimme heinäkuussa 2021 maamme johtaville poliitikoille ja virkamiehille lähettämässämme kirjeessä1 koronarokotukset keskeytettäväksi, kunnes tuolloin avoinna olleisiin tieteellisin kysymyksiin (koskien COVID-19 taudin vakavuutta, aktiivisen taudin toteamiseen käytetyn menetelmän luotettavuutta ja kokeellisten geeniteknologiaan perustuvien, kehitysvaiheessa olevien rokotteiden turvallisuutta) saadaan vastaukset. Emme saaneet THL:lta emmekä Fimea:lta kysymyksiimme substanssin kannalta hyväksyttäviä vastauksia2. Lisäksi THL:n vastauksesta puuttui allekirjoitus, ja se oli lähetetty anonyymina THL:n kansliasta. Täten vastauksen antaneen henkilö nimi jäi piiloon.

      Viranomaiset eivät vastanneet mm. kysymykseemme siitä, kuinka monta haittailmoitusta vakavasta haitasta ja kuolemaan johtaneesta tapauksesta tarvitaan koronarokotusten keskeyttämiseksi maassamme. Fimea:lta ja THL:lta saamiemme vastausten perusteella viranomaiset eivät selvitä heille raportoitujen tuhansien haittojen syy-seuraussuhdetta heidän omien, THL:n sivustoilta löytyvien kriteereiden perusteella vaan luottavat kaikessa tekemisessään Euroopan lääkevirastossa ja WHO:ssa tehtäviin päätöksiin.

      Vakavia haittoja ja kuolemaan johtavia haittoja on tullut ja tulee jatkuvasti lisää niin kauan kun rokotuksia jatketaan. Vuosien saatossa voi uusia vakavia haittoja (esimerkiksi nuortemme lisääntymiskyvyttömyyttä) ilmetä lisää, sillä koronarokotteiden kliiniset tutkimukset ovat vielä kesken vv. 2022-24 saakka. Nyt jo tässä vaiheessa on jopa patologian dosentti emeritus Seppo Sutinen kiinnittänyt huomionsa poikkeuksellisen suureen haittailmoitusten lukumäärään ja vaatinut täysin aiheellisesti 17.11.2021 Teille arvoisat kansanedustajat lähettämässään kirjeessä rokotukset keskeytettäviksi3.

      Haittailmoituksista on erityisesti todettava seuraavaa. Toisin kuin yleisesti luullaan, THL ja Fimea eivät kerää oma-aloitteisesti kentältä tietoa rokotteiden haittavaikutuksista, vaan ne ovat täysin sen tiedon varassa, mikä Fimea:lle lähetetään. Lisäksi, haittavaikutusten ilmoittaminen on Tartuntatautilain uudistuksesta 1.3.2017 lähtien ollut vapaaehtoista, joka tarkoittaa, että terveydenhuollon ammattihenkilöillä ei ole enää velvollisuutta tehdä haittailmoituksia, toisin kuin aikaisemmin. Tämä on tietenkin erikoista varsinkin näiden keskeneräisten ja arvaamattomien rokotusten kohdalla, sillä THL ja Fimea ovat täysin tietoisia kansainvälisistä tutkimuksista, jotka osoittavat, että vapaaehtoisten haittailmoitusten määrä kertoo korkeintaan 10% todellisten haittavaikutusten määrästä.

      Sen lisäksi, että koronarokotukset ovat aiheuttaneet ennätyksellisen määrän haittoja, niin niistä ei ole mitään hyötyä kuten julkisuudessa virheellisesti väitetään. Arvovaltaisissa tiedelehdissä julkaistujen raporttien perusteella rokotetut voivat levittää Delta-varianttia muihin henkilöihin vähintään yhtä hyvin tai jopa tehokkaammin kuin rokottamattomat ja rokotettujen sairastuminen COVID-19 tautiin on vähintään samaa luokkaa, ellei jopa yleisempää kuin rokottamattomien4,5,6,7 (ks. myös suomenkieliset kuvaukset edellä esitetyistä tiedeartikkelaista8,9). Luonnollisena seurauksena tästä on se kiistattomasti osoitettu fakta, että rokotekattavuuden lisääntyminen ei ainakaan vähennä koronatapausten määrää6,9.

