Sisarukset Alisa ja Eetu

... olivat fossiilien kanssa kesämökillä elokuun viimeisenä viikonloppuna. Pimeä tuli jo aikaisin. Lämmintä kuitenkin oli. Järvikin ihan pulahtamiskunnossa, jos nyt ei pitkään enää voinutkaan uida. Oli yksi myrskylyhty saunassa, toinen rantakoivun oksassa ja ledtaskari kulkemista varten.

Alisa oli ruvennut murrosiän tullessa ujostelemaan, niin että saunoi yksinään. Eetu oli myös pian alkanut samaan tapaan. Yleensä fossiilit saunoivat ensin kahdestaan, sitten Alisa ja sitten Eetu.

Kun fossiilit tulivat saunasta, mikä muuten oli eri rakennus noin sadan metrin päässä, sanoivat Alisalle, että s’il te plaît, pantiin just nalikkaa pesään, niet kyl siel tarkenee. Alisa otti ledlampun ja rupesi kävelemään saunalle, mutta sitä rupesi kamaloittamaan ja kyöpelöittämään, kun ulkona oli ihan pimeätä.

Kääntyi takaisin ja meni Eetun luo: "Tehääks tänään poikkeus, vaik ei oo enää muutamaan vuoteen nakuiltu yhdessä, et sääkin tulisit saunaan? Ois niiku tukevampi olo."

Eetu: "Entä jos rupee ujostuttaan, soon sillo 'dylkki ja totinem baikk', niiku raumalaislaulussa." ''

Alisa: "Purraan niiku hammasta. Tuu ny. Siel kamaloittaa ja kyöpelöittää yksinään."

Menivät yhdessä ja riisuivat saunakammarissa. Eetu huomasi, että Alisa oli muutamassa vuodessa sukeutunut upeaksi naiseksi, nätti kasvokin tuli uudella tavalla edukseen, samoin kutri, pienehköt nätit rinnat ja ja upean upea aivan posliiniksi sheivattu vittu. Alisa taas huomasi, että Eetusta oli kasvanut salskea mies, joka käyttäytyy kuin kenslemanni.

Eetulla otti eteen. Alisa: "Vaik mää en niin hirveen nätti ookaan, mää kyl arvasin ton. Ja vaik sei juur päällepäin näykään, niin mullakin on vittu ku tulessa. Mää muuteski joka kerta pesulla masturboin ja varmaan sääkin. Ei oo mitään syytä poiketa tavasta, vaik meitonki ny kaks. Mut otetaan ny ensteks löylyy."

Ja niin tehtiinkin. Otettiin kipakat löylyt. Käytiin pikajärvessä ja jätettiin saunan ovi vähän raolleen, ettei tukehduttu kuumuuteen. Eetu ja Alisa asettuivat toisiaan vastapäätä seisomaan. Myrskis asetettiin sillei, et molempien sukupuolielimet sai hyvin valoa.

Kiirettä kun ei ollut, Alisa alkoi hiljalleen sormettaa klitorista ja häpyhuulia, Eetu runkata kyrpää. Kiihottuivat siinä silmittömästi, kun katselivat toistensa onanointia. Voihkivat ja mumisivat sekavia. Purkautuivat sellaisella vimmalla, että kaatuneet olisivat, jos eivät olisi pitäneet sillä hetkellä toisella handulla lauteista kiinni.

Eetu ei ruiskinut spermaa minne vaan. Sinne menivät, ja paljon menikin Alisan päälle. Alisa oli vallan onnesta kankeana. Kaatoivat vettä toisensa päälle, saippuoivat toisensa.

Eetu: "Saako pestä vitunkin? - Alisa: "Siitä vaan, kyl se tykkää jos vaivaudut." - Eetu: "Ei se kyl vaivautumist oo. Jos ihan totta puhutaan, sullon kyl maailman ihanempi vittu. Nii, ja sit sun kyl pitää pestä myös mun kyrpä.

Pulahdettiin järvessä, löylyteltiin, rupateltiin, kulutettiin aikaa - ja onanoitiin uudestaan. Kyllä teki gutaa. Alisa moisiskautti suoraan Eetun suulle: "Sää oot iiiihaaana." - Eetu: "Sääpäs, kaiken ihanempi tyttö, kummää tiedän." Ja moiskautti takaisin Alisan suulle.

Alisa: "Ja tästedes saunotaan AINA yhdessä." 🌹👀

10

6454

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kuukautta myöhemmin, lokakuun alussa, käytiin laittamassa mökki talviteloille. Tällä kertaa oli mukana myös Alisan luokkakaveri Iita. Vielä pimeämpää oli ja vielä aikaisemmin. Järvi oli jo liian kylmä edes pulahtamiseen, joten toinenkin myrskylyhty otettiin saunaan.

      Kun fossiilit olivat kylpeneet, oli nuorten vuoro. Alisa selitti aika ujosti Iitalle, että jos he syrjäyttävät Eetun, niin siitähän ei hyvä seuraa. Ties vaikka kamaloituu lopullisesti. Ja vaikkei kamaloitusikaan, niin olisi se kuiteskin aika kurjaa olla koko reissu yksinään, kun ei olisi muuta seuraa kuin kyöpelit.

