Sari opettaa Petteriä

Liquid

Nuorempi konstaapeli Taija Frank tiesi, että raportin kirjoittaminen olisi kinkkinen homma. Siis 13.25 hälytys, Hannu Tahvanainen kertoo porontaljansa varastetun. 13.45 Iisveden keskustassa pysäytetään Ford Taunus, kuljettajanaan Heikki Nurja, väittää taljaa tyttöystävänsä Sari Hillamaan omaisuudeksi. Hillamaa tavoitettu puhelimitse Helsingistä kämppäkaverilta saadun tiedon jälkeen Juvanaisen mansikkatilalta. Kiistää kutsuneensa H.N:ää paikalle. Kertoo myyneensä taljan Tahvanaisen tilalle, ei tunne Heikki Tahvanaista. Kello 15.00 Tahvanainen soittaa peruen rikosilmoituksen taljan arvon vähäisyyden ja huonon kunnon takia palauttaen sen myyjälleen ilman korvausvaatimusta. H.N. ja S.H. keskustelevat puhelimessa, ja S.H. ei halua tavata ex-poikaystäväänsä, mutta suostuu ottamaan taljan vastaan.

Huokaus. Tässä sitä ollaan. Porontalja poliisi-Saabin takapenkillä. Pitäisikö raporttiin vielä merkitä, että Taija tunsi tuon porontaljan ajoiltaan Helsingissä? Erään epäillyn rikostapauksen yhteydessä se oli löytynyt Kaisaniemestä ja päätynyt poliisin huutotavarakauppaan. Reunassa olleesta reiästä talja oli helppo tunnistaa. Liittyi taljaan muutakin, henkilökohtaisempaa… Vaan kenelle se kuului?

Juvanaisen pihassa Taijan kantaessa sylintäyttävää muhkeaa taljaa ensimmäisenä vastaan tulikin noin kuusitoistavuotias talon isännän Petteri-poika. Taija tunsi perheen Iisveden hirviporukoiden kautta.

- Hei Petteri! Onko teillä töissä Sari-niminen mansikanpoimija?

Petteri hymyili ja katsoi Taijan kömpelösti raahaamaa lastia.

- Joo, taitaa olla tyttöjen kämpillä, Petteri sanoi tuumaillen, - Mutta tuo talja kuuluu Sonjalle!

Nyt meni vähän vaikeaksi. Petteri väitti kuitenkin kivenkovaan, että talja kuului jollekin Sonjalle Ilomantsista. Petterin isä oli viime kesänä erottanut Sonjan töistä kesän loppupuolella ja antanut taljan läksiäislahjaksi. Niin, sitä ennen talja oli kuulunut Petterin isälle, joka oli ostanut sen joltain liftarilta. Ja taljaa oli pidetty mansikanpoimijatyttöjen talossa lattialla. Jo silloin siinä oli ollut tuo reikä.

Taijasta tuntui että poika tiesi enemmän kuin halusi kertoa. Milloin erotetut saavat läksiäislahjoja? Toisaalta oli aika päästä karvakasasta eroon. Onneksi etsitty Sari löytyi pian ja otti taljan vastaan sen omakseen tunnistaen. Taija pääsi lähtemään raportintekoon Suonenjoen poliisilaitokselle.

- Mä muuten tunnen ton!, Petteri selitti taljankantovuoroon joutuneelle Sarille. Sari oli hänestä tämänvuotisista tytöistä mukavimpia. Petteri kulki Sarin vierellä tämän suunnatessa tyttöjen kämpälle.

- Ai ton poliisin?

- Ei kun ton taljan! Se on ollu meillä. Yks Sonja sai sen lopulta…

Pojan on täytynyt erehtyä, Sari tuumi ryhtymättä väittelemään. Olihan Suomi täynnä samannäköisiä porontaljoja.

- Sinuna en muuten näyttäis tota mun iskälle.

- Mitä? Miten niin?

- No kun toi talja…,Petteri tunnusti kuusitoistavuotiaan vilpittömyydellä, - Se Sonja ja mä…me hässittiin ton taljan päällä ja iskä pääs näkemään. Sit se anto kenkää Sonjalle ja pisti vielä taljankin sen mukaan.

