Sihteerinä kuumalle miehelle

Suski83

Olin saanut kesäksi kivan toimistoapulais-viran, mikä piristi loistavasti sen hetkistä tilannetta; avomieheni löytäminen yhteisestä sängystä parhaan kaverini kanssa. Sen jälkeen alkoi alamäki ja sinkkuelämä. Kaikki kaksilahkeiset ottivat päähän, sitä enemmän, mitä enemmän ehdotuksia tuli. Ajattelin että parempi olisi, jos ryhtyisi lesboksi. Tai ainakin esittäisi olevan lesbo. Niin säästyisi turhilta ja säälittäviltä yhden-illan-yrityksiltä. Ei enää renttuja!
Kului puolivuotta ja sain vihdoin ja viimein oman asunnon suhteellisen läheltä keskustaa. Ja kesätyöpaikka ylläpitämään ”luksuselämääni” kahden kissan kanssa.
Ensimmäinen työpäivä saapui ja odotukseni olivat todella korkealla. Mutta turhaan. Paikka kuhisi keski-ikäisiä naisia ja kahvitunnit menivät hitaasti kuunnellen heidän juoruja toisistaan. Mutta pääasia oli että olin saanut töitä edes vähäksi ajaksi. Päätin keskittyä työhöni 100 %. Ja usein jäinkin ylitöihin, pyytämättä ylityökorvauksia. Miespuolisiin työntekijöihin ei tullut kiinnitettyä huomiota, koska mielessä oli edelleen heistä hyvä kokemus. Mutta sitten kohtalo päätti kutsua itsensä peliin...
Perjantait olivat joko todella kiireellisiä tai todella tylsiä. Tämä perjantai oli juuri se kiireinen. Työskentelin päätteelläni kun sain eräältä miestyöntekijältä, Tuomakselta, sähköpostia, jossa hän pyysi käymään huoneessaan ja katsomaan saamiaan laskujaan ja tarkistamaan ne tietojärjestelmästä mitä ei itse saanut avattua. Saapuessani Tuomaksen luo, oli hänen huoneensa kuin sauna.
-   ”Hieno että tulit jo nyt. Ja yritä kestää; ilmastointi on rikki.” Ja perään sain Tuomaksen kauniin
hymyn. Taitaa kuumuus pehmittää jo aivoni.
-   ”No ei tuosta ole haittaa. Mikäs sulla oli oikeen ongelmana?” Rohkaistuani siirsin tuolin
Tuomaksen viereen.
Pohdimme ongelmaa 40 minuuttia kuumassa huoneessa kahden. Ja tuntui kuinka annoin viimeinkin periksi sille ajatukselle että kaikki miehet ovat sikoja. Tuomas tuntui todella mukavalta. Päällään hänellä oli tiukat farkut ja valko-raitainen kauluspaita, jonka alta paljastui lihaksia peittävän aluspaidan. Lihaksia hänellä todellakin oli ruskettuneessa vartalossaan. Ja ne merensiniset silmät olisivat saaneet järvetkin kiehumaan katseellaan. Jouduin raottamaan paitani ensimmäistä nappia, etten hikoilisi paitaani päältä. Samalla hetkellä Tuomas sattui katsomaan minuun päin, katsoen suoraan paitani sisälle. Tapahtuma sai itseni noloksi, mutta Tuomas vaikutti hyvin hilpeältä. Kun olimme saaneet asian päätökseen, nousin lähteäkseni omaan pisteeseen kunnes Tuomas keskeytti kävelyni;
-   ” Sini... Kiitos tosi paljon kun jaksoit auttaa.”
-   ”No eihän tuo ollut mitään”, tokaisin mielissäni ja aukaisin oven katsomatta taakseni. Se hetki
muutti koko elämäni. Olin taas onnellinen ja enkä tiennyt mikä sen sai aikaan.
Viikonloppu meni kevyesti, enkä lähtenyt kiertämään baareja kavereiden pyynnöstä. Sekoilun sijaan päätin kuntoilla kuin hirvi.
Maanantaina päätin pukeutua mukavaan hameeseen ja tiukkaan t-paitaan. Hiuksetkin jätin auki pitkästä aikaa. Kahvihuoneeseen pistäytyessäni, Tuomas nojasi tiskipöytään lukien aamunlehteä. Kun vaihdoimme huomenet, Tuomas kohotti katseensa lehdestä hymyillen ja minä tietenkin vastasin takaisin hymyllä. Tilanteen keskeytti kovaääniset leidit ja poistun päätteelleni.