      Alisa: "Et voitasko me ottaa Eetu mukaan?" - Iita: "Tietennii. Ois se surkeeta, ku joutus oleen yksikseen. Mut sit me voitas myös ottaa herkkunaposteltavaa ja herkkumehuu silleen runsaasti, niet voitas olla vaikka yötä saunakammaris. Ois pienet pirskeet."

      Otettiin siis kaikki naksut ja keksit ja mehukannut ja saunalle. Saunakammarissa oli vain kaksi sänkyä, mutta ne näyttivät ihan kolmelta, kun ne pani vierekkäin. Riisuttiin. Eetu huomasi, että Iitankin vittu oli posliinina ja nätti sekin. Pyysi tytsyjä oikein vertailtavaksi, ja sanoi, ettei kerta kaikkiaan osaa sanoa, kumpi on nätimpi. Niin nättejä molemmat.

      Huomasi, että Iitakin oli upea nainen, kertakaikkiaan. Eetulla otti taas eteen. - Iita: "Oo ihan lunkisti, kuin et oisi moksiskaan. Siks toisekseen mehän ollaan vaan imarreltui, kun tiedetään VARMUUDELLA, et sää pidät meitä viehättävinä. Sit kolmanneks meilki on vittu turvoksissa ja kiree ku viulunkieli. Ja sit neljänneks tuol pesupuolel voi myös runkata. Sillee me muuteski tehään joka pesulla."

      Otettiin löylyä, pestiin, tytöt sormetti ja Eetu runkkas. Ihanoitti ihan kaksinkertaisesti. Orgasmi oli kuin taivaasta, aivan rentouttava. Eetu ruiski nyt spermat molempien tyttöjen päälle, ja tytöt hihkuivat. Kun oli huuhdottu ja kuivattu, käytiin saunakammariin lounastamaan herkkunaksuja ja juomaan herkkumehua.

      Iita yllätti: "Must ois kyl miellyttävää, et sää nussisit mua." Voitas tehä vaikka sillei, et mää oisin selalläni, sää työntäsit kyrpää mun vittuun, ja Alisa ois mun pään takana, aukasis vittunsa ihan auki ja näyttäs, miten sulonen sen emätin on. Mää oon lounastanu pillerei jo pitemmän aikaa, niet sä voit panna IHAN paljaalla.

      Hyvä ettei tullut orkkua jo tällaisesta puheesta, mutta vaikka kuinka yritettiin siinä vetkutella ja hillitä, pakko oli pian laueta. Alisankin, joka kiivaasti sormetti.

      Lounastettiin taas herkkunaksuja ja ja juotiin herkkumehua.

      Alisa: "Kummä syynäsin, miten Eetu bylsi Iitaa, mun rupes tekeen ittekin niin mieli, et mää oon ihan valmis, jos Eetu vaan suostuu bylsiin siskoaan."

      Eetu: "Mää oisin suostunu jo kauan sitten, mut mää ootin vaan sun ALOTETTA. Vaihdetaan vuoroi. Iita avaa ja näyttää vittua, ja mä bylsin sut ihan pökerryksiin. Te ootte molemmat niin sulosii, et en oo ennen nähny."

      Alisa asettui selälleen ja Iita avasi vitun. Iitan herttainen emätin vuorotellen aukeni ja meni kiinni. Eetu työnsi hiljalleen kyrpänsä Alisan vittuun. Alisa kouristeli kuin tolkuton, kun VELJEN kyrpä painui syvälle ja aiheutti aivan käsittämättömän tuntemuksen: "Veli, veli, veli, ihana veli, se on SINULLE, kokonaan sinulle. Miten voit olla niin suloinen."

      Eetu veti hetkeksi pois kyrpänsä, antoi kiihkeän suukon siskonsa vitulle, nuoli peräaukkoa, työnsi kieltänsäkin sisälle, työnsi taas kyrvän vittuun. Iitan pehmeät eleet katkeilivat, kun hän sormetti klitoristaan, nyki ja heittelehti, ja KAIKKI laukesivat. Kukaan, ei KUKAAN, ollut vielä kokenut ennen sellaista himoa.

      Vajosivat yhteen läjään.

      Kun olivat saunoneet tarpeekseen, nukahtivat saunakammarin leveälle sängylle. 🌹👀

    • Sisarukset Alisa ja Eetu 3 (Unohtui otsikko 2-osan alusta.)

      Vaikka Alisa rupesikin seurustelemaan naapuriluokan kenslemannin Teon kanssa, ei siskosten yhdyntä siihen loppunut. Vastahan se oli päässyt alkuun. Teo ilman muuta piti sitä vaan nättinä ystävällisyyden osoituksena.

      Iitan ja Eetun ystävällinen tapaaminen kasvoi romanssiksi. Iitakin piti vain enämpi herttaisena, että sisarukset Alisa ja Eetu sekä muuten herttailivat että nussivat keskenään.

      Teokin aina välillä ponnahti Iitan kanssa, mutta KAIKKI hyvin muistivat, että heillä oli omansa, Alisalla Teo ja Iitalla Eetu. Parkkiintuneita heteroita kun olivat, eivät tunteneet pienintäkään kiinnostusta ryhmäseksiin, mutta parinvaihto oli enemmän kuin luonnollinen, koska kaikki tulivat niin hyvin juttuun keskenään, eikä minkäänlaista mustisjuttua tai kilpailullisuutta ollut.

