Pettäjälle

Anonyymi

Mikä siinä on että pitää pettää? Heikko ego? Moraalin puute? Jännityksen puute/tylsyys? Sairaus se on kun ei kykene hillitsemään itseään eikä omista minkäänlaista myötätuntoa vaan itsekkäästi toimii omien himojen vallassa aivottomasti. Etenkin jos kyseessä on vielä suhde jossa/joissa lapsia myös joiden elämä pitää pilata itsekkäästi. Sairasta.

39

2182

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Liian kiihottava nuori nainen. Järki sumenee kun seisoo jatkuvasti kun häntä vain ajattelee.

    • Anonyymi

      Olet oikeassa vaatii naiselta tahdonvoimaa
      pysyä housuissa

    • Anonyymi

      Hehehehe😊

    • Anonyymi

      Ooooh aaah

    • Anonyymi

      AP:lle yksi vastaus: Olen ollut 20 vuotta naimisissa. 14 vuoden jälkeen parisuhteeseen tuli ongelmia. Vaimo käyttäytyi oudosti, mutta en tajunnut silloin. Rakastan vaimoani, luotin vaimooni ja keskityin työhöni ja perheeseen. Vaimon käytös oli vaihtelevaa, riitaisaa, minä olin ärsyttävä ja hankala kun en aina suostunut tekemään vaimon pyytämiä asioita, jotka liittyivät joidenkin kalliiden asioiden hankintaan. Oli ajanjaksoja, että en voinut lähestyä vaimoa, jota rakastin. Jokainen kosketus inhotti häntä. Olen aina ollut paljon seksuaalisempi kuin vaimoni ja elänyt enemmän tai vähemmän puutteessa kokoajan. Sitten joten merkit napsahtivat paikoilleen. Vaimoni on luultavasti pettänyt minua. Yritin lähestyä ja ratkaista parisuhteen ongelmia. Vaimo ei halunnut. Olin epätoivoinen. Vaimo ei myönnä pettäneensä vaikka asiasta juteltu ja on olemassa kymmeniä viitteitä asiasta. Vaikea hyväksyä vaimon tekemisiä eikä voi täysin luottaa häneen. Vuosia kuluu ja mietin itsekin pettämistä ja sitä miten joku haluaa minua miehenä, ei lasten isänä. Nyt arki sujuu hyvin, vaimossa on potentiaalia. Seksiä on edelleen vähän ja se on yksipuolista. Lapsia on monta ja muutenkin ero ei ole tapauksessani ratkaisu. Pettäminen on jäänyt kummittelemaan mieleen. Kaipaan myös ihastumista ja sitä miten toinen voi haluta toista seksuaalisesti ja henkisesti.
      En näe, että eroaminen olisi kokonaistilanteen kannaltani paras ratkaisu. Ero toisi vain lisää ongelmia. Jonkin mittainen romanttinen seksisuhde jonkun hyvän ja kivan naisen kanssa olisi paras omalta kannaltani. En ole vielä pettänyt, mutta tiedostan, että olen avoinna sille. Toki pettäviä ihmisiä paljon kuka mistäkin syystä.

    • Anonyymi

      Ei se pettäminen silti ole ratkaisu. Vaikka toisaalta ehkä helpottaisi jos antaisit niinikään samalla mitalla takaisin. Tilanne olisi tasapeli. Siinä on vaan iso riski että kun moraalin kerran menettää niin nälkä saattaa kasvaa ja kierre on valmis. Pidemmässä juoksussa johtaa jokatapauksessa eroon. Kannattaa ehkä pitää omasta moraalista kiinni ja yrittää työstää se oma parisuhde kuntoon. Se vaatii ihan hitosti mutta ainakin voit isänä olla ylpeä lasten silmissä, toisin kuin pettävä puolisosi. Lapset kasvaa ja ymmärtävät isona asiat kuitenkin. Uskollisuus ja selkärangan pitäminen on asioita jotka ohjaa myös omia lapsia toimimaan oikein. Voit ainakin omien lastesi ollessa aikuisia kertoa heille millainen äiti on ollut. Siinä häviää luottamus äitiin ja se on hinta minkä pettäjä omasta ilon pidostaan tietoisesti maksaa. Sitä ei ehkä tajua nyt jos lapset pieniä. Itse kokenut tämän. Aikuisempina lapset kyselivät meidän suhteesta ja kerroin suoraan millaista helvettiä oli elää pettävän puolison kanssa. Rehellisyys ja luottamus on asioita joita en omilta lapsilta vie.

