25-vuotiaan.

Anonyymi

Keskityin nuorena opiskeluun ja töihin, eikä aikaa ollut ollut biletykseen tai ihmissuhteisiin. Niinpä 25-vuotiaana vastavalmistuneena maisterisneitona olin edelleen neitsyt. Ei niin, ettei olisi maistunut, sormet ja sauva olivat ahkerassa käytössä. Jossain kohtaa vain neitsyys rupesi jo nolottamaan, enkä kehdannut suostua vaikka sopivia miehiä olisi ollut tarjollakin. Ajattelin että ahkeran sauvomisen jälkeen neitsyys ehkä ei enää olisi kovin ilmeistä, mutta nolotti ajatella että mies huomaisi panevansa ensikertalaista.

Vietin kesälomaa yksin vuokramökissä. Ensimmäisen viikon uiskentelin ja otin aurinkoa alasti, lueskelin ja saunoin. Naapurimökkiin tuli joku miesporukka, johon en kiinnittänyt huomiota sen enempää, ennenkuin törmäsin heihin lähikaupassa. 35-40-vuotiaita, näyttivät lähinnä poliiseilta tai liikkamaikoilta. Yksi vähän vaitonaisempi miellytti erityisesti silmää mutta kun yksi suulaammista sankareista rupesi flirttailemaan, pakenin tietysti paikalta, koska niin minulla oli tapana tehdä.

Sen jälkeen olin hyvin tietoinen miesten läsnäolosta naapurimökissä, ja pidin uikkarit tiukasti päällä. Muutaman kerran kyllä mietin, että lähtisin lainaamaan sokeria naapurista, mutta en tietysti tehnyt niin. Sunnuntaina mökiltä rupesi pettymyksekseni kuulumaan pakkailun ääntä ja auton oven pauketta. Sitten tuli hiljaista.

Riisuin uikkarit, ja asetuin pyyhkeelle aurinkoon, ja sormeilin itseäni vähän. Torkahdin ja heräsin siihen, että joku istui vieressäni ja tunnusteli kevyesti rintojani. Yritin pompahtaa ylös, mutta mies piti lempeästi minua aloillaan. Huomasin että hän oli mies, joka oli kiinnittänyt huomioni kyläkaupassa. Mies painoi minua makuulleen ja hyväili ja puristi kevyesti rintojani. Samaan aikaan olin kauhuissani ja pelkäsin tulevani raiskatuksi ja samaan aikaan halusin, että mitä hyvänsä olikaan meneillään, sitä tulisi pian lisää. Mies eteni rinnoista vatsaan ja siitä reisien hyväilyyn ja kun käsi siirtyi jalkojen väliin, häpesin miten märkää siellä jo oli. Ajattelin, että nyt pitäisi sanoa pontevasti ei, mutta siinä kohtaa halusin jo ihan hirveästi miehen sisääni.

Sen enempää kyselemättä mies riisui housunsa ja minä suljin tiukasti silmät enkä uskaltanut katsoa. Hän työnsi jalkani koukkuun ja äärilevälleen. Kun hän laittoi kyrvän pillun suuaukolle tiesin heti että tulossa on paljon isompaa kuin pieni pinkki suristimeni. Pillun suu lähti venymään ihanasti. Mies survaisi itsensä sisään, veti vähän taaksepäin ja uudella survaisulla pohjaan asti. Tunne oli jotain ihan muuta kuin se kun varovaisesti tunnustellen itse olin työntänyt sauvaa sisään. Työntö sattui niin että vedet tulivat silmiin ja tuntui kun suussa asti olisi kulkenut sähköä. Mies rupesi työntämään lujaa ja yritin olla huutamatta.

Mies oli ehtinyt olla päälläni ja sisälläni vain hetken, kun pihalle käveli joku. Olin ihan tainnoksissa kivusta ja koko tilanteesta mutta tajusin että mies oli se äänekkäämpi isokokoinen kaveri kyläkaupasta. - Täällä onkin ruvettu panemaan, hän tokaisi ja yritin rimpuilla päälläni olevan miehen alta, mutta mies käski minua keskittyä naimiseen ja jatkoi panemista. Toisen miehen katsoessa vierestä pillu vettyi entisestään ja paneminen rupesi maistumaan ihanalta vaikka sattui edelleen. Olin ihan sekaisin mutta tajusin, että toinen mies riisui itsensä ja rupesi vieressä runkkaamaan.