      Teo: "Mummielest meitin kantsis tehä ruotsula, mut siin on yks ongelma, ne pitää paatil viikonloppuna nii älyttömän korkei ikärajoi, et ei me muuten päästä, ellei meiloo niiku holhoojaa. Mun fossiilit on ihan lunkei. Nei oo väkyttämässä. Kaiken halvemmaks tulis ottaa kuuden hengen hytti, sellasiikin on."

      - "Sit me voitas kuiteski bylsii ihan vapaasti, niiku muuteski ihanehtii, sil eihän ne fossiilit oo aina paikalla, ja vaik oliski, ei niil oo mitään bylsimistä vastaan. Ja niil on keskinäinen meno muuteski aika lunkii. Ja tuskin ne kehtaa nuorisolt ees ottaa rahaa paattipileteist."

      Kaikki": "Ku tolleen on, niin kannatetaan. Ja sit otetaan tukevasti evästä, nii ei tartte ku aamusapuskoille. Ne kyl kuuluu olevan ihan ekisutora (japanii, muulla kielellä extra).

      Teon fossiilit yllätti lunkiudellaan jo heti, kun tultiin hyttiin: "Me tässä jo alkuunsa hiukka nussittais, mut ei teidän tarvii poistuu. Ihan voitte kans tekin, jos bylsityttää. Sit vois vaikka mennä katteleen, onks kaupassa mitä, ja tansseihin tai päinvastoin."

      Jo tässä vaiheessa pojat nussi molempia tyttöjä. Tarvitsi vain pientä palautumista, ennen kuin aloitti uuden kanssa. Fossiilitkin tarvitsivat palautumisaikaa, kun bylsivät keskenään kahdesti.

      Kaikki olivat riemuttuneita matkan ihanasta alusta. Tytöt pukivat lyhyet minihameensa ilman pöksyjä. Kukertelivat isä-Teolle: "Sää kun oot asiantuntija näis jutuis. niin kerrohan vilahteleeks vittu liikaa minin alta."

      Tytöt taivuttelivat itseään, keimailivat isä-Teon edessä puoleen jos toiseen.

      Isä-Teo: "Sillon se näkyy, jos enämpi pyllistää. Niet sitä kantsii varoo, jos ei oo tarkotus, mut sillei voi myös kiittää, jos on ollu miellyttävä tanssittaja. Voi myös sivummalla nostaa minin helmaa."

      - "Mää vaan arvelen, et teitä täl kertaa tanssittaa just Eetu ja Teo, nii et saatte alvarii olla näyttämässä. Kaiken tärkeempää on just, että tanssittaja TIETÄÄ, et vittu on paljas. Se nostaa tunnelmaa ihan kattoon."

      Äiti-Teokin yllätti. Se oli nuortunut melkisten kaksikymmentä vuotta ja puki miniksen ilman pöksyi. Isä-Teon silmät nousi puolentoista tuuman tapille.

      Juhlatunnelma oli korkealla, kun mentiin tansseihin. Vähän sivummalla tytöt näyttivät usein pojille IHANAA vittuaan. Samoin äiti-Teo isä-Teolle.

      Tanssien jälkeen kävivät kaupassa, mutta eihän se enää mikään kunnon tax-free ollut kun paattifirma oli nostanut hinnat niin korkealle, että sai tavaran just ja just myytyä hiukan halvemmalla kuin maissa. Snadilaisten namit oli kalliimpiakin kuin tavarataloissa. Ostettiin vain pakolliset tupakat, kun naapurit niitä hinkusivat. Nii, ja limua ostettiin ryöstöhinnalla ja kalliita sipsejä.

      Ilta sitten kului oman parikin ja lainapakin sukupuolielimiä hyväillessä ja nussiessa. Niin myös äiti- ja isä-Teolla keskenään, mutta pysyivät aika syrjässä nuorten keskustelusta. Ajat olivat muuttuneet, eikä menneistä enää olisi ollut oppimista.

      Nukahdettiin Alisa ja Eetu, Teo ja Iiita sekä fossilit vierekkäin. KAIKKIEN miesten sormi herttaisesti tyttöjen vitussa.🌹👀

      Kun aamulla herättiin. mentiin herkkuaamusapuskalle. Ja mitä siellä ei ollut, sellaisesta ei ollut kuultukaan. Ähkyhän siinä tuli, kertakaikkinen ähky. Niin kova ähky, että piti viivästyttää kaupunkikävelyä kaksituntisella huohottamisella.

      Ei sen puoleen, että siellä erikoisempaa olisi ollutkaan. mutta noustiin sentään korkeuksiin vaijeriheliumpallolla. Niin että koko Tukholma olikin nähty.