    • Anonyymi

      Potut pottuina maksu vuosikymmenten haahuilusta. Ei panosteta perheeseen ja siihen mitä on ja omistaa vaan haahuillaan muualle että olkaa hyvät. Sitä saitte mitä tilasitte. AMEN.

      • Anonyymi

        Monesti se jättäjä pettäjä on se joka on elämänsä ajan toisen haahuilua katsellut ja tulee kerrasta tökki. Hän ottaa paskan harteilleen kun todellinen kakkiainen nyyhkyttää että voivoi minua pientä raukkaa.tulkaa silittämään päätä.nyyh.


    • Anonyymi

      Itse kullakin on elämässään aikoja, jolloin on vaikeaa tai ainakin haasteita parisuhteessa. Alun huuman jälkeen alkaa arki ja parisuhteen velvoitteet. Mihin katosi intohimo?!
      Puhumattamuus syvimmistä tunteista ja haluista saa aikaan muurin parisuhteen osapuolten väliin. Toinen hakee inspiraatiota ja eräänlaista nautintoa pornosivustoilta netin kautta. Toinen puolestaan tietää tästä ja kokee asian vastenmielisenä, haluttomuus nostaa päätään. Molemmat tietävät jotain olevan vialla. Rakastavat toisiaan, perusasiat sujuvat, mutta jotain puuttuu.
      Sitten tapahtuu se, että toisen osapuolen eteen tulee seksiä vailla oleva tarjokas, joka saa lankeamaan ja tarjoaa ensiavun. Kyseessä ei ole rakkautta vaan pelkkää fyysisten tarpeiden tyydytystä.

    • Anonyymi

      Ja kaikesta tästä voi selvitä, ja aloittaa uudelleen oman puolisonsa kanssa, kunhan vaan pystytään puhumaan asioista avoimesti oman puolisonsa kanssa.

      - edellinen-

    • Anonyymi

      Kun kaksi ihmistä menee yhteen ja kumpikin tuntee tai vahvempi saa toisen kiinostumasn. Niin kumpi on oikeasti parempi. Hyvin ohuet ellei olemattomat kokemukset vai riittävästi saadut kokemukset? Tietenkin sellainen 50 kumppania ennen vakiintumista voi olla kuin pureminen makuun päässyt koira, eli puree aina!

      • Ei oikein avautunu, et mitä se oikein vaikuttaa siihen vakiintumiseen ja olemiseen vain vakkarinsa kanssa, jos sattuu olee ennee sitä suhdetta 50 kumppania tai ylikin. Josku voi löytää sen hyvän useamman kokeilun jälkeen. Vähän sama kun älylaitteen tai auton kanssa. Useampaa täytyy kokeilla ennenkuin löytää itelleen sen sopivan.


    • Anonyymi

      Se on ihmistyyppi jota vietit vie.

    • Anonyymi

      Kui kui Kuikka laita päähän suikka

    • Anonyymi

      Ei vois vähempi kiinnostaa soi soitto soi voi voi koira luut jo söi

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Minulle selvisi että mieheni oli pettänyt minua usean vuoden ajan työkaverinsa kanssa, joka on itsekin varattu ja perheellinen nainen ja tämän suhteen aikana hän kuitenkin kosi ja meni naimisiinkin minun kanssani! Kuka hitto tekee näin ja miksi?! No koska mieheni omaa niin helvetin huonon itsetunnon, että kaipaa jatkuvaa varmistelua että on ”hyvä” ja siksi että ei osaa puhua mistään, ei varsinkaan tunteista, eikä osaa suunnitella mitään etukäteen koska ei vaan riitä pitkäjänteisyys mihinkään. Siis täysin tolkuton ukko joka vaan säntäilee asiasta toiseen…

      • Anonyymi

        Minullekin kävi näin, että mieheni oli vuosia pannut työkaveriaan, ja samaan aikaan kosi minua ja menimme naimisiin. Eikä edes ollut ainoa nainen. Ihan mielipuolista naistenmetsästystä ja panemista esimerkiksi omalla työpaikalla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minullekin kävi näin, että mieheni oli vuosia pannut työkaveriaan, ja samaan aikaan kosi minua ja menimme naimisiin. Eikä edes ollut ainoa nainen. Ihan mielipuolista naistenmetsästystä ja panemista esimerkiksi omalla työpaikalla.