Töitä sateli, mutta Tuomakselta ei saapunutkaan viestejä sinä päivänä. Olin todella pettynyt ja ajattelin että se juttu taisi jäädä siihen asteelle. Toisin sanoen luovuin toivosta. Kellokortin leimatessani huomasin pihalla olevan rankka kaatosade. Hieno päivä kävellä kotiin.
Kun olin päässyt työpaikkani pihan ohitse, tietenkin läpimärkänä, taakseni ajoi musta Mersu. Ikkuna aukesi ja huomasin tutut kasvot; Tuomas!
-   ” Haluaisitko kyydin kotiin?”
Ilman muuta! Mutta hillitäkseni tunteeni nyökkäsin kiitollisesti ja istuin apukuskin paikalle. Auto tuoksui todella mieheltä ja kuski oli mitä herkullisin. Ensimmäiset sata metriä meni pelkässä hiljaisuudessa, mutta älykkäänä miehenä Tuomas aloitti hienosti keskustelun;
-   ” Niin. Missä sinä asutkaan?”
Kerroin tarkalleen missä asuin. Ja Tuomas kertoi että on käynyt siellä päin joskus. Asia johti toiseen ja meillä oli todella sähköinen yhteys.
Pihaan saapuessa oli todella haikeaa poistua autosta.
-   ” Oon tosi, tosi kiitollinen, kun poikkesit reitiltäs heitääksesi mut kotiin. Kiitos oikeen paljon”,
äidyin kiittämään Tuomasta.
-   ” Äh, älä ny. Pientähän tämä ny... Nähdään huomenna töissä”
Ja pitkät katseet vielä molemmilta ja niiden koristeena lämpimät hymyt. Kunpa olisin uskaltanut halata ja kysyä haluaisiko hän tulla kahville. Niin varmasti...
Tiistaina rohkaisin ja menin suoraan hänen huoneeseen ihan jutellakseni työasioista. Ja tietenkin nähdäkseni hänet. Tuomas istui päätteellään ja kääntyi kun saavuin ja sanoi huomenen lisättynä nimeni perään. Ja se kuulosti niin luonnolliselta ja ihanalta. Kunpa olisin saanut sen nauhalle, niin soittaisin sitä joka aamu saadakseni räjähtävän herätyksen.
-   ”Ilmastointi edelleen rikki?”
-   ” Jep. On kuulemma korjaajilla hieman kiireitä näihin aikoihin. Mutta eipähän paleluta. Ja sopivasti kun tulit siihen, niin näyttäisitkö kuinka saan liitettyä tämän liitteen tänne”
Kumarruin Tuomaksen koneen viereen niin että rintani melkein kosketti Tuomasta.
-   ” Joo...Otappas tämä tiedosto täältä ja ...” Yritin asiantuntevasti neuvoa ja samalla Tuomas laittoi kätensä käteni päällä, jolla yritin ohjailla hiirtä.
-   ”Näinkö?” ja Tuomas käänsi katseensa minuun hieman vakavana. Kosketus tuntui niin
seksikkäältä, että se sai aikaa minussa pienen kaipuun huokaisun. En liikauttanut kättäni minnekään, koska en halunnut sen kosketuksen katoavan minnekään.
-   ”Juuri noin!” ja rohkaisin katseellani Tuomasta pitämään kätensä siinä. Sillä hetkellä alkoi
tapahtua. Tuomas tarttui vyötärööni ja käänsi minut itseensä päin.
-   ” Mä pyydän anteeks tätä jo etukäteen, mutta musta tuntuu että mun pitäis suudella sua. ”
-   ” Siitä vaan.” Ja annoin luvan ajattelematta yhtään mitään muuta kuin Tuomasta. Tuomas nousi
