Luulitko saavasi alennustuotteesta kassalla alennuksen?

Anonyymi

Olkaapa hyvät ihmiset varovaisia paikallisessa kookaupassa. Ostaessanne lehdessä kuulutettuja alennustuotteita saattaa kotiin tullessa odottaa yllätys kassakuitissa. Ei tullutkaan alennusta.
Useimmiten kassalla istuu työttömyysjaksojen välissä eri paikoissa lyhytaikaisissa pesteissä vieraillut naishenkilö. Työnantajayritysten näkemys henkilöstä on yhteneväinen "ei hän osaa mitään".
Viimeksi ennen koomarkettia hän oli muutaman viikon ässänkassalla. Ässässä on alati valpas laadunvalvonta ja osaamattomalle näytetään helposti ovea. Niin kävi tässäkin tapauksessa. Yritys oli muuten ko. naishenkilöllä jo toinen ässässä. Ensimmäinen oli ässä avautuessa Puolangalle. Sekin pesti oli lyhyt. Hyllyntäyttö vaatii perusjärkeä. Mikä tuote mihinkin kohtaan asetetaan ja milloin.

28

2071

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Elähän sanomittään, kohta kaikki kunnan duunissa paskanhämmennyksessä, emme tartte mitään osaamista muuta kuin pitkäntikun

    • Anonyymi

      Tarkkana oltava. Kokenein työntekijä lähti omiin hommiin kookaupasta. Tilalle kortistosta sitä sakkaa, joka ei enää mihinkään muualle kelpaa. Tai joka jo tunnetaan muissa yrityksissä.

      • Anonyymi

        Ehkä kokenein mutta asiakaspalvussa hänellä parantamisen varaa.


    • Anonyymi

      Kyllä silloin nauratti, kun tämä naishenkilö haki Puolangan seurakunnan talouspäälliköksi. Tuloksen varmaan arvaatkin.

    • Anonyymi

      Eikkös se irvihammas kepukka vallottanut muorin pöllikuskilta hymyllään.
      Yhteinen äö, taitaa yltää jopa keskiverto lankalaisen työttömän äö,hön

      • Anonyymi

        Tarkotatko sitä paperinpyörittäjää, joka oli vuosikymmeniä kuntalaisten elättinä? Ukko on hajuton, mauton ja näkymätön. Ei kyvyt riittäneet enempään, kuin pöllikuskin muoriin.


      • Anonyymi

        Ei taida oma äö:si olla kovin kaksisella tasolla kun tuollaisia kirjoittelet.


      • Anonyymi

        Tässä pätee vanha sanonta " sen verran on rouvaa, kuin herraakin". Eli mitättömyys löytänyt toisen mitättömyyden.


    • Anonyymi

      On taas köyhällä kelan elätillä murheet ku jääny 20 centin alennus makkarasta saamatta, voi jesajan kevät. Ilikee aikaset ihmiset tulla tänne haukkumaan ihmistä joka töitä sentään tekee. Nyt turvat tukkoon tai naamalle käyttä sanomassa ja minä tuun sitten kanssa mukaan. Saakelin Sossu rotta!

    • Anonyymi

      Kuluttajan velvollisuus on tarkistaa lasku, mielellään jo kassalla. On hyvinkin tavallista, että alennus jää saamatta myös muualla kuin kyseisessä Puolangan myymälässä. Tarkistan kassakuitin lähes poikkeuksetta kassalla. Jos en olis ollut tarkkana, olisin menettänyt alennukset myös Pudasjärvellä, Kajaanissa ja Oulussa. Tuntuu pahalta kun työntekijä joutuu tuollaisen ryöpytyksen kohteeksi, luulisi, että asiallisesemminkin tilanteen voisi hoitaa. Minulle on aina laskut korjattu jos korjattavaa on ollut.
      Muistakaa ottaa kuitti!

    • Anonyymi

      Onneksi en käytä kyseistä kauppaa. Toinen parempi.

    • Anonyymi

      ...............................................................mitä siis tästäkin opimme, kepu huiputtaa aina ja kepulle pyhintä on hurlumhei politiikka............................................................................

      • Anonyymi

        Elähän yleistä. 0


    • Anonyymi

      Asioidessasi HALPAHALLISSA kaupunkireissulla ja teet heräteostoksen tarjous tuotteesta ,tuote on normaalihintainen poikkeuksetta. TARKISTA HINTA !

    • Anonyymi

      Kun astut K:on näet ensimmäisenä pelkkää työttömyyskortistosta pakotettua ja halutonta työvoimaa. Ellei ole työtön silloin palkkatukipotilas.