Sari punastui Petterin tunnustuksesta. Olihan tätä taljaa Sarikin käyttänyt Petterin mainitsemalla tavalla poliisin huutokaupasta sen ostettuaan mutta Petterillä oli joko vilkas mielikuvitus tai sitten Sarin piti muuttaa käsityksiään tuosta pojasta joka ei kai niin poika enää ollutkaan. Hmm…salskea nuorukainen tuo Petteri jo oli. Täällä mansikkatilalla ei sellaisia usein nähtykään. Maalaispojalla taas oli joka kesä yltäkylläiset tyttömarkkinat ihan kotiovella. Sellainen on Suonenjoki.

Taljan vaiheista ei sitten enempää puhuttu, vaikka Saria olisi huvittanut pistää poika puhumaan itsensä pussiin. Tyttöjen majoitustiloissa Sari laittoi taljan rullalle ja kaappiin haaveillen jo nukkumaan mennessään, millaista olisi harrastaa seksiä Petterin kanssa tuolla samaisella taljalla. Keksikö Petteri koko taljajuttunsa? Ehkä se oli yritys vietellä Saria lemmenpuuhiin? Sari hieroi häpykieltään saaden hiljaisen orgasmin nukahtaen pian. Edes kämppäkaverina olevat tytöt eivät heränneet.

Seuraavana iltana Sari päätti toteuttaa toiveensa. Hän antoi tahallaan Petterin yllättää itsensä alastomana suihkusta tullessaan pojan tuodessa uutta liinavaatelaatikkoa tyttöjen kämpälle. Sari näki selvästi, kuinka pojan shortsinetumus alkoi hiljalleen kohoilla.

- No älä nyt noin ujostele, Sari rohkaisi Perttiä ja meni hänen luokseen halaamaan häntä. Sari tunsi selvästi kuinka pojan kova kalu kosketti housunkankaan lävitse hänen paljasta reittään. Sari painoi pyöreät rintansa vasten pojan kasvoja.

- Oletko ennen tunnustellut naisten rintoja, Sari kysyi häneltä ja värähtävällä äänellä Petteri tunnustikin joskus puristelleensa naapurintyttöjen rinnanalkuja.

- Mutta ne eivät olleet noin isoja vielä!, hän sanoi huudahtaen.

Sari kysyi haluaisiko hän nyt koetella ja veti Petterin sängylleen, jolle hän oli levittänyt jälleen löytämänsä porontaljansa. Jos poika rehvasteli porontaljakokemuksillaan, tässä hänellä nyt oli oikeasti mahdollisuus kokea sellainen!

Äkkiä arka maalaispoika olikin tulinen rakastaja. Hänen kouransa kahmivat Sarin pyöreitä rintoja ja Sari toivoi vain, että hän alkaisi suudella ja nipistellä niiden nänninpäitä niin kuin hän tekikin nuoren uroksen luontaisella vaistolla. Samalla Sari levitti jalkojaan, että Petteri pääsi hyväilemään hänen häpyhuuliaan ja klitoristaan minkä poika kömpelösti mutta niin kiihottavasti tekikin.

Petterin kopelointi tuntui Sarista aivan ihanalta, mutta samassa hän tunsi jäntevän pojanruumiin värisevän kuin horkassa tietäen Petterin tulevan minä hetkenä tahansa! Sari sujautti kätensä shortsien housunkauluksesta sisään vetäen esiin pojan pitkän ja suonikkaan peniksen. Se värisi hetken kuumana Sarin kädessä ja sylki sitten kerta toisensa jälkeen valkoista siemennestettä Sarin paljaalle vatsalle ja rinnoille.

Sari oli nyt aivan kuumissaan eikä todellakaan aikonut päästää Petteriä näin vähällä. Tyttö kiepsahti ympäri niin, että hänen jalkovälinsä oli Petterin kasvojen päällä. Sari painoi häpyään lähemmäs pojan kasvoja.

