Seksin oppitunti

Anonyymi

Aamuaurinko pilkisteli juuri ja juuri kattojen yläpuolella enteillen lämmintä keskikesän päivää. Pienen eteläsuomalaisen kaupungin ihmiset heräilivät aamuaskareisiinsa. Linnut visersivät uutta päivää ja jossakin haukahteli koira.

Kaupungin laidalla pienen kerrostalon alaovella Aleksi seisoi hengittäen syvään raikasta kesäaamun ilmaa. Nyt olisi ollut hyvä päivä lähteä rannalle, ajatteli Aleksi hakiessaan polkupyörää katoksesta. Hän oli päässyt isänsä työpaikalle kesätöihin, paperitehtaalle. Tehdas oli kaupungin suurin ja tärkein työllistäjä. Talon kulmalla Aleksi kohtasi Helenan, B-rapussa asustavan 43-vuotiaan leskirouvan. Helenan mies oli kuollut onnettomuudessa tehtaalla kaksi vuotta sitten. Helenalla ei ollut lapsia, joten hän asui yksin ylimmän kerroksen huoneistossa. Hyvät huomenet vaihdettiin ja ihasteltiin kaunista kesäaamua.

Usein talon pihalla Helena tuli juttelemaan Aleksin kanssa. Hän piti pojasta, ja Aleksikin viihtyi hyvin Helenan seurassa, vaikka heillä oli paljon ikäeroa. Olihan Aleksi vasta 17-vuotias. Hänen mielestänsä Helena oli viehättävä, kaunis nainen. Hän näytti pitävän hyvää huolta vartalostaan ja pukeutui aina nuorekkaasti.
- Ai niin, Helena virkkoi. Minä ajattelin pyytää sua katsomaan yhtä Arton takkia.
Se on hyvä nahkatakki ja vois sopia sulle, hän jatkoi. Tulisitko tänään illalla?
Aleksi lupasi tulla.

Illalla Aleksi seisoi Helenan oven takana. Hän painoi uudestaan ovikelloa ja odotti, mutta mitään ei tapahtunut. Hän oli jo aikeissa kääntyä pois, kun ovi avautui ja Helena seisoi hänen edessään kylpytakki yllään, pyyhe pään ympärille kiedottuna.
- Ai hei, Helena sanoi iloisesti. Minä olin suihkussa. Anteeksi, jos jouduit odottamaan. Tule sisään.

Aleksi seurasi Helenaa olohuoneeseen.
- Otatko oluen? Helena kysyi.
Sillä aikaa, kun Helena haki oluita, Aleksi katseli ympärilleen ja istuutui sitten sohvalle. Kohta Helena tuli oluttölkki mukanaan ja istuutui Aleksin viereen.
Kylpytakki avautui hieman paljastaen Helenan paljaan reiden, mutta hän ei korjannut asuaan.
- Niin se takki, Aleksi aloitti.
- Joo, odotas vähän, Helena sanoi. Mulla ois yks toinenkin juttu.
- Kuule, Helena aloitti varovaisesti. Haluaisitko sinä halata mua?
Helena kääntyi Aleksiin päin ja katsoi vakavana poikaa suoraan silmiin.
- Minä olen ollut niin hirveän yksinäinen ja kaipaan kunnon halausta, hän jatkoi.
Aleksi tunsi poskiensa punehtuvan, eikä hän osannut sanoa mitään. Helena siirtyi vieläkin lähemmäksi.
- Minä olen katsonut sinua vähän sillä silmällä, ja luulen että sinäkin minua, Helena jatkoi.
- Haluaisitko sinä koskettaa minua?
Aleksi oli lähes pakokauhun vallassa. Hän ei tiennyt, miten tähän yllättävään tilanteeseen pitäisi suhtautua.
- Mä en ole ollut kenenkään kanssa, Aleksi henkäisi, kun ei muutakaan keksinyt.
- Minä tiedän, ei se haittaa, Helena sanoi hymyillen. Minä opetan sinua.

jatkuu...