      Omat tiedotusvälineemme antavat koronarokotteiden hyödyllisyydestä täysin päinvastaisen kuvan10 kuin mitä lääketieteellinen, vertaisarvioitu kirjallisuus. Tämä selkeä ristiriita hämmentää varmasti monia. Tähän löytyy ainakin yksi selittävä tekijä. Sairaaloissamme luokitellaan rokottamattomiksi kaikki sellaiset henkilöt, joiden ensimmäisestä rokotuksesta on alle seitsemän päivää siitä, kun oireet ovat alkaneet ja vastaavasti yhden rokotteen saaneiksi kaikki ne, joiden toisesta tehosteannoksesta on aikaa alle yksi viikko11. Siis osa rokottamattomiksi luokitelluista sairastuneista henkilöistä on saanut ensimmäisen rokotteensa viikon sisällä taudin alkamisesta. Siitä, kuinka moni oikeasti rokottamaton on maassamme sairastunut, ei tietääksemme ole virallista tietoa saatavilla. On perusteltua olettaa, että ns. ”rokottamattomien” ja ”kertaalleen rokotettujen” sairastumiset johtuvat viikon sisällä oireiden alkamisesta heille annetusta koronarokotteesta ja sen aiheuttamasta lisääntyneestä sairastumisriskistä7.
      jatkuu

    • Anonyymi

      jatkuu
      Meidän velvollisuutemme lääkäreinä on vaalia ihmisten terveyttä ja henkeä perustaen kaiken toimintamme vahvaan, riippumattomaan ja luotettavalla tavalla tuotettuun tieteelliseen näyttöön. Viranomaiset luottavat rokoteteollisuuden rahoittamiin ja täten rokotemyynnin lisäämiseen tähtääviin tutkimuksiin. Luotettavan tiedon saamiseksi on syytä perehtyä myös riippumattomien tahojen tuottamaan lääketieteelliseen kirjallisuuteen. Näin toimiessamme olemme joutuneet näkemään, kuinka kansalaisillemme tarjotaan ja kuinka heitä suorastaan pakotetaan ottamaan heidän terveyttään ja henkeään vakavasti vaarantava, täysin turha, keskeneräinen, uuteen vaikutusmekanismiin ja täten pitkäaikaisvaikutuksiltaan arvaamaton koronarokote. Tilannetta komplisoi se, että vain hyvin pieni osa meistä lääkäreistä pystyy puolustamaan kansalaisia julkisesti omaa työpaikkaansa ja toimeentuloaan menettämättä.

      Teidän velvollisuutenne, meidän kaikkien edustajina on puolustaa meitä, Suomen kansalaisia. Paraikaa meillä on käynnissä III maailmansotaan verrattavissa oleva taistelu luotettavan ja epäluotettavan tiedon välillä. Pakkorokotuksiin ja koronapassiin liittyvien päätösten perustaminen rokoteteollisuuden tuottamaan ja viranomaisten puoltamaan, mutta tieteellisesti vinoutuneeseen tietoon johtaa tuhoon. Koronarokotusten jatkaminen kasvattaa jo tähän mennessä tuhansien kansalaistemme kokemien vakavien, pysyvien vammautumisten ja myös kuolemien lukumäärää. Me teemme voitavamme tukeaksemme Teitä vaativassa työssänne ja vastaamme mielellään mahdollisiin kysymyksiinne.

      Äänestäkää EI pakkorokotuksille ja koronapassille, ja vaatikaa koronarokotukset lopetettavaksi välittömästi kansalaistemme uusien rokotekuolemien ja muiden vakavien vammautumisten estämiseksi – riippumatta siitä, mikä puolueenne ”virallinen” kanta on. Muistanette, että tähän Teitä velvoittaa Suomen perustuslaki***.

    • Anonyymi

      Keskustan kansanedustaja Katri Kulmuni (entinen ministeri) oli sanonut noin puoli vuotta sitten, että "koronapassi on salaliittoteoria."

      Kuka onkaan keksinyt sen vitsin että "mikä on salaliittoteorian ja todellisuuden ero? 6-12 kuukautta."

      Asia tuli puheeksi lääkäri Mikael Kivivuoren ja Teemu Vehkalan keskustelussa videolla.
      https://www.youtube.com/watch?v=_L0un-GHuWg

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1498
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1032
    3. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      40
      782
    4. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      771
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      707
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      700
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      669
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      37
      666
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      71
      634
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      304
      609
    Aihe