      Sitten taas takaisin paatille, bylsittiin ja herttailtiin, käytiin tanhuamassa edelleen vittu paljaana miniksessä. Kun tultiin satamaan, todettiin: "Olipa miellyttävä risteily."🌹👀

    • Sisarukset Alisa ja Eetu 4

      Oli siskoksien Alisan ja Eetun fossileilla muutenkin ollut tarkoitus kutsua kaikki nuoret mökille seuraavan kesän heiniksessä, mutta kun kuulivat, että risteily oli mennyt ekisutorasti, rohkenivat heti kutsua myös fossiilit, ja tietysti myös sisarukset, eli koko perheet.

      Neuvoteltiin siis ajankohdasta siskoksien Alisan ja Eetun, Teon ja Iitan fossiilien kanssa. Teolla oli vielä vähän nuorempi systeri Siri, ja Iitalla oli vielä puoltoista vuotta vanhempi veli Jarno. Soviteltiin ja sopi.

      Kun vieraat tormalsivat mökille ja havaitsivat, että isäntäväki oli aivan nakuna, ymmärsivät kehottamattakin riisua myös. Juotiin ensteks herkkumehua. Kun oli ollut hikinen päivä, pulahdettiin järveen ja räpiköitiinkin pitkään. Siri ja Jarno eivät ennestään tunteneet toisiaan, mutta viihtyivät niin hyvin yhdessä, että muutkin sen huomasivat.

      Järvessä Jarno sai jopa tilaisuuden hyväillä salaa Sirin sukupuolielimiä, eikä Siri pannut edes näön vuoksi hanttiin. Kuiskasi hiljaa Jarnon korvaan: "Sä oot sulone." Antoi hyväillä myös häpyhuulien välistä ja työntää sormen syvälle emättimeen."

      Saunaa odotellessa lounastettiin herkkukarjalanpaistia ja jälkkäriks herkkutorttua herkkumansikkahillolla. Kaikki fossiilit, yhteensä kuusi, saunoivat ensin, sitten snadilaiset.

      Snadilaisiakin oli kuusi. Ensin entinen poppoo kyseli. että pitäisiköhän Sirille ja Jarnolle järjestää eri vuoro, mutta, Sirin silmät loimusivat niin pelottavasti, että jättivät jatkokelmeilyt sanomatta.

      Siri: "Me kyl tullaan samaan porukkaan, sanoitte vaikka mitä. - Muut: "Entäs ku meil on on tapana bylsiiki, ja viel vaihtaa parii? Ja sit me näytetään myös vittuu. - Siri: "Ei hetkauta, senkus vaan. Kyl mää tiijjän, mitä maailmas tapahtuu. Ja vittuu mää voin avata saunas muillekin, mut ainaski täs vaihees mää haluun bylsii just Jarnon kans, enkä vaihtaa parii. Niet selkiskö?"

      Sirin lausuma oli niin selkeä, että kenelläkään ei ollut mitään kysyttävää.

      Tytöt asettuivat ylälauteelle ja avasivat vittunsa aivan auki, niin että emätinkin näkyi ja teki herttaisia liikkeitä. Pojat olivat sokaistuneet kauneuden määrästä. Totesivat, että tänne se Siri kuuluukin, koska hänen vittunsa on yhtä kaunis kuin muillakin tytöillä. Sanoivat sen ääneen, ja toivottivat vielä tervetulleeksi.

      Jarno Sirille: "Enhän minä tuossa järveillessä vielä arvannut, vaikka uitiinkin alasti, mikä aarre sinulla on. Se on niin kaunis, etten tosiaan arvannut, että se voi olla tottakaan. Jos vain minusta on kiinni, en jätä sinua IKINÄ. Olet ihana ja suloinen, ja sen lisäksi äärettömän kaunis."

      Siri: "Meillon ny tulenpalava etuoikeus Jarnon kanssa. Ei meit häiritse, ketkä tulee viereiselle sängylle, mut mollaan varattu Jarnon kansa toinen, ja sillä hyvä."

      Siri oli niin tomerana, ettei kenellekään tullut edes mieleen panna hanttiin. Alisa ja Eetu sanoivat, että voitas niiku varata toinen sänky, kunnes sitten vaihdetaan paria.

      Siri Jarnolle: "Jos sulle niiku sopii, ois kiva, jos työntäsit heti kyrpäs sisälle. Siinä si lisättäis tai vähennettäis tahtii, niet oltas koko ajan lähellä huippua, mutta ei ihan lauettais. Ja sit ku kuiteski joskus ois pakko laueta, jättäisit kyrvän vielä pitkäks aikaa vittuun. Nii, ja vaikkei oo tunnettu kun kolme tuntii, nii mä rakastan sua, enkä ikuna luovu susta. Enkä mää muuten ois ruvennu bylsiinkään." 🌹👀

    • Sisarukset Alisa ja Eetu 5

      Siri: "Kummä uutena näytin saunanlauteella vittuu, niinku muutkin, niin yks kattoja oli mun veli Teo. Mä olin jo monta kertaa aikasemmin haaveillu, et ku uskaltas, nii tekis mieli avata vittu Teon kateltavaks. Tuntu ÄLYTTÖMÄN hyvältä, ku sai näytettyy Teolleki."

      - "Sit mää huomasin, et Teo katto lumoutuneena kaiken enämpi just mun vittuu. Vois sen arvella johtuvan uutuudestaki, mut must alko tuntuu, et syyt on syvemmällä. Kerkisin jo kysyy, et Teoki oli tuntenu erityistä vetoo mua kohtaan, mut ei uskaltanu tehä alotetta. Sei uskaltanu ehottaa, et tehtäs jotain seksuaalista, enkä määkään uskaltanu."

      - "Sit mää olin huomaavinani, et just mun vittua katellessaan sen kyrpä kävi ihan kivikovaks, eikä se voinu pidättyy hiljaa runkkailemasta sitä. Ai et teki gutaa, ku mä huomasin, et sen silmät oli tapillaan. Jokaine täysjärkine tytsy tiestysti nauttii, ku saa palautetta viehättävyydestään. Eikä siinoo kukaan niin lahjomaton tuomari, ku just oma veli."

      Teo: "Just nii, et tällei on. Sää luet mua ku kuvakirjaa. Mää oon alvarii haaveillu, et sisaruksil ois poikkeuksellisen hyvät välit. Ja siihen kuuluu ilman muuta myös seksi ja herttailu sen avulla. Vaik mullon tiukka ja kiintee romanssi Alisan kanssa, niin just sua mun tekis mieli aivan erityisesti nussia."

      Siri: "Ja mun tekis mieli antaa SULLE vittua, bylsii herttasesti sun kanssa."

      Muut: "Pikatoimeks, kai me muut saahaa kattoo?"

      Siri asettui selälleen tyyny pään ja toinen pepun alla, niin että peräaukkokin näkyi kuin ruusunnuppu, ja Teo asettui jalkopäähän kyrpä kovana. Alisa ja Eetu, Iita ja Jarno runkkasivat ympärillä vittuansa ja kyrpäänsä.

      Teo aloitti sillä, että hellästi suuteli siskonsa vittua, klitorista ja häpyhuulia ja perseaukkoa. Siri jo mumisi sekavia. Ympärillä olevat kiihdyttivät itseään runkkaamalla.

      Aika pian Siri pyysi: "Pane jo veli kyrpä sinne vittuun, ei jaksa enää odottaa. Teo työnsi kyrpänsä siskonsa vittuun, hiljalleen aivan pohjaan asti. Teki muutaman vedon ja työnnön ja molemmat laukesivat sokeeravasti.

      Mutta niin laukesi myös huutosakki. Eetu ja Jarno ruiskuttivat sperman tyttöjen päälle, kun Alisa ja Iita taas avasivat vittunsa aivan auki, näyttivät niitä pojille ja tekivät emättimellään herttailevia liikkeitä.

      Siri antoi veljelleen Teolle oikein kostean suudelman, josta loppua ei ollut tulla: "Sä oot maailman sulosempi veli, kaiken sulosempi." - Teo: "Ja sää oot maailman sulosempi sisko, ihan kaiken sulosempi."

      Vähän myöhemmin Siri ponnahti vielä Jarnonsa, Alisa Teonsa ja Iita Eetunsa kanssa. Oli kyl mälleellistä. Sit käytiin taas jorpakossa ja herkkuteellä. Oli myös herkkuleipii, herkkukorppui, herkkujätskii ja herkkuhilloo. Ja sit taas saunaan ja herttaileen.🌹👀

    • Sisarukset Alisa ja Eetu 6

      Sekä fossiilit että snadimmat olivat aivan ihastuksissaan, kuinka onnistunut viikko oli ollut mökillä, iloa ja ihanoitusta kukkuramitoin Suomen suvessa.

      Siri oli erityisen ihanoitunut kahdesta syystä. Oli löytänyt oman rakkaansa sekä näyttänyt veljelleen Teolle vitun syvimmätkin sopukat ja bylsinyt Teon kanssa järisyttävän ihanasti. Ei puhettakaan, että olisi omis ollut mutrulla, mutta häntä kyllä mietitytti, mikä veti sisaruksia toisiaan kohti.

      Siri jutteli isä-Sirin kanssa: "Ei saattaisi kuvitella, et jos sisaruksil on huonot välit, et tuntis jotain vetoo toista kohtaan, mut jos välit on hyvät, veto laajentaa ne myös seksin alueelle on tosi ärtsy. Ja sitku on sivunnu veljeensä, tuntuu ku liitelis taivaassa, ja ku olis veljen kans yhtä olentoo. Mistä tässon sun mielestä kysymys?"

      Isä-Siri: "Niiku luontodokuistaki oot varmaan bonjannu, niin luonnoshan ei oo insestitabua, sitä on kerta kaikkiaan ei oo. Sukulaiset voi ihan hyvin bylsii keskenään. Mut koska ihmisel sanotaan tällane insestitabu olevan, tietysti on syntyny montaki hypoteesii, miten sellane on syntyny."

      - "Niis on kuiteski pohjimmiltaan ajateltu, et insesti ois biologisesti vaarallista. Saattaa se joillakin ollakin, kun on saanu kehnoi geenei, mut ei se koko populaation mitassa oo ku rikka rokassa. Miksi se olisi ihmisel sen vaarallisempaa ku muillakaan eläimil? Yleisin syy, minkä insestist kamaloituvat esittääki, on et sois vaarallista."