        Nyt vasta näin kommenttisi, mutta siis ihan sairasta! Ihan samanlainen tapaus, myös minun miehellänikin tämä oli kuulemma jo toinen tapaus… oksettaavaa käytöstä ja olen niin pahoillani sinun puolesta.


      • No kun sä olit nii hyvin tietonen sun ukkos puutteista ja silti menit hänen kanssa naimisiin, niin olitko tietoisesti tyhmä vai muuten vain vähä-älyinen? Vai kiinnostiko ukkos rahat enemmän?


    • Anonyymi

      Noi oli sit ainoot mitkä kävi mielessä. 😂 oot hieman kyllä suppeakatseinen.

    • Anonyymi

      n.Vuosi sitten vaimoni sai lähes joka ilta n.klo 18 tekstiviestin jonka jälkeen ilmoitti lähtevänsä naispuolisen kaverinsa tai tyttömme luo.Tämä kaava oli niin toistuvaa että siihen kiinnitti väkisinkin huomion.Jälkeenpäin selvisi että hän oli em.kavereilta pyytänyt luvan tulla käymään.Töistä tullessa hän oli valitti väsymystä ja käveli suoraan tietokoneeleen,laittamani ruoka ei yleensä kelvannut mutta viestin jälkeen hän oli kuin toinen ihminen.Hänestä alkoi tulla vihainen ja kun joskus kysyin hänen menojaan niin ravostui tiesin kuulemma missä hän illalla kävi.Kerran hänen ollessa suihkussa menin saunaan vaihtamaan lamppua niin hän huusi ja käski mennä pois.En ilmeisesti saanut nähdä häntä alastomana.Yli 30v. naimisissa niin aavistin pikku asioista että hänellä on toinen mies.Kesällä hän lähti työkaverinsa kanssa naapurikaupinkiin ostoksille ja kun häntä ei alkanut kuulua kotiin ajattelin että menen itsekkin sinne kahville.Vaimoni auto ei ollut pihassa ja kaverinsa sanoi hänen lähteneen minun tykö jo lähes 2t sitten! arvatkaa meinasiko minun sydän pysähtyä,se ei voi olla totta.Kävin kotona josko hän olisi siellä,ei ollut.Muistin sitten paikan jossa hän sanoi joskus käyneen syömässä jäätelöa,siellähän se auto oli ja vaimo istui autossa vieraan miehen kanssa.Se oli/on 58v.elämän suurin järkytys,huusin niille jotain en enää muista mitä ja lähdin pois olisin muuten tappanut molemmat.Vaimo tuli heti kohta kotiin ja myönsi tapaamiset olivat "vain suudelleet ja halanneet"4kk aikana.En pystynyt nukkumaan 3vrk enkä syömään ja kun näin vaimon meinasin oksentaa ja voin fyysisesti ja henkisesti pahoin.Koska näin vaimoni käytöksen muuttuneen niin hain sovittelua ulkopuoliselta ammattilaiselta vaimoni piti sitä turhana.En kerro siitä ukosta enempää mutta sovittelun aikana tuli ilmi että hän oli runkannut sitä ja yrittäneet naida kahdesti mutta impotentin takia ei ollut seisonut,uskoo ken tahtoo.Meillä on viisi aikuista lasta jotka katkaisivat heti välinsä äitiinsä josta hän murtui täysin.Kun kuulin että oli muutakin kuin suudeltu ja halattu lopetin sovittelun ja pyysin vaimoa lähtemään.Hän menikin anomaan asuntoa ja sai sen heti.Huoneisto oli remontissa joten hän meni siskonsa tyko viikoksi.Mutta nyt seuraa se erikoisin osuus,meillä tuli kummallakin niin ikävä tosiamme että se muutto jäi siihen .Yli 30v.yhdessä niin ei se ero ole kuitenkaan niin helppo.Ja kun hän kävi psykiatrilla niin ilmeni että hänellä oli masennusta jotenkin vaistosin tämän ja sen takia hain sovittelua.Loppukesä ja alkusyksy meni jonkinlaisessa shokissa,mutta kun tehtiin lähelle pieni matka niin suhde alkoi parantua.Jälkeenpäin ajateltuna suhde on ollut huono ja jotenkin kasvettu erilleen kun jäätiin kahden ja seksi elämä oli vaisua.Kun meidänvälinen seksielämä alkoi uudelleen niin olemme harrastaneet jopa 5krt viikossa jota ei ole ollut sitten nuoruuden,nyt se on vähän harvonut mutta vilkasta edelleen.Miten nyt menee.Väsyneenä tulee viimekesän ikävät muistot mieleen,nukkuvan vaimon sormia katsellessa mietin miten hellästi hän hoiti lapsia ja runkkasi toista miestä ja tarjoutui hänelle.Joskus tulee tunne että lähtiskö pois ja jättäs kaiken mutta on asioita jotka saavat pysymään täällä.Olen sanonut hänelle että 1krt tapailua jonkun miehen kanssa riittää eroon.Hänellä vaan on kumma tapa pitää puhelinta äänettömänä joten liekkö salaamista vai ei,mutta hän tietää miten käy jos vielä pitää yhteyttä muihin ukkoihin.Lapset ovat hiukan leppyneet hänelle yhtä lukuun ottamatta,Huoran mainetta hän kantaa loppuikänsä.Sanokaapa naiset saako masennus tekemään tuommoista tai oletteko kuulleet vastaavaa.