3

3861

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Helena tarttui hellästi Aleksin käteen ja vei sen kylpytakkinsa alle rinnalleen. Poika lähes tärisi naisen vierellä aran käden tunnustellessa pehmeää, hyvin muodostunutta rintaa. Kokemus oli pojalle uusi ja se sai pikkuveitikan vinhasti pullistelemaan housuissa. Tämän pani myös Helena tyytyväisenä merkille. Hän tarttui uudelleen Aleksia kädestä ja talutti hänet perässään makuuhuoneeseen.
      - Riisu", Helena komensi.
      Aleksi näytti neuvottomalta ja ujostelevalta. Helena astui Aleksin eteen ja alkoi avata nappeja pojan paidasta.

      Lopulta Aleksi seisoi naisen edessä pelkät pikkuhousut jalassaan. Hän näytti onnettomalta yrittäessään peitellä housuissa sykkivää kaluaan. Helena tuumi, että olisi parempi ensin purkaa suurimmat paineet ja sen jälkeen käydä kunnolla asiaan. Niinpä hän polvistui pojan eteen ja veti pikkuhousut alas. Hyvänkokoinen kalu ponnahti vapaaksi housujen alta ja Helena tarttui siihen varmoin ottein.
      Siitä on jo niin kauan, hän ajatteli puristellessaan kovaa, kuumaa kalua käsissään. Helena tunsi jalkovälinsä kostuvan ja huokaisten hän ahmaisi leveän terskan suuhunsa. Aleksi värisi ja oli menettää tasapainonsa. Mitään sen kaltaista hän ei ollut ennen kokenut.
      Pehmeät huulet sulkivat terskan lämpimään suuhun. Terskan herkkä iho tunsi jokaisen kielen kosketuksen. Helenan käsi puristi kalun vartta. Vaistomaisesti Aleksi teki lantiollaan työntäviä liikkeitä. Kalu upposi Helenan suuhun uudelleen ja uudelleen. Varoittamatta valtava ryöpsähdys lämmintä spermaa purkautui Helenan suuhun. Sitä tuli niin paljon, että Helenalla oli vaikeuksia niellä kaikkea. Osa valui suupielistä leualle ja siitä kylpytakin rinnuksille.

      Helena nousi ylös ja riisui kylpytakkinsa. Hän meni sängylle makaamaan ja viittoi Aleksia tulemaan viereensä. Helena huomasi, että pojan kalu ei ollut veltostunut juuri lainkaan, kun se jo paisui uudestaan hänen alastoman vartalonsa vieressä.
      - Laita kätesi minun rinnalleni, Helena sanoi. Sitten suutele toista rintaa.

      Aleksi laski kätensä pyöreän rinnan päälle. Kova nänni painui kättä vasten ja Aleksi tarttui siihen sormillaan. Suurimmat estot olivat jo haihtuneet ja Aleksi rohkeni kumartua suutelemaan toista rintaa. Ensin varovasti, tunnustellen. Sitten kiihkeämmin ja ahnaammin. Helena käski nuolla törröttävää nänniä ja Aleksi teki niin. Helena huohotti kiihkeästi ja hän olisi halunnut saada pojan kalun sisäänsä heti. Rauhoitu, hän ajatteli. Muista, että tämä on pojan ensimmäinen kokemus. Minä saan viedä poikuuden tältä pojalta. Nyt on edettävä niin, että tämä jää hänelle ikimuistoiseksi kokemukseksi.

      Helena komensi pojan siirtymään sängyn jalkopäähän.
      - Olet kai sinä alastoman naisen ennenkin nähnyt?
      - Kyllä mä lehdissä, kuului Aleksin arka vastaus.
      Helena levitti jalkojaan pojan katsellessa posket punoittaen karvatupsun
      alta paljastuvaa rakoa. Helena nosti polvensa ja levitti jalkansa aivan auki. Aleksi tuijotti hämmentyneenä näkyä edessään.

      Tästä hän oli niin usein kuvitellut iltaisin pornolehtiä huoneessaan selaillessa. Kuinka usein hän olikaan koskettanut kuvaa, huulilla ja kielellä. Niin usein hän oli mielessään kuvitellut nuolevansa oikeaa pillua. Tuntenut sen vahvan tuoksun nenässään ja pehmeät poimut huulillaan. Nyt kaikki tuo oli aitona hänen edessään. Avoinna ja vapaasti tarjolla.

      Helena levitti häpyhuulia ja pyysi Aleksia siirtymään lähemmäksi. Hän näytti pojalle, missä klitoris sijaitsee ja kertoi miten sitä tulee hyväillä.
      - Klitoris on naisen herkin kohta. Moni saa orgasmin jo pelkästään klitorista hyväilemällä, hän selitti Aleksille.

