25-vuotiaan.

Anonyymi

Keskityin nuorena opiskeluun ja töihin, eikä aikaa ollut ollut biletykseen tai ihmissuhteisiin. Niinpä 25-vuotiaana vastavalmistuneena maisterisneitona olin edelleen neitsyt. Ei niin, ettei olisi maistunut, sormet ja sauva olivat ahkerassa käytössä. Jossain kohtaa vain neitsyys rupesi jo nolottamaan, enkä kehdannut suostua vaikka sopivia miehiä olisi ollut tarjollakin. Ajattelin että ahkeran sauvomisen jälkeen neitsyys ehkä ei enää olisi kovin ilmeistä, mutta nolotti ajatella että mies huomaisi panevansa ensikertalaista.

Vietin kesälomaa yksin vuokramökissä. Ensimmäisen viikon uiskentelin ja otin aurinkoa alasti, lueskelin ja saunoin. Naapurimökkiin tuli joku miesporukka, johon en kiinnittänyt huomiota sen enempää, ennenkuin törmäsin heihin lähikaupassa. 35-40-vuotiaita, näyttivät lähinnä poliiseilta tai liikkamaikoilta. Yksi vähän vaitonaisempi miellytti erityisesti silmää mutta kun yksi suulaammista sankareista rupesi flirttailemaan, pakenin tietysti paikalta, koska niin minulla oli tapana tehdä.

Sen jälkeen olin hyvin tietoinen miesten läsnäolosta naapurimökissä, ja pidin uikkarit tiukasti päällä. Muutaman kerran kyllä mietin, että lähtisin lainaamaan sokeria naapurista, mutta en tietysti tehnyt niin. Sunnuntaina mökiltä rupesi pettymyksekseni kuulumaan pakkailun ääntä ja auton oven pauketta. Sitten tuli hiljaista.

Riisuin uikkarit, ja asetuin pyyhkeelle aurinkoon, ja sormeilin itseäni vähän. Torkahdin ja heräsin siihen, että joku istui vieressäni ja tunnusteli kevyesti rintojani. Yritin pompahtaa ylös, mutta mies piti lempeästi minua aloillaan. Huomasin että hän oli mies, joka oli kiinnittänyt huomioni kyläkaupassa. Mies painoi minua makuulleen ja hyväili ja puristi kevyesti rintojani. Samaan aikaan olin kauhuissani ja pelkäsin tulevani raiskatuksi ja samaan aikaan halusin, että mitä hyvänsä olikaan meneillään, sitä tulisi pian lisää. Mies eteni rinnoista vatsaan ja siitä reisien hyväilyyn ja kun käsi siirtyi jalkojen väliin, häpesin miten märkää siellä jo oli. Ajattelin, että nyt pitäisi sanoa pontevasti ei, mutta siinä kohtaa halusin jo ihan hirveästi miehen sisääni.

Sen enempää kyselemättä mies riisui housunsa ja minä suljin tiukasti silmät enkä uskaltanut katsoa. Hän työnsi jalkani koukkuun ja äärilevälleen. Kun hän laittoi kyrvän pillun suuaukolle tiesin heti että tulossa on paljon isompaa kuin pieni pinkki suristimeni. Pillun suu lähti venymään ihanasti. Mies survaisi itsensä sisään, veti vähän taaksepäin ja uudella survaisulla pohjaan asti. Tunne oli jotain ihan muuta kuin se kun varovaisesti tunnustellen itse olin työntänyt sauvaa sisään. Työntö sattui niin että vedet tulivat silmiin ja tuntui kun suussa asti olisi kulkenut sähköä. Mies rupesi työntämään lujaa ja yritin olla huutamatta.