      • Anonyymi

        Ihailen ja samalla ihmettelen miten pystyt siihen. Minusta masennus on tekosyy. Sitäpäitsi masentuneena ei halua olla tekemisissä ihmisten kanssa. Näin olen ainakin ymmärtänyt. Mitäs muut olette mieltä asiasta?

        Itse olen just eroamassa lasteni isästä, koska hän on monasti yrittänyt iskeä exiään. Tämä on tapahtunut niin monta kertaa ja pitkään(8v.), etten kestä enään. Harmittaa vain lasteni puolesta, että näin kävi. Harmittaahan myös se, että valitsin tällaisen idiotin/narsistin itselleni.

        Jaksamista sinulle


      • Anonyymi

        Hei,olet harvinaisen älykkäästi ajatteleva mies. Käsittelet asiaa ehkä liikaakin ja voi kuvitella jos välillä pää tuntuu ns. hajoavan..
        Oma mielipiteeni naisena on että ole valmis elämässäsi ottamaan uuden vaiheen joka tuo sinulle varmasti paremman elämän: Elämä ilman tätä naista. Sinä pystyt siihen!


    • Anonyymi

      Maanis - depressiivisten käytös saattaa olla melko holtitonta...

    • Anonyymi

      Ensisijaisesti pettämisessä on kyse itsekkyydestä ja toiseksi heikosta itsetunnosta, jota pitää pettämällä vahvistaa. Kuvitelmat himokyllikeistä tai -hurmureista ovat juuri näiden pettäjäluusereiden aikaansaamia oletuksia, lähinnä todisteluja itselleen.

      Yleensä pettäjä ei osaa parisuhdetaitoja eikä ymmärrä arvostuksen merkitystä koska ei osaa arvostaa itseään, niin ei arvosta muitakaan.

      Pieniä ja surkeita otuksia ovat nämä pettäjät ja niin on sekin, joka sellaiseen parisuhteeseen jää!

      • Anonyymi

        Hienosti sanottu.


      • Anonyymi

        Hyvin kiteytetty!


    • Anonyymi

      Sanos muuta. Tuollaista pskaa kun aikansa katsoo,alkaa antamaan takasin koska on niin kypsä siihen järjettömään haahuiluun. Kaikki on aina paremmin kuin oma elämä. Ja sitten kun se oma elämä järkkyy,mikään muu ei vois vähempää kiinnostaa. Se vaan on usein liian myöhäistä silloin. Itse ainakin aikoinaan jätin ikuisen haahuilijan. Sama varmasti jatkuu uudessa suhteessa,nyt vaan haaveilee minusta. Näin se menee. Ottakaa opiksi.

    • Anonyymi

      Hyvinkin pitkälti sanoisinko sairasta pettää toista.

    • Anonyymi

      On pettävät ja ihmettelevät kun saavat nenäänsä

    • Anonyymi

      No naimisissa oleminen /missään pitkäkestoisessa suhteessa oleminen on täysin ihmisluonnon vastaista.

    • Anonyymi

      Itse en ajatellut pettäväni, meillä on mieheni kanssa edelleen kipinää ja intohimoa, toimivaa seksiä. Ilman tuota olisin jo pettänyt ja eronnu. Mutta se syvällisempi puoli puuttuu, ei puhuta asioista, viestit on 2 sanaa, jos ollaan erossa ei oikein osata ilmotella itsestä toisille, puhutaan vaan lapsista, molemmilla on omat menot ja mielenkiinnon kohteet... Parisuhdeterapia ei auta. Tämän toisen kanssa ollaan samanlaisia, puhutaan asioista usein aamusta iltaan ja nyt tuntuu että tässä on kaikki mitä tarvitsen. Fyysistä läheisyyttä ei ole vielä ollut, mutta tiedän kun se tulee kuvioihin niin asiat muuttuu monimutkaisiksi. Mieli tekisi kyllä.....

    • Anonyymi

      Tässä viestiketjussa tuntuu olevan kokemusta puolison uskottomuudesta, niin mitä mieltä seuraavasta: Olen alkanut epäillä vaimoni käyvän vieraissa. Viime talvena lasten harrastuspiireissä laitoin merkille, että vaimolla synkkasi vähän liian hyvin erään isukin kanssa. No nyt on vaimolla alkanut olla viikoittain ihan uusia menoja ja kotona on seksielämä kuivahtanut täysin. Kysyin asiasta niin vaimoni otti aika pahasti pulttia ja sanoi minulle olevani sairas. Toisti moneen kertaan: ”Ymmärrätkö, olet sairas kun epäilet tuollaista”. En alkanut siihen isommin riehua, mutta mietin että eikös tuo ole aika varma merkki? Usein kun näitä pettämisjuttuja lukee niin kaava on tuo, että pettäjä väittää epäilevää puolisoa sairaaksi. Epäilijä alkaa itsekkin uskoa olevansa sairas vaikka merkit uskottomuudesta on ilmiselvät. Lopulta uskottomuuden kanssa tullaan ulos kaapista vaikka tiukasti on väitetty että mitään ei ole?

    • Anonyymi

      Pettäminen nykyään yleistä. Kun ei jää kiinni.

    • Anonyymi

      Joskus voi avioliitossakin olla yksin, jos tärkeistä yhteisistä asioista ei voi puhua ja silloin voi ystävystyä toisen samanlaisessa tilanteessa elävän ihmisen kanssa. Tilanne voi kehittyä hyvästä ystävyydestä vaaralliseksi, jos kumpikin on naimisissa.

    • En uskalla (tai halua) erota. Tavallinen tylsä lapsiarki rulla ihan mukavasti omalla painollaan, vaikka mitään tunteita toista kohtaan ei enää ole.

      Kaipaan intohimo, ihastumisen tunnetta, rakkautta, seksiä....kaipaan yhteisiä mielenkiinnon kohteita, kaipaan yhteisiä hetkiä, kaipaan keskusteluita, Nämä puuttuvat nykyään tästä 25 vuotta kestäneestä parisuhteesta. Sitku elämää....ehkä se elämä taas alkaa kun lapset muuttaa pois...sitku...

    • Anonyymi

      Jos on suhteessa ns kylmän ihmisen kanssa, jolta ei läheisyyttä heru, alkaa tehdä mieli hakea sitä muualta.

    • Anonyymi

      Ei pidä pettää.. mutta ei pidä käyttäytyä vastoin lajimme luontoa...
      Jos on nälkä, ihminen tekee mitä vain syödäkseen. Jos on haluja, saa seksiä kotona tai ei, silti on osa ihmislajimme käyttäytymistä että lisäännytään(seksi)
      Jos lajillamme olisi kiima-aika, esim kuin suurimmalla osalla nisäkkäistä, ei pettäminen olisi niin paha asia.
      Mutta ihmisluonto.. jos tuomitset pettämisen, tuomitset myös lajisi..
      Miksi ihminen ei pidä että petetään, syy on tunteet ja omistushalu.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1906
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1662
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1584
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe