Annoin naapurin Mikalle

Anonyymi

Naapurissamme asui minua ja miestäni n 20 v nuorempi pariskunta. Itse olimme jo yli 50-vuotiaita. Harrastin mieheni kanssa seksiä viikoittain mutta kun sen 30 v on ollut saman miehen astuttavana niin mieleni teki jo olla jonkun toisenkin astuttavana ja tuntea vieraat siemenet sisälläni.

Olin Mikalle eri yhteyksissä jo useamman kerran vihjaissut, että jos hänellä on tarvetta niin hän saisi vakoani kyntää ja purkaa paineitaan. Meinaan, jos oma vaimo ei ymmärrä tyydyttää hänen tarpeitaan.

Viimein Mika otti neuvoista vaarin ja pyysi saada purkaa paineitaan.
Talutin hänet meidän makuuhuoneeseemme ja riisuin omat vaatteeni. Mika suorastaan repi omat vaatteensa ja asettui siitin jäykistyneenä eteeni.
Polvistuin Mikan eteen ja jaitoin peliin kaiken sen mitä olin vuosien varrella miehen tyydyttämisestä oppinut. Tartuin toisella kädellä Mikan karvaisiin kivespusseihin. Kivespussit tuntuivat painavilta, jopa raskailta. Niiden täytyy olla täynnä paksua siementä, ajattelin punnitessani pusseja kädessäni. Toinen käteni oli kiertynyt Mikan paksun siittimen ympärille. Siitin oli paksu, kova ja jökötti terhakkaasti ylöspäin. Valmiina tunkeutumaan sisääni. Huomasin, että siitin oli isompi ja paksumpi kuin mitä mieheni siitin oli jäykistyneenä. Mieheni siitin oli tähän mennessä ollut ihan riittävä, varsinkin kun mieheni halusi useasti työntyä takapuoleeni ja tyydyttää itsensä laukeamalla takapuoleen.

Hieroin kivespusseja ja liikutin samalla esinahkaa edestakaisin. Siistin paisui, jos mahdollista entistä kovemmaksi ja paksummaksi. Kivespussit pullistuivat kuin purjeet. Asetin siittimen huulieni väliin ja imaisin muutaman kerran voimakkaasti. Mikan suusta kuului epämääräistä murinaa ja koko vartalo tärisi. Mahtoi tehdä gutaa, ajattelin. Mitenköhän Mikan vaimo on miehensä tyydyttämisen hoitanut. Kovasti tuntuu olevan puutteessa, ainakin puheista päätellen.
Hetken aikaa imuttelin siitintä posket lommolla mutta varoin ettei Mika vaan purkautuisi suuhuni.

Asetuin makaamaan aviovuoteelleni ja avasin jalkani. Tule, sanoin Mikalle. Mika kömpi sänkyyn ja asettui jalkojeni väliin. Mika oli vetänyt siittimen esinahan taakse paljastaen tummanpunaisena hohkavan siittimen kärjen, terskan. Hassua, tästä kulmasta katsottuna terska näytti aivan valtavalta keihään kärjeltä.
Mika asetti siittimen häpyhuulieni väliin ja työntyi yhdellä isolla voimakkaalla työnnöllä sisääni, pohjaan asti. Tunsin, kuinka terska osui kohdun suulle ja kivespussit puristuivat pyllylihojani vasten. Mika pidätti henkeään hetken, kunnes aloitti rytmikkäät työnnöt.

Siitin kulki edestakaisin häpyhuulieni välissä, kivespussit hakkasivat pyllylihojani, Mika puuskutti ja litinä ja lätinä täytti makuuhuoneen. Mikan astunta teki järkyttävän ihanaa. Sitä kun on saanut aviomiestä sen 30 v niin vieraan miehen siitin ja astunta tuo uutta kaivattua vaihtelua. Raskaat rintani heiluivat työntöjen tahdissa ja nännit sojottivat kovina.

Mika kiihdytti tahtia. Olin levittänyt jalkovälini äärimmilleen ja nostanut kantapäät Mikan pyllyn päälle. Halusin varmistaa, että Mika pääsee pohjaan asti.

Mikan astunnan rytmi sekosi ja 30 v kokemuksesta aviomieheni astunnoista tiesin, että tässä vaiheessa miehen siemensyöksy on vain ajan kysymys. Niin nytkin. Mika rääkäisi, työnsi siittimen pohjaan asti niin että tunsin terskan kärjen kohtuni suulla, ja siitin aloitti sykkimisen. Tunsin, kuinka siemennestettä purkautui sykäyksittäin paineella kohtuuni. Mikan kasvot olivat vääristyneet jonkinlaiseen irvistykseen nautinnosta.

Kun terska osui kohdun suulle, silmissäni näkyi tähtiä ja itseltänikin pääsi kovanlainen rääkäisy. Pyllyni teki omia liikkeitään orgasmin vallassa. Painoin kantapäitäni Mikan pyllyä vasten ja pidin Mikan tiukasti sisälläni.

Loputtomalta tuntuvan ajan jälkeen Mikan siittimen sykähdykset vaimenivat ja siemennesteen purkautuminen päättyi. Mika rentoutui ja lysähti päälleni siitin edelleen sisälläni.

Hetken hengähdettyään Mika nousi ja puoliveltto siitin luiskahti emättimestä ulos tuoden mukanaan annoksen Mikan siemeniä.

Mika poistui huoneesta hieman nolon näköisenä mitään puhumatta. Itse jäin makaamaan jalat edelleen avoinna. Mielihyvä vieraan miehen astunnasta ja siemenistä täytti mieleni ja kasvoni olivat varmaan mielihyvästä ja rajusta astunnasta punaiset. Toivoin saavani vielä myöhemmin uusinnan ja niin kävikin. Mika astui minut vielä useaan otteeseen seuraavien kuukausien aikana ennen kuin muuttivat pois naapurista.

N57

1

6195

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Minäpä olin se, joka nain edellisen kertomuksen vanhempaa rouvaa. Oli vaihteeksi niin hyvä nainen, että uusittiin aina kun mahdollista...... Ihanaa vierasta naista...

  Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martina, Jasser ja kaik neljä tytärtä Järvisydämessä

   Sinne se Jasseri kiitää pitkin baanaa. Esko oli niin kiva, että antoi autonsa hälle. Noin toimii fiksu, avarakatseinen ex.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   370
   3974
  2. Sairas Pride-Helsinki: Naiseksi pukeutunut mies lukee satuja lapsille kirjastossa

   Mies joka haluaa esiintyä naisena ihan vakavasti, ei ole normaali. Eikä tää nyt liity mitenkään mihinkään uskovaisuuteen. Eikä ole normaalia, että n
   Maailman menoa
   426
   1715
  3. En minä alussa sua pitänyt kauniina

   Mutta nyt olet silmissäni maailman ihanin nainen. En edes käsitä, mitä tapahtui. Pikkuhiljaa muutuit silmissäni haluttavimmaksi naiseksi koko maailmas
   Tunteet
   154
   1598
  4. Stefu ei ole tänäkään viikonloppuna tyttärensä kanssa

   Onneksi tytöllä on hieno äiti joka kasvattaa ja huolehtii rakastavasti ja vastuullisesti.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   113
   1262
  5. Sofia ei ole Järvisydämessä

   Kaunis ja laadukas lomanviettopaikka mutta valitettavasti Sofia ei löytänyt maksajaa lomalle. Mummotunneliin on tänäänkin tyydyttävä.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   203
   1181
  6. 50
   999
  7. Tämäkin vielä! Steppi suviseuroissa

   Nyt on maailmankirjat sekaisin, En ollut uskoa silmiäni. Selvänä teltassa lauloi muiden mukana.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   45
   964
  8. Mummoja un sulla näköjään

   Olet siirtynyt mummoihin
   Ikävä
   82
   920
  9. Militantti pride -liike tarvitsee ulkoisia viholliskuvia

   Välistä kaltaiseni tavalliset hiljaiset ihmiset joudumme suu auki ihmettelemään pride- liikkeen agressiivista mellastamista. Oma seksuaalista suuntaut
   Luterilaisuus
   361
   917
  10. Voisitko mies kirjoittaa

   Jotain kivaa ja siten että tunnistaisin itseni varmasti? Ei ilkeilyjä..
   Ikävä
   43
   850
  Aihe