Olin samalla ihan mielettömän kiihottunut, samalla kauhuissani. Mies päälläni pumppasi vielä muutaman kerran kovaa ja laukesi sisääni. Tajusin vasta silloin, etten ollut ajatellut kondomia missään vaiheessa eikä hänellä todellakaan ollut sellaista päällä. Mies veti kyrpänsä pillustani ja yritin vetää jalat yhteen ja nousta istumaan, mutta toinen mies tarttui minuun, veti jalat erilleen ja työntyi ensimmäisestä nainnista arkaan pilluuni. Olin niin kiihottunut että päätin vain antaa mennä, ja nautin rivakasta panosta. Miehet sanoivat jotain toisilleen, mutta en pystynyt kuuntelemaan tai ymmärtämään. Minua paneva mies käänsi minut päälleen, ja antoi ensimmäisen miehen työntyä pilluuni takaapäin. Sitten hän rupesi pillussa liukastetulla kyrvällä työntymään peppuuni, ja alla oleva mies työntyi takaisin pilluun. Peppuun työntäminen sai minut huutamaan kivusta ja kauhusta, mutta kun kyrpä kunnolla sisällä, paneminen ei enää varsinaisesti sattunut. Miehet panivat minua yhdessä, takana oleva mies puristi rintojani ja alla oleva mies tunsi kieltä suuhun. Juuri kun ajattelin, että taju lähtee, tulin niin kovaa, etten ollut koskaan ajatellut että siltä voisi tuntua. Miehet pumppasivat itsensä loppuun ja vihdoin päästivät irti. Makasin maassa hikisenä ja perusteellisesti naituna, ja yritin saada ilmaa keuhkoihin.

Tokikaan kaverit eivät siitä lähteneet omalle puolelle. Toinen lomaviikko kolmen kesken oli oikein antoisa, kun neitsyyskään ei ollut enää vaivana.

12

6852

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Olisi kiva saada nyt kiimaisen naisen kanssa touhuta ja hyvä olis jos olis nuori neitsyt

   • Anonyymi

    Ei ne tytöt uskalla kuitenkaan😘


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei ne tytöt uskalla kuitenkaan😘

    Ne on tarkkoja tavarastaan😋


  • Nautinnollista

  • Anonyymi

   no nyt on hyvä teksti

  • Anonyymi

   Mikäs mökillä sen parempaa onkaan.., kuin "uiminen ja auringotto" naapurin naisen kanssa :)

   • Anonyymi

    Samaa juttu mullakin, vaimo tietää ja on välillä mukanakin...!!


  • Anonyymi

   Hyvä tarina. Kuivaan peppuun paneminen ei ollut uskottavaa.

  • Anonyymi

   Sinäkö T ? Arvasin että oot kiimapillu

  • Anonyymi

   Olisi kyllä kullinikin kaivannut kosteaa pillua kun seisoo jo topakasti.

  • Anonyymi

   Neitsyyden olen ottanut kolmelta nuoruudessa!! Muistan ne aina. Nykyinen vaimo ei ollut neitsyt, mutta hyvä ottamaan kullia, Suuhun ei ota, joten toisen ukm kaverin kanssa nautitaan siitä toki kahdestaan

  • Anonyymi

   Täydellistä kesälomailua mimmillä ;)

  Ketjusta on poistettu 30 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tämäkin vielä! Steppi suviseuroissa

   Nyt on maailmankirjat sekaisin, En ollut uskoa silmiäni. Selvänä teltassa lauloi muiden mukana.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   92
   4239
  2. En minä alussa sua pitänyt kauniina

   Mutta nyt olet silmissäni maailman ihanin nainen. En edes käsitä, mitä tapahtui. Pikkuhiljaa muutuit silmissäni haluttavimmaksi naiseksi koko maailmas
   Tunteet
   215
   2805
  3. Voisitko mies kirjoittaa

   Jotain kivaa ja siten että tunnistaisin itseni varmasti? Ei ilkeilyjä..
   Ikävä
   62
   1354
  4. Homseksuaaliksi syntyminen - vuosisadan sumutus?

   Tieteellinen fakta on ettei homoseksuaaliksi voi syntyä vaan homoseksuaaliksi ruvetaan. Tätä kylmää ja itsestäänselvää tosiasiaa ei aivan viime vuosik
   Luterilaisuus
   332
   1222
  5. Kirjoitan sulle sydämestäni

   Syvin toiveeni on päästä kanssasi suhteeseen, saada tutustua sinuun ja että sinäkin tuntisit minut sellaisena kuin olen. Minulla on paljon rakkautta s
   Tunteet
   63
   1019
  6. Meillä on vain telepaattinen suhde

   Tai siis mulla suhun. Yksipuolinen se on, ja romanttinen kaikesta huolimatta. Mielikuvitus korvaa sen, mitä ei koskaan ollut.
   Ikävä
   67
   878
  7. Ei tiemme enää kohtaa

   Joten älä odota, että ilmestyisin elämääsi. Se, mitä on tapahtunut on mennyttä, eikä sitä enää saa takaisin. Voi olla, että et näe minua pitkään aikaa
   Ikävä
   72
   873
  8. uskallatkohan laittaa

   Kerro jotain mistä sinussa pidän? Tunnemme toisemme riittävän hyvin tietääksemme toisistamme nämä asiat melko osuvasti.
   Ikävä
   39
   859
  Aihe