      - "Näyttää siltä, ettei biologinen geeniperintä oo suinkaan insestitabun takana, vaan se on vaan sitkee kulttuuriperintö, joka on tullu pääasiassa uskontojen mukana. Sit pöljät ei ees snaijaa, et harva haluu sukulaisen kans yhteisii lapsii. Ehkäsy on nykysin tehokasta."

      - "Ku viettää toisen kaa suuren osan nuoruudesta, must ois paremmminkin outoo, jos sisarus ei herättäis seksuaalisii halui, ja jos niitei myös monet toteuttaiski. Niet mun mielestä on kyl kyse kulttuurin luomasta turhasta tabusta. Tää ei kuiteskaan tarkota, et toinen, esimerkiks isä saisi kajota alaikäseen tyttäreen ja PAKOTTAA seksiin. Seksin on oltava tasapuolista ja EHOTTOMAN vapaaehtoista."

      Siri: "Nii määkin aattelen. Mää yksikertasesti tykkään Teosta ja haluun näyttää sille vittuu ja muutenkin herttailla, ja välil myös nussii. Ja sit se kyl nostaa itsetuntoo, kun kaikkein tarkempi tuomari, oma veli, kiihottuu musta äärimmilleen. Se pitää mua VIEHÄTTÄVÄNÄ, ei se muuten. Kiitos sulle, ku sullon nii selkeet ajatukset." 🌹👀

      • Sisarukset Alisa ja Eetu 7

        Iita jutteli Sirille: "Kuumme tytöt näytettiin vittuu niille pojille saunassa, nii munkin veli Jarno oli siin syynäämässä, niiku myös sun veli Teo. Emmä tietysti muuten ois uskaltanu, mut siinä niiku muitten tyttöjen siivellä rohkastu. Mut mun tuntemukset ja kokemukset oli niin outoja, et mä en ikuna ois osannu arvata."

        - "Mää oon tieteski useesti vantasioinu, et mää näytän sille vittuu, mut emmää tiesteskään oo saanu sitä sanotuks. Nehän on semmosii seksivantasioi, joiton kaikilla. Mut sit ku mä näytin, tuntu ku seksuaalinen puoli ois jääny kokonaan syrjään. Kummä näin, miten Teo NAUTTI, mun täytti halu tuottaa Teolle nautintoo, suurinta nautintoo, mitä mies voi kokee."

        - "Mä snaijasin, että seksillä voi HERTTAILLA miehelle kaiken paremmin, jos vaan sattuu oleen haluu herttailla. Oli ihan kun olis noussu seksin yläpuolelle herttailun maailmaan, oli kuin pilvessä. Kummä näin, miten se nautti, ei mulle enää tullu mieleenkään, oliko emättimen supistelus jotaki seksuaalista vai ei, vaan mää vaan ajattelin, et kun osais tehä sen oikein herttasesti ja sulosesti."

        - "Mulle tuli tuntu, et seki ajatteli silleen samoin, mut ei me osattu alkaa jutteluu ees siinä vaiheessa, kumme huutosakkina runkattiin, kun Teo nussi sua. Jos ihan suoraan sanotaan, mä oon ihan kipeenä ajatuksesta, et Jarno nussis mua. Voiks sää kysyy siltä, kun mun sanat juuttuu niiku kurkkuun?"

        Siri: "On se jo sanonuki, et sen kaiken kiihkeempi halu on just nussii sua, ja olla sulle TODELLA hellä. Mää tuun vaikka huomenna koulun jälkeen Jarnon mukana henkiseks tueks ja turvaks, ja Teonki kaa, ja sit ne voi nussii meitit siskonsa vaikka pyörryksiin, ja vaikka kuinka monta kertaa. Jaksaks sää oottaa huomiseen?"

        Iita: "Emmää oo enää mistään varma, mut ainaski se saa jo tänään kattoo mun vittuu niin paljon, kun se haluu ja hyväillä sitä nii paljon, kuin se haluu. Ja jos ei ponnahdeta, nii aineski runkataan toisillemme ja toisiamme." 🌹👀


    • Sisarukset Alisa ja Eetu 8

      Kun Iita sai Siriltä kuulla, että veljensä Jarno oli kovin halunnut yhtyä häneen, viimeinenkin pelko puhumisesta karisi. Jo samana iltana, kun Jarno oli ensiksi ollut Sirin luona ja tuli sitten kotiin, Iita otti ensin vitun paljaaksi ja kysyi, halusiko veli katsoa myös sen sisälle.

      Jarno: "Totta kai. Sinulla on niin ihana vittu, ettei ole tosikaan. Ei siitä koskaan saa kyllikseen. Kun avasit sitä saunassa mökkivierailulla olin kuin takaraivoon olisi lyöty halolla. En ollut voinut kuvitellakaan, että minun siskollani on jotakin niin ihanaa ja kaunista."

      - "En ollut voinut kuvitellakaan, että voi olla olemassa jotakin niin herttaista kuin suloinen emättimesi, enkä voinut kuvitella, että joku osaa supistella sitä niin kultaisesti. Tajusin, että olet noussut seksin yläpuolelle ja halusit ennen kaikkea herttailla minulle, kun tiesit, mikä miestä kaiken enämpi ilostuttaa. Minulle vain tuli hätä, miten voin vastata ylenpalttiseen hellyyteesi."