    • Anonyymi

      Jos ei meidän kylän kaupat kelpaa niin ainahan voi asioida naapuripaikkakunnilla.
      Kuka sen kieltää? niin ei tartte paikallista kannattaa. Ja ei oo sitä kuittia vaikea tarkastaa kaupassa. Luulen että pitemmän päälle matkustaminen alkaa tympiä.
      Ihmeellistä kirjoittelua tällä palstalla saa lukea.

      • Anonyymi

        Ei kyllästytä lainkaan matkustaminen. Kajaanissa Lidlissä ja rautakaupoissa ja tietty Puuilossa, niin matkarahat tienattu. Peräkärry löytyy joka mökin pihasta. Muutoin paikallisessa ässässä...klo 18 jälkeen.


    • Anonyymi

      Ei kukaan kassa tahallaan jätä alennuksia huomioimatta, itse kun olin aikoinani kassalla niin en todellakaan aina tiennyt mikä tuote oli alennuksessa, olisi pitänyt opetella mm. Citymarketissa n. 200 alennustuotetta ja se ei perheelliselle ollut mahdollista.
      Vielä noista kaupoista kun käy naapurikunnassa
      Jos Puolangan kaupoissa ei käy asiakkaita niin nehän loppuu. Mitä sitten , haet joka ikisen maitopurkin naapurikunnasta. Sitäkö me halutaan? Ja on hyvä käydä myös K kaupassa niin kilpailu säilyy. Jos K loppuu, nousee taatusti S kaupan hinnat, sehän on luonnollista. Lisäksi K kauppias on henk.kohtaisessa vastuussa tuloksesta. S ryhmässä ei kauppiasta edes ole joten koko ryhmä vastaa tuloksesta joten voitot menee ryhmän johdolle, toki K kauppiask
      aan ei voittoja saa mutta vastaa tappioista.

      • Anonyymi

        On hyvä, että on kaksi kauppaa. Käyn kummassakin. Tykkään siitä, että K-kaupassa on Puolankalainen yrittäjä, joka on mukana muutenkin paikkakunnan tapahtumissa. S-kaupassa asioin vähemmän. Ruokaa en tuo kaupungista, sielläkin joutuu pakosta joskus asioimaan. Lidlin en mene, kannattaa seurata takaisinvetoja, usein kyseisestä kaupasta. Olen myös sitä mieltä, että jokainen
        asioikoon missä haluaa, tartteeko siitä mekkalaa pitää.


      • Anonyymi

        Ei kaupankassan ymmärryksellä kannata ryhtyä opettamaan isää nai...aan. Ensiksi S-ryhmässä omistajia olemme me kaikki osuuskunnan omistajaosakkaat.
        Osuuskauppojen jäsenet eli asiakasomistajat omistavat osuuskaupat. S-ryhmän toiminta-ajatuksena on tuottaa palveluja ja etuja asiakasomistajilleen.


    • Anonyymi

      Siitä käpykylästä pois muuttaneena pakko kysästä onko tämän ketjun aloittaja kenties suurempikin kiho olevinaan vai muuten vaan jälkeenjäänyt? Itseään täynnä ainakin kuten suurin osa persnarulaisista. Pienet on huolet, jonninjoutavaa paskanjauhantaa. Perustakaa sinne biokeskukselle parlamentti niin tulee hyötykäyttöön. 🤣💀

      • Anonyymi

        Siinäpä ei vahinkoa tapahtunut kun muutit pois. Parempi ympäristö meille. Lisäksi jäljelle jäävien suhteellinen älykkyys kasvoi muuttaessasi pois. Älä vain paljasta mistä olet lähtöisin.


    • Anonyymi

      S ryhmällä se omistajaasiakkuus pelkkä mainoskikka. Miten asiakas voi olla käytännössä s kauppojen omistaja, ei taatusti mitenkään
      ? Kuka asiakas on voinut vaikuttaa s ryhmän ytoimintaan ? Ei taatusti kukaan.

      • Anonyymi

        Jos omistaa vihreän kortin, pääsee äänestämään edustajiston vaaleissa, tai ryhtymään itse ehdokkaksi.


      • Anonyymi

        Aivan sama OP-ryhmällä, muka omistaja-asiakkaita, jotka eivät omista muruakaan OP-ryhmästä, pelkkä mainoslause tuo "omistaja-asiakkuus"!


    • Anonyymi

      Meillä joilla on vihreä kortti on oma kauppa ja oma pankki.
      Päättäjäksi valitaan äänestämällä vihreän kortin omaavista.
      https://maakunta.fi/tietoa-meista/hallinto-ja-johto/edustajisto/

      • Anonyymi

      • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      115
      9254
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      42
      2720
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      152
      2493
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2019
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1776
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1560
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1527
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1464
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      7
      1340
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1326
    Aihe