Prisma sastamalaan

Anonyymi

Nyt kun naapuri saa prisman, avajaiset toukokuulla, niin moniko meinaa siirtää asiointinsa sinne? Ja onko tietoa, koska meidän kyläön saataisiin prisma. Citymarkettia en kaipaa, on se niin kallis.

20

1400

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Äsmarket tarvis kyllä jotain laajennusta, samalla vois trhdä siitä prisman.

    • Anonyymi

      Toivottavasti noi päästää meitä asioimaan sinne edullisilla hinnoilla myyvään uuteen Prismaansa. Me on omissa isoissa kaupoissamme vuosikaudet rokotettu kovat hinnat niin Punkalaitumen kuin Sastamalan suunnankin asiakasvirroilta. Voi tulla joku uudenlainen koronapassi käyttöön, eikä huittislaisina päästä Prisman ovista edes sisälle. Parempi että jäädään vaan suosiolla tänne oman Pik &Payn asiakkaiksi.

      • Anonyymi

        Minkä ikäinen se vaalea ponnaripää siellä on? Jos on kaunis, niin ne on tosiaan joskus aika koppavia, kun tietää olevansa hyvän näkösiä naisia. Ei tartte niiden iässä yli nelikymppisille pokkuroida ja toivotella vielä yhtään mitään.


      • Anonyymi

        Ei muuta kuin palautetta kaupan nettisivujen kautta jotta menee johdon tietoon.


    • Anonyymi

      Onpa asiatonta kommentoida täällä näin. Laittaisitte suoraan palautetta kauppaan jos sellaista on. Nää nuoret ponnaripäät joita täällä haukutte, saattavat tunnistaa ittensä. Miltä tuntus jos teidän työmailta ihmiset tänne kirjoittelisi moista pskkaa?

    • Anonyymi

      Ehkä sitten, kun alueen kaupallinen väestöpohja alkaa hipoa 30000 henkeä. Eli ei koskaan. Alkaa Prisma jo megamarket-brändinäkin kärsiä, kun myymälöitä on niin kaikenkokoisia. En ymmärrä, mitä iloa on Prisma- tekstistä katolla, jos sisällä eroa S-markettiin on pari hyllyllistä taskupokkareita ja pieruverkkareita.

      • Anonyymi

        Kun vajaa pari ja puoli vuotta sitten Alueviestissä uutisoitiin, että Pick N Pay tulee Huittisiin, samassa jutussa mainittiin Prisman ja Citymarketin välillä pohtineen tuloaan myös kyseiseen kaupunkiin. Ovat kuitenkin sitten kokeneet markkina-alueen liian pieneksi. Toisaalta kaupunginjohtajan mielestä markkina-alue riittäisi näillekin, kun asiakasvirtoja kulkee Huittisiin siinä määrin suunnilleen puolen tunnin ajomatkan sisältä.

        Loimaallahan on jo ollut mukavan tovin Prisma ja Citymarket, tosin ovat kyllä ehkä yllättävän pieniä toimimaan kyseisillä nimikkeillä. Sinänsä pystyn allekirjoittamaan myös tuon, että yllättävän pieninä näitä kauppoja toisinaan avataan. Toki markkina-alueena Loimaakin on sellainen, että vetää varmaan asiakkaita mukavasti pidemmänkin matkan takaa ja sikäli kannattavat vähän isommatkin kauppakeskittymät. En sitten tiedä oliko jonkinlainen kompromissi ottaa sitten nuo hypermarketit pieninä kauppoina kuin olla vallan ilman. Mutta eiköhän sitä nyt ilmankin pärjätä, vaikka ei Prismaa tai Citymarketia lähitienoilla olisikaan. Huittisistakin varmaan jo saadaan nykyiselläänkin mukavasti ostettua kaikki tarpeellinen ja jonkin verran muutakin.


    • Anonyymi

      niitä vaaleita ponnaripäitä on siellä useampi mutta olen saanut hyvää palvelua. Näitä löytyy kyllä joka kaupasta.

    • Anonyymi

      Sastamalan prismaan ottavat myös rouhekintaita myyntiin. Minut kutsuttiinkin jo avajaisiin leikkaamaan nauha!

      • Anonyymi

        Ne ei päästä Prisman avajaisiinsa toispaikkakuntalaisia ollenkaan. Huittislaisilta kysytään passia ovella.

        Mutta kun sää olet tuote-esittelijän roolissa siellä Prisman rouhekinnasosastolla, niin silloin varmaan pääsetkin avajaisissa sisälle kauppaan asti. Jos saat sieltä niitä Prisman avajaisämpäreitä enemmänkin, niin tuo saman tien kavereille kanssa.


    • Anonyymi

      Huomattu on sama asia. Paljon on parannettavaa kassahenkilöllä tuossa kyseisessä kaupassa se on faktaa. Asiakaspalvelukurssit varmaan käymättä ja pakkopullaa tuntuu työ olevan ilmeestä päätellen oli ilta tai aamu. Harmillista mutta niin totta.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tuskin kukaan täysjärkinen tyrväällä ostoksensa suorittaa.

      • Anonyymi

        Jaa millä suarittaa..?


      • Anonyymi

        Minä muistan hyvin niinkin kauas historiaan, kun Huittisten rajakuntana oli Tyrvään kunta. Tyrvääläiset oli tosi mukavia ja auttavaisia, ne tuli mielellään kuntarajan ylikin yhteisiin talkoisiin. Siellä oli Tyrväällä noin 8000 asukasta, kun Tyrvään keskellä pienenä plänttinä olleella Vammalalla oli vaan 6000 asukasta. Sitten kumminkin Tyrvää ja samalla Karkku sulautettiin Vammalaan.


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      92
      6618
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      28
      2652
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      33
      2233
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      74
      1894
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1671
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      6
      1457
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1367
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1351
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1279
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1233
    Aihe