      Sitten hän pyysi Aleksia koskettamaan klitorista, jotta poika oppisi tuntemaan sen sormensa alla. Hän värähti pojan sormen painautuessa herkkää nipukkaa vasten. Aleksi tunnusteli ja pyöritteli sormeaan klitoriksen päällä. Se sai Helenan nytkähtelemään ja huohottamaan. Aleksin mieli oli kuohuksissa. Mielihyvän tuottaminen Helenalle tuntui valtavalta kokemukselta, mutta jotakin mahtavampaa oli vielä tulossa.

      Seuraavaksi Helena pyysi poikaa työntämään sormensa sisälleen. Sormi painuikin kevyesti lämpimään, liukkaaseen pilluun. Aleksi ihasteli sen pehmeyttä ja lämpöä. Hän tunnusteli sormellaan joka puolelta ja työnteli muutaman kerran sormea sisään ja ulos.

      Kiimainen, märkä pillu litisi ja innosti Aleksia työntämään toisenkin sormen sisään. Helena voihkaisi ja yritti pysyä mahdollisimman rauhallisena. Mä en kohta kestä enää, hän ajatteli. Mun on pakko saada tuo kulli sisään ja pian.

      - Tuota, Helena sanoi keskeyttäen yhä kiihkeämmäksi käyvän sormipelin. Nyt sä voisit nuolla mua, hän jatkoi ja opasti poikaa, miten naista pitää nuolla.
      Aleksi painoi varovasti huulensa häpyhuulille. Ensimmäisen kerran elämässään hän sai maistaa naisen makua.

      jatkuu...

    • Anonyymi

      Hän otti klitoriksen huuliensa väliin ja suukotteli kevyesti nipukkaa. Sitten hän kokeili klitorista kielellään.
      - Paina kieli kovemmin sitä vasten, Helena huohotti.
      Aleksi pyöritteli kielen kärjellä klitorista ja välillä suukotti ja imi sitä.
      - Työnnä samalla sormesi sisään, Helena vikisi kiihkossaan.
      Enää hän ei voinut pidätellä itseään. Kahden vuoden ajan uinunut halu ja kiima oli päässyt täyteen valtaan. Hän painoi pojan päätä pilluaan vasten.
      - Työnnä kieli sinne, hän huusi.
      Aleksi työnsi kielensä syvälle naisen kuumaan, hunajaiseen rakoon. Samalla Helena hankasi vimmatusti klitoristaan.

      Huumaava orgasmi tempaisi naisen otteeseensa. Aleksi perääntyi säikähtäneenä. Hän katsoi silmät pyöreinä edessään tempoilevaa naista. Kurkusta kuului vaimeaa korinaa ja koko vartalo värähteli voimakkaasti. Lopulta nainen käpertyi sikiöasentoon painaen käsiään jalkoväliinsä.

      Hetken kuluttua Helena avasi silmänsä, ojentautui ja nousi istumaan Aleksin viereen.
      - Se oli orgasmi, hän sanoi pelästyneelle pojalle. Joskus se on niin voimakas, ettei oikein hallitse itseään, hän jatkoi. Kiitos sinulle Aleksi. Se oli ihanaa.
      Helena painoi hellän suudelman pojan huulille.


      Helena haki keittiöstä kylmät oluet heille.
      - Mua aina alkaa janottaan orgasmin jälkeen, hän sanoi ojentaen olutpullon Aleksille. He istuivat sängyn reunalla olutta hörppien ja puhellen niitä näitä.
      Pojan kalu oli koko ajan puolijäykkänä alastoman naisen vartalon vaikutuksesta. äkkiä Helena tönäisi Aleksin selälleen sängylle. Hän hyppäsi hajareisin pojan jalkojen päälle ja kaatoi kylmää olutta pojan vatsalle. Aleksi rääkäisi jääkaapin kylmän oluen valuessa vatsalle. Helena nuoli oluen pois. Sitten hän kaatoi lisää olutta kiinteälle, lihaksikkaalle vatsalle ja nuoli pitkin, nauttivin nuolaisuin oluen pois.
      Aleksin kalu oli noussut täyteen komeuteensa ja Helena lorautti olutta senkin päälle. Hän nuoli pitkin kalun vartta valuvaa olutta. Hän nuoli nivusiin ja kiveksille valuneen oluen. Kalu nytkähteli ja paisui entisestään. Helena tarttui kalun varteen kaksin käsin ja upotti kuuman, sykkivän kalun suuhunsa. Aleksin kädet tarttuivat naisen hiuksiin. Helena irrottautui otteesta ja nousi hajareisin jykevän kalun päälle.