- Nuole mua sieltä, helsinkiläistyttö pyysi, - Se tekee mulle todella hyvää…

Poika alkoikin aluksi varovasti ja sitten jo rohkeammin lipsutella kieltään Sarin kosteassa rakosessa. Hänen kalunsa seisoi Sarin edessä ja Sari haukkasi sen syvälle suuhunsa. Sari pyöritteli kieltään terskan ympärillä runkaten rajusti kalun vartta. Tytön nesteet valuivat valtoimenaan Petterin poskille ja hänen kalunsa seisoi yhä kovempana ja kuumempana Sarin ahnaasti imeskelevässä suussa.

Nyt, Sari ajatteli. Nyt minä teen sen. Nyt vien tuolta pojalta hänen poikuutensa.

Sari kiepsahti ympäri niin, että oli hajareisin Petterin vatsan päällä. Porontalja tuntui pehmeältä mutta karkealta Sarin polvia vasten. Pojan kuuma katse ahnehti Sarin isoja pyöreitä rintoja, joiden nänninpäitä hän nyt itse pyöritteli ja nipisteli omilla sormillaan.

- Oletko ennen tehnyt sitä naisen kanssa?, Sari kysyi pojalta vakavoituen, - Vai oliko se porontaljajuttu ihan keksittyä?

Petteri pudisti kieltävästi päätään vaikenemisen ollessa myöntymisen merkki. Se tieto kiihotti Saria entisestään! Olihan hän sen tiennyt! Sari sanoi pojalle että nyt hän saisi sen kokea ja tarttuen hänen melaansa ohjasi sen liukkaille häpyhuulilleen.

Petterin kalu liukui Sarin sisään ilman mitään vaikeuksia. Nyt alkoi pojalle tuskallinen ratsastus natisevan sängyn ja karvaisen porontaljan päällä. Sari ratsasti rytmikkäästi pojan päällä ja kun hän jo luuli, että poika alkaisi mennä tässä käsittelyssä kokonaan tolaltaan tyttö alkoi pyörittää persettään kehämäisesti ympäri runnoen poikaa koko lantionsa painolla. Poika voihki Sarin alla ja kohta Sari tunsi hänen pojankalunsa alkavan sykähdellä sisällään.

Nyt…kohta Sari tiesi tulevansa itsekin. Sari kiihdytti tahtiaan ja pojan kalu räjähti hänen tytön kuumassa luolassa! Sari rynkytti lantiotaan pojan päällä ja Petteri tuli huutaen, mutta niin tuli Sarikin. Pojan lämmin siemenneste tulvi Sarin sisään ja Sari saavutti hetkessä oman, järisyttävän huippunsa.

Irtautuessaan Petterin päältä Sari tunsi pojan spermojen valuvan pitkin reisiään ja kastelevan kovia kokeneen porontaljan jälleen kerran. Petterin kalua kädellään kevyesti koskettaen Sari kyseli mitä poika oli pitänyt sessiosta, ja ikimuistettavaksi poika tuon rakastelun nimesi.

- Muista sitten muuten, Sari vielä vannotti Petteriä, - Ei enää mitään keksittyjä porontaljalegendoja, jooko?

Poika suostui kiistelemättä päätään nyökyttäen.

- Joo…ei!

- Ja kun haluttaa, niin tulet aina mun luo. Oikealle porontaljalle pääset milloin haluat…

0

15488

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

        Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
        Kuopio
        13
        1305
      2. Taasko se show alkaa

        Koo osottaa taas mieltään
        Ikävä
        28
        1245
      3. Minun oma kaivattuni

        Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
        Ikävä
        62
        1150
      4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

        Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
        Ikävä
        11
        1018
      5. Tervehdys!

        Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
        Turku
        65
        996
      6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

        Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
        Perussuomalaiset
        27
        995
      7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

        Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
        Perussuomalaiset
        8
        974
      8. Elia tulee vielä

        Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
        Helluntailaisuus
        30
        962
      9. Sakarjan kirjan 6. luku

        Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
        Profetiat
        6
        961
      10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

        YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
        Varkaus
        1
        960
      Aihe