      Iita: "Vaan nyt tiedät. Siri on sen sinulle kertonut, että suurin ilo on minulle, että pidät minua hyvänä ja työnnät kyrpäsi odottavaan vittuuni. Katsele. Se oottaa sinua."

      Iita avasi vittunsa veljelleen Jarnolle. Jarno työnsi kielensä syvälle emättimeen ja liikutteli sitä hellästi. Siirsi sitten suunsa klitorikselle ja häpyhuulille sekä peräaukolle. Hukutti persereiän valtavaan suuteluun. Iita kiemurteli ja inisi onnesta.

      Sanoi sekopäisyyksissään: "Työnnä sormesi syvälle perseeseen ja hyväile sitä sisäkautta samalla kun kielesi on emättimessäni tekemässä gutaa. Minun vittuni on nyt todella sinun käytettävissäsi. Suunnatonta hellyyttä molemmin puolin."

      Iitan puhe muuttui sekavaksi ja katkonaiseksi, mutta vielä sai sanottua: "Työnnä kyrpäsi vittuun sisälle, se on nyt sinun."

      Jarno työnsi kyrpänsä siskonsa suloiseen vittuun. Molemmista tuntui, että he eivät olleet kokeneet mitään yhtä ihanaa. Suutelivat toisiansa kiivaasti ja rutistivat kouristuksenomaisesti. Jarno tunsi, kuinka sperma oli tulossa: "Se on SINULLE, se on ikuisen ystävyyden merkiksi."

      Ja Iita orgasmin jo heitellessä: "Minä otan sen vastaan juuri SINULTA."

      Yhdynnän jälkeen Jarno hellitteli siskoansa vielä kaikin tunnetuin tavoin ja suuteli pitkään hänen vittuaan ja peräreikäänsä. Kun olivat toipuneet, juttelivat vielä pitkään hyväillen koko ajan toistensa sukupuolielimiä. Itse asiassa se oli vain alku. Hyväilivät joka päivä sekä kouluun lähtiessään että muutenkin, paitsi milloin olivat oman parinsa kanssa.

      Seuraavana päivänä koulun jälkeen Siri tuli veljensä Teon ja romanssiparinsa Jarnon kanssa Jarnon ja Iitan kotiin.

      Iita: "Vähän myöhastyitte. Meillähän oli tarkoitus ponnahtaa Jarnon kaa ensimmäistä kertaa teidän rohkaisemina, mut varmasti kuulitte jo Jarnolta kun Siri oli välittäny viestii suuntaan ja toiseen, et ei meidän enää tarttenu eikä jaksettukaan oottaa, vaan ihanehdittiin jo eilen. Mut ei se mitään, tässähän meil kuiteski on kahdet sisarukset, niet otetaan uusiks."

      Kaikki riisuivat, kävivät oikein saunapesulla, ja molemmat sisarusparit vajosivat yhdynnän ja herttailun nautintoon. Vielä illan lopulla Siri nussi Jarnonsa kanssa ja Iita Teon. 🌹👀

    • Sisarukset Alisa ja Eetu 9

      Alisa ja isä-Alisa juttelivat.

      Alisa: "Must tuntuu, et maailma on viimesen vuoden aikana menny totaalisesti ympäri. Mitä enne piti itestään selvänä, ei oo enää minkään arvone. Tää uulellenarviointi alko sillo viime elokuun lopulla, kun oltiin meijän mökillä."

      - "Mä olin sitä enne pitäny ihan selvänä, et jossain vaiheessa kersat rupee niiku ujosteleen, ja sit nei voi näyttäytyy alasti toistensa seurassa, jos noon eri sukupuolee. Mut sit mun oliki pakko kutsuu saunaan myös Eetu, kun siellä kyöpelöitti niin karseesti. Aluks mää pidin sitä poikkeuksena, et nakuiltiin yhessä."

      - "Mut sit ku oltiin pakosta nakuna yhessä, huomas et voi ihan kiertelemättä puhuu mist tahansa, niiku sormettamisesta ja runkkaamisesta, jotka on niin normaalii asioi et nyt ei voi käsittää, miks niit ois pitäny salata. Sit pala palalta mureni entine ajattelu, ja täs sitä sit ollaan."

      - "Mikää ei tunnu kielletyltä, mut emmää silti kaikkee haluu. Mut nyt taas tuntuu enämpi ku selvältä, et totta kai bylsitään ja herttaillaan kaikkien lähituttujen kaa, myös toisen kumppanin kaa."

      - "Ja sit toine juttu. Mää kyl tiesin ja luin, et kaikil on sekivantasioi. Määkin kuvittelin, miten tekis mieli avata vittu Eetulle, mut näitten vantasioitten varma nimittäjä oli just SEKSI. Ei se seksi minnekään oo kadonnu, mut musta tuntuu ny, että seksillä voi ilahduttaa toista. Kaiken ydin onki nyt HERTTAILU."