Mies oli ehtinyt olla päälläni ja sisälläni vain hetken, kun pihalle käveli joku. Olin ihan tainnoksissa kivusta ja koko tilanteesta mutta tajusin että mies oli se äänekkäämpi isokokoinen kaveri kyläkaupasta. - Täällä onkin ruvettu panemaan, hän tokaisi ja yritin rimpuilla päälläni olevan miehen alta, mutta mies käski minua keskittyä naimiseen ja jatkoi panemista. Toisen miehen katsoessa vierestä pillu vettyi entisestään ja paneminen rupesi maistumaan ihanalta vaikka sattui edelleen. Olin ihan sekaisin mutta tajusin, että toinen mies riisui itsensä ja rupesi vieressä runkkaamaan.

Olin samalla ihan mielettömän kiihottunut, samalla kauhuissani. Mies päälläni pumppasi vielä muutaman kerran kovaa ja laukesi sisääni. Tajusin vasta silloin, etten ollut ajatellut kondomia missään vaiheessa eikä hänellä todellakaan ollut sellaista päällä. Mies veti kyrpänsä pillustani ja yritin vetää jalat yhteen ja nousta istumaan, mutta toinen mies tarttui minuun, veti jalat erilleen ja työntyi ensimmäisestä nainnista arkaan pilluuni. Olin niin kiihottunut että päätin vain antaa mennä, ja nautin rivakasta panosta. Miehet sanoivat jotain toisilleen, mutta en pystynyt kuuntelemaan tai ymmärtämään. Minua paneva mies käänsi minut päälleen, ja antoi ensimmäisen miehen työntyä pilluuni takaapäin. Sitten hän rupesi pillussa liukastetulla kyrvällä työntymään peppuuni, ja alla oleva mies työntyi takaisin pilluun. Peppuun työntäminen sai minut huutamaan kivusta ja kauhusta, mutta kun kyrpä kunnolla sisällä, paneminen ei enää varsinaisesti sattunut. Miehet panivat minua yhdessä, takana oleva mies puristi rintojani ja alla oleva mies tunsi kieltä suuhun. Juuri kun ajattelin, että taju lähtee, tulin niin kovaa, etten ollut koskaan ajatellut että siltä voisi tuntua. Miehet pumppasivat itsensä loppuun ja vihdoin päästivät irti. Makasin maassa hikisenä ja perusteellisesti naituna, ja yritin saada ilmaa keuhkoihin.

Tokikaan kaverit eivät siitä lähteneet omalle puolelle. Toinen lomaviikko kolmen kesken oli oikein antoisa, kun neitsyyskään ei ollut enää vaivana.

12

8941

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Olisi kiva saada nyt kiimaisen naisen kanssa touhuta ja hyvä olis jos olis nuori neitsyt

      • Anonyymi

        Ei ne tytöt uskalla kuitenkaan😘


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ne tytöt uskalla kuitenkaan😘

        Ne on tarkkoja tavarastaan😋


    • Nautinnollista

    • Anonyymi

      no nyt on hyvä teksti

    • Anonyymi

      Mikäs mökillä sen parempaa onkaan.., kuin "uiminen ja auringotto" naapurin naisen kanssa :)

      • Anonyymi

        Samaa juttu mullakin, vaimo tietää ja on välillä mukanakin...!!


    • Anonyymi

      Hyvä tarina. Kuivaan peppuun paneminen ei ollut uskottavaa.

    • Anonyymi

      Sinäkö T ? Arvasin että oot kiimapillu

    • Anonyymi

      Olisi kyllä kullinikin kaivannut kosteaa pillua kun seisoo jo topakasti.

    • Anonyymi

      Neitsyyden olen ottanut kolmelta nuoruudessa!! Muistan ne aina. Nykyinen vaimo ei ollut neitsyt, mutta hyvä ottamaan kullia, Suuhun ei ota, joten toisen ukm kaverin kanssa nautitaan siitä toki kahdestaan

    • Anonyymi

      Täydellistä kesälomailua mimmillä ;)

    Ketjusta on poistettu 30 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      168
      2891
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2051
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2024
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1835
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      69
      1567
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1323
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1222
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1211
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1181
    Aihe