tuoliltaan hitaasti pitäen katseensa kiinni minussa. Kaikki toimiston äänet katosi ja aika pysähtyi. Tuomas lähestyi kunnes huulemme kohtasivat. Se oli maailman kaunein suudelma mitä olin koskaan janonnut. Ja hyvin tuhma. Tuomas käytti pienesti kieltään ja hänen kuumat huulensa kostuivat kun itsekin uskalsin ottaa kieltä mukaan. Tarrasin häneen hiuksiin kiinni ja hän siirsi kätensä lantiolleni ja painoi käsillään itseään vasten. Vaatteitten läpi tunsin Tuomaksen vartalon kuumuuden ja omani kuumeni suudelmien mukaan. Ajatukset siirtyivät todella tuhmiksi ja nautin joka hetkestä ilmiantaen itseni pienillä huokailulla suudelmien yhteydessä. Silmät suljettuna tunsin suudelmien siirtyvän kaulalle ja käsien nousevan rintani kohdalle. Tuomas lisäsi radioon voimakkuutta ja painoi minut ovea vasten laittaen oven lukkoon. Mutta samalla oveen koputettiin. Salaman nopeasti siirryimme pettyneinä irti toisistamme ja olimme valmiita ottamaan tunkeilijan vastaan...
-   ”Niin Tuomas tästä Kuopion tapauksesta..jaa.. katsoppas Sinikin on täällä”
tunnistin äänen toimiston vanhimmaksi juorukelloksi ja hänen äänensä kuulosti todella nyrpeältä huomatessaan minun olevan siellä.
-   ”Niin mun pitääkin tästä lähteä...Me saimmekin Tuomaksen kanssa asian selväksi.”
-   ”Joo..Mä vaikka otan suhun yhteyttä ja ilmoitan sulle lisää siitä tiedostosta.”
-   ”Joo..tehdään niin.” Ja lähdin ihan punaisena toimistohuoneesta toivoen, ettei se harppu olisi
tajunnut minkä sattui keskeyttämään. Loppupäivä meni sitten ihan haaveilemiseksi mutta työt tuli tehtyä. Juuri ennen töistä lähtöä sain sähköpostin Tuomakselta: ”Tuu huomenna kahta tuntia aikaisemmin töihin..Pitäis selvittää yks ”työjuttu” joka vaatii aikaa=). -Tuomas”
Aamulla työpaikka oli täysin pimentona. Ainoastaan yhdessä huoneessa oli valot. Työntekijöistä aikaisemmat saapuisivat vasta kahden tunnin päästä, joten nyt minulla olisi aikaa selvittää Tuomaksen ”ongelma”.
Avasin oven ja Tuomas istui tuolillaan hiljaa katsellen minua. Hänen silmänsä paljasti ”ongelman” puutteen ja päätin mennä suoraan asiaan lukitsemalla oven ja sammuttamalla valot.
-   ”Musta tämä ongelma tarvitsee syvempää tutkimusta...” ja leikin hieman hänen kuvituksellaan.
-   ” Eikai neiti sihteeriä haittaa, jos joutuu istuutumaan syliini sitä tutkiessa”
Kävelin Tuomaksen eteen ja istuin hajareisin hänen syliin. Tuomas oitis tarrautui vyötärööni ja rupesimme suutelemaan todella intohimoisesti. Tällä kertaa sain Tuomaksen koko kielen käyttöön ja suudelmat olivat todella kosteat imeskellessäni Tuomaksen mentolille tuoksuvaa kieltä. Tuomaksen siirryttyä suutelemaan kaulaani, alavartaloni aloitti keinumaan Tuomaksen sylissä, hipaisten Tuomaksen jäykintä kohtaa. Huomasin hänen hengityksen kiihtyvän, mitä enemmän kosketin häntä lantiollani ja painoin joka kerralla hieman lujemmin itseäni häneen vasten. Suudelmat kaulasta siirtyivät rintojeni seudulle ja kädet availivat paitani nappeja. Huulet löysivät nännini rintaliivien takaa ja Tuomas imi ja nuoli ne koviksi. Huokailin jo siinä vaiheessa todella syvään ja toivon jo että käytäisiin asiaan, mutta Tuomas tuntui olevan todella huolellinen. Huulien imeskeltäessä nännejä, sormet tuntuivat elävän omaa elämäänsä mennen hitaasti reisilleni. Sormet hyväilivät reisiäni ja siirtyivät kiinni peppuuni painaen lujemmin haaraani Tuomasta vasten. Silloin parkaisin jo lujaa, koska halusin Tuomasta ja pian!Kädet ryhtyivät nostamaan hamettani ylemmäs ja sormet lipuivat kostuneille kiimahuulille. Tuomas ilahtui suunnattomasti raotti pikkuhousuja kunnolla kosketellen sormella vaginaani. Minä uskaltauduin etenemään käsilläni pitemmälle. Avasin hänen housujen vetoketjun ja työnsin käteni sen sisälle. Kovin pitkälle ei tarvinnut mennä kun vastaan tuli suunnaton kalu. Käteni hieroi kalua ja aloin tekemään edestakaista liikettä hitaasti. Esinahka liikkui kauniisti ja miellyin häneen kalunsa mittoihin heti ensi silmäyksellä. Otin molemmat käteni käyttöön ja kalu koveni entisestään, Tuomas huokaili ja katsoi minuun, kuin olisi halunnut tätä jo pidemmän aikaa. Olisin halunnut viedä se suuhuni ja maistaa häntä, mutta Tuomas otti ohjat käsiin ja siirsi minut kalunsa päälle istumaan. Livutin varovasti kalun sisääni ja se tuntui aivan uskomattoman isolta. Parkaisin kivusta lujaa mutta halusin tätä niin paljon etten pystynyt kontrolloimaan tilannetta. Tuomas ohjaili rytmiä pitäen pakaroistani kiinni ja minä ulisin nautinnosta.
-   ” Jumalauta sulla on hyvä pillu”
-   ” Nai mua, nai mua!” Olin pakahtua siitä mielihyvästä ja halusin häntä koko ajan vain lisää.
Tartuin Tuomaksen tuolinsarjasta kaksin käsin ja annoin hänelle kunnon kyytiä. Hikoilimme molemmat ja nuolin Tuomaksen kasvoilta pari hikipisaraa. Yhtäkkiä Tuomas nosti minut pitäen kalunsa sisälläni ja laski minut työpöydällensä reunalle. Hän siirsi jalkani olkapäälleen ja aloitti sellaisen nussimisen, jota en ollut koskaan aikaisemmin saanut keneltäkään. Kalu kävi syvällä pillussani ja liukui melkein ulos, kunnes työntyi jälleen syvälle. Rytmi oli yhtä nopea kuin pornoleffassa ja minä huusin Tuomasta. Naiminen tuntui niin hyvälle että olin jo lähellä isoa orgasmia...
-   ”Lopeta...Mä saan pian…Älä lopettaakaan...!”
-   ”Multa tulee justiin, saanks laueta suhun?” Tuomas varoitti...
- ” Anna tulla vaan...” Ja samalla Tuomas laukesi sisälleni sellaisella voimalla että tunsin kuinka
sperma lähti valumaan käytyään sisimmässäni. Se oli elämäni upein ja ikimuistettavin hetki. Suutelimme pitkään ennen kuin meidän oli palattava töidemme pariin. Ennen kuin palasin päätteelleni, kävin siistimässä punaisia kasvojani naistenhuoneessa. Se päivä meni ihan kuin siivillä. Aina kun kohtasimme, vaihdoimme salaa suudelmia, ennen kuin joku ehti paikalle. Odotan jännityksellä seuraavaa kohtaamistamme...

4

15513

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • whocaresaboutlittlethings

      .. ei ollenkaan. :)

    • pinssi

      loistava tarina, kirjoitathan lisää, joko suomi24:n tai mulle privaatisti! :)

    • Suski83

      Tuli vaan niin pikaisesti kirjoitettua..=)

      • antti

        upea tarina ja sujuvasti kirjoitettu... sulla on selvästi ajatus ja halusi hallussa.... tuollaisia kun löytyisi oikeassa elämässä...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      64
      4406
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2219
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1734
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1478
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      25
      1411
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1278
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1207
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1126
    9. SOSIALI DEMOKRATIA

      AATE , JOKA ETENEE.
      Suomen sosialidemokraattinen puolue
      22
      1076
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1004
    Aihe