      Aleksi makasi kiihkeästi hengittäen sängyllä. Hän tuijotti suurin, palavin silmin vuoron Helenaa silmiin ja vuoron lämpimän pillun syleilyyn uppoavaa kaluaan. Kun kalu oli painunut kokonaan Helenan sisään, hän istui paikallaan supistelleen vaginansa lihaksia. Poika makasi sängyllä henkeään haukkoen ja sen näköisenä, että Helena pelkäsi hänen saavan kohta sydänkohtauksen.

      Hitaasti Helena nosti lantiotaan ylös ja painoi sen taas alas. Vähitellen hän kiihdytti tahtia, kunnes syttyi rajuun ratsastukseen pojan päällä. Nuoren miehen vartalon jännittyminen ja sisällään tuntuva lämmin tulvahdus havahduttivat Helenan. Aleksi sai orgasmin ja Helena painautui alas pitäen kalun sisällään. Hän nautti suunnattomasti tuntiessaan kalun nytkähtelevän orgasmin voimasta sisällään. Hän hymyili Aleksille.
      - Ei tämä tähän vielä lopu. Kohta jatketaan.

      Hetken hengähdyksen jälkeen Helena laittoi polvensa yhteen, jotta pillu puristui tiukemmin kalun ympärille. Hän keinutti hieman lantiotaan edes takas ja tunsi pian puolikovan kalun jäykistyvän uudestaan. Sitten hän kiepahti pois pojan päältä käyden sängylle selälleen.
      Hän levitti jalkansa, katsoi Aleksia ja sanoi kähisevällä äänellä.
      - Nussi mua poika, nussi niin että pää halkeaa.
      Aleksi nousi Helenan päälle ja ohjasi kovan kalunsa häpyhuulien väliin. Voimakkaalla työnnöllä hän painui syvälle naisen sisälle. Hän otti kiinni naisen pakaroista ja alkoi työnnellä rajusti. Naisen jalat kietoutuivat tiukasti pojan selän ympärille, kynnet raapivat selkää. Vahva hien ja kiiman tuoksu täytti huoneen. Kosteat vartalot läiskähtelivät toisiaan vasten, sänky nitisi ja natisi.
      Aleksi veti kalunsa ulos ja Helena kääntyi kontilleen pojan eteen. Aleksi tarttui lujasti naisen lantioon ja survaisi kalunsa sisään nesteitä valuvaan pilluun. Helena painoi päänsä tyynyyn puristaen sängyn peittoa käsiinsä. Aleksi takoi pillua pitkin voimakkain työnnöin.
      Mahtavaa naintia jatkoi ja jatkui. Helena ei enää muistanut, kuinka monta orgasmia hän oli saanut.
      Lopulta Aleksi purkautui karjahtaen vielä kerran naisen sisään. Väsyneenä ja hikisenä hän lysähti Helenan viereen. He makasivat pitkään huohottaen, hymyillen ja toisiaan hyväillen.


      Kun Aleksi tuli suihkusta, hän näki sängyllä upean ruskean pilottimallisen nahkatakin. Helena tuli Aleksin taakse, kietoi kätensä pojan ympärille ja suukotti paljasta selkää. - - Tuotahan sä oikeastaan tulit kokeilemaan, hän sanoi naurahtaen.
      Aleksi kääntyi ympäri, kaappasi naisen syliinsä ja suuteli tätä ahnaasti.
      - Voi ei, Helena parahti tuntiessaan kovan kalun painavan vatsaansa vasten.
      - Mä en jaksa enää, hän aneli.
      Aleksi puki nahkatakin päällensä ja heitti naisen sängylle. Veikeästi virnistäen hän avasi naisen kylpytakin ja painoi poskensa vasten pehmeää, tummaa karvatupsua.

    • Anonyymi

      Hyvä stoori! Jatko kiinnostaa ehdottomasti.

    Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe