Panacodin vieroitusoireet, kärsinkö sittenkin niistä enkä koronaoireista???

Anonyymi

Lyhyesti. Mulla on siis lab.varmistettu korona, tulee 2 viikkoa sairastamista nyt täyteen. Oon syönyt selkäkipuihin jo vuosia 1-2 Panacodia päivässä. Joskus vaan puolikkaankin päivässä mutta päivittäin oon sitä ottanu. Nyt sairastaessa en hirveesti liiku joten en ole ottanut Panacodia kun ei ole selkäkipua. Ihan ehkä parina päivänä otin puolikkaan tässä kahen viikon aikana mutta en muuta.

Mulla on ollu tosi vaikeat koronaoireet, ne alkoi kolme päivää sairastumisen jälkeen. Mutta kropassa ei löydy vikaa, oon käyny lääkärissäkin jo ja kaikki labrat ja keuhkokuvat ym. oli ok.

Ahdistaa kuitenkin henkisesti välillä niin että tunne on niinkun kuolisi vaikkei kuolekaan. En oo ikinä kokenut tuollaista oloa vaikka olen selättäny vakavan masennuksen, ahdistuksen ja paniikkihäiriön. Olotila aaltoilee, on semmonen tosi ikävä sairaana olon tunne ja ahdistus aina välillä ja sit yhtäkkiä se häviää, kunnes alkaa uudestaan. Yhtenä iltana koko kroppaa kuumotti niin että makasin alasti kylmä rätti otsalla vaikkei ollut kuumetta, ja huimas kun käänsi vaan päätä. Henkeä ahdistaa välillä mutta hapetusarvo on kahdesti mitattu ja keuhkot kuvattu. Ne on ok. Syke nousee välillä. Maha on sekaisin, vesiripuli alkoi myös sinä kolmantena sairastumispäivänä ja joka aamu alkaa ripulilla kun maha tyhjenee. Heikottaa ja huimaa välillä, välillä taas olo on kuin ei edes sairaana olisi.

Nyt oli kaks päivää parempi mutta tänä aamuna tuli taas ihan helvetillinen ahdistuskohtaus. Tuntui oikeasti niin hirveältä että siihen kuolee vaikka fyysisesti ei oo mitään mikä niin antais ymmärtää. Mulla on joku vanha purkki Opamoxia, en ole tarvinnu sitä enää aikoihin mutta mä sitä oon ottanu pienen annoksen nyt noihin ahdistuksiin mitä tulee. Se vähän helpottaa.

Aloin miettiä että mitä tämä nyt oikeasti on, onko tämä muka koronaa ja se tauti tekee mun päälle ja koko keholle temput, vai voiko tää olla viekkareita? Vaikka olen käyttäny Panacodia niin pientä määrää enkä koe semmosta himoa ottaa lääkettä, niin voiko mulla silti olla näin kovat fyysiset viekkarit??

Alkaa henkinen kantti loppua kun kaks viikkoa eläny tämmöistä vuoristorataa eikä tiedä yhtään että mikä on olo taas vaikka tunnin päästä 😞

1

1079

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Luulisin, että tuossa olotilassa vaikuttaa molemmat, sekä korona että vieroitusoireet.
      Koronankin takia voi tulla vaikka minkälaisia fyysisiä oireita, vaikkei ne kummemmin näykään missään kokeissa ja testeissä.

      Henkisen puolen ahdistus johtuu ehkä enemmän niistä vieroitusoireista, mutta osittain varmaan siitäkin kun on korona päällä, on väsynyt, kipeä, huonossa kunnossa. Kyllähän sekin voi alkaa ahdistaa, etenkin jos on jo pohjalla ollut aiemminkin ahdistusta.

      Itsekin olen juuri sairastanut koronan, ja kyllä siinä fyysiset oireet olivat ajoittain vähän outoja, ne tulivat ja menivät, se oli sellaista sahaavaa eestaas. Oli välillä parempia hetkiä, jopa päiväkin välissä, ja sitten taas tuli kovempia oireita. Itse asiassa oireeni jatkuvat edelleen, tosin jo vähän helpottaneina.
      Olin jo ennen koronaan sairastumista kuukauden ajan flunssassa, ja tuntuu edelleen, että jatkuu vaan. Koronan alusta on nyt jo kaksi viikkoa.

      Panacodistakin voi ihan hyvin tulla vieroitusoireita, jos on niitä pitkään päivittäin käyttänyt, eikä se välttämättä vaikuta, onko ottanut enemmän vai vähemmän.
      Jos niitä haluaa vähentää, se kannattaa tehdä pikkuhiljaa, eikä ykskaks jättää kokonaan ottamatta.

      Ehkä on parasta ottaa rennosti ja huilailla, antaa ajan kulua, kai ne oireetkin pikkuhiljaa helpottavat vaikkei ainakaan itsestäni siltä tunnu.
      Sitkeää tautia näyttää olevan.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      62
      6668
    2. Valkeakosken murhaaja

      Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
      Maailman menoa
      77
      6248
    3. Tekijä on poliisin vanha tuttu

      Ihan supisuomalainen.
      Valkeakoski
      58
      3262
    4. Kuumat päivät

      Hyvää huomenta. 🌞🌼☕😊🙌 Sinkkukesä 2024
      Ikävä
      347
      1223
    5. Nainen, olet jollakin tavalla pelottava

      Tunne sinun suhteen on ehkä verrattavissa ruusupensaaseen, hurmaavan kaunis kukka, upea tuoksu, mutta jos yrittää lähell
      Ikävä
      58
      1212
    6. Valkeakosken surmaaja oli koeajalla edellisestä tuomiosta

      Tässä osoitus, että rangaistukset Suomessa ovat liian löysiä ja se maksoi tämän tytön hengen https://yle.fi/a/74-2009067
      Maailman menoa
      14
      1063
    7. Naiset pysyy sinkkuna ja ottavat mieluimmin koiran

      Nykynainen ei halua jakaa elämäänsä miehen kanssa, vaan elää yksin ja ottaa koiran tai koiria. Ja pikkuvähemmistö eli in
      Sinkut
      214
      991
    8. Haaveilen sinusta

      Läheisyydestäsi, kosketuksestasi. Siitä että saisin koskettaa sinua. Pitää sinua lähellä. En tiedä mistä tämä tuli. Tied
      Ikävä
      22
      883
    9. Enpä usko että olisit valmis jättämään kaiken

      Vaikka tulisin ja kosisin sinua.
      Ikävä
      48
      861
    10. Ohimenevältä

      Tilalta tämä alkaa jo vaikuttamaan. Arjen pieni piristys olimme toisillemme.
      Ikävä
      29
      833
    Aihe