Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Mamaia,hot. Vega

onko kokemuksia?

Löytyykö kellään kokemuksia Tjäreborgin Vega hotellista? Onko ihan asuttava? Sijainti ainakin on loistava, aivan rannalla. Mitään luksusta emme todellakaan kaipaa, vaan hyvinkin vaatimaton majoitus käy, kunhan on edes jokseenkin siisti :).

3

604

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SMS!!!

      Ollaan kanssa elokuun 6. pvä menossa vegaan! Romaniaa kehuttu halvaksi maaksi, joten sinne mekin ja rannan pitäs kanssa olla kunnossa =)
      Millon te meette ja mistä ootte? Me ollaan kolme 18v tyttöä, entä te?
      Toiv. hotellikin on ihan siedettävä, ei mikään luksus ainakaan kuvista päätellen.. Mutta ranta ja keskusta lähellä.

    • tytti

      Ihan asuttava on! Tietysti huoneet/materiaalit on tosi kuluneet mutta Tjäreborgin esitteessähän ei mitään luksusta lupaillakaan.
      Itse olin Vegassa vkon 22 ja oikeastaan yllätyin positiivisesti; ei torakoita, ei hometta, lämmintä vettä, huoneesta ei viety mitään (odotukset ei siis olleet kovin korkeat ;)...muutenkin hlökunta oli tosi ystävällistä ja sijainti loistava..joten oikealla asenteella vaan reissuun niin hyvin menee!

    • elokuussa ollut

      Ihan ok hotelli, jos vaatimukset eivät ole suomalaisten hotellien tasoa.

      Vettä tuli hanasta ja suihkusta (myös lämmintä). Huoneessa oli telkkari, jossa oli parikymmentä kanavaa. Meidän huoneessa ei ollut mitään ötököitä. Parvekkeelle oli myös ns. hyönteisverkko-ovi, joten huoneessa ei tukehtunut. Siivous toimi oikein hyvin, kun jätti 20000 leitä tippiä päivässä tyynyn päälle. Huoneeseen ilmestyi kukkia maljakkoon sekä pyyhkeet vaihdettiin useammin kuin ennakkoon mainitut 2 kertaa viikossa.

      Uima-altaalla olevat aurinkotuolit maksaa, mikä oli mielestäni huono juttu.

      Sijainti on rannalla vietettävää aikaa silmälläpitäen hyvä, sillä voi käydä omassa huoneessa tai hotellin aulassa WC:ssä ja lähellä on Mamaian pienempi "keskusta", josta löytyy pari supermarkettia sekä muita kauppoja jonkin verran. Yöelämää ajatellen hotelli sijaitsee aivan rantakadun toisessa päässä kuin discot, joten joko saa tampata pitkän pätkän tai sitten tapella ääliötaksikuskien kanssa.

      Aamupalalla on munia (keitettyjä&paistettuja), nakkeja, leipää, voita, marmeladia, mehua, kahvia, muroja ( maitoa), leikkeleitä, juustoa, tomaattia, kurkkua, hedelmiä. Mahan saa täyteen, mutta saattaa alkaa jossain vaiheessa tylsistymään samoihin ruokiin.

      Kahden tähden hotelli on sitten kahden tähden hotelli. Ken luksusta lomaltaan haluaa, voi mielestäni maksaa siitä enemmän. Itsellä meni viikko nopeasti eikä hotellissa sen suurempia valittamisen aiheita ollut.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      81
      2077
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1788
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1654
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1480
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      65
      1413
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      20
      1344
    7. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1338
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1292
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1274
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      11
      1245
    Aihe