      - "Tekee mieli herttailla ja olla nii ystävällinen kuin suinki. On ku koko maailmaa kattos ihan eri tavalla. Netis tylsimykset ja taliaivot kertoo, mitä ne haluu ja vaatii puolisolta. Määkin luin semmosii ennen tätä vuotta ihan pokkana, mut nyt ne tuntuu nii omituisilt, ku ne ois eri laneetalta. Mää vaan mietin, miten vois herttailla? Mistä tässon susta kysymykses?"

      Isä-Alisa: "Yhellä sanalla, sust on tullu AIKUINEN myös ajatuksiltas. Suuri osa kasvaa vaan aikuisen kokoseks, mut niitten ajatusmaailma jää pysyvästi lapsen tasolle. Sää puhut nyt semmosii, mitä monet ei KOSKAAN käsitä. Vaik se uudelleenarviointi alkoki siel saunassa, on ihan varma, et sää oisit nopeesti tullu tilanteeseen, jossa asiat arvioidaan niiku uuestaan."

      - "Tunnenhan sut jo ennestään, et sää oot FIKSU tyttö. Fiksu tyttö tekee fiksui päätelmii. Mollaan äiskän kanssa kaikessa pyritty siihen, et mei mihinkään painosteta, ei myöskään kun rupesit saunoon yksin. Vaan mollaan myös varottu mainitsemasta mitään kielletyks."

      Alisa: "Sen takii mää just rupesin jutteleen sun kans, ku honasin et sää bonjaat. Tieteski snaijaat et sei tarkota enempää, mut sä oot nii kultane ja fiksu iskä, et mä haluun herttailla sulle ainoolla todella toimivalla tavalla. Mää aukasen sulle vittuu ja herttailen supistamalla emätintä oikeen kultasesti. Sä oot kyl kaiken parempi iskä.🌹👀

    • Sisarukset Alisa ja Eetu 10

      Isä-Alisa: "Suurkiitos sulle. Se on kyl ältsin nätti. Toi ihan nuoruuden ja äiskän mieleen. Sillon kans umpinätti vittu. Mut on sun vaikutus ollu suuri koko perheessä. Ennen oltiin mones lokeros. Nyt voidaan taas SUN ANSIOSTA saunoo koko perheellä, niiku sillon ennen, kun te Eetun kans olitte sryybyi. Ja on se rentouttavaa, ku ei aina tartte miettii, millases asus kotonaan on, tai onko asuu olleskaan."

      - "Ja sit tuo sun rentous tarttu myös sun tuttaviin, ja lopulta kaikkiin meihin niitten vossiileihinki. Kun tolitte saunas koko lössi, nii meillehän ei ollu epäselvää mitä te siel teette. Joku kysy, et haluttasko meitki kokeilla, milt tuntuu ponnahtaa toisen kaa. Ja kaikki sano, et sitä just on halunnu, niet mun puolesta kyl."

      - "Ku siel oli jokaiselle kaks tyyppii, jonka kans ei tavallisesti herttaillu ja bylsiny, nii me herttailtiin ny. Ku pelkästään hyväili toisen rouvan vittuu ja se mun kyrpää, se tuntu AIVAN ihanalta, saati si, kun sai työntää kyrpänsä sen sisään. Ja mää myös huomasin, miten äiskä nautti, ku se sai toisen kyrpää."

      - "Kun kaikki oli herttaillu ja bylsiny toisten kaa, niin me kyl ratki riemullisesti meinattiin, et se oli paljon ihanempaa, ku osas aatellakaan. Tultiin ilman muuta tulokseen, et vieraillaan usein, niiku on vierailtuki, ja sää tiiätki. Tietysti te snadimmatki arvasitte, et meilloli samat metkut ku teilläki, mei vaan pyritty tunkeutuun teijän porukkaan."

      - "Tieteski uutuudevviehätys on jo ohi, ihan on ku avioseksii, mut gutaa se vaan merkillisesti tekee. Varmaan teistä tuntuu samalla tavalla. Nii, ja tää kaikki ihanoitus on just saanu alkunsa siitä, et sää kutsuit kamaloituksen poistamiseks sillo pimeellä Eetunki sun kans saunoon. Eli se on SUN ANSIOTA. 🌹👀

    • Anonyymi

      Taustaa

      Melkein joka novellissa olen kuvannut, miten ihanoittavaa on sisarusseksi. Puhuminen siitä johtunee puutteesta. Toiveeni olisi ollut, että omaan siskoon olisi niin lämpimät välit, että seksikin olisi tuntunut ihanalta, mutta oli päinvastoin. Välit ovat niin huonot, ettemme ole missään tekemisissä.

      Netin kertomuksissa uudestaan ja uudestaan törmää siihen, että sisarukset, jotka harrastavat seksiä ja herttailua yhdessä, ovat luonnostaan niin hyvissä väleissä, että seksi on välttämätön kanava herttailun ilmaisemiseen. Edes hyvin toimeentulevilla aviopareilla ei ole näin, saati sitten riitaisilla.

      Kaiken pohja on halu tuottaa toiselle iloa ja kaikkea hyvää. - ex-kynä.mi

    Ketjusta on poistettu 32 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      378
      3720
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      209
      1823
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      67
      1384
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      152
      1275
    5. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      165
      923
    6. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      883
    7. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      57
      880
    8. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      117
      860
    9. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      49
      840
    10. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      839
    Aihe